A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én azt gondolom, hogy ilyen korban a lányok tapasztalatot/skalpokat és nem férjet keresnek.
Ja, és a barátnõd sms-ezõs haverja meg egy gyökér...
Az ilyet egyszerûen <#violent>#violent>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem figyelnél a bnõmre, akkor elõtte szólok neki, hogy köszi ennyi.
Jó fax voltam nem figyeltem rá,de ezért nem kell otthagyni vkit...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Annyi biztos, hogy kevés olyan dolog van, amitõl úgy falnak tudok menni, mint ez "kedves vagy és szeretnivaló, de......."
(mondjuk az utóbbi idõben ez nekem már nem okoz fejfájást és nem is fog már többé) 😊
DecenS, ha mindenáron keresni akarunk vmi rejtegetni valót, az leginkább
régi barát lehet. Egy ilyen hosszú kapcsolat nem mindig ér véget ripsz ropsz, persze ez csak egy lehetõség.
mesélj
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Jött is rá válasz 😊
Ne írjak neki olyan SMS-eket, amiktõl percekig nem tud magához térni 😊
Akkor valszeg tényeg csak fél, és idõ kell neki? <#fejvakaras>#fejvakaras><#szeret>#szeret>
Ejj, fene azt a régimódi hõsszerelmes fajtámat, eddig csak bajom volt belõle 😊
De menni fog, én szurkolok. 😊
rejtõzhet valami más is a felszín alatt, ha nem akar veled lenni..
...vagy, egy kis hódítás után mégis engedi majd magát neked.
Story: szilveszterkor összejöttünk, találkoztunk utána kétszer. Minden olyan volt, mint a mesében. Mintha ezer éve ismernénk egymást, stb.
Barátnõinek áradozik rólam, stb. De mégis az a helyzet, hogy MOST nem tud velem lenni. Elõször nem mondta meg az okát, de aztán nagy nehezen sikerült kiszedni belõle. Nemrég lett vége egy 4 éves kapcsolatának, és nem gondolta volna, hogy 2 találkozás után ennyire közel kerülünk egymáshoz. Ettõl megijedt vajon, és idõ kell neki?
Én várok rá, mert évek óta nem éreztem ilyet, mint amikor vele vagyok.
De kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
!nka und G3ri
nekem regebben maniam volt a vasarolgatas,termeszetesen amit akartam venni,azt sosem talaltam,viszont vettem helyette vmit amit egyaltalan nem terveztem be,kétszer annyiert,azt azota is ott rohad a szekrenyben...
most viszont mar kifejezetten rühellek vasarolni,mert türelmetlen vagyok,feszült,es nem birom a hosszas nezelödeseket.szoval ahogy idösödik az ember ugy valik egyre kedvtelenebbé...legalabbis a mi csaladunkban ez igy van😊
Alah Alik Ya Sidi!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Iszonyat unalmas lenne minden! 😊
;-)