A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt be kell vallanom, hogy bármit megadnék egy vele töltött éjszakáért cserébe, de nemhiszem hogy emiatt, csupán annyira lekötött a koncert szervezése, aztán a bevásárlás, aztán az utazás, aztán meg a regenerálás... egyszerûen nem volt idõm... ezt meg lehet érteni... de ha csak csörgetett volna egyet, biztos vissza hívtam volna !
[/spam]™
[/spam]™
bármilyen kis ketyere, amit kitehet a polcra, asztalra, festett díszállatka, egy virágforma dísz, stb, a lányok szeretik az ilyeneket
ja és vidd el valahová ünnepelni természetesen
mert mennem kéne 😄
de azért köszi mindenkinek 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
1. a csaj számára az, hogy a barátja szereti, mindent megtesz érte, és amelyik (szerelmes) csaj nem bocsát meg, az bolond
2. Prezinek meg a csaj reakcióiból kiderül, hogy fordítva is igaz-e .
Ha csak egy apró, kis vita volt, akkor minden OK lesz, és legközelebb ilyen esetben a csajnak kell bocsánatot kérni, viszont ha a csaj továbbra is ellenséges, akkor kell ráhagyni, mert a Te verziód lép érvénybe . Egy próbát megér, egy teszt a jövõre nézve, mert ez még 1. nagyon az eleje 2. túl apró dolog, hogy késõbb ilyenbõl vita legyen .
Ne legyen igazad! 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Miért törvényszerû, hogy Prezinek kellett volna jelentkezni, ill ha õ nem jelentkezett, a csaj miért nem jelentkezett??? Erre jön ez a szöveg, amit lenyomott a spiné...hmmm, nem tudom, nekem az egész tipikusan úgy hangzik, hogy a csaj már másfelé kacsingat, de azért úgy próbálja beállítani majd, hogy az egész csakis Prezi miatt van...
De ne legyen igazam!
Bár õ is kereshetett volna.
Esetemben például, már fél napot sem tud barátnõm nélkülem meglenni, munkában is vagy 2*-3* biztosan hív. De õ ilyen típus, ebbõl messzemenõ következtetéseket nem szabad levonni. Tuvok ajánlata gyógyír lehet a problémára 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
kezdeti nehézségek ...
Bár ha 5 nap alatt nem hívtad fel egyszer sem, és egy sms-t se küldtél neki, akkor lehet, hogy tényleg nem hiányzik neked...
"Látom nem huányzok! Nem baj... Azértt megvagyok.Vártam hogy jelentkezz. Igaz annyi csávó vesz körül, hogy nem unatkozok. Hát jó. puszi"
Na erre varjál gombot !!!
Én meg illuminált állapotomban 45 perc alatt írtam vissza neki vmi olyasmit hogy "osztálykiránduláson vagyok, amortizálódom. Engem is sok csávó vesz körül és én sem unatkozom... csávózzál..." szóval vmi tök poén szintû sms-t írtam neki... aztán este elmentünk vacsorázni a többiekkel egy étterembe és akkor a kaja kicsit kijózanított... kimentem "dumáltam" vele 5 percet és azt derült ki, hogy én mennyit hajtogatom neki hogy hiányzik(ami így is van) és most nem voltam képes 5 nap alatt neki írni vmit, hogy érdekel engem egyáltalán... tehát besérült... nem az Õ stílusa szóval gyanakszom, nem szokott ilyen lenni... persze a hétvégének is lõttek, vmi csoda folytán nem ér rá... szóval ebbõl is az derül ki hogy a nõk minden apróságból problémát csinálnak, felfújják az egészet. Persze ha kontrázok akkor az nem úgy van... hhhhh....
na csupán ennyi... sorry ha hosszú, csak idegesít amit mûvel !
Valahogy az az érzésem, hogy ennek sosem lesz vége. Minden nap elolvasom azt, amivel találkozom nap mint nap 😊
De azért elolvasom!
😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom."
Ez viszont lol!!! 😊
[/spam]™
Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[/spam]™