A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Na ezt most jobban kifejthetnéd, mi a genyaság abban amit írtam ugyebár ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A baj az, hogy õk nem azok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én is szerettem és vártam vissza, de MOST õ akar valamit (visszajönni(?)). És nem volt komoly oka annak, hogy szétmentünk, inkább az volt a gond, hogy túl rózsaszín volt minden 3,5 évig, alig veszekedtünk aztán hirtelen jött egy ilyen hullámvölgy és nem voltunk felkészülve. Nem beszéltük meg a dolgokat, ezt viszont a szakításból megtanultuk, és többé nem követünk el ilyen hibákat.

Sir Quno Jedi
Ne légy hülye ! Otthagyott, mással van, most meg azzal hülyít, hogy téged szeret ! Akár igaz is lehet (legalábbis õ elhitetheti magával), de azért nem árt kicsit kívülrõl/felülrõl nézni a dolgokat ! Most neked kell erõsnek lenned és kicsit "kegyetlennek", hogy tudja, hibázott és csakis a te jóindulatodnak köszönheti, hogy ezúttal nem "bünteted" meg jobban és visszafogadod a szökevényt, aki a neki enni adó kézbe harapott és elárult ! Akár a kutyáknál, itt is tudatni kell ki a domináns, különben a fejedre sz@rik. Persze ha ez neked nem megy, akkor cseszheted...(sokaknak nem megy) 😄DD

CattiBrie
Ha van valaki más a láthatáron ezt könnyû megtenni ("elfelejteni", aki dobott). Nekem azóta sincs senkim.

[/spam]™

CattiBrie
Aki egyszer elhagyott az nem lehet az igazi!

Ezt tudnam nagyon jól én is! Meg, hogy el kell felejtenem. De ettõl függetlenül szerettem és vártam vissza.

[/spam]™

Holnap reggel találkozom D.-vel, akkor tuti el fog dõlni a dolog, mert szerintem nagyon bele fogok zúgni és elhivom randira. Ha igent mond akkor (sajnos?) E.-vel tuti vége.

Látjátok milyen káosz van a fejemben, az én hülye monogám lelkemnek ez sok. 😊

CattiBrie
Már látom... Az ilyen tanácsok miatt genyák a pasik...

[/spam]™

Igen... ez nem biztató, de ha meg dobom Esztit, akkor életem végéig gondolkozhatom, hogy nem tényleg Õ volt-e az igazi.

Szerintem vele jobban összepasszolok, mint D-vel.

Hát mint látod nekem se volt elég az 5 hónap, mert rohantam vissza E.-hez.

Igazság szerint azt fogom csinálni, hogy találkozom E.-vel, mert igy távolról már nem tudok semmit. Mert amikor taliztunk akkor tudtuk, hogy ha nincs most valakije akkor minimum az ágyban kötünk ki és folytatjuk a kapcsolatot.

Sir Quno Jedi
De õ vágyott, úgyhogy ez egy lejárt menet, fõleg, ha a mostani partnerével is kicseszik, hogy vissztáncolgat hozzád, képzeld mit fog veled csinálni hosszútávon ! Vajon meg tudsz-e bízni ilyen nõben ?!! Persze ha kell neked, még mindig tisztázhatod magadban mit várhatsz tõle és józanul kihasználhatod õt és megkaphatsz mindent, ahogy jólesik, lényeg, hogy te irányítsd az eseményeket ! Ha azonban függõ vagy tõle és hatalma van feletted (ebben profik), akkor törõdj bele és készülj fel egy életnyi szívásba !

Igen... ezt kellene tenni, csak ugye nem az ész vezet ilyenkor, hanem az érzelmek. Mert azért E. az E. nem holmi csaj. Nem neki tartozom, hanem nekünk! Magamnak! Ha nem jött volna vissza, hogy szeret meg minden akkor simán az lenne, hogy elõbb V. arra (ha meg tudom tenni) aztán D. komolyan. Persze tényleg V.-t mindenképpen felvilágosítva, hogy nem lesz több.

