A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
hülye csajok, de utálom, hogy nem tudom mi jó nekik éppen, ha mellényúlok jön a balhééééééééé.
Olyan mintha 1 kötélen 1ensúllyoznék 1 szakadék fölött.
Idegörlõek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Arch
Kösssssssssssssz.
😄D

Tuvok
Mert nõõõõõõõõ 😛

mukika
hm 😞

Arch
Az azért vsz, hogy szeretet, csak talán már nem szerelemmel. És vsz az is, hogy nem szeret szenvedni látni. Talán ezért...

PResident Evil
pedig az :-/

mukika
ebben is van valami. Inkább nem írok, holnap kiderül minden. Amit akartam elmondtam.

De azt a Csókot miért kaptam???? Közben Ölelés meg minden... Nemigazán nevezném búcsucsóknak.

mukika
én is csak erre gondoltam. :C

PResident Evil
sztem kicsit vegyél vissza a tempóból... egész napra te vagy az eszében, gondolkozik, örlõdik... hagyd tényleg kicsit gondolkozni...

Arch
Max. sms.
Sztem...

PResident Evil
im so sorry 😞

mukika
telefonszámla az volt ám rendesen! 😄

amúgy ma azt mondta ne hívjan, miutá elmondta a mondókáját, holnap találkozunk. Sztetek felhívjam vagy nem? Segítene vagy nem?

Arch
Lépni kellett, de nem így!
Miért sértõdik meg, hogy nem kereste a srác? Ezzel az erõvel a srác is megsértõdhetett volna teljes joggal!!
Buta vita!
Nincs vita!
És kész! 😄DDD

Tuvok
Én igen, egyik sem kereste a másikat, valakinek lépni kellett .

Arch
Ezt meg lehet beszélni. Ilyen késõbb is bármikor bármelyik kapcsolatodban lehet, hogy így jön össze, hogy se Te sem a párod nem ér rá... Amúgy meg. Arra van idõd amire akarod, hogy legyen. De ha ennyire nincs, akkor még mindig ott a telefon. Este felhívod, mi történt vele, hiányzik, stb. Beszélgetnibeszélgetni!! 😊 Csak vigyázz meddig, mert kapsz olyan telefonszámlát, hogy ihajj 😄D

mukika
természetesen. Csak most egyszerre sok dolog összejött nagyon hamar. Neki is és nekem is. Ezért mostanság nem jöttünk ki annyira, mert egyikünk sem számíthatott a másikra. És ez lett a vége. Ha gondoltam volna...

Arch
De gondolj bele milyen régóta együtt vagytok... Eddig is bírtátok, nem?

mukika
Sajnos igenis nagyon befolyásolják õt a szülei...

Arch
Én nem érzem ezt akkor hibának mondjuk, hogy a lánynak be kéne sértõdnie. Tényleg kereshette volna Õ is...

Tuvok
Hát úgy már persze, hogy nem . De itt közös "hibázásról" volt szó .

Arch
Paciiiiii én is akarok 😞(((

Ismered a lányt több mint két éve... ha ezek hatással lennének rá, már kiderült volna.

mukika
Van egy Telkük, ahol sok állat van... 8 ló, és nagyonsok állat! Nagyon szép és jó. Párszor voltam vele kint. Többször... Apja imádja az állatokat. Szóval elég sokat kell kint segítenie az állatoknál, mert mivel anyukája nemigen bírja egyedül. Mert apukája szereti õket, de foglalkozni nemnagyon szeret velük, de kell ennyi állat.

Szlogenje: "1 lóval sincs több gond mint 8-al" Ebböl sok minden kiderül...

Ráadásul a az apja nemigen bírja a képemet, idegbeteg (ez komoly), és van egy-két apró érdekes dolog. A családon belül is megvannak a problémák...

PResident Evil
töltöm a kacatot...

Arch
És most?

PResident Evil
hát azok már nemannyira örömteli és megmosolyogni való... szóval az a lényeg hogy sms-t kellett volna írnia ha nem megy táncra... erre nem jött sms... és a drágalátos kacatom is lemerült szal hazamentem😄 erre haver mondja hogy Emesével várt a szökõkútnál.... :-/

Arch
"Szülei érdekesek" Ez mit takar?

SinClaiR
mondd már.. mindenki várja a "fejleményeket" 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

PResident Evil
sok szmájli lemaradt 😊)))

mukika
nem tudom. De ha így lenne, elmondta volna. Nem vagyok semmi jó elrontója, viszont rám sem volt ideje, és senki másra sem. (Szülei érdekesek....)

