18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Öm... hogy vagy? :)
  • Arch
    Melyik is pontosan?:)
  • Lacika 79
    Én itt vagyok, csak nemtok hozzászólni a témához. :)
  • petyka2
    Badarság...Nem kell"vergődni"bizonyos dolgokon...ez is ilyen téma
  • Arch
    hozzászóltam, mki meghalt... :)

valaki elküldött ide, hogy olvassam el:

Egy kis gondolkodnivaló

és tényleg...
  • Arch
    Ha nem tudtok egy ilyen dolgot megbeszélni, akkor már rég rossz, nem?
  • Arch
    Engem is érdekelne... :)
  • Arch
    "annyira kiábrándult belőlem h beleszeretett másba.. "
    Ez azért nem így működik... a kiábrándult az oké, de mi az a fokozat, hogy _annyira_kiábrándult_, hogy beleszeretett másba? :) Ez a kettő nem jár együtt :)
  • Arch
    kicsit off: Te a Club Tihanyban dolgozol? Vagy csak ismersz ott valakit és onnan vagy fent? Vagy... ?
  • ZsirosKenyer
    ya de kicsit félreértetted! szóval ezenkívül/utána tökéletes volt a szex is köztünk.. nem ez a probléma se az én részemről sem az övéről..egyszerűen vérig sértettem.
  • KranaZoli #9611
    Ja, meg még egy tanács. Nem tom ki milyen zenét szeret közületek. De én ilyenkor előveszem a Gangsta, Dopmen, Tyson, Majka zenéket és ha 24 órából 10-ből azt hallom, hogy dugni erre-arra, minden nő kúrva akkor én is ráhangolódom
  • KranaZoli #9610
    Ez teljesen tökkéletes. Ezen nem kell tovább filózni. A szerelem persze, hogy nem múlik el egyik napról a másikra, de ez már szerintem elég gázos. No, az én alap gondolkozásom az, hogy a szex legyen jó. Szal ha már abban problémák vannak akkor előbb-utóbb meg fog bukni a kapcsolat, mert nem azt kapod vagy Te vagy Ő ami neki kellene. Én pl. imádom közben szidni a csajt és úgy kezelni mint egy kúrvát, de ezt előtte megbeszélem vele (hüle perverz vagyok :), hogy csak egy játék. A szex szerintem azért fontos, hogy jó legyen, tabuk nélküli, mert tudja az ember, hogy 60 évesen is szerethet, de már nem szexelhet :)

Én rámennék arra az új csajra. Ha benne megtalálod ami kell a szex-ben, akkor a többi is alakulhat és szerintem segíteni fog kilábalni ebből a szar szituból.
  • KranaZoli #9609
    Azért elárulhatnád mikre gondolsz!!!
  • VinylToy #9608
    Érdekes dolgokat olvasok, és inkább nem mondok semmit, szerintem pár év múlva Ti is máshogy fogjátok látni!
  • ZsirosKenyer
    Szóval mindig is kényes volt neki a szex téma..sokat akart nyújtani nekem, és egyszer adtam neki egy tanácsot az "oboázással" kapcsolatban..és annyira megbántotta hogy 3 hónap után is sírt miatta szóval tényleg nagyon megbántottam .. állítólag lenézően néztem rá de közbe csak élveztem..egy kurva félreértés az egész :(
    nem azért csalt meg mert bosszút akart állni. Azért csalt meg mert miután megsértettem annyira kiábrándult belőlem h beleszeretett másba.. Végülis én is elküldtem már magamban jó sokszor, de nem bírom sokáig :/
    mindegy, talán most felszedek egy olyan csajt aki amúgy is hajt rám szóval nem lesz nehéz, csakhát én msot másba vagyok szerelmes, viszont jó nőről van szó úgyhogy talán majd enyhíti a bánatomat.. Bár kételkedem benne hogy értelmes(okos) lenne de talán vmilyen szinten talán segít kiszeretni ebből a...hú..mostm ajdnem csúnyát mondtam az exemre..utálom és szeretem!!
  • KranaZoli #9606
    Szerintem ilyenkor csak a duma segít, meg az ha Neked is volt ilyen, akkor Te hogyan vészelted át, ... Ilyenkor még nyugodtan hibázhat, csinálhat hüleségeket, pl. SMS a csajnak, de Ő nem reagál, ... Majd szépen lassan múlni fognak ezek a dolgok, csak valóban lassan. Szal duma. Ja, és a legfontosabb szerintem. Ha pl. olyan típus aki magába zárja a bánatát, akkor azt tanácsolom, hogy ha v.ki megkérdi miért ilyen bánatos, ... mondja el mindenkinek mi a szitu. Szerintem ez segít, mert ilyenkor mindig kibeszéli egy picit és ahogyan én észrevettem mindenki olyat mond, hogy semmi gond nem Te vagy első és az uccsó sem. Velem is megtörtént, túléltem, ... Ne hagyd, hogy rágódjon rajta magában.
  • KranaZoli #9605
    Ezért is döntöttem úgy, hogy valóban jó lenne mellém valaki. Azt már tudom milyen csaj nem kell, de azt még nem teljesen, hogy milyen :)
  • KranaZoli #9604
    Mivel is bántottad Te meg, erről lemaradtam, sorry és szívesen olvasnák vissza, de most nincs időm, szal röviden írd meg.

