A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ohh, nagyon szépen köszönöm!
De ezt így miért is kaptam, szülinapomra? 😄
Egyébként tök cukik! 😊
De ezt így miért is kaptam, szülinapomra? 😄
Egyébként tök cukik! 😊
[/spam]™
Nem úgy sajnos. A Vasárnaponkénti kimaradása bizonyos pénzügyi megfontolásokból adódnak. De ezek most 1-2 hétig elmaradnak. Ezért sajnos.
Valóban vele vagyok leginkább, ehhez nem fér kétség, de egyszer majd csak összehozzuk 😊
Valóban vele vagyok leginkább, ehhez nem fér kétség, de egyszer majd csak összehozzuk 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az olyan, amikor én ráérek, de a barátnõm éppen nem. Olyankor el tudok menni 1 órára egyedül. 😊 Általában vasárnapokon áll fel ilyen helyzet, de a jelenben sajnos ez nem következik be, különbözõ rajtunk kívülálló okok miatt. Egyéb kérdés?😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Boldog szülinapot Catti Brie
Én nem mondtam ilyet, pusztán a megfelelõ alkalomra kell várnom. Aztán szólok. Ígérem.
😊
😊
Egyébként majdnem rajzoltam neked szép nagy vonalakat, de aztán mégsem. Mert annyira nem vagyok dilis. Ugye?😊
Nyakába ugrok, adok neki puszit sokatsokat, aztán miután nem tud elkapni, mert vsz. tele lesz a keze mindenféle laptoppal meg ilyenekkel esünk jó nagyot, de én legalább puhára. 😊
Hm hm, árakkal nem dobálózok, mert közgazdász 😊
A velem való csacsogást az összeköltözés megoldotta (most minden nap hallgathatom 😄 ), de ha eszembe jut, hogy most is az anyjával trécsel ......
A velem való csacsogást az összeköltözés megoldotta (most minden nap hallgathatom 😄 ), de ha eszembe jut, hogy most is az anyjával trécsel ......

Meg kell neki mondani, hogy röviden. Mer sokba kerül. És a személyes találkozás amúgy is nagyobb élmény... szóval akár rá is szokhatna, hogy telefonon csak azt beszéli meg, mikor, kivel, hol... 😄DDD
De lehet, hogy ha ezt így adod elõ, akkor tasli lesz a vége. ;D
De lehet, hogy ha ezt így adod elõ, akkor tasli lesz a vége. ;D
Inkább SMS-ezünk, már régen leszoktattam a velem való telefonos csacsogásról, mióta együtt lakunk meg nincs is szükség rá . De van anyuka, bnõk, tesó, és egyik se lakik olyan messze, hogy ne lehetne odamenni, vagy áthívni, ha van vmi . Esetleg tipp telefonos csacsogás ellen ?