18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #9421
    Ha chaten nem, akkor utcán miért igen ? Ugyanaz, tök ismeretlen, lehet közel se akar veled beszélni, akkor meg már olymind1 hol szólítod le ..

"2. A kapanyél nem kerül elő két perc alatt.
    CSak a külsőt látod meg amit el akar adni.
    "

Tökmind1, akkor is sokkal hamarabb kiderül, mint neten => chat = időpazarlás
    Chaten meg még azt se

"SZval a példánál maradva én a chaten még egy ótvar igénytelen nő -vewl se találkoztam. Érdekes nem?"

De, az, nagyon, de biztos a tehetséged .

Én akkor sem pazarlom erre az időmet, még ha unatkozom melóban, akkor is inkább fórumozok vagy olvasok egy szaklapot, minthogy hallgassam a kamuzást, vagy bámuljam mások ps-sel retusált vagy innen-onnan összeszedett képét
  • Breki33
    na van egy haver

az szinte Wiskeyimporter mindid több üveggel hoz és próbálja itatni.

Hát örülök ha egy kis pohárral meg tudok inni.
    Mondjuk nemis szabad gyorsan mert akkor utánnatölt.

De nem mond nekem, hogy a Wiskey nem ártalmas az egészségre P
  • Breki33
    ugye arról volt szó milyen barátnő

énmeg azt mondtam sörívó csaj nem kell

ennyi
  • Breki33
    nem hiszem

Tudom :-)

Logikus.
    A borkostolók is itt ugye úgy kostolnak, hogy lese nyelik :-)

Amúgy mikor rendezvényünk van illendőségből meg szoktam kostolni.
    De nem hiányzik.

Hát én egykét rövid után nem a gátlásaimat vesztem el :-)
  • Breki33
    1. Chaten nem
    Utcáról volt szó nem szórakozóhelyról

2. A kapanyél nem kerül elő két perc alatt.
    CSak a külsőt látod meg amit el akar adni.

Jártam már úgy, hogy a Discoban megismert csajt másnap meglátva a fejemet fogtam. P

Ha én eljutok odáig egy csajjal, hogy találkozzak akkor már elég sokat beszélgettünk telefonon és mint mondtam ez alapján már elég sok minden kiszűrhető.
    SZval a példánál maradva én a chaten még egy ótvar igénytelen nő -vewl se találkoztam. Érdekes nem?

Ha így állsz hozzá, hogy pofára esek pofára is fogsz.
    Sok lány nem jár szórakozni félénk az ismerkedéshez, de pl itt könyebben nyilik meg.

Amúgy észre se veszed mert nem miniszoknya műcici dekoltázs, de talán sőt biztos többet ér.
    És kiderül, hogy szebb jobb aranyosabb.

Sztem nem értelmetlenebb dolog mint pl a mostani disco-ba járni vagy sörözőben ücsörögve iszogatni. És elárulom az emberek többsége akkor chatel amikor a mindenki által ismert körülményekből adodóan ugyis gép előtt kell ülnie.

Aki meg függő és állandóan ottlóg, na az tényleg kóros.
  • Tuvok #9416
    Ja és vannak nagyon jó sörök is, de nem az Ászokos meg Szalonos rekeszben kell keresni . Én is talán 2-3 fajtát iszok meg, de ritkán, mert drágák, akkor inkább whiskey :P
  • Hangianix
    Te nem fogadod el, hogy lehet akinek meg jol esik. Es igen, a sor is. :p
  • Tuvok #9414
    Sztem neked van előítéleted, mert rólam hiszed, hogy nekem van . A sok chat hatása biztos, bizalmatlan ember vagyok élőben is, neten pláne, de 2 óra chat alatt a netbe vetett hitem fele elszállt .

"Azonkívül az ország egyik leghíresebb borvidékén lakom és őseim és vmilyen szinten a szakmám alapján is közöm van a finom borokhoz úgyhogy meg tudom állapítani mi a jó"

Mégse teszed ... logikus ez ?

"2. Ugyan mond meg mi az amit egy rövidnek kell feloldania benned?
    Anélkül nem tudsz? :-)
    "

A feszültséget, vagy akármit . Nem vagyok társasági nagy dumás ember, sőt a bulikat is utálom, de kérdezd meg akármelyik mértékkel ivót, nem fogja neked leírni, hogy miért jobb 1-2 rövid után, de jobb, ez tény, mind ezt fogja mondani . Ehhez is biztos tehetség kell ...
  • Tuvok #9413
    "1. Utcán leszólítani nőket illetlenség.
    Mármint ismeretlenül
    Meg bizonyos szinten bunkóság illetve primitívség.
    "

Chaten nem ? Lehet, hogy utcán az, de chatre ismerkedni jár az ember, meg szórakozóhelyre is . Ugyanaz .

"2. Meglátsz egy külsőre jó csajt, attól még lehet ha megszólal kilóg a kapanyél."

