18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #9821 Osztom a véleményedet maximálisan. Én már tanultam a hibából.
Chaos: Uralkodj magadon, és akkor minden oké lesz. Ha görcsölsz, akkor bántod vele, ami bánt ugye téged, stb. 22-es csapdája. :) -
#9820 A csaj megérzi,ha "gyenge" vagy,hidd el. Legyél vidám,szeresd,élvezd vele az életet,ne görcsölj azon,hogy elveszítheted. -
#9819 Jah,de ez lánytól függ,hogy mekkora jelenetet képes rendezni egy kis semmiség miatt. Sajna az én bnőm képes egész szép jelenetekre... -
#9818 Na ebben van igazság!;) -
#9817 Nálunk ugyanez a helyzet,csak fordított szereposztásban. Mikor megyünk az utcán mindig azt nézi ki néz rám,vagy hogy ha elnézek vmerre vajon kit nézhetek. És ha véletlenül egy normálisabb lány van arra,akkor elkezd baszogatni,hogy miért nézem...Nem tudom hogy lehetne leszoktatni erről... -
akos #9816 Először is balfaszozásról állj le. Építsd fel magad! Mert így nem szeretetet, hanem szánalmat fogsz kelteni a barátnődben. Szedd össze magad, és fejezd be az önsajnálatot! -
#9815 szedd már össze magad ! -
Chaos Mad #9814 nagyon szeretem és nem szeretném ha vége lenne egy ilyen hülye balfasz miatt mint ami én vagyok, le kell állnom. -
#9813 akkor a főgerenda jön... :D -
akos #9812 Hát így valahogy. Csak egy pöttyet árnyalja a képet, hogy mindenkinél máshol található az a határ, ahol már zavarni kezdi a másik féltékenysége (ebbe nagyban belejátszhatnak a korábbi tapasztalatok, sérelmek, amiket elszenvedett), és megint máshol az, amikor elkezd motoszkálni benne a kisördög, és fellobbanak a féltékenység első lángocskái... -
#9811 Adott rá okot, hogy féltékenykedj? De úgy hogy az ő viselkedése váltott ki belőled jogos féltékenykedést? Ha nem, akkor magad alatt vágod a fát.
Én úgy vagyok ezzel és meg is mondtam a barinőmnek, hogy addig nem boncolgatom a dolgait, amíg nem csinál valami olyat, amitől kezd megrozzani a bizalmam iránta.
Ugyebár (szerintem) a párkapcsolat alapjai a bizalom, a hűség és az őszínteség. Ahogy elkezdődik ez a beteges féltékenykedő játék (egészséges féltékenység az kell :), a bizalom/őszinteség léc elkezd rezegni, aztán szakad a léc és jön a padló. -
akos #9810 LoáL! "Lenne volna" :D:D Csak most olvastam újra :D -
ZsirosKenyer #9809 és ez is..
haverr! -
ZsirosKenyer #9808 ez igaz.. -
akos #9807 Van egy egészséges határa a féltékenységnek. Tudod: kis adagban gyógyszer, nagy dózisban viszont méreg. -
#9806 ez igaz, csak egy idő után már inkább idegesítő a féltékenység -
akos #9805 Ó dehogyis nem lényeg!
Ha már egy éve együtt lennétek és most lépett volna be a képbe a féltékenység, akkor az azért komolyabb problémákat sejtetne a háttérben, mint most, egy kapcsolat elején. -
ZsirosKenyer #9804 én csak azt nem értem hogy miért kikészítő a féltékenység?
személy szerintem szerettem amikor a párom féltékenykedett,m ert ebből tudtam igazán hogy nagyon szeret -
#9803 hát de. egy hónap nem kapcsolat csak kezdemény -
akos #9802 Hm... 1 hónap. Nyilván fülig szerelmesek vagytok egymásba. Amit nagyon gyorsan meg fogsz fojtani a féltékenykedéseddel, ha nem térsz észhez. Nehéz az ügyed, mert a szerelem eléggé önzővé tesz, és ez nagyban táplálja a féltékenységet. Ugyanakkor egyszerű is a dolgod abból a szempontból, hogy "csak" egy kis egot kell magadba plántálj: gondolj bele, hogy a kedvesed nem véletlenül választott téged. Azért választott épp téged, mert tetszel neki. Úgy, ahogy vagy. Olyan frizurával, olyan testalkattal, olyan hóborotokkal, olyan zenei és filmes érdeklődéssel, amilyennel épp rendelkezel. Ha nem tetszenél neki, nem lenne volna a barátnőd. -
Chaos Mad #9801 hátfigy.. :)
ez nem lényeg. -
Chaos Mad #9800 ez elgondolkodtató... -
#9799 amugy én is visszatérek, október óta most sikerült 1 nőnek behálóznia... eddig minden oké, majd mesélek :) -
#9798 az azért nem túl sok! még ha egy év lenne... -
Chaos Mad #9797 kösz szépen, ez tényleg igy van, már rájöttem, megprobálok változni. köszönöm. :) -
akos #9796 Kezdés gyanánt mélyedj el magadban és boncolgasd végig: kiben nem bízol igazán? A kedvesedben? Vagy pedig saját magadban...
Az emberek zöme -tévesen- azt hiszi, hogy a féltékenységet a másik ember iránti bizalom hiánya szüli. Pedig ez ritkán igaz. Yoval ritkábban, mint az, hogy a féltékenység hátterében egyfajta önbecsülési probléma áll, hogy tudniillik, "nem vagyok én elég yo ahhoz, hogy megtartsam a kedvesem, mert...". -
Chaos Mad #9795 1 hónapja. -
#9794 bizony szeginy...de te meg álmos vagy mint medve! vagy már nem? akkó dumcsizzunk! -
#9793 jajjj szegényke -
#9792 nem éjszakás, egésznapos. egy héten hatszor. mert ilyen a munka... -
#9791 dolgozol ? De sok éjszakás van az sg.-én:DDDD -
#9790 jóccakát! nem pörgök, munkaidő van -
#9789 dejó neked,hogy pörögsz, én is szoktam, de most valahogy nem bírom :DDD
én elmegyek most aludni jóéjt -
#9788 én is -
#9787 he? :))) a sajtot imádom -
#9786 Hm, hát ez tényleg nem jó sajnos, ezzel csak elüldözöd magad mellől.:((
Erre én csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg magadon uralkodni, hisz szeret téged, és más nem fog kelleni neki.:))
Tanácsot én spec csak ennyit tudok mondani, itt magadban kell ezt letisztázni, és igenis bizzál meg benne.:))
Lehetőleg ha együtt sétáltok, ne nézzed, hogy Ő most kit nézhet, meg miegyebek, mert eltudom képzelni, hogy talán azt is figyeled.
Én ismerem az ilyen helyzetet, sajnos egy nő számára ez kikészítő, és inkább már menekülne.:((
Úgyhogy szerintem tereld el erről a figyelmedet, nagyon arra összpontosítasz, hogy valaki elveszi tőled.
Ne gondolj ilyenre
Remélem jól írtam mindent, de már nagyon leesik a fejem az álmosságtól:))) -
#9785 ugye? jó pap...sajt... -
#9784 mióta vagytok együtt? -
#9783 ahh, jaaa, értem akkor, már minden világos most már -
Chaos Mad #9782 nem tudom hogy bizok e benne, azért vagyok féltékeny mindenkire. és azért vagyok vele mert nagyon szeretem.