A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mikor írod le?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. jól fõz, hangtalanul és gyorsan takarít
2. Jól keres de nálunk nem jobban
3 Aki szereti a sex-et, de miis szeretjük vele
1. Fontos, hogy olyan nõt találjunk, aki fõz és takarít
2. Fontos, hogy olyan nõt találjunk, aki jól keres
3. Fontos, hogy olyan nõt találjunk, aki szereti a szexet
4. Fontos, hogy ez a 3 nõ sohase találkozzon egymással
http://kutyuszoba.blog.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. a régebbi sem maradna túl sokáig
1+2 egyedül maradnék...
A másik baj, hogy a régebbit sem akarom bántani, elvégre vele is voltam 2 évig, és bántották mostanában elegen. Szerintem az lesz, hogy hármasban beülünk valahová, és megbeszéljük... elvégre van a két lányban hasonlóság, egyformán jó az ízlésük :-D

És hidd el van olyan, hogy elmúlik a szerelem. Fõleg ilyen fiatal korban. Ilyenkor még szinte napról napra változik az ember, és ami eddig jó volt, az lehet, hogy már nem jó. Megváltozni nem éri meg miatta, meg nem is tudnál. Szépen el kell engedni, ha menni akar. Ja és azt Te nem tudhatod, hogy ez mióta érlelõdik benne, csak félt kimondani a dolgokat.
Szóval irány csajokra vadászni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na jóccakát mindenkinek! Mingyá' kelni kell. Meló sux. 😛
"más kérdés, hogy én már kibírom bárki nélkül, bármeddig... 😊"
Na igen, a rutin és az évek. 😄
Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de nekem ez érthetetlen, hogy 2 fiatal, akik egy városban élnek, egymástól 25 percre, olyannyira elfoglaltak, hogy sehogy sem tudnak találkozni 3 héten keresztül, szökõkutaknál kerülgetik egymást, meg zenekari, meg színházi próbák állják útját a találkozóknak...szal...
Nem mondom, nekem is volt úgy, hogy 3 hétig nem találkoztunk a csajommal, mert minden nap dolgozott (én meg minden nap otthon heréskedtem... 😛) de ha akartam volna, minden nap találkozhattam volna vele...más kérdés, hogy én már kibírom bárki nélkül, bármeddig... 😊
Nagy lószart van itt a vég! 17 éves vagy banyek, még el se kezdõdött...nemhogy a vég nem jött el...
Tudom, hogy most szar, és talán még sokáig szar lesz...és azt is, hogy most nem is tudsz más csajra gondolni...de hidd el, szép lassan majd ez megváltozik.
Mindenesetre ne fuss utána! Ne feledd, hogy rajta kívül van még 1 millió csaj...
Álljatok át a telefon szexre... 😛
Sajnos, de én is ezt tudom, és akart is írni, mint Tuvok, hogy valami ok van a háttérben, ennyire hirtelen nem megy az, hogy nem szeret, meg érdekes,hogy írtad, ahogy megcsókolt, abban volt valami olyasmi, hogy nem önszántából van ez az egész. De lehet,hogy csak túl optimistán gondolkodom, de ez ugrott be nálam elsõre, ahogy olvastam.
És tényleg, próbálj kis idõt hagyni, az általában jót szokott tenni, és tuti, hogy Õ is most sokat gondolkodik rajtad szerintem.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Egyébként nekem meggyõzõdésem, hogy ok nélkül nem "szeret ki" egy hosszabb kapcsolatban a lány a párjából, pláne ha jól is érzi magát .
Sztem kezdj el okokat keresni ...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"