A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imadom az olasz kajakat😊)))
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hanem igy néz ki #6098 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amit irtam arrol szolt, hogy valaki XY azt mondja hogy o szerelmes valakibe a neten, pusztan a neten keresztul(!!!).
Vagy azt mondja valakire 2-3 nap elmelyult levelezes utan hogy o a Baratom.
A hangsuly a virtualison van, hogy mindezt virtualis kapcsolat utjan, szemelyes tali nelkul.Na most mar tenyleg rohanok kajalni😊)))
barátot szerelmet igen is találhatc neten ... de mind2 csevegõtársnak indul ... és ha már jol összeismerkedtetek /amennyire neten lehet/ akkor jöhet az irl tali ahol még jobban megismerkedhetc vele ... onnantol kezdve miért ne lehetne ebbõl barátság vagy szerelem ... annyi a különbség hogy az ismerkedési lánc elejéhez csapodott a netes "ismerkedés" ...
hehe

Lehet.
Na mind1.
mentem
bye
Nem ez a lényeg. Mármint ez, de mindkét félrõl. Ha csak az egyik oldal vélekedik így (amit biztosra csak magadról tudhatod), akko 'aszhatod. Viszont ahhoz, hogy kiderüljön mi igaz, találkozni kell.
[/spam]™
te nagyon el vagy varázsolva
miért ne lehetne virtuálisan?
csak az a lényeg hogy magadat add és továbblépjetek a valós életbe.
A net csak eszköz a maga elõnyeivel és hátrányaival.
Látszik, hogy nincs ilyen tapasztalatod.
perme kacsint és felveszi a tülszoknyát
Aki azt mondja lehet, meg sosem volt igaz baratja, vagy meg sosem volt igazabol szerelmes a valo eletben.
Az én véleményem szerint is elsõsorban barátokat (mint haver), vagyis inkább csevegõtársakat találok a neten.
Viszont nem zárom ki a lehetõséget, hogy egyszer talán én is egy a neten megismert sráccal fogom jól érezni magam.
[/spam]™

Olyanok persze vannak, abban igaza van, akik nõi vagy éppen ffi néven szórakoznak, pedig ellenkezõ nemûek. Ahogy abban is, hogy egy valós kapcsolatot szépzúzhat egy chates beképzelt szerelem vagy ilyesmi... De van az a mondás, hogy:
"Akit el lehet venni vkitõl, az már rég rossz." És ebben azért van vmi bármennyire is fájó olykor.
amúgy ez úgy hangzik mintha az emberek többsége kapcsolatteremtési célokkal indulna szobázni :-)
Ez pedig nem igaz illetve nem olyan kapcsolatok alakulnak ki elsõsorban sztem.
Ezt nem azért mondom mert op-ja vagyok egy szobának P
de hülye az aki nem valós arcát próbálja megmutatni
nekem teljesen más a véleményem
és hálisten tapasztalatom