18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9461 "A neten hogy lehet unatkozni?
De érdekes módon mindig a nők csinálják."
Talán mert a nők általában beszédesebbek. És ha élőben nem megy, ott a chat. Nem azt mondtam, hogy csak chat-elni lehet a neten... -
#9460 Lacika!
Viszont ha Vele belátható időn belül nem lehet, akkor én megbeszélném Vele, hogy mennyi ez a belátható idő?!
Mert:
1.) férfi vagy,
2.) szereted, de nem akarsz örökké várni rá
3.) nem szeretnéd, ha ez a nem is tudom most mi van tönkremenne egy mozi miatt pl.
4.) ha komolyan gondolja, hogy vége, akkor menj moziba, de erről győzödj meg és akkor túl kell lépni rajta
5.) én elmondanám neki, hogy mentem volna moziba mással, de miatta nem tettem!
Az a lényeg, hogy erre mit fog reagálni, nem az, hogy Te beszélgethess egyet!!!
Hidd el: Nem akarok senkinek sem rosszat, csak magamnak jót :)
A Te döntésed :) -
Lacika 79 #9459 Azért megyek másik csajjal, mert belátható időn belül akit szeretek, nem lehet semmi. Na most: utálok egyedül lenni, egy kis beszélgetés nem a világvége, meg amúgyis akartam moziba menni.
Fogalmam sincs, hogy visszahallja-e. De ez egy kis város, szal bármi megeshet. -
#9458 őszintén?
miért mész másik csajjal?
van rá esély hogy visszahallja? -
Lacika 79 #9457 Mit nem adok be?
Prezi: Lehet, hogy nem is megyünk sehová, fel sem hívom. -
#9456 lehet mozi közben is, csak azt szinkronizálásnak hívják ! :D -
#9455 ne má P
ezt nem adod be :-)
amúgy ez a megváltozás? -
Lacika 79 #9454 Már beszéltünk néha, de semmi több. Szal szerintem neki sincsenek elvárásai.
Breki: Ne ma moziban akarunk beszélgetni, hanem előtte, utána, vacsi közben, stb. é"ted? :P -
#9453 nem gáz
de moziban beszélgetni? -
#9452 Milyen kapcsolatban vagytok? Ha most ismerted meg, akkor asszem tudnia kell, hogy miért viszed vacsizni/moziba. :) -
#9451 Nem, miert ne lehetnenek az embernek baratai az ellenkezo nembol is. (Bar baratnom szerint ez nem lehetseges :p ) -
Lacika 79 #9450 Szerintetek gáz, ha elhívok egy csajt moziba meg esetleg vacsizni, de nem akarok tőle semmit? Csak beszélgetni szeretnék valakivel, és kész. -
#9449 Chaten keresztül hogy kínálom meg a barátaim a vodkámból ? :P -
#9448 Ennyi erővel chatelhetnél is, egy üveg vodkával -
#9447 És erre most írjak több mondatos okfejtést ? -
#9446 Magyaráztad több mondaton keresztül, így gondoltam lerövídítem -
#9445 Logikus következtetés -
#9444 Akkor neked máshol kezdődik a beb@szás fogalma. -
#9443 sorivással nincsenek problémáim :-) -
#9442 he ? -
#9441 Nembiztos ...
De lehet ...
Ezért nem szabad általánosítani .
Annyi értelme van összehasonlítani, hogy amíg az egyik ezt csinálja szivesebben, a másik azt . Kinek a pap ... -
#9440 Igen, de az eloiteleteidbol szarmazott a dolog, ugyanis a sorivasbol a vegen alkohol fogyasztas lett. :) -
#9439 kitömette? -
#9438 Ugyanez a helyzet az ivással is, de mégis meghallgattam a nem ivók véleményét is, akkor más is mutathat minimális tiszteletet a chatekról szóló véleményem iránt, köszi .
Szerinted mennyi értelme van ezt a két dolgot összehasonlítani? Nem néztem meg ki mennyi idős, de szerintem már nagyjából mindenki kipróbálta a piát és elment a határokig, vagy azon túlra is, így van tapasztalatuk és van teljes értékű véleményük. -
#9437 Nálunk meg a chates gyerek kinyírta az apját, mert az kiköttette a netet ... -
#9436 itt nálunk egy jókedvűen száguldozó ifjú halálra gázolt egy a zebrán zöld jelzésen a fiával áthaladó apát
miért az apát?
szegény odaugrott ellökve a fiát ezzel megmentve az életét cserébe adván az övét
-
#9435 "Bebaszol úgy hogy azt se tudod hol vagy és a hányásodba fetrengessz?"
NEM !
Egyáltalán nem kell az embernek összeokádnia magát ... aki megteszi annak tényleg egészségére, nem mindenkinek erről szól ...
