18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Amúgy igazad van, én is rájöttem, hogy tartani kell a pofám. Mondjuk néha jó lenne megmondani egy-két embernek a frankót, de az olyan lenne, mintha szegénységi bizonyítványt állítanék ki magamról.
  • Lacika 79
    jóvanna, csak vicceltem! :P
  • Sir Quno Jedi
    nemén
  • Lacika 79
    Csak így egymás közt a fórumban nyugodtan leírhatod. :P
  • Sir Quno Jedi
    Nem, már rájöttem, egy ideje, hogy jobb ha tartom a pofám. Kicsi a világ...
  • SinClaiR
    És nem mesélsz?:)
  • Vlala #8455
    Azétr kezdtem el izgulni, mert eddig irtózott a "nőcis" cuccoktól... farmer, pulcsi, baseballsapi, hidegebb időkben bakancs és a bőrkabátom :-) olyan édi benne, én 188 vagyok, ő meg 160 alatt :-)
  • Sir Quno Jedi
    Öhm, inkább tapasztalat, épp ma is volt egy érdekes beszélgetésem alig pár perce...
  • hykao #8453
    Jaaaa nem is mini? Akkó' túró! Felesleges volt izgulni...talán... :)))
  • Vlala #8452
    Nem mini, majd' bokáig ér... minit az életben fel nem venne (bár már nem vagyok benne biztos.)

S.Q.J.: kösz a megnyugtató, jóindulatú véleményt :-)
  • hykao #8451
    Na és vajon mi a tervük nekik kolegínáknak így miniszoknyában? :))))))))
  • Sir Quno Jedi
    Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek !
  • Vlala #8449
    Azt a hülye aggódós-sértődős-féltékeny fejemet...

Tegnap elmentem érte a munkahelyre, még ott-volt egy-két kolleginája - ugyancsak szoknyában. Tőlük látta. Semmi megváltozás, semmi titkolózás, csak a hüle összeesküvés-elméleteim.
  • hykao #8448
    ezt az "ő nem volt ilyen" szöveget már másodszor olvasom itt.

sajna ezen nem kell csodálkozni...egy nő bármikor egyszercsak "előkelő idegen"-né vedlik...
  • Sir Quno Jedi
    HAZUDIK ! :DDD
  • Vlala #8446
    Bucser: igazad lehet. Vele megbeszéltem, de olyan, mintha falazna valamit, nyugtatgat, hogy semmi baj, csak megtetszett neki. Nem értem, Ő nem volt ilyen.
    Az igaz, hogy nem idegenektől kellene megkérdeznem. Ezért kérdeztem itt, ismerősöktől.
  • Bucser
    Jó tanács és mindig beválik. Vele beszéld meg ne egy fórumon idegenekkel és talán több időt tölts vele:)
  • CattiBrie
    én is erre gondoltam egyből
  • Sir Quno Jedi
    Oh semmi, semmi...
  • Vlala #8442
    Mi ámen?
  • Tuvok #8441
    Hmm, hát én szeretem a fehér köpeny alatt sejtelmesen áttetsző fekete tangákat nézni, ehhez képest szoknya lóf*sz :D
  • Sir Quno Jedi
    Ámen !
  • Vlala #8439
    Tegnap majd kiestem a fotelból, amikor lejött megmutatni. Egyből megkérdeztem, azt mondta, ez nem érint minket, csak szerette volna kipróbálni. Igazából nem értem, miért, nem ilyennek ismertem meg.
  • hykao #8438
    húha! lehet, hogy új dokibácsi érkezet???!!! :)))

az, hogy 3 éve együtt vagytok, még nem azt jelenti, hogy akkor az idő múlásával egyre biztosabban van bebetonozva a kapcsolatotok...legalábbis nem feltétlenül...

viccen kívül, kérdezted tőle amúgy, hogy mi ez az új módi?
  • Vlala #8437
    22 éves ápolónő. Az a fura, hogy a kórházban úgyis át kell öltöznie... nem kifejezetten a munkához vwette, csak úgy találta egy butikban, és ma fel is vette.
    A munkahelyén nem hiszem, két évig nem volt baj a farmar meg hűvösebb időkben a bakancs?
    Ez a tetszés dolog még ki is borítana, ha nem lennénk majd 3 éve együtt. Eddig mindent megbeszéltünk, pont erről nem szólna?
    Más nem változott, remélem, nem is fog :-)
  • hykao #8436
    túl kevés az információ! bármi lehet!
    lehet, hogy csak "idősödik", lehet, hogy a dógozóba hemzsegnek, hogy öltözködjön nőiesebben, de az is lehet, hogy tetszeni akar valakinek, aki nem te vagy...és még ezer lehetőség...
    mindenesetre érdekes, hogy pont a melóhoz vett új eddig nem hordott ruhadarabot...

mennyi idős, és milyen dógozóba jár?
  • Sir Quno Jedi
    Bézbólsapi lányon ?!!! Na jó, lehet én vok régimódi...
  • Vlala #8434
    Üdv mindenki, Kicsim tegnap meglepte magát egy szoknyával. Ma abban ment dolgozni. Ahhoz képest, hogy eddig mennyire fiúsan öltözködött (a baseballsapimat alig lehetett leszedni a buksijáról), ez egy jó nagy hátraarc. Mit jelenthet ez? Csak egy hóbort a lányoknál, vagy előbb-utóbb mindenen akar majd változtatni?
    Vagy nem kellene ilyenen kiakadnom?
  • Sir Quno Jedi
    Figyu, egy ideig te futsz utánuk, de eljön a kor, amikor már fordítva lesz, akkor meg mit töröd magad ?!! :DDD
  • PResident Evil
    szemlélet váltás volt... igen...
  • CattiBrie
    van más... - gondolom :)
  • PResident Evil
    ehh :)) ... a kapcsolatot tartom vele, néha felhívom, de sztem most hagyom egy darabig :) majd egy év múlva visszanézek :D

[fél-gerinces]
  • hykao #8429
    bölcs döntés! maradtál a gerinces főemlősök táborában... :))))))))))))))
  • PResident Evil
    azt hogy hagyom...
  • Lacika 79
    és akkor ez most mit jelent?
  • PResident Evil
    hááát... ne mentem el hozzá... ennyi :D
  • hykao #8425
    Inkább meséljél!
    Papucsállatka lettél, puhatestű, vagy gerinces? :PPP
  • PResident Evil
    lol:D
  • Sir Quno Jedi