18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9661 "többszörhasználatos" :DDDDDDDDDDD -
#9660 Vádoltak már meg azzal, hogy nem vagyok nő, mert nem úgy gondolkozom... :)
Szóval nem biztos, hogy jó tanácsokat adok :DDD -
ZsirosKenyer #9659 te tényleg ennyit áldozol egy iylen alklomra?
én inkább felszedek vkit aki közel van, és legalább többszörhasználatos -
#9658 Eddig sem volt jellemző. És amúgy se...
[nemfél]
:) -
#9657 Nem én vagyok az első és nem is az utolsó :))
És elég régen itt vagyok. Tanácsot osztogatni? Nemtom :D -
#9656 Mindenki rádveti magát akinek félrement a kapcsolata .
-
#9655 Az a baj még különben, hogy... inkább egy példa:
Van egy barátom, akivel kapcsolatban a lányok, akikkel járt mindig utólag jöttek rá, mennyire jó volt vele. És általában az van, hogy a nők viselkedése miatt lesz vége a dolognak. Tudják, hogy baj van, hogy nem jól teszik amit tesznek, mégsem változtatnak - mert látszólag nem érdekli őket, hogy mi lesz. Szakítás. Aztán új pasi, stb. és idővel sokan visszamennek hozzá, mégis te voltál a legjobb és te kellesz stb. szöveggel...
Szóval lehet, hogy az lesz - és mi van, ha az lesz? - hogy a lány azt mondja, jó, akkor fejezétek be, ennyi volt a másikkal marad. És egy idő után pár hét, hónap múlva jelentkezik, hogy mégis Te kellesz neki és mennyire szerelmes és blabla. Akkor mi van? -
ZsirosKenyer #9654 hát te jobban vágod hogy gondolkoznak a lányok..
Nekünk férfiaknak legtöbbször az a bajunk hogy a lányok helyébe képzeljük magunkat és úgy próbálunk megfejteni vmit, pedig ti teljesen más algoritmusok alapján építitek fel az érzelmeiteket és gondolataitokat. -
#9653 Mit keres ebben a fórumban egy csaj? -
#9652 No, találtam egyet. De Keszthelyen. 10 rugó 1 óra + 2 ha száj nélküli francia + 3 rugó a popó sex. Popó szex-em még sosem volt ma estére lefikszáltam vele egy időpontot :)
Még kérdés elmegyek-e, mert benzinpénzel, + popósex nem úszom meg 20 rugó alatt ezt az egészet, bár a popószex nagyon izgatja a fantáziám -
#9651 Öö... nagyon szívesen, miért különösen köszi? :))
[nem érti] -
#9650 -
ZsirosKenyer #9649 msot látom hogy te lány vagy?:)))
akkor különösen köszi hogy foglalkozol velem ;) -
ZsirosKenyer #9648 hát igen most még nyugodt, hisz tudja hogy szeretem, csinálhat velem akrámit..de később bánhatja, és ezt meg is fogom neki mondani ma este! -
#9647 Nem azt mondom, hogy feltétlenül ultimátumot adj neki, csak mondd meg, hogy ez butaság amit csinál és hagyja abba. Ha eldöntötte mit akar és nem összevissza beszél, akkor keressen meg és mondja meg. Persze ezt úgy, hogy ne érezze azt, hogy Te vársz rá örökké... -
ZsirosKenyer #9646 Arch:igen, ma este meg is mondom neki hogy döntse el mit akar, bár va negy olyan gyanúm h azt fogja mondnai marad a másik sráccal inkább, hisz ezt mondja mióta... Igazából választ nem most fogok kapni, hanem egy kis idő múlva, ha már nem bírja, és hiányzom neki, ellenkező esetben le lesz szarva a ****! -
ZsirosKenyer #9645 milenne ha inkább emennél vhova vmi könnyű vérű csajt szerezni...annyi kurva csaj van a világon hogy nem is hinnéd.. -
#9644 Csak már úgy tűnik belebolondulsz, mire elhiszed, hogy tényleg nincs. :)) -
#9643 Már gondolkodtam ezen is :) Azé még próbálkozom itt a megyében... Nem akarom elhinni, hogy ticcsen :o -
#9642 Ha nincs ott nő, vigyél oda, export/import ! VAGY ugorj fel szabadnapodon (már ha van olyan neked egyáltalán, ma már nem divat), csak előre egyeztess idefentre időpontot ! -
#9641 HA már úgyis fizetőset keresel, miért nem jössz fel pestre egy napra? -
#9640 Hát igen itt aztán van élet. Ezért is zárkózom be alaposan éjjel, de még a kutyát is eleresztem láncról ! :DDD -
#9639 Aszittem legalább aztmondod tudsz itt egy fizetős csajt .
