18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7861 Mondjuk az ex és nővére is azt mondta, hogy ez meg fog változni és maximum fél év. optimisták.. igaz amit mondtak általában bejön :) -
#7860 Ez nem olyan szintü hiba, ami "mindenkiben van hiba" csoportba besorolható.
Olyanszintü egoizmus, ami mellett képtelenség értelmes életet élni. -
#7859 Nem mutatok ki elég szenvedélyt. Passzív vagyok, falat húztam magam elé, nem építek csak rombolok. Ha belekezdek valamibe, nem fejezem be, csak félig. Nem vagyok energikus, nem tudok föloldódni, mintha félnék. Mint egy robot. Nem tudom magam kitombolni, nincs bennem elég spontanitás, nem mondom ki amit gondolok, saját magamban rendszerezem, nem hagyom másra, hogy ezt megtegye, így végül ki sem mondom. Folyton agyalok, nem hagyom magam működni. Szűklátokörü lettem. Ami elött összejöttem volt bnőmmel, nővére sokat segített, és sikerült nyitottabbnak lennem, de ez nem folytatódott. Megtorpantam, mert félek, igaz nem léptem hátra sem, de előre se, és ezt próbálom folytatni.
Bocsássatok meg az Offolásért, de itt van most a legtöbb olyan arc, aki talán tud erre valami okosat mondani.
Talán pszichiáterhez kéne mennem...
-
#7858 Hja, ha belegondolok, egyetlen egyszer vettem virágot barátnőmnek. Nem sajnálom, csak nem találom szükségesnek.
Inkább egy vacsora. De itt a helyzet már előre láttatta, hogy felejtős. Ha elsőre nem is ez jutott, csak utólag eszembe. -
#7857 Te sajnálsz ennyit 1 csajtól ? :) -
#7856 Mi lenne az? -
#7855 és még mennyi vár
amit ha magadban búslakodsz szintén elveszítesz -
#7854 kritikus hiba a windowsban van már bocs
hibátlan ember pedig nincs
ha mégis van uncsi lehet -
#7853 de úgy érzem képtelen vagyok megoldani... ráadásul rengeteg bepótolhatatlan dolgot vesztegettem el az életemből emiatt. -
#7852 Átérzem a helyzeted. :( Én találtam magamban kritikus hibát, amiben változnom kell, ha nem akarok mégegyszer így járni, vagy legalább legyen értelme élnem. -
#7851 Szerintem csak felesleges pénzkidobás lett volna.
Ez ilyen. -
#7850 -
kasika #7849 Öö, izé, sajnálom... -
#7848 Nana, amíg nem tudod a körülményeket, ne dobálózzá ilyenekkel !
Lehet ha vitt volna neki, és nem húzza eddig, még együtt lennének, sazl ...
Ha akarja elmondja . -
#7847 No te hegyesfülű, még vigyen neki virágot mi???
Hát mit tudhat egy vulkáni az emberek - ezen belül a nők - furmányairól... :PPP -
#7846 Gondolom máshoz sincs kedve! -
#7845 Na ne má'!
Ha ennyit téptük itt a pofánkat, igazán mesélhetnél! -
#7844 :((( -
#7843 -
#7842 -
#7841 :( -
Noodlee #7840 Szebbek a szinek -
#7839 nah megjöttem... nektek volt igazato... vége :(
több kommentet nem fűzök hozzá... majd ha lesz vkim :'( -
#7838 pont ezt akartam....... -
#7837 Hm, köszi
De mé ?? Alig különbözik az előzőtől ... :) -
#7836 Ne nekem mondd ;) -
Noodlee #7835 Király az új lógója mester! -
#7834 ???????????? :) -
#7833 Szerintem nem ugyanúgy gondolkodik, mint te. -
#7832 Akkor ne az ő, hanem az én oldalamról közelítsd meg a dolgot, azaz mi az, amiről ő ugyanúgy gondolkodik, mint én ? -
#7831 -
#7830 Mivel nem ismered, úgysem értenéd meg a párhuzamot, kár lenne róla vitázni. -
#7829 Hiába no ez a -m -
#7828 Miért ? -
#7827 Helyesen tetted, hogy nem nézted tovább, bár neked bejönne a gondolkodása, ahogy elnézem. -
#7826 Ha azt mondom, hogy 10 percet megnéztem a műsorából, akkor lehet sokat is mondok :) -
#7825 ...de úgy látom, neked is hiába beszél az ember... -
#7824 #7717, #7718 -
Vlala #7823 Na bumm.
Tegnap összeültünk hármasban, korábbi barátnőm valami teljesen mást mondott, mint amit négyszemközt előadott. em akar beleszólni semmibe, főleg a kapcsolatomba nem, csak szerette volna, ha tudom. (Így készülnek az érzelmi hullák)
-
#7822 AZ is vagy én tanúsíthatom ! :DDD