CattiBrie
Én is így voltam. Egy éve kezdõdött (másfél). Nekem nem volt elég 4 hónap...
Kábé 2-3 hónapja fogadtam el, hogy vége.

[/spam]™

Sir Quno Jedi
E-nek semmivel sem tartozol, õ lépett le, tehát húzdd meg V-t, ha "kicsit nimfomán" tudja mire számíthat, de akár közölheted vele korrektül, hogy ARRÓl van szó. Ezután kezdj el nyomulni D-re, mert könnyen meglehet, hogy õ lesz a nyerõ. Ha közben E visszakéredzkedik az ágyadba, hát csak tegye, aztán majd döntessz a két lány között, ha odajut a lépés. Ezzel senkivel nem vagy inkorrekt és senkit sem csalsz meg, sõt ha D-vel is idõben elbeszélgetsz a "múltadról", még õvele sem cseszel ki, lehet szívesen küzd meg érted a "múlt szellemével", ha tényleg számítasz neki és õ is neked. E-nek meg szava nem lehet, mert neki MOST is van valakije, tehát (urambocsá de) egy ribanc, ha mégis hozzád jár kisírni magát. Ha ezután mégis õ kell neked, ezzel együtt, akkor lelked rajta, azt is megkockáztathatod. Lényeg, hogy ne úgy érezze, te magáynos vagy és kegyet gyakorol veled, hogy "visszajön" hozzád ! TE gyakorolsz kegyet, hogy visszafogadod és ejted a többi nõt az életedbõl. Mindjárt más felállás, nem kell hagyni, hogy elbízza magát, ne add ki magad !

Ez egy ésszerû program, de persze az sem segít soxor...

Azt vettem észre. Bár panaszkodni sincs okom.

Sir Quno Jedi
Ezõ nem kívánságmûsor !

Én meg megyek a szanatóriumba idegösszeomlással! 😊

Nekem igazából egy életre elég lett volna E. nem vágytam többre.

CattiBrie
Majd jön egy negyedik...

[/spam]™

Ja... tudom 😊 Csak nem cseszem el mindhárom csajt. Max a nagy Õ-t 😊

sz4bolcs
Jó, hogy kiírtad magadból, de hiába vársz segítséget. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egyébként ma lenne a 4 év 5. hónapfordulónk E-vel.

Hát ez az... jó helyzetben vagyok, de tuti akkorát fogok pofára esni, hogy csak na.

sz4bolcs
Szabad vagy. Miért akarod kihagyni bármelyiket? 😊 Döntsd el...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Üdv! Új vagyok, de már olvasgattalak Titeket viszonylag sokat és most kicsit össze vagyok kavarodva. Jól jönne egy kis tanács. Ja fiú vagyok 25 éves. Lehet, hogy öntömjénezésnek fog tûnni, hogy mekkora csávó vagyok, de nem az, tök béna vagyok a csajokhoz és eddig csak egy barátnõm volt (E. 4 évig). Bár most azért jól állok önbizalommal. Hosszú lesz:

4 évig voltam együtt a barátnõmmel (E - 22 év) aztán szétmentünk... igazából imádtuk egymást végig, csak volt egy rosszabb idõszak és megijedt én nem vettem elég komolyan. Elhagyott.. ez volt 5 hónapja. Ne akarta újra kezdeni, pedig tudtam, hogy sokat tanultunk ebbõl és még jobb lenne mint azelõtt volt. Szenvedtem 4 hónapot, néha dumcsiztunk. Depi... önbizalomhiány közben stb. Aztán elmentem egy randira egy fórumról (V - 18 év) nagyon csinos lány, de végülis fiatal... Arra jó lenne (kicsit nimfomán saját bevallása szerint), de én nem vagyok ilyen... nekem ehhez kell szerelem, vagy valami hasonló legalábbis. Szóval neki bejöttem hiv, hogy találkozzunk még. Aztán hiv E., hogy sokat gondol rám és hogy még szeret és soha nem fog senkit úgy szeretni mint engem. (kiborultam persze nagyon, hisz Õ hagyott el 5 hónappal ezelõtt). Megbeszéltük, hogy találkozunk dumálni.
Közben egy bulin találkoztam egy csajjal (D -21 év)... na ez kész... gyönyörû... és nagyon helyes... annyira aranyos lány, hogy azt hiszem kicsit(?) bele is zúgtam. Dumcsiztunk sokat meg minden. Szerintem neki is bejöttem, holnap megyünk együtt páran úszni.
De a buli után találkoztam E.-vel ugye... van valakije akit ugyan szeret, de utánam sir gyakran. Dumáltunk sokat jó volt, összebújtunk, de nem volt csók. Abban maradtunk, hogy majd még beszélünk valamikor, tehát semmi konkrét. Vele nagyon szerettük egymást és amikor találkoztunk nagyon jó volt... tudtuk mindketten, hogy fantasztikus lenne újra együtt. Csak nekem meg már D. jár a fejemben... alhas tájékán meg V. jár gondolatban 😊)