De legalább 2 perc alatt kiderül ! Chaten beszélgetsz egy szimpi csajjal, jól elvagytok, hetekig beszélgettek, telefonban is tetszik amit hallasz, majd az első talin kiderül, hogy egy ótvar igénytelen nő ... pofára esel, őt is megbántod (mert többnyire az állat külső is embert takar), és heteket pazaroltál 1 csajra, egy este buliban meg többet is megismerhetsz . Ha nem tetszik otthagyod, 5 perc alatt kiderül, ami neten hetek alatt .
    Nem születik mindenki 'chates tehetséggel', sőt, sztem a többség nem, így pazarlás annyi időt a gép előtt ülni, hogy pofára essen az ember .

Persze ez csak a rossz oldal, akinek tehtsége van, szerencséje, meg jó helyre jár, rá is ér, az még jól is járhat, de IRL erre sokkal több esély van .
  • Breki33
    a bor lehet

dehogy a sör
    ezt tesem gondolod komolyan P

Amúgy mostanában facsaróval készített narancslevet szoktam inni :-)

Alkohol meg nektek lehet jólesik, de el kéne fogadni, hogy van akiknek nem.
  • Breki33
    na ácsi

1. nem mondtam, hogy sose ittam semmit szval tudom mi a jó
    a sőr speciel egyáltalán nem

Azonkívül az ország egyik leghíresebb borvidékén lakom és őseim és vmilyen szinten a szakmám alapján is közöm van a finom borokhoz úgyhogy meg tudom állapítani mi a jó

2. Ugyan mond meg mi az amit egy rövidnek kell feloldania benned?
    Anélkül nem tudsz? :-)

3. Mint mondtam kb fél éve nem chateltem itt nemis erről volt szó
    A társaságban iszogatásról mint szórakozási formáról megvan a véleményem. Ha lány lennék biztos nem iszogató cimborák közül választanék.

Az, hogy általában nem iszom alkoholt nem jelenti azt, hogy társaságban pl nem ülünk be valahova.
    Aztán nem jelenti a chatelés sem azt hoghy nem mozdulunk ki.
    Lásd utazások topic...

Szval megint az előítéletek P
  • Hangianix
    lasd amit Tuvok irt. 1 pohar sor/bor, sokkal egeszsegesebb, mint a szensavas uditok, sot a szurt gyumolcslevek tobbsegenel is. Persze, ha csak tejet, 100%-os narancslevet es asvanyvizet iszol, akkor nincs egy szavam se. :)

Ugyanugy jol esik neha az alkohol, mint a csoki (vagy barmilyen edesseg), vagy akarmi mas.
  • Tuvok #9409
    Kis mennyiségben egyáltalán nem káros , sőt, ha már pont a forralt bort mondtad, 1-2 pohár sok betegségre különb sok gyógyszernél .
    1-2 rövid meg feloldja az embert, aki képtelen mértékkel inni, az vessen magára, aki meg egyáltalán nem iszik nem tudja mi a jó . De mindenki másban látja a szórakozását, van aki chatel a gép előtt, van aki meg társaságban iszogat ...
  • Breki33
    kinek?

nekem aztán nem
    (talán egy kis forraltbor hidegben)

egyáltalán semmi szükség rá sőt káros

• Breki33
    na akkor megint

1. Utcán leszólítani nőket illetlenség.
    Mármint ismeretlenül
    Meg bizonyos szinten bunkóság illetve primitívség.

2. Meglátsz egy külsőre jó csajt, attól még lehet ha megszólal kilóg a kapanyél.

3. Attól, hogy találkozol valakivel nem kell mindjárt randinak lennie.
    Pl elmentek egyet hamburgerezni, aztán vagy lesz egy barátod vagy egy barátnőd (leegyszerűsítve persze)
    Énmár ismertem meg azonos nemű egyedeket is a neten akikkel közös a hobbink és szoktunk találkozni pl.

4. Nálam úgy működik, hogy már a telefonban érzem, hogy na ezzel a lánnyal érdemes vagy sem.
    Vhogy megérzem.
    És ilyen, hogy ne tetszett volna nem nagyon volt sőt.
    De ez látható az albumban ugye.
    Szval talán jobb nőkkel találkoztam a neten mint az életben.
    DE legalábbis aranyosabbakkal, értelmesebbekkel.
    Persze tudni kell hol keresd.
    Ehhez is kell bizonyos tehetség.
    Ugyanúgy elszúrhatod, de attól még nem a rendszer a hibás.

5. Ez ugyanolyan ismerkedési terület mint más csak itt ugye a másik lelkét ismered meg először nem a külsejét.
    Ez legalább annyira jó mintha az utcán a külső alapján ítélsz.
  • Tuvok #9406
    Dehogynem .
    Nem kell berúgni, sőt, közel se kell, és én se azt mondtam, hogy CSAK az alkoholtól kell, de néha jól esik .
  • Breki33
    nem az alkoholtól kell jól érezned magad
  • Lacika 79
    Most nem a sexre gondoltam, hanem egy kis összebújásra. Tudod, mint a koszos malacok! :D
    Néha egy kis romantika nem árt az ember lelkének sztem.
  • Tuvok #9403
  • ZsirosKenyer
    nem utánoztam értelmetlenül az argo-t de abban igazad van h tul tomoren fogalmaztam, azert nem volt ertheto!

