18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • uv
    fene se érti...
  • uv
    nem akar, mert nem szeret
  • bogyoka
    Mert,hogy nem akar vagy nem szeret egyedül menni? :)

• uv
    nálunk pont fordított a helyzet: az asszony nem megy sehova egyedül
  • bogyoka
    akkor beszéljünk róla, mert érdekesnek tartom, mert a párom is féltékeny, bár talán nem betegesen, de sokszor kikészülök tőle.:((

Én a városba nem sűrűn járok, pedig mennék nézelődni, de mindig ha menni akarok valahova jön velem, szóval egyedül nem tudok jóformán elmenni sehova.

Okot nem adtam rá,hogy ezt csinálja, vagy rosszra gondoljon :))
  • bogyoka
    Ja, a témát kibeszéltük, másnéven lerágott csont, úgy szoktuk mondani

uv milyen ábra,, hol van?
  • Tuvok #9855
    Sztem ez egy örök téma .
  • uv
    le lehet, mint az ábra mutatja
  • Tuvok #9853
    Azt le lehet rágni ??
  • bogyoka
    Van, nem azt mondtam, hogy nincs, hanem, hogy új téma nem jutott eszembe, de folytathattuk volna a féltékenységet, de azt már lerágtuk :))
  • Tuvok #9851
    Hmm, hát téma itt is van mostanság bőven, én már követi se tudom :)
  • bogyoka
    gondoltam, hátha szeretne beszélgetni, írta hogy meséljek, de nem jutott most eszembe barátnős téma
  • Tuvok #9849
    Hívod szpemmelni ? :))
  • bogyoka
    jajj, neked sincs? :))) Akkor gyere be a bogyókaticába, ott akad téma

Mert itt nem akarok offolni :))
  • Arch
    Nincs mit :) Szerencsére...(?) :)
  • bogyoka
    Mesélj most Te valamit:))
  • Arch
    Akkor mesélj valami másról :))
  • bogyoka
    Igen így van, ezt én is szoktam mondani

Csak az a lökött nő nem fogja fel, akiről meséltem, nem értem hogy lehet ennyire ilyen valaki, pfhú, de mérges tudok lenni ha róla mesélek
  • Chaos Mad
    bazzeg a Mónikában ugyan ilyesmiröl van szó mint ami velünk történt!
  • Arch
    Legközelebb az elejéről kezdem az olvasást... :D
  • Arch
    Van az a mondás, hogy: Hűséget fogadott nem vakságot...
    És ebben azért van valami :)
  • Arch
    NEkem fel se tűnt... :DDDD
  • Chaos Mad
    jah nem mondtam még el hogy múlthét pénteken nekem adta a szüzességét, 2x is egymás után :)
  • Chaos Mad
    ma az voltam, semmi probléma, uralkodtam magamon! :) el se hiszem, holnap meg azt akarja hogy órán menjünk ki a wc-be :DDD
  • WiLDoR
    erre mondják, hogy hűséget fogadtál és nem vakságot :)
  • Tuvok #9836
    Úgy általában .
  • Lacika 79
    Ez kinek?
  • Tuvok #9834
  • Lacika 79
    Eddig semmi fejlemény. Majd az idő eldönti. Meg persze a Dágám. :)
    Lassan kezdem összeszedni magam. Olyan értelemben, hogy mit is kéne tennem, hogy jól működjenek a dolgok, ha összejön esetleg valamikor.
  • akos
  • hykao #9831
    Ja, majd elfeledtem: várunk szeretettel EBBEN a topikban! :))
  • hykao #9830
    LOL má! :))

Banyek, te hülye vagy??? :)))
    4x 5x rinyáltál már életed folyamán olyan csajok után, akiknek még csak a szájába se lehetett élvezni? Há' mi van veled? :))

Akkó' mit lehetett velük? Rádőlni, megdöngölni, aztán legurulni? :))
    Ez így naon savankásan hangzik...

Azonnal felejtsd el a 2gyermekest is! 2 pulya pluszba a válladra, és még csak torkon sem öblítheted? :))))))))))))))))))))
    Megőrültél?????????? :)))))))))))))

:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Vlala #9829
    Nem is tudom, ha nekem időpontot kellene egyeztetnem Kicsimmel eksön előtt, meg telefonálgatni jobbra-balra, hogy megy-e hátulról, csak röhögnék magamon... félre ne értsd, nem Téged akarlak cukkolni, csak elképzeltem magunkat ilyen helyzetben :-)

De tényleg, nem lenne jobb keresni egy állandó partnert? Vele biztos meg lehetne beszélni a "faroktolatást" is, és biztos, hogy első lennél a határidőnaplójában. Hosszú távon mindenképp megéri, de sajna ez is olyan, mint a használt autó - nem tudni, milyen állapotban hagyta az előző tulaj, és menet közben is kiderülhet, hogy valamelyik fődarab tönkrement.
  • akos
    Hosszú távon tarthatatlan állapot. Ebbe a két felnőtt ugyanúgy tönkremegy, mint a két gyerek. Ők is megérzik ám, ha valami nincs rendben. Sokan azt hiszik, a gyerek hülye - pedig nem, csak kisnövésű.
  • KranaZoli #9827
  • KranaZoli #9826
    Lacika!

