18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Én 100 fölött nem kezdek hozzá, csak olyankor napokig nem vagyok képben, hogy mi miért merre :)) -
#8380 217 új üzenet...
Érdemes végigolvasni? :) -
#8379 Nos munkám az van bőven (b@sszák meg), de közben kellenek a post-ok is, mert különben az pozitronagyam besül végleg ! -
#8378 ...na és persze nem utolsósorban csökkentenék a munkaidőben elhatalmasodó unalmadat... :PPP -
#8377 Kedves Hickauu ! Válaszom: DE ! :DDD
Azonban mint láthattuk kis lovagunk mindennap újabb fejleményekkel szolgál, mivel nyughatatlan a szentem, tehát reális volt a kérdésem, SZERINTEM ! Egy telefon, egy másodbarátnős csevej, egy elejtett megjegyzés, egy magánzsaru kompromittáló fényképei, egy névtelen jóakaró, egy lófej az ágyban, mind-mind tovább színesíthetik eme gordiuszi hőseposzt ! NA ! -
#8376 Te sem olvasol vissza??? PÉNTEKEN derül ki... -
#8375 Nos, hogy alakult az "elvtelenül visszanyalom magam a kegyeibe" project ?!! -
#8374 is-is :D -
#8373 nem inkább telhetetlen? :)) -
#8372 bazzegh, ne légy türelmetlen :)
az biztos hogy alig fogok aludni... -
#8371 A csaj mellett a blázt is hagyhatnád a picsába... :)
Amúgy jó - eszeléssel teli - éjt kívánok! :P -
#8370 meglátjuk... thx mindent !!! bláz aztán durmolok ! -
#8369 ha ez volt az első kihajítás, akkor még nem derül ki...majd csak később... -
#8368 pénteken kidedrül mien ember vagyok ;) -
#8367 Egyszer mindenki átesik a tűzkeresztségen (én is átestem...), és aztán jó esetben megkeményedik...a baj az, hogy nem kevesen vannak, akik bárhányszor képesek beleesni ugyanabba a hibába...és az élet egyéb területein is...
Okos ember más kárán tanul, az átlagember a sajátján, a hülye pedig a sajátján sem... -
#8366 én is ugyanezt írtam :o -
#8365 Hykao, a logikád tökéletes, egyetértek . :)
Sry Prezi, de hykao-nak pont azért van igaza, mert nem érzi, és tud gondolkodni . -
#8364 könnyen beszélsz... és persze igazat adok neked... most jön az ALAP KÉRDÉS: ki mire hallgat ? a szívére vagy az eszére ?!
mindig ide lyukadunk ki... te az igazat mondod, mert te gondolkozol... de csezdmeg én érzem :\ -
#8363 Persze, hogy ragaszkodsz hozzá...mert ő dobott téged...
Bár igaz nem csalt meg (legalábbis ha meg is csalt volna, nem mondta meg neked), de azért így is szar.
Akinek van egy kis emberi tartása, annak az idő múlásával egyre idegesítőbb, nyilalóbb lesz az érzés, hogy egyszer már nem kellett...
Tudod megbocsátani lehet, de felejteni nemigen...
A te dolgod, és igaz, hogy legalább fair volt, hogy kiadta az utadat, mielőtt bebiztosította volna a másik madarat (ha így volt...) de azért a történet úgy lenne szép, ha te erre, ő arra... -
#8362 tudom, hogy egyszer elhajtott, nagyon szarul esett... dee annyira ragaszkodom hozzá, hogy ezen is át tundék nézni... persze már nem lenne az ami régen... csak testiség... picsák meg voltak közben is... de feledtetni nem tuddátk.. ez van... nem nyalom vissza magam... most 2k értt szülinap - belefér... péntken kiderül... ha most is elhajt - vgéleg lemondok! -
#8361 Ezt értem, de ha már egyszer azt mondta, hogy nem kellesz neki, akkor miért akarod mindenáron visszanyalni magad?
Nem érzed szarnak az egészet???
Hogyaszondja: más madár kellett már neki, de mivel az nem jött össze, így hát (addig amíg nincs jobb) esetleg megteszed mégis te is (mivel per pillanat nincs jobb)...
Na most ha lenne egy kis tartásod, hagynád a picsába...
Vagy úgy érzed: már nem lesz soha többé más nő az életben? Vagy mi van? -
#8360 nos a témára visszatérve, a tervem: pénteken személyes látogatás lesz, és megkérdezem konkrétan, lényegre törően, egy virág kiséretében, hogy akkor megpróbáljuk-e újra...
nemtom nálad mi a komoly... amugy nem sok... -
#8359 Leírnád, hogy mi a terved pontosan?
Amúgy ez hanyadik komoly kapcsolatod (volt)? -
#8358 nem " Fiúk, lányok, kapcsolatok"-ról van szó?
Vagy nem rólad és a bnődről? :) -
#8357 OFF szag :D -
Lacika 79 #8356 M'ér'?! Nem is! :P -
#8355 Sz*r az élet, ez van :) -
#8354 mindennek vége van egyszer :) -
#8353 Találomra . :))
A csúnyaság relatív, sztem aranyos a kép, de nem kötném össze veled ,) -
#8352 még nem is akartam rádmászni... :P -
#8351 Áááááááááááá! :) Honnan szedted elő ezt a hozzászólást? :D
Egyébként azt hittem, hogy csk csúnya vagyok... :) -
#8350 Nem erőszak a disznótor, akaratos nőkkel fejfájások sorozatának elkerülése érdekében nem tárgyalok :P -
#8349 #4261 -
#8348 #8345 -
#8347 De azt se tetted ! -
#8346 hozzászólásra nem válaszolni, hanem reagálni/hozzászólni lehet
[kötex] -
#8345 Legyen egy JÓÓ napotok!
Ezt már egyszer a Tibiában betették rólam:
-
#8344 1. Úgy látom kérdésekkel nálad nem lehet menni semmire :)
2. Nem csak kérdésre lehet válaszolni, hanem hozzászólásra is :P -
#8343 -
#8342 te szegény!