18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #8461 Amúgy igazad van, én is rájöttem, hogy tartani kell a pofám. Mondjuk néha jó lenne megmondani egy-két embernek a frankót, de az olyan lenne, mintha szegénységi bizonyítványt állítanék ki magamról. -
Lacika 79 #8460 jóvanna, csak vicceltem! :P -
#8459 nemén -
Lacika 79 #8458 Csak így egymás közt a fórumban nyugodtan leírhatod. :P -
#8457 Nem, már rájöttem, egy ideje, hogy jobb ha tartom a pofám. Kicsi a világ... -
#8456 És nem mesélsz?:) -
Vlala #8455 Azétr kezdtem el izgulni, mert eddig irtózott a "nőcis" cuccoktól... farmer, pulcsi, baseballsapi, hidegebb időkben bakancs és a bőrkabátom :-) olyan édi benne, én 188 vagyok, ő meg 160 alatt :-) -
#8454 Öhm, inkább tapasztalat, épp ma is volt egy érdekes beszélgetésem alig pár perce... -
#8453 Jaaaa nem is mini? Akkó' túró! Felesleges volt izgulni...talán... :))) -
Vlala #8452 Nem mini, majd' bokáig ér... minit az életben fel nem venne (bár már nem vagyok benne biztos.)
S.Q.J.: kösz a megnyugtató, jóindulatú véleményt :-) -
#8451 Na és vajon mi a tervük nekik kolegínáknak így miniszoknyában? :)))))))) -
#8450 Attól, hogy nem vagy paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek ! -
Vlala #8449 Azt a hülye aggódós-sértődős-féltékeny fejemet...
Tegnap elmentem érte a munkahelyre, még ott-volt egy-két kolleginája - ugyancsak szoknyában. Tőlük látta. Semmi megváltozás, semmi titkolózás, csak a hüle összeesküvés-elméleteim. -
#8448 ezt az "ő nem volt ilyen" szöveget már másodszor olvasom itt.
sajna ezen nem kell csodálkozni...egy nő bármikor egyszercsak "előkelő idegen"-né vedlik... -
#8447 HAZUDIK ! :DDD -
Vlala #8446 Bucser: igazad lehet. Vele megbeszéltem, de olyan, mintha falazna valamit, nyugtatgat, hogy semmi baj, csak megtetszett neki. Nem értem, Ő nem volt ilyen.
Az igaz, hogy nem idegenektől kellene megkérdeznem. Ezért kérdeztem itt, ismerősöktől. -
#8445 Jó tanács és mindig beválik. Vele beszéld meg ne egy fórumon idegenekkel és talán több időt tölts vele:) -
#8444 én is erre gondoltam egyből -
#8443 Oh semmi, semmi... -
Vlala #8442 Mi ámen? -
#8441 Hmm, hát én szeretem a fehér köpeny alatt sejtelmesen áttetsző fekete tangákat nézni, ehhez képest szoknya lóf*sz :D -
#8440 Ámen ! -
Vlala #8439 Tegnap majd kiestem a fotelból, amikor lejött megmutatni. Egyből megkérdeztem, azt mondta, ez nem érint minket, csak szerette volna kipróbálni. Igazából nem értem, miért, nem ilyennek ismertem meg. -
#8438 húha! lehet, hogy új dokibácsi érkezet???!!! :)))
az, hogy 3 éve együtt vagytok, még nem azt jelenti, hogy akkor az idő múlásával egyre biztosabban van bebetonozva a kapcsolatotok...legalábbis nem feltétlenül...
viccen kívül, kérdezted tőle amúgy, hogy mi ez az új módi? -
Vlala #8437 22 éves ápolónő. Az a fura, hogy a kórházban úgyis át kell öltöznie... nem kifejezetten a munkához vwette, csak úgy találta egy butikban, és ma fel is vette.
A munkahelyén nem hiszem, két évig nem volt baj a farmar meg hűvösebb időkben a bakancs?
Ez a tetszés dolog még ki is borítana, ha nem lennénk majd 3 éve együtt. Eddig mindent megbeszéltünk, pont erről nem szólna?
Más nem változott, remélem, nem is fog :-) -
#8436 túl kevés az információ! bármi lehet!
lehet, hogy csak "idősödik", lehet, hogy a dógozóba hemzsegnek, hogy öltözködjön nőiesebben, de az is lehet, hogy tetszeni akar valakinek, aki nem te vagy...és még ezer lehetőség...
mindenesetre érdekes, hogy pont a melóhoz vett új eddig nem hordott ruhadarabot...
mennyi idős, és milyen dógozóba jár? -
#8435 Bézbólsapi lányon ?!!! Na jó, lehet én vok régimódi... -
Vlala #8434 Üdv mindenki, Kicsim tegnap meglepte magát egy szoknyával. Ma abban ment dolgozni. Ahhoz képest, hogy eddig mennyire fiúsan öltözködött (a baseballsapimat alig lehetett leszedni a buksijáról), ez egy jó nagy hátraarc. Mit jelenthet ez? Csak egy hóbort a lányoknál, vagy előbb-utóbb mindenen akar majd változtatni?
Vagy nem kellene ilyenen kiakadnom? -
#8433 Figyu, egy ideig te futsz utánuk, de eljön a kor, amikor már fordítva lesz, akkor meg mit töröd magad ?!! :DDD -
#8432 szemlélet váltás volt... igen... -
#8431 van más... - gondolom :) -
#8430 ehh :)) ... a kapcsolatot tartom vele, néha felhívom, de sztem most hagyom egy darabig :) majd egy év múlva visszanézek :D
[fél-gerinces] -
#8429 bölcs döntés! maradtál a gerinces főemlősök táborában... :)))))))))))))) -
#8428 azt hogy hagyom... -
Lacika 79 #8427 és akkor ez most mit jelent? -
#8426 hááát... ne mentem el hozzá... ennyi :D -
#8425 Inkább meséljél!
Papucsállatka lettél, puhatestű, vagy gerinces? :PPP -
#8424 lol:D -
#8423 htx -
#8422 htx