A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
jah ehhez számold hozzá hogy lemerült a kacat is szal -1 nap teló nélkül 😞

PResident Evil
képzeld !!! nem...

Tuvok
Nem igaz, hogy napi 1440 percbõl csupán 2 (!!) nem volt bnõdre ...

PResident Evil
lehet... dee volt 4 iszonyat pörgõs napom...

PResident Evil
hmmm....

azt be kell vallanom, hogy bármit megadnék egy vele töltött éjszakáért cserébe, de nemhiszem hogy emiatt, csupán annyira lekötött a koncert szervezése, aztán a bevásárlás, aztán az utazás, aztán meg a regenerálás... egyszerûen nem volt idõm... ezt meg lehet érteni... de ha csak csörgetett volna egyet, biztos vissza hívtam volna !

Tuvok
sry, de ez hülyeség, pusztán akarás kérdése

hykao
nem lehet, hogy csak a vele való szex hiányzik leginkább...és mivel ezt telefonon, sms-ben nem tudtad volna megkapni (legalábbis nem úgy... 😄) ezért a telefon, és az sms kontaktus - akár tudat alatt is - háttérbe szorult...csak a személyes kontaktusra voltál kihegyezve???
PResident Evil
hát a testápolós masszázs 😛

PResident Evil
ez sztem egyértelmû...

PResident Evil
hát ne is...

PResident Evil
én tudom, tudom, csak szépen sorban...

PResident Evil
piszkosul hiányzik nekem, csak annyi teendõm volt hogy nem jutottem el addig hogy írjak...

Tuvok
Én csak javasoltam egy alternatívát, neki kell tudni a bnõje izlését 😊

CattiBrie
Ez érdekes dolog. Én nem szeretem az ilyen biz-basz haszontalan dolgokat. 😞 Inkább virág, vacsi, vagy valami hasznos.

[/spam]™

CattiBrie
Nekem is az a véleményem, hogy a csajszi is írhatott, vagy hívhatott volna ugyanúgy (mármint pont úgy az õ "bûne" is, ha nem beszéltetek 5 napja).

[/spam]™

Tuvok
inkább vmi maradandót
bármilyen kis ketyere, amit kitehet a polcra, asztalra, festett díszállatka, egy virágforma dísz, stb, a lányok szeretik az ilyeneket
ja és vidd el valahová ünnepelni természetesen

Tuvok
sztem (még) nincs ok pesszimizmusra

Match
ha valaki olvassa akkor írja be az ötleteit 😄
mert mennem kéne 😄
de azért köszi mindenkinek 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
évfordulóra szerintetek mit vegyek? Virág? 😄

hykao
optimista álláspont
Tuvok
Az már a következõ lépés, egyszer kérhet õ is bocsánatot, odaadja a virágot, bocsánatot kér, stb, ekkor 2 dolog fog tutira kiderülni:
1. a csaj számára az, hogy a barátja szereti, mindent megtesz érte, és amelyik (szerelmes) csaj nem bocsát meg, az bolond
2. Prezinek meg a csaj reakcióiból kiderül, hogy fordítva is igaz-e .
Ha csak egy apró, kis vita volt, akkor minden OK lesz, és legközelebb ilyen esetben a csajnak kell bocsánatot kérni, viszont ha a csaj továbbra is ellenséges, akkor kell ráhagyni, mert a Te verziód lép érvénybe . Egy próbát megér, egy teszt a jövõre nézve, mert ez még 1. nagyon az eleje 2. túl apró dolog, hogy késõbb ilyenbõl vita legyen .

SinClaiR
Hja, leszûrtem én is ezt amit elmondtál, de nem írom le, mert akkor bejön..
Ne legyen igazad! 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hykao
Hogyne lehetne. Van kismillió éjjel-nappali virágos...hogy a fene enné meg õket... 😊)
hykao
Nem biztos, hogy ez jó megoldás.
Miért törvényszerû, hogy Prezinek kellett volna jelentkezni, ill ha õ nem jelentkezett, a csaj miért nem jelentkezett??? Erre jön ez a szöveg, amit lenyomott a spiné...hmmm, nem tudom, nekem az egész tipikusan úgy hangzik, hogy a csaj már másfelé kacsingat, de azért úgy próbálja beállítani majd, hogy az egész csakis Prezi miatt van...
De ne legyen igazam!
Match
szombaton szerintetek lehet még virágot kapni ilyenkor? 😄

SinClaiR
na ja.. 5 napig azért nem kellett volna annyiban hagyni 😊
Bár õ is kereshetett volna.
Esetemben például, már fél napot sem tud barátnõm nélkülem meglenni, munkában is vagy 2*-3* biztosan hív. De õ ilyen típus, ebbõl messzemenõ következtetéseket nem szabad levonni. Tuvok ajánlata gyógyír lehet a problémára 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Tuvok