Mert így elég nehéz elképzelnem. De akkor is hüleség ez az egész. Mi az, hogy bosszút akart állni és ezért feküdt le mással :o Hát ez ölég beteges egy formája a bosszú állásnak. Ez semmi több, mint szimpla megcsalás. Én tutkó ki lennék akadva mint állat, sík ideg lennék ha ilyen történne Velem. Asszem ögencsak magam alá kerülnék egy ilyentől, de a csaj sok minden volna (kúrva, menjen a jó édes anyjába, ...) de biztos nem foglakoznék Vele többet.

Az meg, hogy folyton erről beszél. Áhh! Ez kiborító. Én azt mondanám neki, ha annyira jó volt, akkor menj vissza hozzá aztán keresztet vetnék rá.

Mondom én. Mert nekem könnyebb... De nekem nem kellene ezek után. De Te ettől, persze még úgy döntesz ahogy gondolod. Tudom, hogy nem könnyű kimondani azt a NEM-et még akkor sem, ha azt kellene :(

tök hüleség, de van egy olyan, hogy férfiúi becsület, ... Bla-bla, duma, kacsa, de mégis ez kellene most. Szal dögöljön meg ott ahol van (bocs) és bár kúúúúúúrva nehéz, de csakazért sem közeledni felé, ... Majd ha Ő könyörög, téden csúszik, megalászkodik, ...

Cja és én ilyenkor mindig elmegyek egy kúrvához. Elmodnom neki mi a szitu, dolgoznia kell, mire felállítja a cuccost és az sem biztos elmegyek, de ha megvolt utána mégis egy kicsit jobban érzem magam :) (én) Mondjuk én alapjáraton jobban bírom a kurvás csajokat :)

Előbb-utóbb meg úgyis győz a biológia a filozófia felett, csak nem mind1 kivel esik meg az eset...
  • KranaZoli #9603
  • Breki33
    mondjuk leszbink még úgyse volt
  • Vlala #9601
    szakítás vagy mosolyszünet?
  • Breki33
    te nem lány vagy? :-)
  • R0zs0máK
    Most szakítottam a barátnőmmel...majnem 14 hónap után...
  • ZsirosKenyer
    Ja és Zoli! Óvatosan a csajozással, ne felejtsd el hogy ilyenkor rosszul áll a hormonszintünk a szomorúság miatt és ezt a lányok kegyetlenül megérzik, ezáltal úgy járhatsz mint én hogy már annak sem kellesz aki azelőtt beléd volt esve...
    PFFFF nagy szopás..köcsög kémia + biológia az egész....
  • ZsirosKenyer
    KranaZoli: majdnem minden hozzászólásoddal egyetértek, sztem jó haverok lennénk ;)

az én hülye exem (azért hülye mert kezd iszonyatosan kiakasztani) egyfolytában arról beszél hogy hol feküdt le az új barátjával..szerintetek normális???????? végülis mint már említettem hogy bevallotta, bosszút akart állni amiért így megbántottam..najó..de már bocsánatot kértem álljon már le a szex témával áááááááá!!!! f*sz kivan! asszem holnap ha ír msn-en egyből beszólok neki h hagyjon békén és letiltom..aztán ha tényleg fontos vagyok neki vmilyen módon megkeres, ellenkező esetben csak azért akart haverkodni velem hogy tényleg bosszút álljon... húúú mostk éne az erő hogy kibírjam nélküle :(((
  • mateus33
    Vidd el vmi jó helyre,ne ilyen befordulósra,hanem ahol vannak csajok is!
  • Breki33
    most ha szerelmes volt miért szakított?

amúgy nemsokat tehetsz csak annyit hogy foglalkozol vele
    mindenkinek magának kell tuljutnia ezen

Persze lehet egyedül akar maradni, csak ne hagyd, hogy önsajnálatba merüljön!
  • artschi
    Help! Adjatok tanácsot pls! Egy nagyon jó barátom ma szakított a barátnőjével és totál maga alatt van. 4 hónapos volt a kapcsolatuk, de szerelmes volt a lányba. Mit tennétek, mit lehetne mondani a havernak? Mivel tudnék neki segíteni, hogy túltegye magát ezen?
  • PResident Evil
    :o
  • Lacika 79
    ammeg oszt mi?
  • Glpetyus
    Hát moziműsor nem írja,...még "premier elötti"-re se :S
  • Glpetyus

:)
  • Voltan
    Engem is, de sztem még nincs.
  • Glpetyus
    Nem tudom :)
    Mért,...nem adják? :P
    Csak az érdekelne...
  • Voltan
    Már adják a SAW-t??? Wow.
  • Glpetyus
    Ehhh...gondoltam,Lviszem egy szokásos randira a lányt,...mozi,vacsora,vagy vmi kis KV-zó^^...
    Erre egy normális film nincs a moziba :S
    Nagy Sanyi 3 órás szenvedése az otthon jó,de nem moziba...szvsz
    A boniésklájdot akartam,de nem tudom 7végén adják-e még :S
    (najó,a SAW-t akarnám,de kétlem,hogy attól romantikus hangulata támadna :PP)
  • Glpetyus

:)
  • hykao #9584
    Na puff neki, most mi tévők legyünk? :P
  • Glpetyus
    Ja,én is kapcsolat párti vagyok.
    Nem csípem,ha 24 órából 32-t rajtam lógnak,de egyedűl szar,pláné hosszútávon.
    Ha bekotlik egy kapcsolat akkor KELL a szünet,de max 1 hónap.
    Szvsz ^^
  • Lacika 79
    "persze vsz a ffiak ezzel nem feltétlen vannak így" én így vagyok vele. Valszeg ezért ilyen nehéz egyedül lennem. De nem akarom a hülyeségemmel zaklatni a Dágámat. Mondjuk lassan úgy érzem kezdek megjavulni. vagy csak elkezdtem gondolkozni? Hm.