tehat: inkabb az utcan ismerkedek hiszen ott legalabb latom a csajt es nem derul ki rola h csuf mint mondjuk egy csetes tali utan. Mert sokszor a kép is csalóka és a valóságban ilyen feje van >
    nem beszélve arró lhogy velem már előfordulto hogy cseten tök jókat lehetett vele beszélgetni, aztán mikor taliztunk annyira idegisitett! szoval szo szerint irritált ahogy beszél, ahogy formálja a szavakat, meg minden! sőt arra is volt példa hogy már majdnem megkérdeztem: biztos te vagy a *****? csak mert cseten nem tuntel ilyen butának..

szóval én letettem a csetes ismerkedésről örökre! egyetlen olyan bnőm volt akit végülis ott ismertem meg.. de mondjuk vele már beszéltem pár szót előtte és láttam is hogy néz ki szóval úgy nem volt para. Nomeg a csetes beszelgetesunk is kb csak annyibol alt h elhivtam vhova
  • Tuvok #9401
    Hogy jól érezze magát az ember néha tőle .
  • CattiBrie
    Mire jó egyáltalán az alkohol?
  • Breki33
    ???????

Ezt lehetne úgy, hogy miis értsük?
    Nemértem miért lett itt divat mostanában az értelmetlenül argo-t utánozó irásmód
  • Breki33
    nem azt mondtam, hogy nem ihat

és mint mondtam nem iszok alkoholt
    illetve ritkán iszok

És számomra egy sörszagú nő taszító
    Mondjuk férfi is P
  • ZsirosKenyer
    hát inkább az utca csezz!
    ott legaláb max arra jövök rá hogy buta (ésl egalább már pár éjszaka után;).. De inkább minthogy iszonyú csúúúf legyen..broáf ..
  • Hangianix
    Mar miert ne ihatna valamennyi alkoholt? Ugyanez forditva is igaz. Neked se attol kell jol erezned magad, hanem a notol. Lehet alkoholt modjaval is fogyasztani, nem kell mindjart komolyabb (6 unikum+sor ill. bor liter szamra) mennyisegre gondolni.
  • Breki33
    jó számomra kiábrándító egy sört ivó csaj

egyáltalán nem kell, hogy alkoholt igyon
    ne attól érezze jól magát hanem tőlem
  • Hangianix
    Miert kellene masnaposnak lennie? :o Ha en iszom, akkor o is fog, akkor meg nem kelljen mar a sort kevernem :p Mondom, nem ipari mennyisegre kell gondolni.
  • Breki33
    hát akkor tied minden másnapos sörszagú csaj
    ha neked ez kell P

Én speciel nő száján mást szeretnék érezni
  • Breki33
    ja de akkor ideiglenesen

én egyszer egy Kinából iró csajjal beszélgettem

Aztán kiderült, hogy egy városban lakunk P
  • Hangianix
    Egy kicsit talan, de nem zavaroan.

Engem egyaltalan nem zavar, mar miert ne lehetne noies? Most nem 6 korso lekuldeserol van szo. :D Legalabb, ha alkoholt erzel a szajan, az olyan, amit te is szeretsz. :D Csak koktelt, meg likoroket ihatnak a nok? :p
  • Bucser
    ÉN Szeged Ő pedig USA Főiskola...
  • Breki33
    pontosan

ez a 10.000 kilóméter hogyis van?
  • Bucser
    Kicsit visszaolvastam a threadet:D Chat?? hmm érdekes tapasztalataim vannak:) Mikor exbarátnőmmel együtt éltem anno (huhh már 4 éve volt) egy chates pasas miatt lépett le (3 heti ismeretség után) Aztán én is elkezdtem csetelni és egy tőlem 10 000km-re lévő magyar lánnyal jöttem össze cseten.. fél év utáén találkoztunk és immáron (csettel egyben) 2,5 éve vagyunk együtt a legnagyobb boldogságban... ÉS körülöttem rengeteg példa volt (2-3 csetes esküvő az ismerőseim közt meg eljegyzés és tartós kapcsolat).. Úgyhogy Cseten összejönni valakivel nem hülyeség és úgysem úgy mész oda, hogy na most ezt a bigét felszedem hanem ismerkedsz és valami csak kialakul:)

Mondjuk csetes vakrandin szívtam már én is (de ez inkább a 18 alatti korosztályra jellemző.. a 20-22 körüliek már rájöttek, hogy azzal , hogy hatudnak magukról csak a saját hülyeségüket bizonyítják, pláne, hogy előbb utóbb úgyis kiderül....
  • PResident Evil
    némi hátsó szándékot vélek fölfedezni !
  • Tuvok #9386
    Hát egy fokkal jobb :P
  • Tuvok #9385
    Nem vagyok, nem is akarok, mert nem érdekel .
  • Lacika 79
    Nah, mentem pihizni, holnapi napom hosszú lesz. 9 órám lesz, ebből 2 kisebbségi osztály.
  • Lacika 79
    Hm. nem teccik a mosolya.
  • Lacika 79
    Úgy látom nincs jó kedved. De ha akarod, akkor azt mondom, függő vagyok.