18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • petyka2
    Az nem érdekes-attól"bezavarhatja a macit a málnásba"
  • SinClaiR
    És a srác tudja, hogy van 2 gyerek, meg férj?
    Gondolom azóta tudja, de biztos ez?:)
    Jah, szia Arch:)
  • petyka2
    Szerelmi galand...
  • Tuvok #9698
    hmm
  • Arch
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akkor ezért tűntél el úgy :)
  • SinClaiR
    Enyim titokban elolvasta egyszer, régebben, mikor előtte levő kapcsolatomon rágódtam (nagy nagy szerelem volt), azóta megbeszéltük, hogy ő nem olvassa én meg csak ritkán írok.
    Szal én ritkábban írok, ő meg elolvassa a munkahelyén...
    Szia Beuska, szeretlek :)
  • Arch
    Nem figyel rá a pasi. Hirtelen dühkitörései vannak és úgy beszél vele mint egy rongydarabbal. És olyanokon dühöng, hogy hol van az újságja nem találja ott volt az asztalon... és mindent egy ne haragudj-al úgy gondolja el is intéz. Nem akarok nagyon belemenni és példákat mondani, vannak... sok és durvák. Biztos, hogy a lánynak is vannak olyan dolgai amit a pasi nehezen visel - én a lánnyal vagyok nagyon jóban, tehát csak az Ő felét ismerem. 12 éve vannak együtt. És azért a lány áll ott az oltár előtt hogy igen ez a pasi kell nekem és tuti és életem végéig... és _tudom_ én is azt, hogy a pasi, mint ember, nagyon jó ember. Segítőkész, kedves - amikor épp olyan a hangulata :), stbstbstb.
    Csak úgy tűnik már olyan sok volt a megbántás, hogy nem tudnak egy holtpontról elmozdulni.
  • petyka2
    HÁZASOK+2 gyerek-jajjj...Mi a hullámvölgy?Néha összevesznek?Mi az a megoldhatalan problem?
  • Arch
    Ácsi!
    Én nem mondtam, hogy tanácsot akarnék adni bármelyik "résztvevőnek" is!!! Segíteni akarok nekik. Nem akarom szenvedni látni őket. Tudom, hogy egyetlen ember van, aki dönthet erről az egészről, és én még véletlenül sem akarom befolyásolni!
    A segíteni valakinek, és a tanácsot adni neki két különböző dolog!
  • Cat #9692
    semmiképpen nem szólnék bele, bármilyen gixer esetén mindkettő tudat alatt téged hibáztatna, meg hogy jösz te ahhoz hogy befolyásold egy másik család (gyerekek...) életét? ha annyira bizonytalan vagy a kérdésben, hogy egy nyilvános fórumon kérdezed ezt meg, akkor végképp semmi értelme pont neked tanácsot adni nekik
  • Arch
    Lenne egy kérdésem:
    Van egy bnőm, gyöngyörű, kedves, aranyos kb minden másfeledik pasi oda lenne(van :D) érte. Férje van, két gyönyörű gyerek. Ahogy az már csak lenni szokott, házasságukban épp hullámvölgy van. De ekkora még nem volt. Sok bajuk volt amúgy is, de most... :) Szóval. Van egy barátom. NAgyon jófej pasi. Szerveztem még tavaly egy mozit, ahol barátaimat összehoztam. A lány ott volt, a férje nem. A srác is ott volt, nem tudta, hogy van férje és két gyereke a lánynak. Hogy tök jól elvoltak, az nem kifejezés. :) Ökörködtek, mint két régi barát. Akkor. A lány eléggé elhanyagolva érzi magát. Mindenki látja benne a nőt, csak az nem akinek kéne - a férje. (minden nő gondja!! hogy az nem figyel rá, nem bókol neki stb. akitől szeretné ezt megkapni... mindegy.) A srác tipikusan az az ember, aki kimondja amit érez, gondol. És hát bejön neki a lány. A lánynak is a pasi, dehát ott a családja. Néha azt hiszem tényleg rendbe akarja hozni a házasságát és így is viselkedik. Néha pedig úgy, mintha feladta volna és a barátom érdekelné. Mondja, hogy kell neki a házasság, ez sosem volt kérdés, de a barátomnak mégis ír néha olyanokat hogy hiányzik meg minden.

Szerintetek ebből mi lesz? Hogy tudnék segíteni nekik? Tanácstalan vagyok
  • Arch
    Ja értem :DDDD

:DDDDDDDD
  • petyka2
    Nő van a közelben
  • Arch
    Semmi gond :)
    Csak a szivet nem értem a szemedben :D
  • petyka2
    Te beteg vagy!Ezeket max egy útszéli cigány ill.ukrán-román kurva csinálja meg-tán még azok se!
  • petyka2
    Bocsánat
  • Arch
    Igen és kilökted az én postomat, és nem hiszem, hogy Te azt a 9679-re írtad. Viszont én télleg Wildornak írtam. :)
  • petyka2
    Hibás a rendszer,a#9682-öt én írtam!!!
  • Arch
    :))
  • Arch
    Te beteg vagy!Ezeket max egy útszéli cigány ill.ukrán-román kurva csinálja meg-tán még azok se!
  • KranaZoli #9681
    Ez az én emberem :) Erről szól ez az egész nem? A szex nehogymá a ghostban látott petting legyen :(

