18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8541 Erre most inkább nem mondok semmit... :DDDDDDD -
#8540 Mert a nők nem bírják az egész éjszakás strapát..
Vagy csak én nem találkoztamolyannal, vagy ennyire jó vagyok..
passz :)) -
#8539 Minek akartok kimászni az ágyból? Én ezt nem értem... :DDDDDD -
#8538 természetesen!!! arra gondoltam! (hogy ez miért kérdés?) ;D -
Lacika 79 #8537 Mármint az ágy jelenet végtelen ciklusban? Mert abban benne vagyok. :P -
#8536 :DDD
Neem
A program a három (plusz egy) szakaszból álló rész (séta, vacsi, mozi
), melyek a hosszú listából szabadon cserélhetők/kiejthetők.
Plö: Margitsziget - Vacsi - és a [plusz egy] programsorozat szerintem egy kiváló napot eredményezhet. :) -
#8535 Nade, hiába kapod frissen és üdén, ha a sok "programmal" úgyis agyonfárasztod és már SuperMan is halott... -
#8534 akkor olyan nem kell :P -
#8533 Na így talán ! :DDD De azért egy agyonfárasztott pasival nem sok mindent lehet kezdeni... -
#8532 az attól függ, milyen a szitu: a szerelmemtől, a cicán át, a hülyegyerekig, fasz gádzsi-ig vót má' minden...(de persze viszont is...ha velem nem beszélnek így, én se szoktam így beszélni a csajommal...általában... :DDD) -
#8531 haza... -
#8530 shokk sikert! :) -
#8529 "egy teljes napra"
Egy napról volt szó! ;D
Vagyis 24:00-ig, ami belefér (jó, már 21:00-kor otthon/valakinél lenni) -
goldenfly #8528 Ez tetszik:))
fel kéne állítani egy jó kis sorrendet...majd ügyeskedem;) -
#8527 Azzal kéne kezdeni, de a végtelen ciklus még gombócból is sok, szal. kérek egy ciklusvéget ! -
#8526 :DD
egyébként kimaradt a mozi utáni "ágy jelenet" (végtelen ciklusba ágyazva) -
#8525 Na azzal a nővel sem szeretnék találkozni, akivel ezt egy nap alatt mind végig kell járni ! :DDD -
#8524 séta, vacsi, mozi
strand, Margtisziget, vár, Gellért-hegy, kisvasút, állatkert, Városliget, valami kiállítás, múzeum, plázák, körút, János-hegy, libegő, várlabirintus...
én imádom a közlekedési múzeumot -
#8523 te kis púp a hátamon -
Vlala #8522 Egy gyors közvélemény-kutatás: Ti hogy nevezitek a kedveseteket? -
goldenfly #8521 Ti hova vinnétek a bnőtöket egy teljes napra? Budapesten v. környékén...Remélem van vmi tuti tippetek -
#8520 Bár szöveg nincs hozzá, de gyanítom ő most inkább mocsoládé ! :DDD -
#8519 Csoki? -
#8518 Vérszomjas csokoládé :) -
#8517 Emlékeztet pár ismerős lányra... :DDD -
#8516 deédi
miez? :) -
Lacika 79 #8515 :D -
#8514 -
#8513 Naná, ez emberi joga ! :DDD -
#8512 Egy robot lehet milliárdos? -
#8511 Ha tudnám, már csilliárd-miliárdos lennék és az emberi faj megmentőjeként tartanának számon ! -
#8510 Tehát mi a megoldás? -
#8509 Nőket nehéz. Persze lehet, vannak vállalkozó szellemű barátaim, néhányuk egész jó eredményeket tud felmutatni, mondom néhányuk ! :DDD
Van az a mondás, hogy "Azé a nő aki megműveli !", ezen a hülye feministák egyből berágnak, pedig ha mélyebben belegondolunk van benne valami (term. fordítva is). -
#8508 És ha igen, mit kezdenének vele ? Persze hogy egy féfinak is jobban bejön egy Pamela Anderson, mint a saját loncsos, elhízott, pörkölszaftos, bajuszos anyjukja. Nőknél meg ugyanez pepitában.
Ha valaki nem tud vonzó maradni egy kapcsolatban a másik számára, akkor már úgyis mind1, az pedig nem 1xű, soxor lehetetlen is az adott körülmények között... -
#8507 Ezzel az erővel nőt is lehet nevelni... -
#8506 Naéshafigyelmetlenek. Akkor a nő egytelen lehetősége, hogy neveli, illetve jelzi, hogy mikor van szüksége és MILYEN figyelmességre, merthogy a pasik nem empaták (többségükben), hanem fafejű, baltaarcú elefántok a porcelánboltba. Ha ez nem jön be egy nőnek és tenni sem tud ellen semmit, akkor jobb is, ha fejleszti a leszbikus hajlamait és átnyergel a "figyelmes" nőkre, akik amúgy BAZIRA nem figyelmesek, csak akkor és abban amiben ők jónak tartják ! Bezony, jó dolog az... -
#8505 Kár, hogy ezzel sokan nincsenek tisztában. -
#8504 Igen. Más nője mindig zöldebb, de ez a mások pasijára is igaz. Könnyű valakinek jó formánkat mutatni, ha csak néha találkozunk vele, pár órára, alig ismerjük egy hete és megint más 10 évet elhúzni mellette jóban, de főleg rosszban ugyebár. EZZEL nem lehet versenyezni, a friss ló mindig jobban húz, mint egy agyonhajszolt, kifulladt gebe... -
#8503 Én meg azt, hogy figyelmetlen összes pasiról, akit ismerek :DDDDDDD
Na jó, nem. Vannak kivételek. ...De azok sztem ufók :DDDDDD -
#8502 Tudom.
Erről jutott eszembe: "de bezzeg az az idegen "férfi"... Khmmm..."