18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #9541
    De nem tud dönteni, azaz mindkettő ugyanannyira esélyes, és ha a lány is benne van, akkor sztem egyértelmű ...
  • ZsirosKenyer
    az nekem is hiányzik nagyon :) bár főleg azért mert tudom hogy az akit annyira szeretek egy másik sráccal kefél..és kiba féltékeny vagyok
  • KranaZoli #9539
    Átfutottam az üziket, jólvan, látom zajlik az élet :)
    Majd írok bővebben is. Én is feledni akarok. Erre kitaláltam, hogy ami most nekem kell az csak a sex, semmi többi. De ebben a fránya eszprém megyében nem találok egy kúrvát akihez szobára lehetne menni és igényes, benne van mindenben. Szal havonta megjátszatnék egy ilyet aztán kész :) Állítom mellettem is kell, hogy legyen BFüreden, de nem találok :o Tegnap túl korán mentem volna NightClub-okba érdeklődni, még nem voltak nyitva :(
  • Glpetyus
    Ehhh...úgy néz ki hétvégén randi ^.^
  • Lacika 79
    Ebben egyet értünk, bár az adott helyzetben ki tudja, mit szóltunk volna . :P
  • Lacika 79
    Szerintem inkább a vacsi, mint valami poénos dolog. Persze embere válogatja, de gondolom egy kis romantika jobban bejönne neki, mint valami ökörség. Sajnos(?) nemtok női fejjel gondolkozni, szal rizikózni kell.
  • Breki33
    MOst nem mennék bele

de ennek a funkciónak van egy bizonyos alárendeltségi szerepe.

És sok nőt ez nagyon érzékenyen érint.
    Már nem úgy
  • ZsirosKenyer
    a bizonyítást úgy gondoltam hogy mondjuk elhívom egy vacsorára utánahozzám, minden tiszta rózsaszirom stb
    tudjátok..romantisch!

vagy esetleg vmi vicces ajándék bocsánatkéréssel kombinálva mely kapcsolódik a konkrét esethez
  • ZsirosKenyer
    milyen esélyre gondolsz? nem bízik bennem, van most barátja(az előttem lévő faszija) akit állítólag szeret de én kétlem. inkább csak ragaszkodik hozzá mert ő meghallgatta megértette..szóval akárhányszor összevesztünk ő hozzá ment sírni-ríni
    a lényeg h még biztos érez irántam is vmit, tuti, hisz szerelmes volt belém mikor azt a bizonyos mondatot kimondtam.. és hogy mi volt az?
    hát izé ez elég tabu téma :)
    > szóval "oboázott" és én szóltam neki hogy ne szívja olyan erősen, erre modnta hogy oké és minden jó volt..de kiderült hogy azóta minden este ezen sír, mert állítólag lenéző arccal mondtam neki, megalázóan...pfff igazából csak élveztem..és azér volt oylan fejem
    de persze ő ezt máshogy látta..és itt kezdődött minden..kiábrándult belőlem, vérig volt sértve meg minden..de legalább megtudtam hogy végül is hol buktam el..pff..egy mondat..és egy világ dőlt össze!

kemény az élet bezony...
  • Breki33
    mond már ki miaza mondat amit nem szabad mondani :-)
  • Breki33
    szerintem itt pont fordítva

