A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy miért? Nem osztom meg, attól nem lesz jobb, csak nektek rosszabb. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jó tudom ..
Az imidzsemet meg még nem ismered, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Persze lehet, hogy a kivételek itt is erõsítik a szabályt.
Esetemben, ha én lennék az a fiú, biztosan megvárnám míg tiszta a terep. Miért mondom?
Hm.. Nekem is van barátnõm, de régóta.. hátszóval kb. 20 éve szeretek egy lányt 😊 Hogy õ viszontszeret, az is biztos, ezt akkor is láttam, mert csak rajtam múlt kb 10 éve, hogy nem jöttünk össze, és mostansáég is látom, hogy ha üresben lennénk, csak egy pár hetembe kerülne, és menne a villamos. Változtunk, lehet, hogy már nem is akarom annyira, mint akkor, mikor üresben voltam, õ pedig nem. Ráadásul itt van a barátnõ is, akit most szeretek, és nem áll szándékomban sem most, sem a következõ pár évben elhagyni. Mégis ott van valahol ez az elfeledett lány, kivel mikor találkozunk, belémüt valami, hogy ez több is lehetne.
Persze lehet, hogy 10 éve elmentem az esélyem mellett.
Ki tudja.
😊
De tudod, ha vkit el tudsz venni valakitõl, akkor jobb is...
De azért én nem ugrasztanám össze õket! 😊
De barátlerázás témában inkább a nõk véleménye érdekelne, õk tudják mit, pontosabban mennyit (
) kell tenni azért, hogy pasit 'váltsanak' .
Nyilván máshogy kell "nekiállni" 😊) Pl. úgy, ahogy leírtad.
De ilyen tanácsokat sztem jobban tudnak majd a pasik adni. 😊 Biztos nagy benne a gyakorlatuk. ;D
Nem lehet jobb megoldás, ha elõször keresi a lány társaságát, megismerkednek, kiismeri lehet-e esélye, stb .
Gondolom ha elédáll egy pasas, és elhív randira, azonnal nemet mondasz 😊
Mennyi az esélye? Függ a lánytól, a felfogásától, hogy mennyire boldog a mostani kapcsolatában... ezt nem lehet megmondani.
Mit kéne érte csinálnia? Mondja meg neki, hogy szereti... ennél többet nem tehet. A lány dönt úgyis. Persze nem feltétlen úgy kell, hogy eléáll, és: Hello! Tökre beléd szerettem, járunk? 😊)
De ezt sztem tudjátok 😄
Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel orditoznak. (Derrick, 8 éves)"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha van egy srác, aki teljesen bele van bolondulva egy csajba, a csillagokat is lehozná érte, feltette rá az életét, másik nõre még csak rá se néz, tehát szó szerint totálisan bele van gabalyodva . DE a csaj egyrészt errõl semmit se tud, másrészt barátja is van, akivel - talán - jól megvan, valszeg szereti is .
Sztetek mi az esélye, hogy a csaj otthagyja a másikért a barátját, és mit / hogyan kéne a srácnak csinálni érte ?
Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint
mi. Például ha te szereted a sportot, akkor a lánynak ezt szeretni
kell, és hoznia kell mindig a chipset. (Alan, 10 éves)
Igazából felnõttkora elõtt senki nem dönti el kivel akar
összeházasodni. Isten mindent eldönt már elõre, aztán késõbb kiderül,
kihez ragasztottak. (Kirsten, 10 éves)
HÁNY ÉVESEN KELL MEGHÁZASODNI?
23 a legjobb kor, mert addigra már örök idõk óta ismered a másikat.
(Camille, 10 éves)
Nincs a házasságra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni,
hogy megnõsülj. (Freddie, 6 éves)
HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HÁZASOK?
Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a
gyerekkel orditoznak. (Derrick, 8 éves)
SZERINTED MI KÖZÖS A SZÜLEIDBEN?
Egyikük sem akar több gyereket. (Lóri, 8 éves)
HÁZASNAK VAGY EGYEDÜLÁLLÓNAK JOBB LENNI?
A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak
kell valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)
és a legjobb:
HOGY MÛKÖDHET EGY HÁZASSÁG?
Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki akkor is, ha ronda, mint egy
busz. (Ricky, 10 éves)
Majd. Tudod 😊)
De természetesen sok más oka lehet ...
Igazából... nem látom magam, hogy állnék fehér ruhában és férjhez készülnék menni. Nem tudom elképzelni azt a férfit, akire rá tudnám mondani, hogy igen, Õt tudnám egész életemben szeretni, bármit is csinál, bármi is történik. Illetve egyet ismertem. De az nem úgy alakult...
És ha bnõm nemet mond, elsõ körben végigkapartam volna magam drótkefével, aztán világgá megyek .