A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok

Tuvok
áz !

Arch
az!

Tuvok
spam

Tuvok

Arch
Ez csak utólag derül ki mindig... ezzel nem tudsz mit csinálni.

Tuvok
Én is, nem is a közeljövõ kérdése a dolog, függ sokmindentõl, csak annyiban tartok ettõl a biztosramenés dologtól, hogy mi van ha mégse alakul jól ...

Arch
Mindenkinél máshogy van. Én biztos összeköltöznék esküvû elõtt legalább egy-két évre a akkori párommal. Mert nem akarok elválni. És a járás az egy dolog, de tudod: lakva ismeri meg az ember a másikat.
És fél év alatt sem biztos, hogy minden "kijön". Én biztosra akarok majd menni 😊))))

Tuvok
Jah, ilyesmi ...
Csak(?) fél éve költöztünk össze, én amolyan tesztidõszaknak fogom fel, de jobban sikerült, mint sejtettem 😄

Azért mondom, hogy csak(?), mert sógorom fél év ismeretség után jegyezte el a nõjét, még fél évre rá esküvõ + összeköltözés, jövõ hónapban meg jön kettejük gyümölcse is 😊

Arch
Attól félsz, hogy kiszeret belõled, és az eljegyzésbõl még könnyû szabadulni? 😊)
Sztem nem tudod túl sokáig húzni. 😊 Akkor tegyétek meg, ha tényleg biztosak vagytok benne. Õ is... 😄

Tuvok
(Kéne egy 'Feleség nevû állat' topik 😄DDDDDDDDDDDDDD )

Tuvok
Nem, nem, nem hozta, én gondolkodtam el többször a dolgon, nehogy túl sokáig húzódjon, meg gyakorlatom sincs ebben ;D

Arch
Szerintem nincs konkrét idõ. Se minimális, se maximális. Amikor úgy gondoljátok, hogy mostmár tényleg egy életre össze akarjátok kötni az életeteket, akkor kell az esküvõ... -t elkezdeni szervezni, ami szintén még pár hónap gondolkodási idõt biztosít általában, mire minden kész lesz 😄D
Az esküvõ sokkal véglegesebb, mint az eljegyzés, de gondolom ezt nem kell mondanom. 😊
Miért kérded? Asszony szóbahozta?😊))

Tuvok

1 kérdés: szerinted mennyi az a maximális idõ, amennyit az eljegyzéstõl az esküvõig várni lehet / tanácsolt ?

Arch
Már megbeszélés alatt a dolog 😊))

Tuvok
Jó, az még vagyok 😊

Na ott az ok . Mondjuk ha egy lyány fejében kuszák a dolgok, az már régen rossz 😊)
Javasolnom gondolom szükségtelen bármit is, de tudod, hogy ha bántja az embert valami, az fölött nem szabad közönyösen átsiklani !

Arch
Azért szerelmes csak vagy még?
(szép magyar mondat... ehh.)

Van oka. Egy barátom. Meg régi dolgok, meg mostaniak, meg... kusza nagyon.

Tuvok
Hmm, valami oka csak van ...

Hát én szokásos, se öröm, se szomorúság, sõt, semmit sem érzek 😊

Arch
Nem is tudom. Mosolygok, meg jó kedvem van, meg minden ilyesmi, de néha egyik pillanatról a másikra szomorú leszek. Tudom miért, de nem tudok rajta változtatni. Se a helyzeten, se a hangulatingadozáson. 😞

Te?

Tuvok
Hogy vagy ?

Arch
Értem. 😊

Tuvok

Arch
Miaz?😊)

Tuvok

Breki33
Thank You
CattiBrie
Ez nagyon aranyos! Köszönöm! 😊

[/spam]™

Breki33
Tuvok

PResident Evil
ezek vannak 😄

Tuvok
lááááttuk, vóót má, boooring

újakat, htx

PResident Evil
azaz ?

PResident Evil
lol dehogy 😄

CattiBrie
Találtam egy teknõs béka képet! 😊
Szerintem ök ari! 😄

[/spam]™

CattiBrie
Cia!
Hát ez itten meg mi ez itten ez?
Mármint min lovagol a banán?
Vagy az mindegy, csak a lovaglás a lényeg? 😉

[/spam]™

CattiBrie
Nagyon köszönöm!
Mi az, hogy idõben? Soha nem esik rosszul egy pár kedves szót hallani (olvasni)! 😊
Egyébként mi mindent? 😄

[/spam]™

Tuvok
hmmmmmmmmmmm

Breki33
Az elsõ képen lévõ ugyanaz, mint a többin? Jah, amúgy szép a piros tanga rajta. 😛
PResident Evil
ühhüm

hykao
És, gyók???
PResident Evil
letöltöttem 2 Krystal Steal videót

Én is sok boldog mindent kívánok, remélem még idõben. 😊
PResident Evil

PResident Evil
LOL 😄

hykao
Má' csak azt áruld el, melyik vagy te? 😛PP