18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • minigirl
    Hát, én pont nem ez a típusú csaj vok. Én elvárom, h rendes legyen velem a pasim... Ha nem az, hát repül... Ennyi.
  • BEAST #17674
    pedig a nok erthetetlenek ... en azt nem ertem hogy a nok miert hasznaljak ki ha valakin latjak hogy pont nem durva "goreny", talan nem eleg magabiztos/ferfias , fogalmamsenincsen. De futnak is keresni egy durva "mostjolleteperlek" sracot. #17667! :)
  • minigirl
    Csak mellékesen: ha hosszú ideje vagytok egy csajjal, mért kell vele görényként viselkedni? Azt hiszitek, nem merjük megtenni, hogy kidobunk titeket???
    Ha még egyszer vki azt mondja, h a nők érthetetlenek, komolyan megverem. Ti vagytok a kész rejtély, és mi sem értünk hozzátok. Sőt, néha talán kevésbé igazodunk el rajtatok, mint ti rajtunk.
  • minigirl
    És ez gátol meg titeket a kedvességben??? Nem vagyok szőke, de ezt tényleg nem értem...
  • Random work
    Nos ez így igaz! A férfi ember az elején még optimista. Később már néhány szerencsétlen kapcsolat után megkeményedik és elveszti a lelkesedését. Lehet, hogy ez nem túl pozitív, de a régi kudarcok egyre óvatosabbá teszik az embert.
  • BEAST #17670
    well said :<
  • gercse
    hát jah..., de én azért még bízom a csodában, vagy a 10%-ban
  • Lacika 79
  • Nem3sis
    ezzel a két dologgal (kedvesség,megértés) csak jol megszívni lehet. lehet az ember bármilyen kedves és megértő, simán leszarják a nők (90%).
  • minigirl
    Remélem, nem durciztatok be...
    Egyébként nem leánykérés és ügyvéd kell nekünk, hanem kedvesség és megértés. El kell fogadni, ha valaki nemet mond. Ennyi, és már nincs is gondja a nőnek.
  • minigirl
    Hát, tudjátok, érdekes nézeteitek vannak... De elnézem nektek, hisz férfiak vagytok...
  • Random work
  • Match
    Én is úgy tartom helyesnek, hogy legalább 2 tanú jelenlétében jöjjön oda a hölgy az ügyvédével (és persze akkor amikor éppen az enyém is ott van) majd átadjon egy 3 példányban, szépen megfogalmazott hitelesített kérvényt, "Szeretném felszólítani XY-t hogy legyen szíves mihamarabb megkérni a kezem". tanú1 ; tanú2.
  • Lacika 79
    Hmm, én is szoktam igy húzni a csajokat néha (vagyis régen, amikor még néztem is ki valahogy :D)
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Amíg a hölgy oda nem jön hozzád és tanúk előtt hivatalosan meg nem kéri a kezed, addig minden tolakodásank minősül a részedről, már persze csak kultúrembereknél! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem te voltál akkor inkább a hibás, hogy szóba állsz idegen ÉS ittas egyénekkel, vonaton?!! :D
  • viizo
    jaaa, így egészen más, nem gondoltam hogy ennyire eldurvult a helyzet :/
  • minigirl
    Amikor lefog, és nem engedi, hogy leszálljak a vonatról? Asszem, oda már drasztikus módszerek kellenek... És sajnos kellett is nyomnom egy pofont a srácnak, hogy végre leszálljon rólam. Hja, és részeg is volt, akiket meg különösen utálok...
  • viizo
    sztem nem kell azért ilyen drasztikus módszer ;)

ha a finom leállítás után nem koppan a dolog a srácnak, akkor egy viszlát is megteszi, nem érsz rá vagy hasonlók :)
  • Random work
    Nos ez egy érdekes kérdés. Én is most beszélgetek egy lánnyal és tök kedves, de ugye nem tudom mi az a határ amikor ez még alap kedvesség és mi az amikor már extra és csak nekem szól.
    Attól félhetünk, hogy ha nem lépünk akkor elszalasztunk valamit ha lépünk akkor meg erőszakosnak tűnünk.
    Én általában a nem lépős típus vagyok és nagyon határozott jeleket kell egy lánynak adnia, hogy lépjek.
  • minigirl
    Egy tuti, mostmár bárki bármit kérdez, leordítom. És letagadom az összes nyelvvizsgám...
  • viizo
    ettől én is rosszul vagyok, és pasiként mondom ezt...

