18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • CattiBrie
    - na itt vagyunk ... heti egy szeksz??? legfejjebb, ha az 10 órás... :))

- ennél természetesen kicsit másabb vót a helyzet, de hagyjuk...
  • Sir Quno Jedi
    - igaz, de nem mindig
    - az más, 2 év után már csak akkor ijesztő, ha úgy gondolta, hogy lazán fog kiszállni, ha úgy adódik, mert te sem ragaszkodsz hozzá túlzottan pölö, aztán rájött, hogy nem is ! Rájött, hogy nem is vagy anyira fontos neki, nem te vagy az igazi, csak jó voltál eddig pl. Sokan csak úgy élnek valakivel, de semmi különös. Nem akarnak gyereket, családot. vagy csak úgy szőrmentén, semmi felelősség stb. Ez van.
  • CattiBrie
    - "az embernek arra van ideje, amire akarja"

- 2 év után
  • Sir Quno Jedi
    - Az első érthető, persze van egy szint. Előfordul, hogy valaki tényleg annyira elfoglalt, akár pont a kedvese/családja miatt/ért gürizve, hogy 1xűen ennyi marad és nem több. Persze azt mondják az embernek arra van ideje, amire akarja, de ez sajna nem mindig igaz ! Általános probléma, hogy valamelyik fél (jogosan akár) több időt kíván a másik életéből, mint amit az rá tud(vagy akar) szánni.

- A második veszélyes. Ha tudja, hogy nyeregben van, ha már "megvoltál", sok férfi új hódítani való után néz. Persze vannak kivételek szerencsére, ámde ha kiadod magad teljesen, a legtöbb ember visszaél ezzel azonnal, sajnos az emberek rosszak ! De lehet találni olyat aki ezt értékelni tudja sztem. Mondjuk engem már "riasztottak" el azzal nők, hogy bevallották, hogy mennyire oda vannak értem, ugyanis az én felfogásom szerint ezek kissé előzmények nélkül valók voltak. Ha már ismer rég, szeret rég, imádjuk egymást rég és utána mondja ezt, akkor megértem, de elsőre ijesztő lehet (nooormááális) :DDD !
  • CattiBrie
    Hátplö:

- több időt szerettem volna vele tölteni, mint napi 2 nap pár óra
    - őszintén megmondtam mit gondolok (pl: full oda vagyok érte)
  • Sir Quno Jedi
    Mesélj, milyen gondokat okozott konkrétan ez a két (amúgy egészséges mértékben pozitív) tulajdonságod ?!!
  • CattiBrie
    mindkettő

(az őszintét említettem korábban itt)
  • Sir Quno Jedi
    UNCSI ?????? Az relatív dolog ám !
  • Sir Quno Jedi
    Mi, hogy ragaszkodó vagy, vagy hogy őszinte ?!!
  • CattiBrie
    Tudtommal nem... :(
    Lehet, hogy uncsi... Bár sztem az sem. :(

Szerintem inkább néha túl őszinte és túl ragaszkodó. :(
    És - mint már írtam itt is párszor - ez a vesztem. :(
  • Sir Quno Jedi
    Hja, gyári hibás vagyol ??? :DDD
  • CattiBrie
    Tapasztalataim alapján engem szoknak eldobálni. :(
  • Sir Quno Jedi
    Gondoltam, de ezen lehet segíteni. :D

AMúgy a nők meg úgyis telhetetlenek. A frissen gyártott kekszrabszolgagépüket is hamar megúnnák és eldobnák...
  • CattiBrie
    Neem is! Ez hatalmas különbség. - számomre legalábbis :)
  • Sir Quno Jedi
    Bizony, alig két betű különbség ! Látod ! :DDD
  • CattiBrie
    organizmusokra?

akkor inkább orgazmusokra :D

• Sir Quno Jedi
    Vajon mi a lékek ?!! 21 grammnyi kálium és néhány kimondhatatlan nevű vegyület ?!!! Ugyanmár !

Észre se vennéd, ha embertársaidat/szeretteidet lassacskán lecserélnénk kibernetikus organizmusokra, a viselkedésmátrixotok felettébb 1xű, úgyhogy kár efféle tévhitekbe menekülni ! :DDD
  • CattiBrie
    Áááá! :DD

És a lélek. Nekem nem csak test kell. Már arra jó az is, de nem ilyen társra vágyom.
  • Sir Quno Jedi
    Mivel egyazon futószalagról kerültünk le, kicsit úgy vagyunk ezzel mint nálatok humanoidoknál a testvérek egymás között !
  • Sir Quno Jedi
    Nem, pont kellemes testhőmérséklet emuláció fut rajtunk, hogy ne szúrjanak ki a termoszenzorok ! Élő szövet a fémvázon, ez nem csak reklámszöveg !
  • CattiBrie
    Mellesleg... te terminátorokkal dolgozol együtt? D
  • CattiBrie
    A azaz egy terminátor kicsit rideg lehet... :)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor neked tényleg egy termninátor kell minimum ! :DDD Na majd szólok itt vmék. kollegámnak ! :DDD
  • CattiBrie
    Dehogy! Istenmencs! Nekem elég egy! ... ha az az egy elég (jól bírja)
  • Sir Quno Jedi
    Nabumm, kívánós nőnek az egész focicsapat, kívánós férfinak meg az összes pom-pom lány ! Az már csak elég ?!! :DDD
  • Tuvok #8556
    spam & mortal wifecombat
  • Tuvok #8555
    asszony
    csirke
    liba
    .. egyéb nőnemű tollasok
    hülye
    lökött
    meg a becenevein :)
    ha vkinek említem, akkor párom, bnőm, menyasszonyom, vagy a nevén
    utálom az "édespici entyem-pentyem micmac drágakicsiszivem életemangyalkája" dolgokat
  • Tuvok #8554
    Ajánlom Rómát, tuti jó hely ,)))
  • Tuvok #8553
    Ez mi ? Mozgó óvszerautómata ? :DD
  • Tuvok #8552
    És egy robotnak hogyafenébe vannak "emberi jogai" ?! Dilítiumbányában a helyetek !
  • Tuvok #8551
    Leszbikus nem nő, ahogy buzi se férfi, azok inkább elfajzott ferdehajlamú félemberek(?) ...
  • Tuvok #8550
    'azt'

...
  • Tuvok #8549
    :DDDDDD

Mértnem ? :DDDDDDDDDDDD
  • Tuvok #8548
    Megvolt ,)
  • Breki33
    hát ki kell válogatni a strapabírókat P
  • Lacika 79
    Azonos véleményen vagyunk. Mármint az egész éjszakás strapával kapcsolatban. :D
  • CattiBrie
  • Tuvok #8544
  • Breki33
    nem-e?

namajd meglássuk P
  • CattiBrie
    inkább a pasik nem szokták bírni... :D