18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Glpetyus
    [szerelmes]
  • Glpetyus
    Ó te jó ég,L is felejtettem ezt a topikot :S

Hmmm...nos még mindig semmi változás :S
    ( #8942)
    Te jó isten majdnem eltelt egy hónap :S
    Ez kész...addig nem tudok L jutni,hogy randira hívjam....
    A régi b.nőmtől mexabadúltam,azóta sokkal jobb :)
    De ezzel a lánnyal meg csak izé-mizé,nagy semmi :S
    Mindketten melózunk,L kerüljük egymást (önkéntelenűl),aztán tessék :S
    Szilveszterkor volt SMS,azt ezzel ki is fújt,...
    ÁÁÁÁÁ bazz,olyan vagyok mint 14 éves koromban....,egy beszari f.sz,bár ez az első nő aki igy "hipnotizál"...Ott állok mellette,és egy értelmes gondolat nem jut eszembe :S
    ehhhh....a kurva életbe
    Nem igaz,hogy 23 évesen hülyülök meg....
  • Lacika 79
    Azért örül a pici szívem, hogy legalább nálatok minden oké. Így én is jobban érzem magam! :)
    Na jóccakát mindenkinek!
  • mozesapo
    Majd jövő héten kiderül, hogy lesz-e elmozdulás valamelyik irányba.
    Mondjuk tegnap meglepett, mert felhívott meló után, hogy most volt az utolsó napja ott, és alig tudta letenni a telefont.
  • Tuvok #9497
    jah
  • KTC
    nálunk minden rendben...
  • Lacika 79
    Na mi ez a nagy csend? Mindenki összeveszett és nem ír, vagy minden rendben, és azért nem ír senki?
  • Lacika 79
    Lehet, de ugye többen utálják az ilyesmit, mint ahányan szeretik. És ha némi feladással jár az, hogy visszakapjam, akkor állok elébe. Sok mindent elcsesztem, de senki sem tökéletes. Én meg pláne nem. :)
  • Vlala #9493
    Na látod, ezzel én is így vagyok, ráadásképp makacs vagyok, mint egy öszvér. Az elveimhez foggal-körömmel ragaszkodom, sokszor megbántottam már Kicsimet is. (csodálom, hogy még bírja velem)
    Szerintem ez nem is akkora katasztrófa, legalább megbízhatóak vagyunk, senkinek nem kell attól tartania, hogy a háta mögött kibeszéljük.
  • Lacika 79
    Ez ilyen se veled, se nélküled kapcsolat. Addig nem is fog változni, míg nem tudjuk mit akarunk. Én tudom, hogy Ő kell nekem (Ő is tudja, hogy én kellek) de amíg nem tudom előásni a régi énemet, addig úgysem állok elé, mert nem akarom újra megbántani. Ha már érzem, hogy kész vagyok "normálisan" csinálni az egész kapcsolatot, akkor szerintem beszélünk. Lehet, hogy összejön, lehet, hogy nem. Mindenesetre ez volt a bajom mindíg, hogy elszalad velem a csikó. Picit megfontoltabbnak kell lennem, és gondolkozni, mielőtt mexólalok. :)
    Mert sajnos(?) ami a szívemen, az a számon. Persze nem mindíg van igazam, és ezt egyből nem ismerem be.
  • ZsirosKenyer
    aha ez az! fogalmam nicnsm it akar de az igaz hogy egyfolytaban a fejemhezbaszkodja sms-ben h en tehetek rola h beleszeretett a masik sracba + nem vigyaztam ra elegge szoval mintha msot ezzel bosszulna meg az egeszet...
  • hykao #9490
    Ne má' banyek!
  • Lacika 79
    aham. én ilyen vagyok. lehet, kicsit beteges, de ez van. :)
  • hykao #9488
    Öhh, na várjunk csak...kicsit kimaradtam a topikból, és már annyi hozzászólás lett azóta, hogy nincs kedvem átrágni a sok nyavajgást...de jól veszem ki, hogy visszamajmoskodtad magad a régihez? :(
  • Lacika 79
    Mindketten belátjuk. Utána összebújás, meg ne haragudj, stb.
    Szal ez a mostani összeveszés is a sok kis hülyeségből indult. :(
  • KranaZoli #9486
    A gyúrás az tökkéletes. Ha úgy érzed sík ideg vagy, mert nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, ajánlom pakolj fel amennyit tudsz és nem lesz időd gondolkodni :) Csak én ilyenkor nem tudok enni, így edzésre sincs energiám. Kikészítenek a nők :)

A makacsság olyan fokú, hogy akkor sem látod be és adsz igazat a másiknak, ha legbelül érzed, hogy mégiscsak neki van igaza?!
    Ill. Ő is ilen?
  • Lacika 79
    alapjában véve tényleg csak rengeteg kis hülye veszekedés az oka az egésznek. Picit makacs a lelkem, meg én is. :)
    Bízom benne, hogy megjön az esze, és ha látja rajtam a vátozást, akkor Ő is lépni fog. Jövő héttől megint elkezdek picit "gyúrni". Energia levezetés+ hasznos időtöltés. Valamit kezdenem kell a rengeteg szabadidőmmel.
  • KranaZoli #9484
    Lacika!

