18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9581 Egy kapcsolat sztem jobb. Maga az érzés, hogy tartozol valakihez... persze vsz a ffiak ezzel nem feltétlen vannak így :))
De egy kapcsolatnak velejárója, hogy nem tudod meddig tart, miket kell átélnetek stb. -
#9580 OK, de legalább van. Szóval nehéz dolog azt eldönteni, hogy mi is a jobb egyedül, vagy egy kapcsolatban amiről soha nem tudni mikor kerül zsákutcába, de ezt már holnapra hagyom, koccoltam. Bye! -
#9579 Hát tőlem :D
#9004 -
#9578 Fingom sincs, hogy olvastam-e, vagy hallottam-e már valahol, bármi lehet...kitől? -
#9577 :DD -
#9576 Szar lehet . -
#9575 Ezt nem egy jó fej fórumozótól hallottad? :) -
#9574 LOL! :) -
#9573 Próbáld meg, hogy kevesebbet ábrándozol, és lejjebb viszed az emberekkel szembeni elvárásaidat...s tuti nem (vagy legalábbis lényegesen kevesebbet) fogsz csalódni...
El kell fogadni az összes emberi tulajdonságot...és sokukon felül kell tudni emelkedni... -
#9572 Lehet, hogy perverz vagyok, de imádok borongani. Azt meg csak egyedül lehet. Hazajön az asszony és széttöri a jól felépített depressziómat a féktelen jókedvével! -
#9571 Áhh! Részben adok csak igazat. Valóban jó egyedül. Szal én tökre el tudok lenni egyedül. Munka, edzés, szgép, nyáron strand, ... az ember berendezkedik az 1 személyes életre. Néha egy kúrva, aztán kész. Nem kell neki több. Nincs csalódás, nincs alkalmazkodás, nincs nyávogás, nincs mire költöd a pénzed, ... Az ember elvan mint hal a vízben. Aztán hoppá jön egy depis időszak és az ember ráeszmél, hogy v.mi mégsem stimmel teljesen... Nehéz dolgok ezek, nehéz dolgok :) -
#9570 egy kapcsolatba is belekényelmesedhetsz (milyen szép szó) -
#9569 Most már talán jobban összeáll a kép.... -
#9568 Nem, én sokáig voltam egyedül és el is vagyok egyedül! Csakhogy ez veszélyes! Mert kibaszott jó dolog egyedül lenni. Nem ér csalódás, nem?! Ugyanakkor tökre elkényelmesedik benne az ember és már nem is akar kilépni belőle. Cirka 2 éve voltam egyedül és tavaly ősszel azt mondtam elég. Szal ismerem a magányt és nem rohanok ide-oda, nem erről van szó, valamit félreértettél, vagy én fogalmaztam szarul... -
#9567 Kissé ellentmondásosak a hozzászólásaid... :)) -
#9566 Én most egyenlőre már a társkeresésbe, meg az egész randizgatásba belefáradtam most. (jelenleg egy csajjal tartom a kapcsolatot) Már ahhoz nincs energiám, hogy ismerkedjek. Mi a hobbid, mit szeretsz, ... UNOM. Dugni, aztán meglátjuk, mit kell mindig agyalni. Mit akarnak Tőlem, hogy tegyem le a nagyesküt, vagy dugjak oda a punci elé egy papírt, hogy tessék én vagyok akire vártál. Uggyanmá! -
#9565 Bizony! Egyedül a legjobb! -
#9564 Túl fogod élni, ha kicsit egyedül vagy. Ez itt a probléma, hogy az emberek egy része egyszerűen képtelen egyedül lenni...inkább erőltetik a régi szart, vagy egy idő után bármilyen szart...csak ne egyedül...ez szomorú sztem...és egyben nagyon, nagyon önző dolog is!
Emberi gyengeségre vall...csak ÉN...s közben nem érdekli őket, hogy esetleg tönkretesznek másokat, a családjukat, a környezetüket, vagy akár a gyermekeiket...vagy mások gyermekeit! -
#9563 Foggalmam sincs, hogy hány és hány csatát kell még megvívnom életemben mire azt mondom, na ezt kerestem.
Ki tudja erre a választ?
Ki írja le azt egy papírra, hogy na ez az, ez életed végéig fog szólni?
