18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9741 Gondolom csak "kézimunka"
De nemtom abban a helyzetben hogy lehet megállni ... -
#9740 A kérdés jó! -
#9739 milyen a "száj nélküli francia"? -
#9738 szent tehenet nem ölünk meg -
#9737 bocsi de ez beteges -
#9736 Egy 4 éves gyerek nem látja olyan reálisan ezt a helyzetet,de fájdal- mat egyik normális szülő sem akar okozni gyermekének.A szülőknek ezt egymás között kell megbeszélni és megoldani.Tanácsot adni könnyű. A rossz tanács a hullámvölgy helyett szakadékot okozhat az egész csa- lád életében. -
#9735 Az hogy okoznak-e fájdalmat a gyerekeiknek ? Az nem jó szülő, aki ezen hezitál ...
Persze ha máshogy nem megy, válás ok, de hogy a gyerek akarata ellenére kapjon új szülőt, pláne ha meg a szülő ki se kéri a gyereke véleményét, no komment .. -
#9734 A szülőkön múlik... -
#9733 Túl lesznek a hullámvölgyön,100 évig együtt lesznek... -
#9732 "túl lehet élni"
Ezt mondd egy 4 éves gyereknek ! Miért okoznál neki lelki nehézséget, ha nem muszáj ? -
#9731 Mert voltak együtt sokáig. Együtt is éltek, albérleten, nehezen. Akkoriban volt hogy alig volt pénzük hó végére, és úgy dolgoztak, hogy összevissza. Sokszor csak cetliken kommunikálva. Ez nem bírható sokáig. Szakítottak. Másfél év külön. Egyik akart összejönni a másikkal, de az nem akarta épp, aztán fordítva stbstbstb. Aztán mindketten akarták egyszer és összejöttek. Házasság, gyerekek. -
#9730 Az én szüleim is elváltak,túl lehet élni-bár nem kellemes.../5 éves voltam./ -
#9729 Dolog, hogy nem értik, de ha elszakítják tőlük az egyik szülőt, aztán a tetejébe egy idegen akar rajtuk apáskodni, azt azért ösztönösen nehezen fogják elfogadni . Én spec tuti nem viselném el . -
#9728 A gyerekek kicsik... -
#9727 Akkor minek vállaltak gyereket??? -
#9726 Kicsik. Semmit. Nem tudnak semmit. Amit meg esetleg tudnak (mert ne higyjük azért naívan mégse, hogy semmit nem tudnak) azt meg nem értik. -
#9725 Gyerekek mit szólnak a dologhoz ? Legelőször ezt kéne figyelembe venni . -
#9724 És a gyerekeknek hogy magyarázod el. Kicsik. 2és 4 évesek
Különben külön is voltak még a gyerekek előtt. Úgy másfél évig. -
#9723 Ez a se veled se nélküled esetben ki kell próbálni XY időt külön -
#9722 Mondom éltek nyitott házasságban... és én úgy tudom a szexel nincs baj.
Nem nagyon veszekednek a gyerek előtt.
A kérdés az, hogy melyik a jobb:
- ha elválnak és ez a trauma vagy
- ha jön az olyan veszekedés, hogy már a gyerek is látják
Egyik sem jó. -
#9721 Asszony mondja:A gyerekeknek nem jó látni a szüleiket veszekedni,Őket is tönkreteszi... -
#9720 Nem rossz a közelités...Vagyonmegosztás,gyerekek...Valahol érthető...nemtudhatja mástól jobbat kaphat-e -
#9719 Ott a két gyerek. És az, ahogy most élnek végülis... kényelmes.
Tudom, hogy rossz megközelítés, de én ezt látom. -
#9718 Akkor el kell válni,nem szabad felőrőlni egymást...Tudom nem 1szerű -
#9717 :D -
#9716 Éltek nyitott házasságban. De nem jött be. -
#9715 Nálunk a nagy hullámvölgy A Playstation2...Mindig ki akarja vágni az asszony az ablakon -
#9714 Na ez így mindjárt más ... -
#9713 Nem csak bizonyos idő után kellhet más is... -
#9712 Azt üzeni az asszony:éljen a csajszi nyitott házasságban -
#9711 Nem .
Remélem most nem akarod azt bemesélni, hogy aki házas, annak kötelező megcsalnia a párját . -
#9710 ??? -
#9709 Házas vagy ember? -
#9708 Itt van mellettem-a következő hullámvölgy -
#9707 Kötelező ????????????
Sztem egy nagyon rossz szó . -
#9706 A feleségednek is ezt mondod? :) -
#9705 A sex,meg a lelkiismeret kettő-12év után a félrelépés kötelező! -
#9704 Menjen"félre"a lány,majd közölje aptyukkal:viszlát!Hamar lehiggad az öreg-ha meg nem annyi baj legyen...A gyerekeket sajnálom -
#9703 Azért van lelkiismerete mindkét félnek. -
#9702 Szia :))
Igen tudja. Már azt hiszem másnap megtudta. De Ő úgy van vele, hogy neki kell az a nő. Vele akar lenni.