18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8501 Így van, de én most az általam ismert hölgyek egy részéről meséltem. -
#8500 Őőőő, itt most én nem a flörtről beszélek. -
#8499 Ez olyan dolog, hogy mi ne akarjunk már más pasiknak tetszeni, de abba ne szóljunk már bele, hogy Ti flörtöltök, hiszen az nem is komoly, csak játék... :) -
#8498 Ez mindkét nemre igaz, de amúgy emberfüggő :D -
#8497 Ja és egy normális férfi nevelhető, rá lehet szoktatni, hogy mikre figyeljen és mikre ne (mert a nők arra is háklisak ám, a túl sok figyelmet és gondoskodást tehernek érzik). -
#8496 Tudom ! :DDD
Csakhát olykor egy nő ha úgy akarja, akkor bármit is teszel, akár a fejed tetejére is állhatsz, tőled minden ékkő csak szemét, valaki mástól a leköpés is gyémánt. Megszokják, hogy jó dolguk van, az természetessé válik és aztán már nem pálya, de bezzeg az az idegen "férfi"... Khmmm... -
#8495 Én azt hiszem csak egyet mondok, amiért leszbik szeretnének lenni a nők. Legalábbis amiért meggondolják.
-Figyelmetlen férfiak
persze akinek nem inge... tudod. -
#8494 Amúgy veled mi a nagy büdös helyzet mostanság odahaza kedves Archangela ??? :DDD Okéban vagy(tok) ?!! -
#8493 Szívesen, ez csak az utóbbi fél év termése a teljesség igénye nélkül. -
#8492 köszi. -
#8491 Nos, a pasik olykor falramásznak a hölgyek következetes következetlenségétől, de soroljunk még pár okot:
- hálátlanság
- magas veszekedési index
- miértnemgysohaitthon lemez
- ásd fel a kertet pusztakézzel hajnalban elvárások
- nincs egy rongyom sem mizéria
- a te gyereked, szokásos kétodalas eszmecsere
- a kiöltözök idegen pasiknak és flörtölök velük, de rád szarok alapállás
- csak rám nézhetsz, más nem létezik utópia
- adj pénzt MOST betanult viselkedésforma
- lefexem a barátaiddal, de veled nincs most kedvem, mert fáj a fejem terv
stb.
Term. akinek nem inge, ne vegye magára, most ollóztam egy párat... -
#8490 Én az okokra volnék kíváncsi. Szövegértelmezni tudok :P :DDD (általában...) -
#8489 Hát miattuk meg a pasik gondolnak egyre többször a cölibátus szélesen tiszta horizontjára ! -
#8488 "(amúgy ők is megérik a pénzüket)"
Ezt kifejtenéd? :) -
#8487 Mondjuk azt én sem. Megegyeztünk. -
#8486 Múgy ez a "még" manapság nagyon jellemző ! Hölgyismerőseim többsége nagyon gondolkodik, hogy vagy átnyergel leszbikus talajra, vagy végleg lemond a disznókkal (gyk. pasik) való kapcsolatteremtésről ! Hát nem fura ???!!! :DDD
(amúgy ők is megérik a pénzüket) -
#8485 Akkor úgy fogalmazok, hogy nem akarom megd*gni a bnőjét. Na. :DD -
#8484 Hjavagyúgy ! De akkor a bőrében (brr még rágondolni is rossz, kivert a hideg verejték), már fijú lennél és akkor már nemaz ! :DDD -
#8483 Nem vagyok leszbi... még. :DDDDDD -
#8482 Csá Hegyesfülű ! Húzd meg a Pápa fülét az én nevemben is pal ! -
#8481 Na ez már diszkrimináció ! :DDD Mi az hogy szexet nemő ?!! :DDD -
#8480 Kösziek -
#8479 :DDDDDDD
A bőröd is jó vasárnapig. Csak a szexet nem vállalom. :DDD
Jó utat! -
#8478 Hát a bőrömbe talán nem, de a bőröndbe esetleg .. ,)
Nyaraláspótlás, vasárnap (sajna) már jövünk is :( -
#8477 Beférek a bőrödbe ugye? :))))
Üzleti vagy nyaralás? És mennyi időre mész? -
#8476 Rómába :) -
#8475 Merre mész? :) -
#8474 Nah, holnap reggel én elutazom jó messze, és csak annyit kérnék, hogy ne szpemmeljétek tele a topikot míg nem leszek, hogy ne kelljen sokat olvasnom . :)
Jók legyetek !
-
Lacika 79 #8473 Ezt inkább hagyjuk. -
#8472 Erről eszembe jut egy vicc(?):
"Fiatal pár fekszik az ágyon pásztoróra után . A lány a barátját nézi, aki a plafon felé bámul . A lány elgondolkodik: Min járhat a fejében ? Már 5 éve együtt vagyunk .. talán megunt ? Vagy meghíztam talán ? Esetleg a szex nem olyan jó ? Szakítani fog velem, ez már biztos .. de mikor ? Most ? Holnap ? Egy hét múlva ? Hjaj, pedig olyan szép volt ez a pár év .... Ekkor megszólal a fiú:
- Ott egy légy a plafonon . De hogy nem esik le ??" -
KTC #8471 ...mert ha nincs gond, nektek az is gond, sőt mi több, gyanúúús....:D -
#8470 Naezaz .. -
#8469 dehogy... :)) -
#8468 Hmm . Létezhet ilyen ? -
#8467 Há' most úgy tűnik nincs gond a barátnőkkel... :)) -
#8466 Heló a meghalt topik -
Lacika 79 #8465 Ehh. Igen. Ismerős a szitu. -
#8464 -
#8463 Senkinek ... -
#8462 Nemisaz, de a falnak is füle van és akik jól ismernek, azok gyorsan kikövetkeztetnek dolgokat (ami rosszabb, mintha pontosan tudnák mivan) és máris kész az Armageddon, kinek hiányzik ez ???