Senki. -
#9562 Mert? -
#9561 Honnan tudod Te ezt, hogy ennyire kategórikusan ki tudod jelenteni. Szerintem mind-mind befolyással van a további életünkre...
Valamelyest szerintem biztos tanul az ember, de nem nehéz dolog beleesni ua. a csapdába, sajnos. -
#9560 ez már az 5. alkalom, hogy emészted magad? hmmm, akkor te nem tudtad a magadévá tenni a lentebb említett gondolatot, amit leírtál... -
#9559 Megint elment úgy a napom, hogy semmi időm nem volt Veszprém megyei lotyót keresni :( -
#9558 1. Tévedés: az idő bizony mindent megold...
2. Ez mind szép és jó...de vajon tényleg tanultok a hibáitokból...s csak tényleg egyszer volt Budán kutyavásár? (ezért kérdeztem a #9551-et) -
Lacika 79 #9557 Jó filozófia annak, aki így fel tudja fogni. -
#9556 Én olyan 4x, 5x-re.
Miért? -
#9555 :D -
#9554 Ez csak duma! Vannak dolgok, amiket az idő sem old meg. Persze ez nem feltétlen hiba. No egyszer olvastam egy nagy igazságot és szerintem van is benne valami. Már nem tom, hogyan szólt pontosan de v.mi ilyesmi volt:
"Nincs vesztes csata. Minden csatából nyertesként kerülsz ki, ha a következő viadalban felhasználod azt amit az előzőből tanultál. A lényeg pedig ez, hogy tanuljunk belőle."
Szerintem nem hüleség. -
Lacika 79 #9553 Ez egyértelmű, csak az embernek nem mindíg van kedve az ilyesmihez. Persze ha már 100 éve szingli, akkor más a dolog. :) -
Lacika 79 #9552 -
#9551 Egy gyors kérdés: ki, hányadszorra éli meg ezeket a kínokat? -
#9550 Ez az egyik legszarabb dolog az életben! Ez egy kúúúúúúúúrvára úúúúúúúútálatos egy érzés.
Engem még az is szokott zaravi, mit szokott zavar :) ha a csajjal veszekedéssel váltunk el és csak rágondolok, hogy mással kefél. Ez egy kibaszott szemét egy érzés. Főleg ha nekem meg nincs senkim. Én hüle ilyenkor mindig azt gondolom, hogy én görcsölök Ő meg élvez, mert éppen kúrják.
Hát ez tényleg nagyon szar ügy. Nem tudom mi rá az orvosság :( Hiába megyek el kupiba az sem segít :( Ezt teljes mértékben meg tudom érteni és együtt tudok Veled érezni! Főleg, hogy nálam első helyen a szex szerepel egy kapcsolatban, minden más csak utána jön :) Dehát, én ilen vagyok... -
#9549 Nem baj, majd kihevered, mint az emberek nagyrésze a náthát...van aki 3 nap alatt, de idővel mindenki... ::)) -
#9548 No már! Képletesen írtam, amit írtam banyek! Persze, hogy nem csak a dugás a fontos...csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy szemellenző le, hülyeség el, és irány új kalandok felé!
(...de most nehogy jöjjön valami duma a kalandokról... :PPP) -
#9547 Mért, nem 'csak' nőies dolog folyton a dugásra gondolni ,) -
Lacika 79 #9546 Picit "nőies" lettem mostanában. Mér mindíg csak a dugásra gondoltok, vazze? Vagy csak én vagyok túl maradi? -
#9545 ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem figyelsz eNber? :)
SZERELMES lettem,mint az "állat",most nem CSAK **** akarok :)
(ez ritka :D)
Kell ez a nő :S
Kérdés meddig kell majd rá várni...Jó lenne L se menne :(
(persze,jól meg kéne rakni,akkor nem menne sehova :P) -
#9544 Áhh, má' Hová megy? Saztán? Sokmillió nedves punci van még a világon, amelyik mind csak arra vár, hogy beleharapj!!!! -
haggyá'...szomorú vok :S
Meg fogom szeretni a csajt,erre jövő hónapban Lmegy :C -
#9542 Na mi va eNbör? Mégiscsak jobb, nem pinából pinába dőlni?