A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt csak most látom 😊))
azért mert buta volt (hozzám 😄), és a végén volt 1 másik pasija már... szal megszivatott...
ráadásul azt a srácot én ismertem, és viszonylag jóban voltunk, erre egyszercsak meglátom õket együtt a szakítás után pár nappal egy kávézóban.. pafffffff
azért mert buta volt (hozzám 😄), és a végén volt 1 másik pasija már... szal megszivatott...
ráadásul azt a srácot én ismertem, és viszonylag jóban voltunk, erre egyszercsak meglátom õket együtt a szakítás után pár nappal egy kávézóban.. pafffffff
-the invisible-
Így könnyû! Ez csalás! 😄
Az, hogy szinte egy kukkot sem értek az egészbõl, amirõl beszéltek.
😄D
Hát ez kész! 😊
Hát ez kész! 😊
Úristen! Mi történt itt tegnap óta? 😄
na, szóval õ volt olyan, hogy bár nagyon utálom már, de ha azt mondaná bármikor hogy gyere dugni akkor szó nélkül! 😄D
-the invisible-
😄D
-the invisible-
nesze mégegy
nemsokára törlöm! 😄
-the invisible-
szalagavató bazze 😄DD
-the invisible-
itt van a gépen csak megcsináltam gyorsan rajta a pirosszemet meg összekicsinyítettem
-the invisible-
oké, rakok, csak mekkeresem
-the invisible-
hát szerezz gépet
és csinálj képet
rím gecc 😄D
és csinálj képet
rím gecc 😄D
-the invisible-
azé mer nemrégen még volt nekem is egy ilyen csajom...
a mostani barátnõm összességében ezerszer jobb mint az, de azér, szal... érted... 😄DDDD
a mostani barátnõm összességében ezerszer jobb mint az, de azér, szal... érted... 😄DDDD
-the invisible-
vázz NEM kell részlet mer ideges leszekö!!!
-the invisible-
dehogy hangzott 😉
amúgy gratz 😉
jó neked, biztos szuperatomállatkirály lehet a csaj az ágyban 😄
amúgy gratz 😉
jó neked, biztos szuperatomállatkirály lehet a csaj az ágyban 😄
-the invisible-
most tudom hogy ez "kicsit" elszállósan hangzott, de örültem neki... és nem az idõ végett, hanem mert csodálatos volt :>
gondolom én
de
1. Rám nem mondták
2. Én általában fél nap robotozás után szoktam mondani
amikor semmi köze a topichoz
3. Ez esetben fiu lány dologról volt szó, ami szerintem témába vág
de
1. Rám nem mondták
2. Én általában fél nap robotozás után szoktam mondani
amikor semmi köze a topichoz
3. Ez esetben fiu lány dologról volt szó, ami szerintem témába vág
Aki spammel? Azokat inkább nem sorolom 😊 Nézd végig kik járnak ide, és hát sztem õk(mi) mind 😊)))
Na ácsi. Nekem nem a spammel volt bajom. Hanem hogy van, aki bántásnak, vagy nem tudom hogy veszi, ha megmondják neki, hogy azt csinálja. De Õ simán mondja másra.
Azt nem értem, hogy ha uazt csinálja Õ is, akkor miért veszi fel, hogy ezt mondják neki? 😊
Azt nem értem, hogy ha uazt csinálja Õ is, akkor miért veszi fel, hogy ezt mondják neki? 😊