18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8341 ez nem volt kérdés :) -
Lacika 79 #8340 Nekem van olyanom bibibííí! -
#8339 És erre persze nem válaszol -
#8338 Engem egy kép rólad jobban érdekelne, mint a korod -
#8337 jó... mindegy... -
#8336 azt kérdezted, h megkérdezheted-e
írja: 18 és 25 között
#8335 - netovább!!! Tibia legyen az első! :) -
#8335 Legnépszerűbb témák: 5. A barátnő nevű élőlény
tovább, tovább:) -
#8334 megkérdeztem ! -
#8333 Hát most én is így vagyok :/ -
#8332 meg hát -
#8331 ARGH... megkérdezhetem hány éves vagy ? -
#8330 -
#8329 jav: könnyen megeshet -
#8328 Az elsővel nem feltétlenül értek egyet :) -
#8327 széép
azé kell vissza, h kib*szhass vele??? -
#8326 ahh... nem kell engem félteni... egyszer megkaptam... legközelebb biztos nem (én)... -
#8325 akkormeg?
nekem 8, te tudod, h mit akarsz
újra átélni... -
#8324 és ezt nem akartad velem megosztani ? én ezzel régóta tiszában vagyok ! -
#8323 te akartad:
- aki egyszer másfelé tekint, azt másodszor is megteszi, ahogy meglát valaki mást
- biztos nem volt véletlen
- lehet, hogy már nem tudsz neki megadni mindent...
- szóval azzal a mukival nem lesz semmi, de majd jön másik (lehet, h 1 hónap múlva, lehet, hogy 12 hónap múlva) -
#8322 akkor értenélek meg, ha leírnád... -
#8321 ne ércs férre! semmi rosszaindulatút nem akartam írni, csak a gondolataimat, amit jobb, ha nem osztok meg most veled. remélem értesz! -
#8320 vazzegh Miskolc :D
de most mi a gond ? kajakra nem értem
ha az a gondod, hogy nem találtam csajt, akkor tévedsz ;) de visszahútz bazzeh... ez van... -
#8319 Hát apám, minden várakozásomat alulmúlod! Viccen kívül!
Hol laksz te? Valami kihalt, lakatlan szigten, ahol összesen 3 csaj van??? (veled együtt... :PPP) -
#8318 elvileg jah... -
#8317 Jól értem, hogy egy madár miatt lett vége, de mivel a madár nem mutatott hajlandóságot, ezért ha te nem találsz egy csajt magadnak, akkor esetleg lehet minden úgy, mint régen??? -
#8316 én meg erre inkább nem mondok semmit ! -
#8315 (erre inkább nem írok semmit) -
#8314 argh... DE !!! ezért lett vége... dee azzal a mukival nem volt semmi és nem is lesz... írta :\ -
#8313 jah, most jól vagyunk... remélem jobban... ha hétvégén nemet mond, akkor sem adom fel !!! -
#8312 de ez honnnan jött?
nem inkább ő akart valakit? -
#8311 kicsit kikészítettem: csak néztem rá, csak úgy, persze ez őt "idegesítette", meg hogy nem kellett volna ajándékot venni neki, és ez "idegesítette". én meg néztem a csomagot :D szal lelki terror :D -
#8310 gyorsan írtam, suck me ! -
#8309 nem akartam senkit, ha a 2 hetes dologra gondolsz... -
#8308 Telefonon érzelmes dolgokat soha !
De a lényeg, hogy nem vagytok rosszban :) -
#8307 kicsit kikészítettem
gecizik velem
ezekről kicsit bővebben, ha lehet... :D -
#8306 hahh...hogy mik vannak... :D
ja, és utána az egy n... :P -
#8305 mivan? akartál másik lányt, vagy ez honnan fszból jött??? -
#8304 nah megjöttem... :)
gecc... most lehet nektek kudarc lesz a tegnapi miatt, de megvan mindennek a helye és ideje... lényeg: semmi nemvolt... nem, nem én voltam a balfasz. Délután elmentem venni ajándékot: öntött vas gyertyatartó + zöld geogyertya? + rózsás tasi = 2k. Nemlényeg. lecammogtam hozzá... hát meglepetés az volt, jó szokásához képen kinézett az ablakon kiaz, én meg a beton oszlop mögött bújtam el :D kifele jövet, majd leesett az álla, csak lesett hogy mivan... örült! beengedett, bementem, lecuccoltam, és ő kiment innivalóértt... addig előkapartam az ajándékot... visszajött, egyből vágta hogy mivan, és elkezdett ellenkezni (olyan édesen :P) vigyorgott ezerrel, és én odaadtam az ajándékot. virág nem volt. [SULIBAN LEBESZÉLTÉK] ezútán kiültünk bogarettázni, dumálgattunk, mi van velem, suli, meg miegymás, kérdezgettem én is... aztán bementünk, nem volt semmi, vigyorogtam rá, kicsit kikészítettem, boldog voltam... néztük a Tv-t közben ment a duma, aztán nosztalgiából kinyomkodta az arcom persze tűrtem férfiasan... utánna befeküdt mellém, azátn menni kellett (ez törttént 2 óra altt ) és utánna a kapuban is dumáltunk, de azt vettem észre hogy gecizik velem :D szal nem kérdeztem rá a dologra mert ez taktikai fontossággal bír... (amugy 3 puszi volt az elköszönés ) UGYANIS !!! mi úgy beszéltük meg amikor elváltunk, hogy 2 heted ad nekem, hogy találjak másik lányt... ha nem sikerül, akkor ott lesz nekem... NOS... ez a 2 hét ezen a hétvégén jár le... TEHÁT !!! ehétvégén megint vizit lesz, megérdeklődtem hogy szombaton otthon lesz, és így arra a napra hagyom a RÓZSÁT és a szerelmi monológot... és ezt mind egymagam ötlöttem ki [büszke]... nos hát ennyi volt, rövden, tömören... de szombaton nem lesz izé, vigyorgás meg szekálás... tény !!! csak nemtom hogy szombaton rá érek-e szerintetek is hülyeség telefonon megdumálni ? -
#8303 tesvéreim.. nem csak egedül agyalok hát.. megnyugtató.
Bár én az első nagy vizsgámon elbuktam. Viszont az nem én voltam.. Messze nem én.:) -
#8302 Való igaz, hogy minél többet agyal az ember, annál rosszabb (én ráadásul agyonagyaló vagyok vaze, leszokóban). Oda kell menni azt spontaneitás. HA valaki nem tud jól rögtönözni, akkor úgyis beszívja, mert az élet forgatókönyvbe nincsen betekintésünk. ÉS végülis akkor vagy önmagad igazán, ha beledobnak a mélyvízbe és nem tudsz felkészülni előre semmire, akkor magadat adod, de még mennyire...