PResident Evil
ne befolyásolj... amugy vannak fejlemények...

Arch
Talán túl fiatalok vagytok még, egy ilyen hosszú kapcsolathoz. A Ti korotokban ez igen ritka. Nem lehet, hogy csak egy kicsit nagyobb szabadságra vágyik, mint a nap mint nap ugyanazzal az emberrel lenni?

mukika

SinClaiR
Ez elég bonyolult dolog, nem lehet csak az egyik nem rovására írni.
Velem is volt, hogy egyik nap kellett, másik nap már nem. A probléma közlése, na az egy másik dolog.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mukika
Pillanatnyilag tényleg rosz, de... nem értem. Hosszú idõ alatt pik-pak az egyik a másikat nem tudja elfelejteni, nem tudja kiverni a fejébõl! De õ mégis ezt akarja. De miért??? Nem tuja õ se rá a választ...

Arch
"Engesztelni elve nem kell egy értelmes nõt, ha nem követtünk el semmit, ha mégis, az ölelés, beszélgetés, mosoly, csók, az iránta érzett szeretetünk kinyilvánítása stb.-stb. éppen elég. MI kell hogy kiengeszteljük, nem az elvtelen ajándékaink !"

Arch
A virággal viszont tényleg én sem értek egyet. Még ha Te lennél a hibás, akkor talán, de ha még hibás sem vagy 😊

SinClaiR
Van pár hasonló történet itt, mind ugyanúgy végzõdött.
De talán nálad nem.. Bár sok jóval nem kecsegtet a helyzeted.
Majd jön más, sokkal jobb.. Pillanatnyilag lesz rossz. Lehet, hogy csak pár hétig.

mukika
Sorstársaim segítség kéne, mert különben elvérzek... :C

Picit hosszú lesz.

Szóval a lényeg. 2 és fél éve van egy nagyon komoly kapcsolatom. Igaz még fiatal vagyok... (17 most szombat 😊 ) Nagyon jó és szép volt minden sztem életem legszebb ideje volt ez az idõ. Azt tudni kell, hogy az egész nagyon szépen indult mint egy mese, tiszta romantika stb...

Ennyi idõ alatt nem volt szinte semmi veszekedés (nekem volt egy kissebb félrelépésem, de EZT is megbeszéltük...) Nagyon öszinte kapcsolatban éltünk meg minden. Lassan 1 hete nagyon megváltozott minden, de nem az én részemrõl... Folytonos veszekedések, stb... Péntek eldurvult, és megbeszélni se tudtuk. Namármost Szombaton dülöre jutottunk, kiderült MÁR NEM SZERET! Elmúlt ami volt (nem más van a dologban). Ekkor inkább megbeszéltük, hogy ne mondjon inkább semmit, hanem majd Hétfõn. Addig gondolkozzon. Reggel is eggyüt mentünk, de akkor még ezt nem beszéltük. Hanem délután, megmondta...

Nem változozz semmit. Szóval már tényleg nem szeret. Teljesen összetörtem, kértem, ha idáig mindent megtudtunk beszélni, ajon egy kis idõt (1 hetet) addig még változhatnak az érzései (tudni kell mostanában nemigen volt idönk egymásra, és senki másra... de ez megint nem az én hibám volt) Könyörögtem, meg minden DE NEM NEM ÉS NEM volt a válasz. Kértem hogyha szeretett valaha akkor mondjon igent. Ennyi tegyen meg. Addig eljutottonk, hogy holnapig gondolkozik, de ez a végleges...

Annak nagyon örülök, hogy nem csúnya vége lenne a kapcsolatunknak, ha most abba maradna, de viszont NEKEM õ kell. Teljesen belevagyok zúgva. Az életem része, napi teljes kapcsolatban éltünk. Napról-Napra.

Teljesen kivoltam, megbeszéltük, holnap délután találkozunk. Õ is látta rajtam, megölelt megpuszilt többször (szájra!) és a végén egy nagyon érzelmi csókkal köszönt el. (ÉLETEM LEGJOBB CSÓKJA!!!!!!!!) Totál ki vagyok...

Mit tegyek???? Vissza akarom kapni!!! Teljesen megváltoznék. Szükségem van rá!!!

