18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9781 csak laikus testvér -
#9780 nalátod :)) Te pap vagy? -
#9779 persze! jó pap hóttig tanul franciául -
#9778 képletesen mondhatjuk így is, most Te úgy is tanulsz:DDDD -
#9777 egérnyíl? ez olyan mint a varjúasszony? -
#9776 nem véletlen, mert pont idement az egérnyilam, meg volt pár üzim is, szal megnéztem
Szoktam ám ide beírni, ha van olyan téma, amihez hozzá tudok szólni, és érdekel is -
#9775 csak úgy véletlen, mi -
#9774 jajj, nekem rengeteg topic van ám a kedvenceimben:)))
Mindenhol olyan jókat szoktam nevetgélni, pld. miért okosabbak a nők, meg ide is pont benéztem -
#9773 hol? -
#9772 asszem,hogy találtam érdekes témákat egy-két topicban -
#9771 vajh mitől -
#9770 khm, nemtom, de valahogy felébredtem -
#9769 különben is, te álmos vagy... -
#9768 :lál -
#9767 Tod, mindenki másképp csinálja ;) -
#9766 -
#9765 nem győztetek csak nem bírok mindenkivel "franciázni" egyszerre -
#9764 Hollóegyesülés, asszony bezzeg emlékszik -
#9763 Tuvi győztünk -
#9762 akkor én eddig kimaradtam a "natúr" franciából! mindenkitől elnézést kérek, megint tanultam valamit! -
Tuvi, elvagyok tőled ájjúlva komolyan, többet tudsz mint én -
#9760 -
#9759 Semmi köze a franciákhoz, ott máshogy hívták (varjúegyesülés, vagy mi), de maga a póz ugyanolyan . Hogy vki különbséget tesz, az csak valami elterjedt magyar szokás lehet, hogy meg lehessen különböztetni a kézit az oráltól, de nem véletlen van "natúr" francia, a 'rendesben' ott a száj is . -
#9758 így igaz! és mindenki szájjal gürcöl -
#9757 mindegy, a lényeg, hogy a 69 az francia:))
Nem magyarázkodom sokat, mert álmos vagyok, de tudom -
#9756 ha megbízol benne akkor miért vagy féltékeny? ha nem bízol benne, miért vagy vele?
[osztja az észt] -
#9755 amikor a Káma Szútrát írták még nem is voltak franciák! tehát egy dolog a póz és egy másik a munkamódszer! -
Chaos Mad #9754 huh.... ma volt 1 kissebb veszekedésünk, és ugy érzem mind miattam, mert annyira féltékeny vagyok másokra akik a közelébe mennek, meg nem csak arra, hanem hogy féltem mindenkitöl. nagyon szeretem. és érzem hogy ez a hülye dolog közénk állhat, megronthatja a kapcsolatunkat,ezen túl kell lépnem. érzem e miatt lenne eccer majd vége, mert mellettem nagyon nehéz hosszu idöt eltölteni, és ezt tudtára is adtam. megmondtam neki hogy megváltozok , leszokok erröl mert nagyon rossz érzés neki, hogy nem bizok meg benne (ehhez több ok is tartozik, majd kifejtem). és én csak jót akarok neki. most totál össze vagyok zavarodva, semmit sem tudok, nem tudom hogy kezdjem el, mit csináljak, szörnyü... segitsetek rajtam plz valahogy.. adjatok tanácsot. vagy tippet. mind1 , de nagyon szereetem, és nem szeretném ha már most vége lenne, bár ez még szóba sem került (nem is fog) mert azt mondja nagyon szeret stb, és hogy nem érzem a szeretetét, de lehet hogy csak én vagyok balfasz és nem találom, ö érzi hogy én mennyire szeretem, és ezt jo visszahallani. help me... -
#9753 Mért, amikor a könyvet írták kötelező volt szájat is használni ? Sztem nem . A póztól függ, nem attól, hogy épp mivel 'ügyködsz' -
#9752 igen, mert a Káma Szútra biztosra vette, hogy ilyen pózban szájjal mahinálnak. -
#9751 Mifelénk 69 = francia
Meg Indiában is, mert a Káma Szútra szerint is ugyanaz -
#9750 hát mifelénk a szájmunkát hívják franciának, a kézimunka az nem francia, tehát hiába vannak 69-ben, ha a csaj kézzel moherol az nem francia... -
#9749 Különbség ?? -
#9748 az 69 és nem francia (lehet, hogy mégis a vajaskenyér a jó megoldás?) -
#9747 Gondolom mert olyan pózban vannak ... -
#9746 Neked lassan kecskére lesz szükséged. -
#9745 Száj nélküli francia 2 rugó-mit nem értesz ezen? -
#9744 lehet hogy két vajaskenyérrel -
#9743 Ha kézimunka akkor mitől francia? -
#9742 Kezem nekem is van,még neve is van