A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is, nem is a közeljövõ kérdése a dolog, függ sokmindentõl, csak annyiban tartok ettõl a biztosramenés dologtól, hogy mi van ha mégse alakul jól ... 

Mindenkinél máshogy van. Én biztos összeköltöznék esküvû elõtt legalább egy-két évre a akkori párommal. Mert nem akarok elválni. És a járás az egy dolog, de tudod: lakva ismeri meg az ember a másikat.
És fél év alatt sem biztos, hogy minden "kijön". Én biztosra akarok majd menni 😊))))
És fél év alatt sem biztos, hogy minden "kijön". Én biztosra akarok majd menni 😊))))
Jah, ilyesmi ...
Csak(?) fél éve költöztünk össze, én amolyan tesztidõszaknak fogom fel, de jobban sikerült, mint sejtettem 😄
Azért mondom, hogy csak(?), mert sógorom fél év ismeretség után jegyezte el a nõjét, még fél évre rá esküvõ + összeköltözés, jövõ hónapban meg jön kettejük gyümölcse is 😊
Csak(?) fél éve költöztünk össze, én amolyan tesztidõszaknak fogom fel, de jobban sikerült, mint sejtettem 😄
Azért mondom, hogy csak(?), mert sógorom fél év ismeretség után jegyezte el a nõjét, még fél évre rá esküvõ + összeköltözés, jövõ hónapban meg jön kettejük gyümölcse is 😊
Attól félsz, hogy kiszeret belõled, és az eljegyzésbõl még könnyû szabadulni? 😊)
Sztem nem tudod túl sokáig húzni. 😊 Akkor tegyétek meg, ha tényleg biztosak vagytok benne. Õ is... 😄
Sztem nem tudod túl sokáig húzni. 😊 Akkor tegyétek meg, ha tényleg biztosak vagytok benne. Õ is... 😄
Nem, nem, nem hozta, én gondolkodtam el többször a dolgon, nehogy túl sokáig húzódjon, meg gyakorlatom sincs ebben ;D
Szerintem nincs konkrét idõ. Se minimális, se maximális. Amikor úgy gondoljátok, hogy mostmár tényleg egy életre össze akarjátok kötni az életeteket, akkor kell az esküvõ... -t elkezdeni szervezni, ami szintén még pár hónap gondolkodási idõt biztosít általában, mire minden kész lesz 😄D
Az esküvõ sokkal véglegesebb, mint az eljegyzés, de gondolom ezt nem kell mondanom. 😊
Miért kérded? Asszony szóbahozta?😊))
Az esküvõ sokkal véglegesebb, mint az eljegyzés, de gondolom ezt nem kell mondanom. 😊
Miért kérded? Asszony szóbahozta?😊))

1 kérdés: szerinted mennyi az a maximális idõ, amennyit az eljegyzéstõl az esküvõig várni lehet / tanácsolt ?
Jó, az még vagyok 😊
Na ott az ok . Mondjuk ha egy lyány fejében kuszák a dolgok, az már régen rossz 😊)
Javasolnom gondolom szükségtelen bármit is, de tudod, hogy ha bántja az embert valami, az fölött nem szabad közönyösen átsiklani !
Na ott az ok . Mondjuk ha egy lyány fejében kuszák a dolgok, az már régen rossz 😊)
Javasolnom gondolom szükségtelen bármit is, de tudod, hogy ha bántja az embert valami, az fölött nem szabad közönyösen átsiklani !
Azért szerelmes csak vagy még?
(szép magyar mondat... ehh.)
Van oka. Egy barátom. Meg régi dolgok, meg mostaniak, meg... kusza nagyon.
(szép magyar mondat... ehh.)
Van oka. Egy barátom. Meg régi dolgok, meg mostaniak, meg... kusza nagyon.
Nem is tudom. Mosolygok, meg jó kedvem van, meg minden ilyesmi, de néha egyik pillanatról a másikra szomorú leszek. Tudom miért, de nem tudok rajta változtatni. Se a helyzeten, se a hangulatingadozáson. 😞
Te?
Te?
Cia!
Hát ez itten meg mi ez itten ez?
Mármint min lovagol a banán?
Vagy az mindegy, csak a lovaglás a lényeg? 😉
Hát ez itten meg mi ez itten ez?
Mármint min lovagol a banán?
Vagy az mindegy, csak a lovaglás a lényeg? 😉
[/spam]™
Nagyon köszönöm!
Mi az, hogy idõben? Soha nem esik rosszul egy pár kedves szót hallani (olvasni)! 😊
Egyébként mi mindent? 😄
Mi az, hogy idõben? Soha nem esik rosszul egy pár kedves szót hallani (olvasni)! 😊
Egyébként mi mindent? 😄
[/spam]™
Az elsõ képen lévõ ugyanaz, mint a többin? Jah, amúgy szép a piros tanga rajta. 😛
Én is sok boldog mindent kívánok, remélem még idõben. 😊