Veletek mizujs?
  • KranaZoli #9825
    Volt itt ez a férjes asszonyka 2 gyermek és a pasi szitu. Ez ismerős valahonnan :) Csak nálam a csaj éppen válófélben volt :) Először aszittem kell a csaj 2 gyermekkel, stb. Aztán rájöttem mégse.

Szerintem tök felesleges ezen agyalni.

1.) Biológia
    2.) Filozófia

Én eddig úgy tapasztaltam, hogy ez a prioritási sorrend. Szal az ösztönök ellen lehet észérvek hadát felhozni, de elég egy csöpp ösztön és máris lefeküdtek. Ha ez megtörtént akkor majd elagyalnak hogyan tovább... A csaj meg elképzelhető, hogy egész életét egy szar házasságban fogja leélni, mert nem akar elválni pl. a gyerekek miatt. Én mondjuk ezt becsülöm. Szal aki veszít az a gyermek, vagy gyerekek. Ha a két fél nem jön ki eggyüt, akkor színleljék, hogy minden OK a gyermekek előtt és külön-külön verjék a fejüket a falba, hogy rossz házasságba léptek. Aztán amikor a gyerekek már elég nagyok el lehet válni, vagy leélni így egy életet. Szar dolog, de szerintem a biológia fog győzni itt is.
  • akos
    A kurvát rövid u-val írják.
    Egyébként meg no comment...
  • KranaZoli #9823
    Először is egy mese aztán olvasom a tegnap óta felgyülemlett hozzászólásokat.

Hát amilyen szerencsétlen vagyok elmaradt a popósex-es eset így nem tudok róla mesélni :( Csajjal leegyeztetve az időpont és minden részlet azt illetően, hogy mi is legyen... Aszongya, hogy most Z.egerszereg van (kiküldetésben :) és attól függ hazaér-e Kesztehlyre este, vagyis haza tud-e jönni. Hívom este 19 sajnos nem tud hazajönni, mert munka :) van. Szombat lenne neki a legjobb. Mondom neki, csak nem nekem. Sík ideg lettem, mert már tök kanos voltam szal rendesen elborult az agyam. Mondom akkor adjon már v.mi telefonszámot, ahol punci van még. Adott és beszéltem 2 csajjal. Egyiknél sincs popósex :o Mit finnyáskodnak ezek :o Kúrvák nem?! Hihhetetlen. Az egyik csak francia + dugás amennyi belefér persze kúrvás körítéssel. Na mondom ez nem kell, ilyet asszonytól is kapni, semmi extra. Mondtam is neki, hejj de válogatós egy kúrva vagy. Másiknál extra a szájba élvezés. Na ez már újra elkezdett tetszeni, mert még ilyen sem volt, szal így sem akarok meghalni :) De aszongya 20-21-ig tudna fogadni én meg 19 után hívom. Mondom: NORMÁÁÁLIS! 60km-re vagyok. Így ugrott minden és én meg sík ideg voltam. Végülis azért kipróbáltam egy olyat, amit még szintén nem csináltam. Kínomban telefonsex :) Nem is olyan rossz :) Nekem bejött, legalábbis tegnap, mert full kanos voltam. Ennek a bigének meg eltettem a számát nehezebb időkre. Előbb-utóbb majdcsak összejön ez a popósex. Tököm tele van már a kúrvákkal is.

Szal ezeket a dolgokat nem értem. Kúrva, nem?! Ha már Ő is megszabja, hogy nincs seggbe, nincs szájba élvezés, ... hol élünk, akkor mit várjon az ember egy társtól. Ez a munkájuk, nem?! Tököm tele!!!
  • bogyoka
    Nem tudom sajnos, hogy lehetne leszoktatni, erre neki kéne rájönni, hogy nincs értelme, hátha megunja egyszer.:))

Most képzeld el, pont ugyanez a szitu egy közvetlen kollégámnál, bár nála még rosszabb a helyzet, és nekem szokta elmesélni, kiönti nekem a bánatát, azért tudom ezt, hogy a párja annyira féltékeny, hogy például, ha mennek vásárolni együtt egy nagy üzletközpontba, állandóan azt fürkészi a párja, hogy merre néz, vagy ha velük szembe jön egy csinos nő, már nézi a kollégám tekintetét, hogy most nézi-e. Meg mit ne mondjak, amíg bent vagyunk az irodában, a párocskája vagy négyszer telefonál, és tiszta ideg lesz, mikor mondom neki, hogy nem tudom adni, mert most nincs az irodában, vagy a másik telefonon beszél.:))

Komolyan mondom, már engem idegesít ez a beteges féltékenység, és egyszerűen Ő sem tudja leszoktatni, nem tudom meddig bírja ezt szerencsétlen így, és sajnálom is Őt már.