elég gáz, hogy ha normálisan néz egy lány egy csávóra, kedves vele, akkor a pasik nagy része már azt hiszi, nyert ügye van, és nyomul ezerrel, nem veszik észre magát.
  • minigirl
    A pasik mért hiszik azt, hogy ha egy csaj kedves velük, akkor már akar is valamit?
    Tegnap egy ausztrál sráv odajött hozzám a vonaton, elkezdtünk beszélgetni, és az lett a vége, hogy majdnem megerőszakolt. Annyi volt a szerencsém, hogy pont beért a vonat a Keletibe, és el tudtam menekülni. Valaki magyarázza el nekem, hogy mért kell erőszakoskodni, ha valaki nemet mond...
  • Lacika 79
    egyet értek. volt menyasszonyommal mi is majdhogynem barátok vagyunk :D
  • minigirl
    Nekem volt egy pasim, akivel nagyon csúnyán szakítottunk, de azóta már barátok vagyunk. Szerintem csak addig nem tud egy pár normálisan eéválni, míg az egyik fél szereti a másikat, a másik pedig már nem érdeklődik iránta.
  • Random work
    Az idő mindent begyógyít. Egy ideig lehet, hogy nem beszéltek, de pár hónap vagy év múlva már kopnak az emlékek és mindenki talál mást magának.
  • Match
    Viszlát!
  • saimonsed
    http://grandmaster.blog.hu/
  • gercse
    ezen én is sokat gondolkodtam, és sokszor azt hiszem, azért nem közeledek másképp egy lányhoz, mert nem akarom elveszíteni, mint barátot
  • laca103
    pedig mielőtt jártak oylan jó kapcsolatban voltak hogy olyat életben nem láttam...lelki társakból ellenségek...na ezért nem érdemes járni senkivel...
  • laca103
    és igencsak igaz hogy a szerelem a barátság megrontója
    de ezzel nem akarok áűlltalánosítani, de nagyon kevés esetet ismerek maikor a két ember viszonya még a szakítás után is normális maradt...
  • laca103
    Gyerekek ez álltalános hogy szakítás után az emberek még a baráti viyzonyt sem tartják meg?

pl nem is köszönnek egymásnak az utcán...
    ez számomra nagyon dúrva
    nem is érdemes járni senkivel.
  • minigirl
    Ha az lesz, akkor szenvedni fogok, mint a kutya, de elfogadom a döntését.
    Minden kapcsolatomat így zártam le.
  • Random work
    Nos igen nekem is most jól jön a lazítás mert elég feszes volt a kapcsolat. Pl. az egyik legjobb barátomra aki bármilyen fura is lány elég nehezen viselte az ex. Persze próbált jópofát vágni, de éreztem, hogy ő nem hiszi azt el, hogy csak barátok voltunk mindig is. Jobban örült ha a kollegákkal mentem sörözni.

Fura nekem is van egy csomó lány barátom, de a barátnők azok már nem annyira szaporodnak. :)
  • Sir Quno Jedi
    Fogjuk rá. Ez az én döntésem, el kell fogadnom. :D
  • husi007
    és vajon elégedett vagy a mostani életeddel?Szerintem már az is valami ha az ember elmondhatja,hogy nem függ sem anyagilag sem máshogyan másoktól.Pláne akkor fontos ez ha már van gyerek is.
  • DecenS
    nem, te nem vagy az... hisz te drolyid vagy :D
  • Sir Quno Jedi
    Bár szerintem nem érted. Tudod én is pár nélkül élek, ha ez segít.
  • Sir Quno Jedi
    Értem. Ebből az következik, hogy én nem volnék az?! :DDD Köszönöm, igyexem!
  • husi007
    azért mert te nem így gondolod azért még nem kell a másikat elásni.Nekem ezek fontos dolgok.Ha ez neked nem tetszik akkor nem muszáj hozzászólnod.A "Decens " nevű valakivel nagyon jól elbeszélgettem,vannak még normális emberek.