A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... kell Neked vagy sem ... 

hááát, akkor bizony lógni fogsz...... 

ez szinte lehetetlen mivel suliból hamarabb végez és mire én kijövök õ már szinházban próbál késõ estig....
Akkor lépsz, amikor TE akarsz !
Tudod, hogy mikor - hol van, mikor végez, hogyan megy haza .
Telefonon nem lehet az ilyet elintézni, és az idõhúzás sem a legcélravezetõbb megoldás ...
Tudod, hogy mikor - hol van, mikor végez, hogyan megy haza .
Telefonon nem lehet az ilyet elintézni, és az idõhúzás sem a legcélravezetõbb megoldás ...
Prezi, sztem menj elé vhova, nem kell szólnod róla, hogy ott leszel, csak bukkanj fel. Akkor nem lesz idõ agyalni semmin, minden menni fog magától és ha para van, akkor az egybül egyértelmû lesz. Ha meg nincs para, akkor örülni fog, hogy de jó, hogy meglepted... Ja és elõtte mondjuk egy szál vörös rózsa, csak úgy magában lehet, hogy elõnyös lenne....
én lépnék de ha nem engedni... most gyónjak, vezekeljek ??? ezen a semmiségen fog múlni az egész ?
vagy faképnél hagy
nem minden nõ viseli el, ha példát statuálnak rajta, pláne a sértõdõs fajta
te is ugyanúgy vétkes vagy, õ ezt jól tudja
nem minden nõ viseli el, ha példát statuálnak rajta, pláne a sértõdõs fajta
te is ugyanúgy vétkes vagy, õ ezt jól tudja
azért kell most példát statuálni valahogy, hogy késõbb ne sértõdjön meg ilyeneken, látni fogja hogy felesleges...
ne légy már te is vészjósló... nem kell más nõ... csak most megsértõdött... én meg megvárom míg elmúlik !
Hát velem is így volt. Egyre kevesebbet ért rá. Hidd el arra van ideje az embernek amire akarja. Én nem akarom kerülgetni. Találkozunk találkozunk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nah írtam neki hogy nem errõl volt szó, és ha rámér akkor majd keressen meg... talán addigra meggyógyulok!
kösd le magad valamivel, még van idõd járd körbe a családot, dolgozz/tanulj, menj el haverhoz, stb, próbálj minél kevesebbet gondolni rá
ha emészted magad csak rosszabb lesz
ha emészted magad csak rosszabb lesz
Nem tudom mit érzek.. vagy nem akarom. Mi tud segíteni ilyenkor?
embere válogatja.
van akinek 3 napig, és van akinek örökké...
de ha tudtál rendesen aludni, akkor sztem nálad nem sokáig...
van akinek 3 napig, és van akinek örökké...
de ha tudtál rendesen aludni, akkor sztem nálad nem sokáig...
Még csak 3 napja szakított velem a bnõm, tegnap együtt voltunk délután és együtt jöttünk haza tesójáéktól. Olyan fura volt újra látni.. és hogy mésképp érez. De elbeszélgettünk normálisan. Este elmentem koncertre, banda játszott nekem egy dont cryt... Ma reggel fölébredtem, és sok széppel álmodtam. És jött a valóság, és megint nagyon fáj. Meddig tart?
na re...
írtam most sms-t melyben invitáltam hogy jöjjön le mindenféleképpen, mert én beteg vagyok 😞 szóval most a választ várom !
írtam most sms-t melyben invitáltam hogy jöjjön le mindenféleképpen, mert én beteg vagyok 😞 szóval most a választ várom !
Hát, sztem mindenképp össze kéne hoznod egy személyes találkozót...ha más nem, akkor 25 perc alatt eljutsz hozzá...és személyesen megbeszélni a dolgokat.
Ha nagyon kitér elõle...akkor sztem veszett az ügy...
Mindenesetre próbálj nem megalázkodni, mégha nehéz is néha...az úgysem célravezetõ soha...
Ha nagyon kitér elõle...akkor sztem veszett az ügy...
Mindenesetre próbálj nem megalázkodni, mégha nehéz is néha...az úgysem célravezetõ soha...
ott tart, hogy hétvégén nem ér rá... gondolom jövõhéten is fõpróbája van... szal nemtom... felhívjam ?
És most hol tart akkor pontosan a dolog?
vasárnap nem ér rá, ok, de mit mondott mikor ér rá, mikor találkoztok, vagy most mi van?
vasárnap nem ér rá, ok, de mit mondott mikor ér rá, mikor találkoztok, vagy most mi van?
Nos... Én tudom hogy nem a csak a szex miatt vagyok vele, érzek iránta, szeretem Õt és igenis hiányzik akkor is ha nem mutatom... ezt mondtam neki is amikor dumáltunk de csak flegmán leosztott hogy nem látszik... most erre nemtudok mit mondani, de azt biztos hogy én többet akarok a nõtõl mint pusztán csak a testi együttlétet.
Nálunk is volt, hogy párom nem keresett egy 7-ig, mert én sem õt ... jó esetben egy kis makacsság + nõi logika, rossz esetben másik pasas . Még nem derült ki melyikrõl van itt most szó ...
olyan nincs, hogy nincs idõ!!!
az idõ van! és mindenki számára ugyanannyi! TE döntöd el, hogy mivel töltöd el...
Szal: nem az van, hogy a szex a fõ lényeg, és mivel ezt úgysem tudtad megkapni, ezért nem volt annyira lényeges, hogy hívd, vagy üzenj?
Amúgy meg ne emészd magad, és nem javaslom a Tuvok által említett dolgokat sem jelen esetben, mert mind a ketten ugyanannyira tehettek róla, hogy nem hívtátok egymást!!!
És ennek oka kell, hogy legyen! Ha nem akart hívni, akkor azért, ha pedig tesztelni akart akkor pedig azért nem érdemel bocsánatkérést (materiális megnyilvánulásban sem)
az idõ van! és mindenki számára ugyanannyi! TE döntöd el, hogy mivel töltöd el...
Szal: nem az van, hogy a szex a fõ lényeg, és mivel ezt úgysem tudtad megkapni, ezért nem volt annyira lényeges, hogy hívd, vagy üzenj?
Amúgy meg ne emészd magad, és nem javaslom a Tuvok által említett dolgokat sem jelen esetben, mert mind a ketten ugyanannyira tehettek róla, hogy nem hívtátok egymást!!!
És ennek oka kell, hogy legyen! Ha nem akart hívni, akkor azért, ha pedig tesztelni akart akkor pedig azért nem érdemel bocsánatkérést (materiális megnyilvánulásban sem)