Ha ezen felkapja a fejét, akkor mond meg neki, hogy Ő sincs felnőve az összeköltözéshez!!!

Most többre nincs időm sajna :( Szal ha hirtelen reagálja le a dolgot, akár csak a szándékot is, akkor hidd el nem csak Neked, hanem Neki is fel kell még nőnie az összeköltözéshez.

Ui. ha v.ki összeköltözik v.kivel, akkor már megbízik benne. A bizalom pedig nagyon fontos! Ha hirtelen indulatok döntenek, akkor hiányzik a kölcsönös bizalom és a kölcsönös én is érzem, hogy jó ez, csak át kell gondolni és másképp kell csinálni, de nem csak Neked, hanem Neki is!!!
  • Breki33
    Amúgy teljesen egyetértek.
    Ha ezt beveszi...
  • Breki33
    ezt őis állitotta
    de állatmeséket írt ugye P
  • Vlala #9481
    várj, jegyzetelek... ez nekem egy kicsit magas.
    Tehát: a csaj másfél év után újra Veled akar lenni, de nem akar Veled lenni, mert mást (is?) szeret. (nem kellett volna az a pálinka ebéd után)
    szvsz a csaj egy picit (egyáltalán :-) ) nem tudja, hogy mit akar. Vagy nagyon is jól tudja...
    Lehet, hogy a másik gyerekkel is problémái vannak, és Veled akarja féltékennyé tenni (ősi női praktika) vagy csak nem biztos a dolgában, és több vasat tart a tűzben, hátha az egyik kihűl. Ebből szokott a "két szék között a földre ülés" bekövetkezni...
    Szerintem kérdezd meg, hogy mi a helyzet, hallgasd végig a mesét, aztán döntsd el, hogy hihető-e... vigyázz, néhány hölgyben La Fontaine veszett el!
  • ZsirosKenyer
    na jo ezt egy kicsit túlfogalmaztam..nem szó szerint kell érteni..csak annyi történt h már nem ölelgettem annyit, sokkal többet veszekdtem vele (kis hülyeségek miatt is) ráadásul esténként gyakran beszóltam h nicns kedvem a szexhez..ez teljesn kikészítette.. beleolvastam titokban a naplójába és nagyon el volt keseredve "úgy érzem már nem szeret:(((" úgyhogy nem csodálom hogy elhagyott..

Vlala: már elvesztettem...nem akar visszajönni hozzám jelenleg talált magának mást..én majdnem belehaltam és aztmondtam neki hogy akkor inkább ne is találkozzunk mert csak fáj nekem ez az egész.. erre azt modnta h nem akar elveszíteni és hogy másfél év múlva megint velem szeretne lenni + szeretne velem élni nagyonsokáig... DE midnezek ellenére most nem akarja hogy megint összejöjjünk mert msot mást is szeret... mégpedig a volt barátjához ment vissza. kiderült hogy mikor mi veszekedtünk ő elindult sírva a városban és hozzá ment vígasztalódni! a kis buzi gyökér gyerek! jól elvette tőlem.. de msot mit akar a csaj? fene se érti a nőket!!
  • DannyL
    +
  • Vlala #9478
    Gyerekek, ez a topicot megírjuk forgatókönyvnek, köröket verünk a brazilokra :-)