Elszidni közben mindenféle ringyónak, dumálni neki, hogy így szopjon, úgy szopjon, így mozogjon úgy mozogjon (érted fizettem érte, szal dolgozzon meg érte). Seggbekúrni, micsoda :) Erre vágytam már évek óta és most adott a lehetőség. Többször elélvezni, maszturbáljon előttem, mondja a kúrvás szöveget, öltözzön fel normálisan (combfix, rúzs, ...) Leszarom azt a 20 rugót úgyis elmenne másra így legalább v.mi hasznosra megy el. Már attól feláll a farkam, ha csak rágondolok :)

Ha most nem teszem meg majd akkor tenném meg amikor egy kapcsolatban vagyok. Ja, és a halottas ágyamon :) Gondoljatok bele! Úgy haljak meg, hogy nem kúrtam seggbe csajt?! Tudom a pokolra kerülök, de ez van.
  • KranaZoli #9680
    Nem.
    De ha egy útaszéli menet 5000-7000, akkor nekem 1 óra többszöri elmenetel, főleg fenékbe kúrni valakit amit még soha nem csináltam megér ennyit asszem :) Nem hiszem, hogy olyan barátnőt fogok találni akivel a popósex is bejön. Ill. kicsi az esélye. Ezt meg tudod minden további nélkül el lehet közben mondani mindenféle kúrvának mert az :) ill. meg lehet kérni, hogy színészkedjen rá, sikítson, üvöltsön, ráélvezek az arcára, vagy a szájába. Ez ilyenkor, amikor tököm tele a csajokkal (most a Balatonalmádis csajra gondolok) egy jó terápia. Lenyugszom, ill. mondom most a popó sex hajtja a vérem :) aztán utána nyugodtabban tudok hozzáálni egy újabb kapcsolathoz. Megvan a szertartása Nálam annak, ahogyan le kell zárni magamban egy kapcsolatot :) Kb. így :)))

Kimegy 20 rugó benzinpénzzel együtt de tudom, hogy utána már nem fogok agyalni a régin, stb... Az meg megér ennyit. (nekem)
  • WiLDoR
    akkor elküldöm a jó büdös pi**ába, hogy szórakozzon mással, s hogy miért nem akkor gondolt erre, mikor szakitott velem.
    kb. ennyi van.
    az addig oké, hogy saját magával nincs tisztában, de azért másból nem kéne hülyét csinálnia.
    szerintem.
  • petyka2
    A feleségemben tűzkövet cseréltek...mit tegyek?
  • petyka2
    Én még többet is áldoznék rá!
  • petyka2
    AZT!!!poposexet!
  • Arch
    Ezesetben:
    Áhh... Pasik. Mind egyforma...

:)

Bár kétlem, hogy bármelyikük is AZT akarná :DDDD
  • petyka2
    Mind a kettő hízelgés...
  • R0zs0máK
    Inkább az utóbbi...
  • Arch
    Nem is értettem... :DDDD
  • petyka2
    Olyanra válaszolok ami nem nekem szólt...
  • Arch
    :DD

Akkor "lehet, hogy rossz tanácsokat adok" visszavonva.

(kérdés melyik volt a hízelgés, hogy ffias a gondolkodásmódom, vagy hogy nőies, és jó tanácsokat tudok adni... ? :D)
  • Arch
    "majd talán ha kiszerettem belőle reálisabban tudom látni a dolgokat.."
    Ez a baj mindig. Hogy mire oda eljut az ember... idegroncs

szerelem
  • petyka2
    Sajnos a FÉRFIAKKAL az a gond,csak azért hízelegnek a nőkkel,mert AZT akarják...Igen magamból indulok ki!
  • Arch
    Mondom _vádoltak_! Nem én állítottam magamról, hogy nem úgy gondolkozom! Vagy a lehet, hogy rossz tanácsokat adokra gondolsz? :)
  • petyka2
    Ajajajjj...Azért egyformák a nők,mert mind IGY gondolkodik magáról!
  • petyka2
    A"poposex"az great!!!Csak gumi nélkül az igaziOlyan mint egy nagyon szük punciba"raknád"NAGYON SZÜKBE
  • ZsirosKenyer
    na igen, ezen még nem is gondolkoztam..
    Jólvan hazudok, egyfolytában ezen gondolkozom :DD

hát meglátjuk, attól tartok hogyha akkorra sem találok senkit akit annyira tudnék szeretni mint őt, akkor igen, talán visszafogadom.. Elkezdhetjük, folytathatjuk, bármi lehet, de már jóval kevesebb bizalommal.. Úgy fogom kezelni mint egy átlagos barátnőt akivel nem tervezek semmi nagyon komolyat. ÉS ha esetleg megint egymásbaszeretünk, velem lesz 5 évig, akkor talán megint bízhatok benne..de az élet úgysem ilyen kegyes..
    [titokban reménykedik a boldogságban]

jójó tudom hülyeség.. még annyi nő van a világon, mással miértne lehetnék boldog? naigen..de ha szerelmes az ember egész más minden.
    majd talán ha kiszerettem belőle reálisabban tudom látni a dolgokat..
  • Arch
  • ZsirosKenyer
    akkor ez megmagyarázza hogy mit keresel ebben a topikban