Sokféleképp lehet bebaszni, a lényeg a másnapi jól megérdemelt fejfájás, szédülés, nálam itt kezdődik, nem a rókázásnál meg fetrengésnél . -
#9434 egyetértek
kivéve az utolsó mondat P
részemről lezártam -
#9433 Bebaszol úgy hogy azt se tudod hol vagy és a hányásodba fetrengessz? Egészségedre...
Tisztázom még azt, hogy nekem ott kezdődik a bebaszás, ahol az embernek szakadozik a filmje, összes többi előtte lévő álapot csak jókedv. -
#9432 Ez mind fordítva is igaz !
"aki hülye -> bebaszik"
Ezt meg kikérem magamnak, nem csak hülye ember baszhat be, szal ezt általánosan nem mondd ki így !
Pont annyira igaz, mintha ha azt mondanám, hogy "aki hülye -> chatel" . Egyáltalán nem .
"Neked nemtetszik, nem csetelsz, másoknak igen, ők csetelnek. Véleményed meg azért nem számít sokat ezügyben, mert nem érdekel téged a téma"
Ugyanez a helyzet az ivással is, de mégis meghallgattam a nem ivók véleményét is, akkor más is mutathat minimális tiszteletet a chatekról szóló véleményem iránt, köszi . -
#9431 Hoppá!
Máris elment a kedvem az egésztől :)))
-
#9430 "Az utcán ha megy ergy hölgy általában nem az a célja, hogy ismeretlen fiatalemberekkel beszélgessen"
Ezt sosem tudhatod !
"Amúgy nemtom milyen kamuzásról beszélsz, ps-el meg én személy szerint tényleg javítok fényképeket, de nem azért, mert akkor szebbek lesznek a melleim P"
Szted hány nő nem tudja a saját melltartótípusát ?? Amelyiknek anyuci veszi, de sztem (remélem) nem sok ilyen van ... és hány feleli a mérettel kapcsolatos krédésre, hogy "Nem mondom meeeg" ??? Pláne ha 22 ! (-nek adja ki magát, azok már azért relatíve normálisak szoktak lenni chaten is, nem ?)
Látod, Te nem azért javítod a képeket, más meg igen, erről beszéltem ! -
#9429 Mondjuk én a NET alatt nem chat-et értettem, hanem randivonal, talalkahely, ... website-okat. -
#9428 Francba!
Nem találok ezen a b*aszott NET-en egy Balatonfüredi, vagy Veszprémi k*rvát :(
Most nem csajt keresek, vagyis nem társat, hanem csak szexpartnert :) De még nem leltem, pedig fizetőset keresek :) Mondjuk pénzem nincs :))) Olyan ez mint amikor elmegy az ember a boltba megnézni, hogy miket nem fog megvenni :)
Hoppá!
Majdnem rekordot döntöttem. Most meg olyan csajjal akadtam össze akinek 3 kölke van :o
Kifutok a világból.... -
#9427 Maf@szt lehet ezen ennyit vitázni?! Neked nemtetszik, nem csetelsz, másoknak igen, ők csetelnek. Véleményed meg azért nem számít sokat ezügyben, mert nem érdekel téged a téma, ígyhát ez olyan, mintha én a menstruációs tapasztalataimat adnám elő, ami ugye 0.
Ezt a pia vitát sem értem... akinek rossz élményei vannak -> nem iszik, aki tud mértékkel inni -> élvezi, aki hülye -> bebaszik, aki nem ivott és véleményt mond az meg okoskodó droidember.
-
#9426 hát amíg még van agysejted miattam..... -
#9425 nah tényleg utoljára
Az utcán ha megy ergy hölgy általában nem az a célja, hogy ismeretlen fiatalemberekkel beszélgessen
A chaten azért többnyire ez a cél.
Hameg már ismert és megvan akivel beszélgetni akar ott van az autoprivi.
Ha továbbra sem érted inkább rádhagyom P
Alkalmatlanság lehet hamarabb kiderül alkalmassák kevésbé, és sokkal kisebb a repertoár.
Nekem a tehetségem neked az iróniád P
Szted amit itt műveltek az nem egyfajta chat?
Csak ezt mindenki láthatja és nemcsak a logban marad nyoma.
Amúgy nemtom milyen kamuzásról beszélsz, ps-el meg én személy szerint tényleg javítok fényképeket, de nem azért, mert akkor szebbek lesznek a melleim P -
#9424 Rosszul ..
Nem előítélet, hanem tapasztalat, ígyjártam, rossz helyre mentem, ennyi . Biztos vannak "jó chatesek" is, én nem ezt láttam . Ha jó, ha rossz, nem érdekel . -
#9423 A chat egészségesebb ? Inkább rugjak be és b*sszam be a fejem vhová, mint a szememet rontsam a gép előtt .
És az a mennyisg, ami jól esik (2-3 pohár) nem ártalmasab, mint 10 perc a monitor előtt, sőt -
ZsirosKenyer #9422 egyetértek