A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egy 67-es Ford Mustangot kérek...
De beérem a 2005-ös modellel is, mert eléggé hasonszõrû a kaszni...

Arch
Egy '95ös eldorádót??? 😊 öö... nem. 😛 😊))

SinClaiR
Amerikában... és ne hívd autónak 😊
hívd roncsnak.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Kicsit off kérdés, de sürgõs egítség kéne...
amerikai autóra tudja valaki hol adnak normális kondíciókkal hitelt??

Sir Quno Jedi
Amikor megbeszéljük pölö...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Ez esetben és akkor kihalok én is... 😊

Tuvok
De történik, csak fölösleges mindent leírni 😊

Arch
Nemigaz, hogy senkivel nem történik semmi jó, vagy rossz...
Nade mikor megyek autókázni pl.?

...na jó csak vicc vó't...

Arch
😊)))))))))))

Kicsit nem figyelek ide, és máris kihaltatok?? Ejnye... milyenek vagytok ;P 😊

Tuvok

Ehh! 😄
Tuvok

:-(
Unatkozom. Valaki írjon már! :-)
Tuvok
ja

Hahó!
Kihalt a topic?
Arch
A mostani nyaralás? Szombaton leégtem, iszonyú meleg volt, vasárnap egész jó idõ lett volna, ha nem megyek vízbe majd jövök ki és fagyok jéggé a szélben... 😊
De azért jó volt 😊

😄
SinClaiR
Öhm.. cinkes, hogy nem vágtam le, de simán egy 3 dik személyre gondoltam . 😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Természetesen egy és ugyanaz a kettõ, csak "részekre bontva" ha szabad így fogalmaznom.
Az ember, akivel lehet élni, beszélgetni, mindent csinálni, és a Nõ, akivel lehet ugye olyasmit csinálni, amit a férfi szokott a nõvel. :-)
SinClaiR
Milyen emberrel?

zakika
szia arch, milyen volt a nyaralas
kifogtatok a jo idot
nekem persze nincs szabim pedig az unokatesom hiv a balcsira (o ott laki nem messze)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Szép jó napot mindenkinek!

Köszönöm a köszöntéseket, jól esett! :-)
Én is tegnap éjszaka értem haza Siófokról, ezért nem reagáltam hamarabb a hozzászólásokra. Jó volt minden, jól éreztem magam minden tekintetben. Mind az Emberrel, mind a Nõvel egyaránt. Remélem, valamicskét elõrelendít majd a kapcsolatunkon ez a kis kiruccanás.
Arch
Ja és én nem biztos, hogy megyek Tihanyba.
Csak én szeretném nagyon... 😊

Arch
Nem hiszem, hogy mi voltunk, tekintve, hogy nincs amerikai autós matrica /max egy A4es papír, amint ez volt: Amerikai autósok baráti társasága; Agárd meet 2004 július 23-24-25/
De ez meg elöl volt vagy leginkább a kesztyûtartóban.
És nem hinném, hogy lenyomott volna minket bárki is...

Milyen autó volt? Mert meg tudom mondani vsz, hogy közülünk volt-e vki.

SinClaiR
Jade, én sem voltam egyedül 😊

SinClaiR
Most jöttem haza Siófokról. Najó, pár órája már itthon vagyok.
Agárd belterületén elõttem szerencsétlenkedett egy manus a csajával, valami kisautóval, amerikaiautós matricát láttam a kocsi hátsó szélvédõjén, lehet hogy ti voltatok?😊
Ja semmi, csak letoltam😊
Jövõ hét szintén Tihany, vagy megint Siófok, és én is piroska lettem.
Más nem stimmel 😊

Arch
Erre most inkább nem mondok semmit...
De nem kell bocsánatot kérned. 😊

Tuvok

sry

Arch
Nahát... itt nem sok minden történt mióta nem voltam.
Agárd jó volt. Leégtem, de azért nem vészes, viszont jövõhét végére rá kell vegyem a barátom, hogy lemenjünk Tihanyba megringatni a fenekem, mert már nagyon hiányzik...
tippek? 😊))

Arch
Naja, mer megyek Agárdra! 😊
Amerikai autóstali van, ha érdekel vkit... 😊
Jókor szólok?
bocs...