Egy kapcsolat végét szépen is le lehet varrni, nem fontos széttépni a szálakat. Ez a két hónap elég súlyos lehetett, lehet, hogy végzetes hiba?
    indítsd újra...
  • Arch
    "én akartam h vége legyen, bunkó, paraszt, köcsög voltam vele. Ha nem lcsináltam volna ezt 2 hónapig folyamatosan talán nem hagyott volna el.."
    Ehh...
  • ZsirosKenyer
    tudom
    már nem is bízom benne..még egy esélyt adnék neki, de ha újra összejönnénk már úgysem képzelném magamat bele az egészbe ahogy ezelőtt..úgy venném mint eddig mindenki mást:a barátnőm. semmi több. pedig nála tényleg úgy éreztem hogy ez egy életre szól, de hát mégsem.. a másik meg hogy ő még "picike kislány", úgyhogy benőhet a feje lágya.. a 3. indokom pedig az hogy én hagytam menni..én akartam h vége legyen, bunkó, paraszt, köcsög voltam vele. Ha nem lcsináltam volna ezt 2 hónapig folyamatosan talán nem hagyott volna el..
  • SinClaiR
    Mi az, hogy egy ideig nem lehet a tied?:)
    Én ezt sosem értettem. Egyszer fordult elő velem, hogy nem tudtam elengedni valakit, nem voltam rá képes, de mikor elfogadtam, azt is megtudtam miért nem sikerült. És legközelebb már biztos képes lennék rá (bár remélem nem lesz már legközelebb) :)
    Írom ezt azért, mert ha lelép egyszer, lelép még egyszer. Ritka a kivétel.
  • Arch
    A taktikázás nem jó ööö... taktika :)
  • ZsirosKenyer
    én is hasonló szituban vagyok..nemrég vesztettem el vkit akit nagyon szerettem/szeretek de ő most egy ideig tuti nem lehet az enyém..mit csináljak? elkezdek barátkozni lányokkal vmelyikbe csak beleszeretek vagy ha nem tudom elfelejteni az exemet akkor addig is legalabb van kivel beszelgetnem,vagy ha úgy alakul talán össze is jövök vmelyik csajjal aminek persze lehetnek negatív és pozityv következményei is:
    1. vagy berág az exem hogy "látod ennyire szerettél, máris új nőd van"
    vagy 2. féltékenyl esz és csak rád gondol stb stb..ezután már nyert ügy ;)
  • Arch
  • Lacika 79
    Naszóval: a rejtett szándék ebben a moziban az lett volna, hogy előbb-utóbb úgyis megtudja, hogy én elmentem. De ez elég rizikós, mert mi van, ha nem azt váltja ki belőle, amit kéne. Vagyis nem elgondolkozik a dolgon, hanem felkapja a vizet, és akkor tuti, hogy game over.
    A problem a belátható időn belül az, hogy inkább elenged, de a makacssága miatt nem mondaná azt, hogy gyere vazze, próbáljuk meg, mert Te vagy, aki kell nekem. Ezt tapasztalatból tudom. És azt is tudom, hogy kellek neki, csak picit fel kell nőnöm a szituhoz. Jelen esetben ahhoz, hogy összeköltözzünk.Ez akkor bukott ki, mikor karácsony előtt elmentem meglepni magam pár DVD-vel, és hirtelen 40e pénzt kigórtam az ablakon. Erre volt szánva, de habelegondolok, igazán vehettem volna valamit a kéróba. Vettem is, de akkor is. Felelőtlen voltam, nem gondoltam át a dolgot, kidobtam egy csomó pénzt szórakozásra. Szal ilyen, és ehhez hasonló gyerekes megmozdulások, beszólásoka, miket ki kell nőnöm. Nemtom ki írta, de tényleg olyan, mint a sakk. Előbb gondolkozz, utána lépj. Sakkozni már tudok, most az életemet kell úgymond lejátszanom egy nehéz partiban. De érzem, hogy nem veszíthetek. Biztos vagyok magamban, hogy meg tudom csinálni.
    Ma pl. kérdik, hogy miért nem cserélem le a 106-os Pioneer írómat egy 108-asra, mer' az ugye újabb-jobb, stb. De átgondoltam, és rájöttem, hogy felesleges, mert ez még működik, van rajta 2 év gari (sulinet) ha majd gázos, akkor cserélek. Persze ez nem nagy cucc, de egy kezdő lépésnek megteszi. :)
    Na úgy látom, sok hülyeséget összehordtam, de még így sem bírtam kibeszélni magamból mindent. Ha rendeződtek az infók a fejemben, írok. :)
  • Tuvok #9470
    Látom te se értettél engem :P
  • Arch
    Nem. Nem szeretem a sört. Arra utaltam, hogy én pl. nem is ülnék be veled sörözni sehova.
    Mindegy. Rossz napom van, ma nem ért meg senki semmit amit mondok :DDD
  • Arch
    Több marad neked... az is valami, nem? :)
  • Tuvok #9467
    Monitorfejű-e vagy ?
  • Arch
    :DDDD
  • Arch
    Ezzel tökéletesen egyetértek. :)
  • Arch
    Akkor mi sosem lennénk barátok. Pfújsör
  • Arch
    "5 . Trefort jobb ? Én ott voltam, de tele volt idióta hülyegyerekekkel, meg kamu kislányokkal ..."
    Köszi! :P :DDD
  • Arch
    "3. Aki azért találkozik egy nővel mert a képen jól néz ki megis érdemli."
    :))