A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most akkor mi az igazság???
...vagy a költözés helyett kellett volna téged választania? 😊))
Ha szereted azt, akivel vagy, akkor miért hagynád el?
A régi kapcsolatod biztod, hogy csak a költözés miatt ment szét? A távkapcsolat nehéz, de nem lehetetlen...
Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy senkit ne bántsak meg?
2.
3. Megbeszélni kellett volna odamenni. Vagyis nem kellett volna, csak én azt tettem volna.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. Valóban keményen meg kell "dolgozni" egy kapcsolatért, de nem elvtelenül (ez amúgy minden kapcsolatra igaz, barátság etc.).
3. Én magam is elé mentem volna, DE NEM AZÉRT, hogy kiengeszteljem, merthogy nincs miért, hanem hogy érezze, ha bármikor szüksége van rám, ÉN ott vagyok mindig, mert nekem csak õ számít és õ is számíthat rám.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem azt mondtam, hogy hódítsa meg nap mint nap, és alázkodjon meg egy általa el nem követett hiba miatt... félreértelmezed.
De azt fenntartom, hogy egy kapcsolatért küzdeni kell. Mindkét fél részérõl. Hol ennek, mikor a másiknak van rossz idõszaka, hol a másiknak fordított helyzetben.
Senki sem tökéletes. Még TE SEM! Gépezet ;P 😊))))))
De hát ezt teszi a élet az emberrel. Hm.
Egy férfinak manapság semmi mása sem marad, mint a büszkesége ! (nem tévesztendõ össze a makacssággal, fafejûséggel, primitívséggel, devianciával stb.)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
inkább adj tippet miért lesznek ingerültek a nyugis lányok ?!
tippek ?
tanulság: be akarja bizonyítani nekem az igazát, tehát fontos vagyok neki ezen szempontból 😊 én meg most kicsi becsületemet félretéve kiengesztelem, hogy ilyenért ne ágjon be legközelebb... ahh.
A többiek a mai... öm... másféle megoldás 😄D
Én Tuvokkal értek egyet. Ha kell vki, azért harcolni kell. Nem kicsit...
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
kereken😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Sztem én beledöglenék a bizonytalanságba ...
az emberek különbözõek, te hemzsegsz, más nem annyira. mindenkinek olyan kapcsolat az ideális, amiben jól érzi magát, úgy, hogy magát adja...megváltozni, kibújni a bõrébõl úgysem tud senki, csak max. ideig-óráig...
Sztem ami nem megy, azt nem kell erõltetni (és nem is lehet...), erõltetéssel egy kapcsolatot sem lehet életbentartani sokáig...
Na mind1, ráhagyom, nem az én dolgom ...
Lehet nem így érzed, de egyre jobban bebizonyítod mennyire nem érdekel, hogy mi lesz veletek ...

)