a másiknál már szakítottak egyszer a lánytól függetlenül

ha jól értem
  • Lacika 79
    Ha nem ad esélyt, hogy bebizonyítsd, akkor hogy akarja megtudni, hogy tényleg szereted-e? Hm?
  • ZsirosKenyer
    áááááááááá
    ezt nem hiszem el...3 hónapja halogatja hogy miért is lett vége a kapcsolatunknak.. és ma végre elmondta! egy ostoba mondtaom miatt szex közben ami miatt úgy érezte hogy lenézem és nem szeretem!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    értitek?? egyetlen mondat? ez baszta el az életemet!
    az is kiderült még hogy nem hiszi el hogy még most is szeretem
    szerinte kamuzom ...grrr.. mondjatok jó trükköket (estleg filmekből lopva :D) amivel be lehet bizonyitani h szeretem!!!
  • Lacika 79
    Ott a szó! :D
  • Tuvok #9527
    Járt utat járatlanért ...
  • Lacika 79
    Ehh! Ha a régivel jó, akkor miért váltanál?
  • Braveheart
    az a baj hogy nem tudok választani kettejük közül...tök egálban vannak... de komoly. Sztem ilyen még mással sem volt... hihetetlen. Lehet nem érdemlem, meg egyiküket sem emiatt.
  • Lacika 79
    Hm. Melyiket szereted jobban?Melyikkel érzed magad jobban? A réginek úgy érzed van jövője? Ha igen, és minden oké, akkor szerintem ne válts. Ha pedig necces, akkor válts. Persze vigyázz, nehogy két szék közzé ülj. Nekem ez a véleményem.
  • Lacika 79
    Én is imádom az exemet. Ezért nem is akarok mást. Meg persze nem is kéne más. Ha esetleg van még esélyem, úgyis kiderül. Ha meg nincs, most minek bántsak meg mást azzal, hogy vele vagyok, de mást szeretek?
  • Braveheart
    Hú milyen szarban vagyok most... pár hete szakítottam a bnőmmel. Ezalatt megismertem egy másik lányt. Viszont nemrég kibékültem a bnőmmel, de nem tudom elfelejteni a másik lányt... Ráadásul megyek Bp-re tanulni majd. Az újabb lány ott lakik, a bnőm viszont nem... HELP. Nem tudom mit tegyek. Mind a kettőt ne mválaszthatom :( lehet nem érdemlem meg egyiküket sem. :(
  • ZsirosKenyer
    na jó de ha nem találok vki mást komolyan nem bírom ki...szóval így nehéz belegondolni kívülállónak de halálosan szeretem az excsajomat :(((
    most vagyok a legkritikusabb helyzetben, révén hogy kisvárosban lakom egész egyszerűen elfogytak a nők..
    tehát szó szerint ismerek mindenkit! áááááá
  • Lacika 79
    Hová siecc? Ezt szerintem nem lehet siettetni. Majd jön egy másik, ha jön. Nekem lehetne csak a koleginák közül 3, de nem kell egyik sem, mert nem rájuk vágyom. Ehh! Ilyen ez a pop szakma. :)
  • ZsirosKenyer
    miért van az hogy mielőtt összejöttem volna az exemmel (akibe azóta is szerelmes vagyok ) rohadtsok kurvajó nő közül választhattam, most meg hogy felejteni akarok 3 mondott nemet egymás után
    ááááááá f*sz kivan!

tényleg tippetek a felejtés gyorsításához van? a legjobb megoldásnak egy új csajt látok de ez egyelőre nem akar összejönni..vagyis olyannal nem akivel én szeretném..mekkora kecseg msot velem a sors!
  • Lacika 79
    Bizony-bizony. Még nemtom, mi fog történni, de úgy érzem, nem fogja szó nélkül hagyni a dolgokat Ő sem. Sztem még nincs lejátszva ez a meccs. Mondjuk én lexívesebben egy döntetlenben egyeznék ki. Úgy legalább mind a ketten nyerünk.
  • Lacika 79
    Megérne mert nem csúnya, sőt szép. De nem kívánom. Most spec. nem a szex ami leginkább hiányzik. Hanem a Nő, akit szeretek. Csak túljáccottam a dolgokat, mint egy rossz gyerek.
  • WiLDoR
    "De figyu én sem örülnék neki, ha a jelenleg nem létező barátnőm :) azzal állna elém, hogy este elmenne egyet egyik haverjával?!"

ok, de nem állt fenn ez a szitu. mikor anno a meghivást átadtam, akkor már tudtam, hogy a csajnak nincs senkije sem, csak sima para volt a részéről, semmi más :)
    mondjuk azóta is tök jóba vagyok vele, igaz már nem dolgozik a cégnél, de ettől függetlenül dumálni még lehet

"Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja :) , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!"

valamilyen szinten én is, de mondjuk ha elém odaállna a nemlétező nőm, hogy elmenne egy haverjával vacsizni egyet nem mondanám, hogy ne tegye.
    mert megbiznék benne. úgyis kiderülne, ha megcsalna, akkor meg páros lábbal rúgnám ki az ajtómon azonnal és kérdés nélkül.
    a bizalom kényes dolog. könnyű megszerezni, de visszaélni - legalábbis nálam - csak egyszer lehet vele. ha eljátszod, akkor vége, nincs tovább.
    szóval én alapjáraton maximálisan megbizok a partneremben. aztán, hogy ő ezzel hogy él, vagy hogy él vissza, az már másik történet.
  • KranaZoli #9515
    De figyu én sem örülnék neki, ha a jelenleg nem létező barátnőm :) azzal állna elém, hogy este elmenne egyet egyik haverjával?!

Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja :) , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!

De mondom még lenne, ha pár barátnőm nem csalt volna meg és én viszont Őt :(
  • KranaZoli #9514
    Jah, vagy legalább passzolnád át Nekem
  • KranaZoli #9513
    Hát azé ha menyasszony a menyecske, akkor azé neki is másképp kellene hozzáállni a dolgokhoz ui. egy vőlegényt azé nem lehet és nem is szabad úgy kezelni, mint egy barátot. - szerintem - és Neked is egy menyasszonyt.