Szóval van 3 iszonyú jó csaj. Az 5 hónap alatt E is fogyott sokat, s bár addig is nagyon tetszett, most már bombázó. D. nagyon szép, és iszonyú aranyos lány, V pedig 18 éves szép lány.

Nem tudom mit csináljak, mert E.-vel kellene újra összejönnöm, Õ az igazi, de közben D. jár a fejemben. Ráadásul tuti, hogy amelyikre én hajtok majd annak nem fogok végül kelleni. Bonyolult az élet... vagy nincs senkim évekig vagy van 3??? Nekem?? (tök gáz, mivé lesz az emberiség, ha már én tetszem 3 ilyen csajnak 😊 ).

Mi a szart csináljak? És ha Eszti nem hagyja el a mostani pasiját, annak ellenére, hogy engem szeret? Vagy ha nem kellek D.-nek?

PResident Evil
bazzegh... kameráztak 😄

Breki33
itt nem !
csak 2 oldalt olvastam vissza de kész vagyok! 😊
rá kéne gyujtani ... khöm

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sir Quno Jedi
meditatív fázisban ?

Bandew
Szóval fapofával szoktál szeretkezni. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
A szem a lélek tükre, a szenvedélynek olykor vajmi kevés köze van a lélekhez... Khmmm...

Bandew
Hát nem nagyon látszik a szenvedély a szemedben. :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sir Quno Jedi
Most jön ki egy új SIMS szerû szimuláció PS2-re a Playboy: The Mansion. Ez official Playboy product. Nos el lehet kpézelni milyen "feladatok" várnak benn az "emberre" ! 😄DD A trailer/bemutató nagyon meggyõzõ legalábbis !

Sir Quno Jedi
És még engem neveznek szpemmernek ! Behalok !

PResident Evil
ok

BEAST
az gáz 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tuvok
... majd ha lesz .

PResident Evil
nincs fényesebb 😞

Tuvok
Ha a ponfar-ra gondolsz, nem segített, egyedül szenvedtem végig a dolgot 😄D

PResident Evil
Roger That !

BEAST
Tuvok a sims probléma megoldása ... pomfár ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PResident Evil
amugy pakolhattok ti is...

Tuvok
Mikor ' jó '-t mondtam, nem ruhamennyiségre, hanem fényerõre gondoltam . 😊
Én sem adnék olyat ki, egyértelmû .

PResident Evil
hát... elõbb utób bekövetkezik... de nude képeimet nem adom ki a kezem közül !!!

Nem mezítelen képekre gondoltam 😞
Sima "ruhás" képre, ahol látni is valamit a nénibõl 😞(

Tuvok
Jó .
De kivárom, mikor lesz egészen jó is 😊

PResident Evil
hmm... keresek egy kevésbbé sötétségeset... ok ?

PResident Evil
nemrakok fel... régi barátnõkrõl van mindenféle nude... de azok persze nem rátok tartoznak 😄DD

Tuvok
khm, NEM RÓLAD 😄

PResident Evil
te kezdted 😉

Mór pikcsör?