18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Lehet, de nekem akkor is kell, minden hibájával együtt. Ha Ő nem enged, akkor engednék én, ha mellette lehetnék. Csak szerethessem, az a lényeg. Nem kell velem egyetérteni, csak megérteni.
  • Lacika 79
    Időközben hallottam egy infót. Ha nem lennék olyan hirtelen, mint az utóbbi hetekben, akkor talán működne a dolog.
  • Faki
    Amit olvastam rólad (rólatok), azt vettem ki, hogy a drágalátos nőcinek fogalma sincs mit akar. Ilyenkor kezdődnek a "vicces" kis játékok,a végüket általában a padlón kell keresni. Integess neki messziről és probálj találni olyan párt aki tudja is mit akar, nem csak azt gondolja hogy tudja.
  • Tuvok #9218
    Csak akarni kéne ...
  • Tuvok #9217
    na ja
  • Lacika 79
    Nemtom. Egyértelmű, hogy hibáztam, de nem akkorát, hogy ne lehetne megbocsátani. Gondolom én.
  • Faki
    Látom van most itt is elég probléma, nem csak körülöttem. Ezek a szürke téli napok rendesen próbára teszik a kapcsolatokat. :(
  • DannyL
    Ez csak azért van így mert a nők totál máshogy gondolkodnak. Mi fizikai lények vagyunk ők meg érzelmiek. Ennyi.
  • KranaZoli #9213
    Nem lehet, hogy csak megiledt az összeköltözéstől?
  • KranaZoli #9212
    Nézd a jó oldalát. Már ennyi mindened van, amit tudsz majd vinni az új kapcsolatodba :) Mert lesz az biztos :)
  • KranaZoli #9211
    Nálam is össze-vissza történnek a dolgok. Már a franc sem érti ezt az egész témát. Azt sem tudom én akarom-e egyáltalán. A sex az más tészta, azt bármikor :)

Most újra felvettük a kapcsolatot, de mé nem tom :(

Ma du-n mivel nála vannak a gyerekek így írtam neki egy SMS-t, hogy menjünk el egyet vhova, vagy vegyünk ki v.mi rajzfilmet aztán nézzük meg. Tegnap már megint nem tudta mit is akar... Már kezdem unni.

Aztán ma írja az SMS-re, hogy tök jó ötlet. Vagy OBI-ba megyünk mert ott van olyan kisautós bevásárlókocsi, vagy videjó. Még nem tom. Az a helyzet, hogy ezt a kibaszott szilvesztert nem szeretném egyedül tölteni. Ezek az egyedüli karácsonyok meg szilveszterek nagyon gázosak, ... Szerencsére szilveszterkor ügyeletet kell adnom (nem kórház) így bejövök a melóhelyemre, mert lesz szilveszteri műsor. Hívtam, de még gondolkodik... Elegem van abból, hogy filozófiával próbálják legyőzni a biológiát!

Az nem fér bele a fejembe, hogy miért nem lehet úgy, hogy OK lehetséges nem fog működni, de basszus ha megkívánjuk egymást, meg a szex-et akkor dugunk egyet aztán jólvan. Mit kell ezen mindig agyalni, ...

De ha a du-m abból fog állni, hogy OBI-ban vagyok vagy videjót nézek és semmi action akkor beledőlök a kardomba :)

Nem tudom mi a francnak erőltetem annyira én ezt a dolgot, meg Ő is mit szarozik.
  • Chaos Mad
  • Chaos Mad
  • Breki33
    tiszta szappanopera
  • Vlala #9207
    Mi lenne ebben a gáz? Most ért oda a vonat.

Előző barátnőmmel kapcsolatunk előtt két évig csak azt néztük, hogy tehetnénk keresztbe egymásnak, kölcsönös utálkozás volt mindkét oldalról. Aztán egyszer kettesben maradtunk, és kiderült, nem is olyan gonosz a másik, csak felvette a kesztyűt... azt sem tudtuk, melyikünk kezdte. Aztán egy kisebb szerelem lett belőle. Azóta is barátok vagyunk...
  • DannyL
    lol SinC , nem kérdezted :DDD
  • Tuvok #9205
    :DD
  • SinClaiR
    Archi:)
    Mozi? Minek van vége? Emilben derült ki? vagy mi van most, hogy csak így vége van... ?
  • Chaos Mad
    loál :DDD
  • SinClaiR
    És nem is meséltél semmit... szép kis klántag.. :)
  • DannyL
    3 év alatt sokat változik az ember, főleg sulis korában. Az hogy eddig nem jött be most meg igen, szerintem nem furcsa. Ha ez megnyugtat. ;-) Ilyen ez a pop szakma! :)
  • Chaos Mad
    huh.. tegnap volt itt a bnöm, és hát már nagyon hiányzott. lehet szerelmes lettem :)
    1,5 hete jöttünk össze, és vah, 3 éve az osztálytársam. szerintetek ez nem gáz? de eddig nem mintha sokat foglalkoztunk volna egymással a 3 év alatt :D . meg elég messze is lakik (közlekedés szempontjából gázos oda eljutni).
  • Lacika 79
  • Tuvok #9198
    ....
  • Arch
    Vége van azt hiszem.
    Megyek, kiszellőztetem a fejem.
    Sziasztok.
  • Tuvok #9196
    Komolyan nem értem ...
  • Arch
    Nem. Nem hiszem.
  • Tuvok #9194
    Áh, elég lenne egy vödör hideg víz a nyakatokba, hogy észhez térjetek !
  • Arch
    Egyszer el fogok jutni oda, hogy vmi pasinak bemásolom miket "beszélgetünk" mert néha már télleg nem tudom én vagyok-e a hülye... ill. biztos én vagyok. Vagy mert tényleg, vagy mert még mindig... mindegy.
  • Tuvok #9192
    :DDD
  • Lacika 79
    Történnek néha érdekes dolgok az emberrel. Én úúúútáloom az érdekes dolgokat. :)
  • Arch
    Egész reggel egy csajjal mailezgetett, meg icq meg akármi, gondoltam törödjön már velem is kicsit. És ezt megírtam neki mailben. :) Erre kiakadt.
  • Tuvok #9189
    Érdekes formája a kommunikációnak
  • Arch
    Jaja. Konkrétan az.
  • Tuvok #9187
    Hmmm
  • Arch

:)
  • Arch

(megjegyz.: én épp mailben beszélgetek a barátommal... aki a másik szobában, kb. 4,5m-re ül tőlem. :DDD ...bár lehet, hogy lesz a vége.)
  • Tuvok #9184
  • Arch

Mindenkinek hello!:)
  • Arch
    "Vagy ez már a gyakorlat? :)"
    :DDDDDD