Ötlet? Mivel lehet benne újre felgyújtani a kis lámpát? Hogy lehetne hogy a szíve újra értem dobogjon?

Már mindent bedobtam, bevetettem, de mind hiába. Azt tudom, hogy holnap szerzek, egy nagyszál Napraforgót (ha még lehet kapni) és egy szép verset. (Imádja a verseket.)

Segítsetek!

Tuvok
Jaaaa, aha ...

Sir Quno Jedi
Mint említém, önálló robot vagyok, s mint ilyen nõtlen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Mondd, van nõd ? 😄

Sir Quno Jedi
Hát beszarás, ha visszajön ennyi idõ után, úgy hogy elõtte le sem szart és még te sajnáld, meg neked önti ki a szívét ! Nem vagy te senki lelki szemetesládája !

Arra azonban vigyáz, hogy seperc alaltt tönkre teheti a mostani kapcsolatodat, ha nem kap meg amikor õ akarja (a nõk ügyesek, elég egy-két félreérthetõ helyzet, üzenet, szó...), a lelkiismeret jónéhányból hiányzik mint olyan, ha más nõkkel kell megküzdeni. Részemrõl én õszintén beszémolnék a partneremnek, hogy mi történt, itt ez lány és milyen felkavaró, stb-stb. HA megérdemli, akkor értékeli az õszinteséget és nem baszhat le, hogy titkolózol elõtte, sõt segíthet a lerázásában a másiknak, ill. felkészülhez õ is a catfight-ra ! Hameg neked esik, meg meggyanúsítgat jó nõi szokás szerint, akkor meg úgyiskárbelé ! SZelá ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Egyszer már kifordult, hányszor akarod még ezt megérni vele?
hykao
Elmondom mit: küldd el a picsába!!!
Sir Quno Jedi
Denemám ! 😄DD Eleve necces ilyen "alkalomból" virágot adni. Ezzel egyértelmûen elismered, hogy te voltál a hibás és neki meg kell "bocsátania", uszkve lekenyerezed. Pont olyan, mint mikor a férjek lelkiismeretfurdalásból akkor visznek hatalmas csokrot a nejüknek, amikor megcsalták ! Szánalmas. A virághoz nem kell semmilyen ilyesféle "sötét" alkalom, az a tiszteletünk és szeretetünk kifejezése, nem pedig az engesztelés gyáva eszköze ! Engesztelni elve nem kell egy értelmes nõt, ha nem követtünk el semmit, ha mégis, az ölelés, beszélgetés, mosoly, csók, az iránta érzett szeretetünk kinyilvánítása stb.-stb. éppen elég. MI kell hogy kiengeszteljük, nem az elvtelen ajándékaink !

Tuvok
De szó sincs itt "benyalás/meghunyászkodás/ledomináltság/bepapucsozódás"-ról, egy virág és egy bocsánatkérés nem számít ilyesminek ! Szvsz ... Egymás után kettõ már talán, de azt meg nem engedi a férfibüszkeség .

Valahogy így...
Szülei költöztek, sztem ez még nem lett volna világvége.
Simán lakhatott volna nálunk is, de ment a szüleivel (20 éves volt - ne mondd, hogy túl kicsi), akkor teljesen végem lett, hogy ennyit sem számítok neki. Mobiltelefon még nem volt, az új otthonit nem is küldte el, azt sem tudtam, hol lakik... lezártam az egészet, most meg itt van, és önti a lelkét kifelé, hogy beleszaladt egy rossz kapcsolatba, akkor értette meg, hogy én lettem volna neki a jó, meg milyen rossz neki nélkülem. Ahogy magamat ismerem, a "két szék között a földre" megldás következik, ha nem csinálok gyorsan valamit... de mit?

Sir Quno Jedi
Ti ó'kor keveritek a romantikát a benyalás/meghunyászkodás/ledomináltság/bepapucsozódással ! 😄DD Már e'nézést ! Amiket te írkálsz néha, hát nem szeretnék a barátod lenni (nemhogy a barátnõd).

Részemrõl én rohadt békés, papucs és konfliktuskerülõ vagyok mindaddig amíg nem néznek hülyének, akkor UTÁNA nem állok jót magamért, a terninátor hajlam ugye... 😄DD

Tuvok
Látod ez a baj, kihal a mindennapi szenvedély, a romantika, ezért válik el mindenki pár év házasság után, akkor döbben rá, hogy már csak látszólag él együtt azzal, akihez anno hozzáment ...