Tuvok
ismerõs ... kifosztod a legközelebbi virágboltot, szerenádozol az ablaka alatt, elviszed romantikus vacsira, stb, és megbékél !
kezdeti nehézségek ...

hykao
Hmm, elég gyanús...
Bár ha 5 nap alatt nem hívtad fel egyszer sem, és egy sms-t se küldtél neki, akkor lehet, hogy tényleg nem hiányzik neked...
PResident Evil
Nos... hétfõn láttam utoljára, mert fõpróbája van a szíházban, és 3 tól este 9 ig ott van... :/ úgy dumáltuk, hogy majd vasárnap látom mert akkor nem kell mennie... teltek a napok, nem is láttam, én közben csütörtökön koncerten, tegnaptól osztálykiránduláson voltam (most jöttem haza 30 perce). Tehát én el voltam foglalva ügyes-bajos teendõimmel. Erre tegnap ülök a buszon, megyek a többiekkel és kapok egy ilyen sms-t (bemásolom mind)
"Látom nem huányzok! Nem baj... Azértt megvagyok.Vártam hogy jelentkezz. Igaz annyi csávó vesz körül, hogy nem unatkozok. Hát jó. puszi"
Na erre varjál gombot !!!
Én meg illuminált állapotomban 45 perc alatt írtam vissza neki vmi olyasmit hogy "osztálykiránduláson vagyok, amortizálódom. Engem is sok csávó vesz körül és én sem unatkozom... csávózzál..." szóval vmi tök poén szintû sms-t írtam neki... aztán este elmentünk vacsorázni a többiekkel egy étterembe és akkor a kaja kicsit kijózanított... kimentem "dumáltam" vele 5 percet és azt derült ki, hogy én mennyit hajtogatom neki hogy hiányzik(ami így is van) és most nem voltam képes 5 nap alatt neki írni vmit, hogy érdekel engem egyáltalán... tehát besérült... nem az Õ stílusa szóval gyanakszom, nem szokott ilyen lenni... persze a hétvégének is lõttek, vmi csoda folytán nem ér rá... szóval ebbõl is az derül ki hogy a nõk minden apróságból problémát csinálnak, felfújják az egészet. Persze ha kontrázok akkor az nem úgy van... hhhhh....
na csupán ennyi... sorry ha hosszú, csak idegesít amit mûvel !

Mesélj!
PResident Evil
hmm... most hétvégén volt egy kis összezörrenés... 😞

Tuvok
Na jó, no comment .
De 100 fölött tuti nem olvasom el 😊

SinClaiR
Nekem '80 😊 (komoly)

Valahogy az az érzésem, hogy ennek sosem lesz vége. Minden nap elolvasom azt, amivel találkozom nap mint nap 😊
De azért elolvasom!
😊

Tuvok
Uhh, van itt minden, és még csak a fele van meg .

Tuvok
A barátnõ nevû élõlény (87 új üzenet)

Arch
Úgy, hogy nem tudhatod milyen értékrend szerint élek, és hogy ha szeretek mennyire szeretek, és hogy bánok azzal, akit szeretek. És hogy kit mennyire hanyagolnék valami vagy valaki miatt...

Sir Quno Jedi
Ez hogy jön ide.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CattiBrie
Ezt mondtam, hogy tudom 😊

"Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom."
Ez viszont lol!!! 😊

[/spam]™

De le szoktam, ha nem vagyok egyedül.
Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom.

Arch
Nem ismersz. Maradjunk ebben. 😊)

Sir Quno Jedi
Épp ez a gond. A nõket is ugyanúgy befogják, túlhajszolják és ezt mindig a család sínyli meg. DE ez egy ilyen rohadt világ, ahol a gyerekeket nevelés helyett intézményekben helyezik el, hogy a szülõk meg tudják szerezni a napi betevõt, stb....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sosem mondtam, hogy bármit fel "kéne" adni, de kelleni fog, mert a család egy erõforrásnyelõ intézmény.

sz4bolcs
aranyos :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

CattiBrie
Bokafogás! 😄

[/spam]™

Sir Quno Jedi
Amúgy nincs még saját családod. Majd ha lesz, lehet a te hozzáállásod is változik, mert onnatól a gyerekek számítanak és nem ti ! Ilyenkor a férfiak könnyen visszacsúszhatnak a kutya után is olyan 2-3 helyet ! 😄DD

CattiBrie
Áhhá! Szóval nem szoktad lehajtani!?

(na jó, erre tudom a választ 😉 )

[/spam]™

CattiBrie
Én úgy vagyok vele (bár ez már nem ffi-nõ dolog, hanem emberi szokások), hogy amit elvettem, azt ugyanúgy, ugyanoda visszateszem, amit használtam, úgy hagyom magamután, ahogy találtam.

[/spam]™

CattiBrie
Na jó, megbocsájtok! 😉

[/spam]™