Cja, ez a fránya felnövés dolga az egésznek. Nem biztos, hogy Ti mindketten érettek vagytok egy vőlegény-menyasszony kapcsolatra és egy összeköltözésre?!
    Ebben még nincs semmi baj, mert ezen lehet változtatni, tenni valamit a helyzetért de egy ilyen kapcsolatot mindenképpen komolyabban kell kezelni és egy 3 éves kapcsolatot azé jól át kell gondolni, ... Bassz, nem igaz, hogy Te nem hiányzol, vagy nem vagy őszinte?! Me nem hiszem el, hogy ha szeret és nem jelentkezel, mert ezt akarja, akkor Ő nem fog?! Előbb-utóbb hiányozni fog neki az ölesés, stb :)
  • WiLDoR
    attól még 1-2 patront megérne, nem?
  • Lacika 79
    Mindegy, már tárgytalan. Amúgy csak egy "fal randi" lett volna az egész. A csaj rám van kattanva, szal nem lett volna nehéz elhívni. De engem nem igazán érdekel a lelkem.
  • WiLDoR
    "..én akartam h vége legyen, bunkó, paraszt, köcsög voltam vele. Ha nem lcsináltam volna ezt 2 hónapig folyamatosan talán nem hagyott volna el.."

ez nem megoldás az biztos. viszont sokszor az sem megoldás, ha tisztességesen eléállsz és megmondod neki, hogy: bocs, de úgy érzem nem működik ez tovább, fejezzük be.
    sajna saját esetből mondom. a 2. ex-em nálam utána jött a hisztivel, elrohant, majd sértett női büszkesége miatt revansot is akart venni.
    ami majdnem össze is jött neki, ha nem kezeltem volna lazán az ügyet, igy az átba**ásának az lett a vége, hogy röhögtem egy jót, s továbblapoztam immáron mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül
  • WiLDoR
    "Szerintetek gáz, ha elhívok egy csajt moziba meg esetleg vacsizni, de nem akarok tőle semmit? Csak beszélgetni szeretnék valakivel, és kész."

ilyet már én is csináltam, de valamiért mindig félreértik legutóbb is, billiárdozni hivtam egy csajszit - aki mellesleg kolléganőm is -, mert nyavajgott, hogy most jött pestről szinte senkit sem ismer, erre az ajánlatomra meg úgy nézett rám, mint egy nemnormálisra, s megjegyezte, hogy mit képzelek én, mert ő nem olyan.
    na ezek után én voltam az, aki kissé hülyén nézett őrá, hogy mivaaaan???
    aztán elbeszélgetve egy másik kolléganőmmel felvilágosított, hogy sajnos a nők 99%-a egy ilyen ajánlatot reflexből visszautasít több okra hivatkozva. (nem akar másoknak pletykatémát adni, nem ismer téged, nem akar veled lenni, más programja van, félénk, stb.)
    szóval nemeccerűezkéremszépen
  • Lacika 79
    Most lenne 3 éves. Már volt egy ilyen. Az éppen eljegyzés után. :)
  • Arch
    Te ilyen mazohista vagy?
  • KranaZoli #9506
    Magam részéről:

1.) Balatonalmádis 2 gyermekes menyecske a múlté
    2.) NET-en összeismerkedtem egy 3 gyermekes anyával :)
    De erre hamar nem-et mondtam :)))
    3.) Van egy Pápai csajszi akivel SMS-ben tartom a kapcsolatot, tavaly télen úgy küldtem el, mint még nőt soha (volt minden kúrva, stb...) Aztán Karácsonykor SMS-ben megkeresett és most úgy néz ki újra találkozunk majd. Majdnem úgy volt, hogy a Szilveszter-t is együtt töltjük. Neki is van gyermeke egy 13 éves :)
    4.) Közben NET-en kb. kettő csajjal tartom ímmel-ámmal a kapcsolatot

Röviden ennyi :)
  • KranaZoli #9505
    Szerintem ne költözzetek össze és nincs probléma :)))
  • KranaZoli #9504
    Lacika!

Mennyi ideje tart ez a kapcsolat?! Ez az első ilyen "komolyabb" hatásszünet?
    :)
  • Vlala #9503
    aham, sokan félnek az igazságtól, vagy mások véleményétől. Lehet, hogy nekem sem kellene mindenért szólnom, de a kutyatermészet bennem van.

GPetyus: egy lépés választ el a lánytól. Valakinek meg kellene tenni. Nem veszíthetsz rajta semmit, ha nem, vagy nyerő, az úgyis kiderül, legaláb megkönnyebbülsz. Ha bejössz neki, akkor sínen vagy (mint József Attila... - bocs), és visz a gőzös a csúcs felé.
  • Glpetyus
    Ja,ték :D
    :C