Arch
Mer túlságosan szeretem azé :/
De most mit csináljak vele? 😊
Amúgy melyik oldalon vagyok a határon? 😊))

Punkerwork
cheat nem jó? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ghost cb
Jah. vidéki... 😄DD

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Elakadtam!
Valaki dobjon már Szilvihez egy végigjátszást, köszi :-)

Sir Quno Jedi
Ez van ezekkel a "vidékiekkel" ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csacsi
Nincs is semmi érdekem Vele kapcsolatban. Nem is azt mondtam, hogy Vele kapcsolatban viselkedem így. Én Vele nem foglalkozom. Én csak azt mondom, hogy amit barátnõm tesz, azt lehet én is csinálnám, ha nem is ilyne drasztikusan. De itt inkább a srác viselkedése az idegesítõ, mert az egy dolog, hogy nem küldi el Kedvesem a halál faszára, de attól még lehetne tisztelettel arra, hogy mi együtt vagyunk.

Na mind1. Szeptembertõl úgyis minden más lesz. Összeköltözöm Kicsimmel, és a srác is költözik vissza haza.

Szóval elhagyja pestet, mi meg boldogok leszünk. De azért köszi mindenkinek mindent.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ghost cb
BSZ Lacika!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Sir Quno Jedi
Határeset vagy. Elég határozott vagy, csak úgy tûnik a kapcsolatodban vagy az elnyomott oldalon.

Breki33

Minden jót Laci egyszer óriás leszel
katona asszem nem.

Tuvok
Lacika !

Arch
hm. ma nemtok olvasni 😊))))

Arch
akarom mondani Boldog... na 😊)

Arch
Boldoooog szülinapoooot! 😊

Arch
Csak a lényeget, nem írtam le éjjel... :/
Szóval a bnõdnek is tudnia kéne, hogy neki mi fontos, és mennyire ad mások véleményére. Akárki is legyen az...

Arch
Bocsánat, de ez butaság. Nekem egy ember mondta eddig csak, hogy nem vagyok hülye, hogy benne vagyok a mostani kapcsolatomban. (Régi dolgok miatt) Mégis... szeretem a barátom. És bár kíváncsi vagyok egy-két ember véleményére, tanácsára, nem feltétlen fogadom meg. Az meg, hogy mások mirõl, mit mondanak... lelkük rajta. De engem nem befolyásol. El tudom dönteni, hogy mi legyen. Lehet, hogy rosszul, de tudok dönteni, mert mindennek ellénre szeretem a barátom. És nekem ez számít.

Arch
"Én szóba sem állnék egy ilyen gyenge személyiségû nõvel. Azonban ismerek ilyeneket és kell nekik az irányítás, mert maguktól döntésképtelenek. Ehhez azonban gyomor kell, részemrõl én perpé nem pazarlom az idõmet ilyen baromságokra, menjen, aztán szenvedjen vele más, vagy nõjjön fel végre.

Jómagm a határozot, kemény, kicsit már fiús nõket kedvelem, akiknek van humora és nehéz megríkatni, vagy megsérteni õket, sõt keményen visszavágnak, tudják mit akarnak és szellemesek, ugyanakkor kényesek és nõiesek. Tévedések elkerülése végett vannak ilyenek is..."

Csak kíváncsiság. Rám mit mondanál? Mert bennem - mint az sztem a privikbõl kiderült - van mindkettõ.

Jah, persze semmi sem biztos, de reménykedek, hogy valahogy majd csak rendbe jönnek a dolgok.
Ez mind oké, de tudom, hogy én vagyok az, akivel le szeretné élni az életét, csak volt mostanában sok olyan tényezõ, ami befolyásolta a dolgokat. Pl. "haverok" hátunk mögötti kis beszólásai, stb. A Kicsim pedig túl lelkis, és elbizonytalanodott, de tudom, hogy szeret. Ezt mondta az anyukája, és az uncsitesója is. Csak idõ kell, hogy összeszedje magát, és felülkerekedjen a problémákon. Reméljük, sikerülni fog neki. Én nem siettetem, nem is hívogatom, csak hagyom, hogy döntsön nyugodtan, mindenféle befolyásolás nélkül.
ghost cb
Mesélj! : )