A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalunk pont ez a szerencses helyzet all fent, hogy meg tudunk beszelni egymassal mindent , nem kell harmadik , xedik felet bevonni a kettonk dolgaiba.
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
Rossz tapasztalataim/emlekeim vannak a meseljunk masoknak a problemainkrol cimu dolgoktol.
Ment mar tonkre parkapcsolatom olyan miatt, hogy elmeseltem par dolgot egyik baratnomnek, az akkkori parom is meselt valakinek, aztan megindult a hatalmas szarkavaras.
Nos az esetbol tanultam, azota azon kivul akire tartozik , azon kivul senkinek semmit.
Es mire jo sirni masok vallan?
2.Ha szeretsz valakit es meg akarod tartani, nem masoktol kell tippeket, tanacsokat kerni, hanem csak oda kene figyelni arra a szemelyre akit szeretsz.
Bar mindenkinek van valami hobbija, en megsem beszelem ki/meg senkivel az erzelmi eletemet, kivulallotol nem kerek tanacsot.
A messzirol jott ember azt mond amit akar.
Ha nekem problemaim vannak a parkapcsolatomban, nem megyek mashoz tanacsert stb, hanem en magam probalom megoldani, a parommal kozosen.Szerintem ez igy ok.
Kulonben is, minek kerjek tanacsot olyan embertol aki nem ismeri a kettonk kapcsolatat ugy ahogy az valojaban van, mert mindket fel altalaban mashogy adja elo a tortenetet- es ugye minden szentnek maga fele hajlik a keze-
Nade mindegy,mindenki azt csinal az eletevel amit csak akar.
Bist du sicher?
Én azért át gondoltam volna ezt többször is mielõtt leírom ide...
ez a topic cime.
De konyorgom, az mar regen rossz, ha szeretsz valakit es tanacsot kell kerned hogy hogyan tartsd meg.A nem szivbol jovo dolgok nem lehetnek oszintek.
és néha a béka is beleugatott
amúgy szia :-)
Tudom hogy nem veluk beszelgetsz😊
"-Nem ertem miert vannak odaig ertem a nok"
- mondta xy es megnyalta a szemoldoket...
A Mopiloton is 2001 ota forumozok( igaz angol nyelven)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És még ott a gonosz mostoha is
Amúgy végre más is tudja mi a P