18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Nem akarok én agglegény életet. Azt utálom. Nekem az túl unalmas.
  • DannyL
    Persze hogy nehéz, nekem is az volt. Először rázódj vissza az agglegényéletbe és ha az sikerült, akkor jöhet a következő "áldozat". :-)
  • Lacika 79
    Egyet értek, csak most nehéz picit megbarátkozni a helyzettel. :)
  • DannyL
    Egyébként ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy ne izgulj, van élet a Földön! Saját tapasztalat. Tudod, hogy én is mennyire kivoltam áprilisban. Most meg már minden ok, sőt sokkal jobb mint volt valaha is. Szóval ha el kell engedni, akkor el kell engedni. Jön másik. ;)
  • Lacika 79
    Cija! :)
  • Lacika 79
    Ja, gyakorlat. Azzal csak rosszabb, ha kiborulok. Próbálok keveset gondolni a dologra, de még picit nehéz, meg sajna nem találom a helyemet. Barátaim nem nagyon vannak, mivel akit annak tartottam, összejött a nőmmel, .... na mindegy. De legalább Ti itt vagytok. :)
  • Tuvok #9175
    Lol !!! :D
  • DannyL
    Mindenesetre mintha most nem lennél ki annyira, mint tavasszal. Vagy ez már a gyakorlat? :)
  • Arch
    Pasi... nő... egyre megy. Egyik se jobb a másiknál.
  • Lacika 79
    Igen, ez az "ígyjárás" tipikus esete. Ehh.Nem nagyon tok mit mondani.
  • DannyL
    Na bazz Lacika. Most mégse megy? Pedig szurkoltam nektek. De sajnos ez a baj a felmelegített káposztával. :-(
  • Lacika 79
    Igen, tovább kéne lépni, és igen, bábu vagyok/voltam. Na mindegy, nem akarom sajnáltatni magam. :)
    Csak így picit uncsi lesz a szilveszter.
  • hykao #9169
    Banyek már akkor pát kellett volna inteni, amikor visszajött azzal a dumával, hogy mégis inkább te!!!

Te voltál (és VAGY még mindig...) a(z egyik) kis marionett bábú az életében... :(
  • Breki33
    tovább kéne lépni

persze mondani ugye.........
  • Breki33
    miért balfék?

lehet én vagyok P
  • Lacika 79
    Így jártam. Saját hibájából tanul az ember.
  • Tuvok #9165
    Ami azt illeti beszél, egy egytemre járnak, sőt, csoporttársa .
    Eleinte szar volt, meg olyan féltékeny voltam, mint atom, de aztán belenyugodtam, hogy annak a balféknek már bármit csinál esélye se lenne bnőmnél, szerintem a kacsolatod érdekében azért ennyit engedhettél volna . :/
    Igaz nem ismerem a pasast, csak sztem még mindig jobb elviselni az exét úgy, hogy a bnőd melletted van, minthogy két szék közé ess ...
  • Lacika 79
    Zavart a puszta jelenléte a pasinak. De szerintem Te sem örülnél, ha az előzmények után beszélne az exével a barátnőd.
  • Tuvok #9163
    Jaaaa, így már értem, senki se akart engedni :(
    De miért zavart az téged, hogy beszélt vele ? Ha már rájött, hogy nem kell neki, akkor nem lett volna félnivalód sztem, akkor meg kit érdekel ?!
  • Lacika 79
    De igen. De amíg azt látom, hogy olyan személlyel beszélget, akivel nem kéne, addig ne várja azt, hogy toleránsabb leszek.
  • Tuvok #9161
    És most meg Te se ??
    De nem mondta mi kéne neki, min kéne esetleg változtatni ?!
  • Lacika 79
    Nem. Rájött, hogy nem jó neki.
  • Tuvok #9159
    Basszus ez olyan ... persze könnyű másra fogni, pláne ha ilyen határozatlan szegényke, kellett neki 1 jó kifogás, gondolom . Sose fogom megérteni miért nem lehet legalább megpróbálni megbeszélni ...
    Most akkor valszeg visszamegy a másikhoz ?
  • Lacika 79
    Mert nem úgy viselkedek vele, ahogy kéne. Persze az ok (csak egy van) nem jutott eszébe. OK: picit szarul esik, hogy a mai napig beszélget az ex-ével, akivel úgy jött össze, hogy engem "lecserélt", de rájött, hogy szar így újra én kerültem a képbe.
  • Tuvok #9157
    áh ...
    Kínodban tudsz mást ?
    Azt legalább megmondta szerinte miért nem működne ..?
  • Lacika 79
    Röviden és tömören: rájött, hogy nem fog működni. Jah, amúgy holnap költöztünk volna össze. :))))
    Most van egy felesleges házimozim, egy mikróm, egy porszívóm, egy kenyérpirítóm, egy teafőzőm, stb.
    Az gáz, hogy nevetek, de majd szétrobbanok?
  • Breki33
    mi történt?
  • Tuvok #9154
  • hykao #9153
    LOL, időzíteni azt tudnak... :)
  • Lacika 79
    Háj all!

Karácsony örömére újra egyedül vagyok. Ehh. :)
    Legalább ajándék vásárlás előtt szólhatott volna. :)
  • hykao #9151
    Hahaha...csak kibújt a szög a zsákból...bár igaz a zsák nylonból volt, mert eléggé átlátszott már eddig is... :PPP
  • KranaZoli #9150
    :)))
  • Tuvok #9149
    Figyu, ha mi megoldottuk úgy, hogy anyósék 3m-re voltak tőlünk, akkor pár alvó gyerek a másik szobában nem lehet gond :D
  • KranaZoli #9148
    Holnap remélem már több időm lesz és majd bővebben megírom, de nem novellában. Azé a 2 gyermek engem is aggaszt egy pöttyet :( Lehetséges mégse akarom ám én eztet annyira. De azé még1x jó volna megdönteni a csajt :)
  • KranaZoli #9147
    Holnap írok skacok, hogy mi a fejlemény a csajszi és köztem.... Sok ideig nem voltam NET közelben.

Így vele sem találkoztam egy ideig... Úgy volt megint vége, mert megint megingott, etc... Aztán tegnap közelükben jártam és mondtam benéznék hozzájuk. Ott voltak a skacok, eljátszottam velük, vittem nekik ajándékot, ... A konyhában majdnem egymásra másztunk annyira kívántuk a másikat, de ott voltak a gyerekek.

Franc sem tudja! Egyenlőre megint félbe maradt a dolog. Ezen a héten nála vannak a gyerekek így nehéz lenne a szex :( De már annyira nem visel meg. Szerintem tegnap megint fasza gyerek voltam :) Én adtam neki is és a gyerekeknek is (mármint szeretet féleséget) aztán eljöttem, mert foglalkozzon a gyerekeivel, viszont fel akart zabálni. Este pár SMS, hogy jó lett volna :)

Mézesmadzag újra elhúzva, újra megzörgettem a harasztot aztán most gondolkozzon újra... :)
  • Breki33
    tudom de itt másrol volt szó igazából :-)
  • Tuvok #9145
    Ha egy kép nem jelenik meg, nem a böngésző hibája ...
  • Breki33
    hát izé khmmmmmmm

te megy???????
  • CattiBrie
    A Maxthonra gondolsz?
    Nem is tudom, ki ajánlotta.
    Egyébként te megy USE [Válasz] gomb!!!
  • Breki33
    talán nem jó böngészőt használasz P