A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátõ, de van épp elég, igyexem is megoldani több kevesebb sikerrel ...
jól közbejött minden így nyár végére meg õszkezdetre, terveztem sokmindent, de szinte semmi se jött össze ...
jól közbejött minden így nyár végére meg õszkezdetre, terveztem sokmindent, de szinte semmi se jött össze ...
:-O
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszöntem a Tibiában...
Meg Lacináknak köszöntem...
Meg kisErik nem nyafogott emiatt...
Meg bocsi, de nem van jó kedvem! 😞
Meg Lacináknak köszöntem...
Meg kisErik nem nyafogott emiatt...
Meg bocsi, de nem van jó kedvem! 😞
[/spam]™
de neki ez már a sokadik újraforróvolt
olvassatok kicsit vissza
a spam elé P
vagy majd õ elmondja
olvassatok kicsit vissza
a spam elé P
vagy majd õ elmondja
És dettó, ugyan ez a szöveg 1,5 év után. De 1 hónap után taliztunk és volt nagy "életem legjobb ölelését és csókját kaptam" , de utána semmi 😞
Hogy ex jött vissza, hogy nem jött össze az új kapcsolata. De aztán nem lett semmi. Én szerettem volna. Pedig én bocsájtottam volna meg neki...
[/spam]™
Reggelt!
Ha a csaj veled akar lenni, akkor miért, hogyan lett vége? Bocsi, de lemaradtam a korábbi részletekrõl.
Ha a csaj veled akar lenni, akkor miért, hogyan lett vége? Bocsi, de lemaradtam a korábbi részletekrõl.
Jó estét! Most értem haza, voltam az exemmel vacsizni. Nagyon jó volt, beszélgettünk sokat, meg persze ettünk finom kajákat. 😊
Búcsúzáskor életem legjobb ölelését és csókját kaptam. Semmi több, de fantasztikus volt. Remélem, lassan lesz folytatása is a dolgoknak.
Háttér: Idõközben rájött, hogy aki miatt vége lett a kapcsolatunknak, egy pszichopata, zsaroló, öngyilkossággal fenyegetõzõ állat. Most már olyan szinten vagyunk, hogy ma este én is kaptam már tõle egy "Kurva anyádat". És ahogy lejött, ill. kivettem a Kicsim szavaiból, ez az a dolog, ami miatt nem történt eddig semmi köztünk. Mert fél. Fél attól, hogy neki, vagy nekem bajom esik, stb.
Mit lehet ilyen esetben tenni szerintetek? Mert a szemében látom, hogy velem szeretne lenni, de amíg minden este megy a nyomozás, hogy merre van, mit csinálunk, stb. addig nem tud nyugodtan lenni, és fél belevágni a dolgokba. Ezt nekem nem mondta el így, de hallottam a barátnõitõl. Na erre varrjatok gombot!
Búcsúzáskor életem legjobb ölelését és csókját kaptam. Semmi több, de fantasztikus volt. Remélem, lassan lesz folytatása is a dolgoknak.
Háttér: Idõközben rájött, hogy aki miatt vége lett a kapcsolatunknak, egy pszichopata, zsaroló, öngyilkossággal fenyegetõzõ állat. Most már olyan szinten vagyunk, hogy ma este én is kaptam már tõle egy "Kurva anyádat". És ahogy lejött, ill. kivettem a Kicsim szavaiból, ez az a dolog, ami miatt nem történt eddig semmi köztünk. Mert fél. Fél attól, hogy neki, vagy nekem bajom esik, stb.
Mit lehet ilyen esetben tenni szerintetek? Mert a szemében látom, hogy velem szeretne lenni, de amíg minden este megy a nyomozás, hogy merre van, mit csinálunk, stb. addig nem tud nyugodtan lenni, és fél belevágni a dolgokba. Ezt nekem nem mondta el így, de hallottam a barátnõitõl. Na erre varrjatok gombot!
Akkor ideje felfrissíteni a dolgot .
Vagy manapság már nem szokás a kiszemeltet aranypiedesztára helyezni ? 😊)
Vagy manapság már nem szokás a kiszemeltet aranypiedesztára helyezni ? 😊)
Nem baj. Már 4 éve nekem sem udvaroltak 😊)