Szerintem Nekem van itt a legnagyobb problémám . Nem találok Veszprém megyében alkalmi partner-t. Már több napja bújom a NET-et, de sehol egy csaj. Közben azon kezdtem el gondolkozni, hogy csinálni kellene egy Veszprém megyei alkalmi szexpartner website-ot Na, egyenlőre újra feéadtam, belefáradtam, hogy Bp. tele, vidék meg semmi . -
#9638 Kellett nekem visszakőtöznöm Bp-ről vidékre -
#9637 Ha van is, sztem nem tud róla :)) -
#9636 Van ott egy hajó, amit "ismerek" :)) -
Lacika 79 #9635 Na ezen már én is gondolkoztam sokat. Van valaki közöttünk, akinek a párja elolvasta már a topicot? -
#9634 Ott dolgozom, miért?! -
#9633 Kőtözz ámszterdámbá brádá ! -
#9632 Asszem 16 és 19, ha emlékeim nem csalnak. -
#9631 Leszakad a tököm. Kb. 2-3 órát bújtam a google-t veszprém megyei szexpartner-t keresve, de semmi. Még mozgássérültek oldalára is eljutottam, de fizetős kúrvát nem találtam (még rímelt is :)
Ilen pöcs egy megyét -
#9630 Néha áldom az eszem, hogy magányos farkasként a telő holdat lesem ! -
#9629 Mennyi idős, ha megkérdezhetem?
És Te miért nem beszéled meg vele, hogy ez, amit csinál furcsa és ellentmondásos és eldönthetné mit akar, mert bele fogsz unni és akkor tényleg vége, még ha Ő esetleg máshogy is gondolta és csak taktikázott? -
ZsirosKenyer #9628 hát figyelj, még fiatal és ebben nagyon makacs ő iylen tipus..mit tegyek ha szeretem. Mindenesetre amit leirtam "beleszeretett masba" nem feltetlenul igaz, o ezt mondja nekem, de neha elerzekenyul es kimondja h szeret. Persze másnap már megint azzal jön hogy engem nem szeret és az új barátjába szerelmes..áááh hülyeség, vele már egyszer járt és megunta, meg sosem volt belé szerelmes, akkor msot hirtlen miért lenne..biztos vagyok benne hogy szeret még engem, de msot arra van szüksége hogy vki vígasztalja, mellette legyen, és szeresse.. Csak ő ezt nem akarja elfogadni és inkább folyton baszogat meg minden..mindegy most megkapja, nem beszélek vele, ha nem jelentkezik akkor úgylátszik tényleg csak ennyit ért az egész csaj, és én éreztem rosszul, meg is érdemli!! -
#9627 Game Over nincs. (Még? Ki tudja...) Változás van. Érzelmileg kicsit. Ez van.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy ha elolvasnák ezt a topicot a "hozzátartozók", akkor mi lenne utána... :)
Mármint vita, nevetés-kibékülés vagy mi? -
Lacika 79 #9626 Voltam már rosszabbul is. Hiányzik a Dáhám, de nem akarom még keresni. Majd később, hátha helyre lehet még hozni a dolgokat.
Nálad mizu? Rendeződött a szitu, vagy Game Over? -
#9625 Rendben. Ahogy érzed :) -
#9624 De igen!!! -
#9623 Nem _csak_ erről szólt.
De ezen (s)ne vitatkozzunk. -
#9622 Ne idegeljél!!!"Azt hiszem, hogy a legtöbb vitára okot adó kérdés, hogy ha az ember megcsalja - lehet az testi, vagy lelki kapcsolat, ezen ne vitatkozzunk - a párját, akkor mi a helyes. Elmondja vagy ne mondja el neki. Érvek mindkét oldalon vannak: Ha szereti, akkor elmondja, mert fő az őszinteség. Ha szereti, akkor nem mondja el, mert csak feleslegesen bántaná és vétkét mindig a bűnös cipelje."stb...