18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Random work
    10% vagyok nem bunkózok.
    Bár néha azért előfordul, de nem szándékosan inkább pillanatnyi figyelmetlenség. :(
  • minigirl
    Tudom, hogy az én hibám is, főleg úgy, hogy a pasim 2 évvel fiatalabb nálam, és részben az én kezem is benne volt, hogy olyan legyen, amilyen. 8 éves kora óta "nevelem" a jómodorra, mégsem jött össze... Hát, most ez van... Talán az a legnagyobb baj, hogy én még így is szeretem... Ki tudja?
  • Sir Quno Jedi
    Ki a bunkó??? Naja. Sok tahót hord a hátán a föld nevű bolygó...dehát ezt kell szeretni. Ha nem találsz normálisakat, akkor (bár részben ez a te hibád is) nem kell görcsölni. Élsz a vakvilágba, ahogy tudsz. Magad vagy, saját szabályok.
  • minigirl
    Ezt eddig tökéletesen értem, meg is teszem... Ettől függetlenül mért kell bunkónak lennetek olyan nőkkel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek értetek, és ez állítólag elég is?
  • Lacika 79
    jah, amúgy már nem az első eset, hogy gyűjti a felkiáltójeleket és a bannokat.
  • Lacika 79
    vigyázz, mert kirakja a képeidet, és lelki terrorban kell élned ezek után, mint nekem
  • Random work
    Ahogy látom eddigi hozzászólásaid elég alacsony értelmi szintet képviselnek lásd. bünti. Szerintem akkor lennél a legokosabb ha elhúznál innen.

Lehet lenyomozni iwiw-en...
  • Lacika 79
    fenébe, pedig kezdtem reménykedni, hogy a kis 10 éves testedet meg lehet análisan csinálni egy baseball ütővel
  • BEAST #17707
    en ugy vettem eszre pont rajtad rohognek , es nem azert mert olyan vicces ember vagy.
  • Cmdr
    Igen kurvára tetszik a nyomi fejed, és a hab tested! :D Ja, "barátai" tényleg vannak mindenkinek, csak éppen nem mindenki készít ilyen összebújós képeket! ;) Amúgy, nem kell mentegetőzni, mert már felesleges, itt is, és a Partyarcokban is már mindenki rajtad röhög!
  • Lacika 79
    fedi a valóságot az okosságod :)
  • Lacika 79
    tudod, van akinek vannak barátai és testvérei :P
    meg minek nézegeted az iwiw-es oldalamat? tetszek, cunci?
  • Skill
    csajok jönnek mennek barátok maradnak :) nem mintha ismerném a storyt csak ugy benyögtem valami okoságot
  • Cmdr
    Tudod öregem, elég furi ezt buzulásos ellenes dolgot tőled olvasni, amikor az iwiw oldaladon csak fiúkákkal vagy fényképezve!
  • Lacika 79
    tudod, divat a buzulás. még szerencse, hogy én nem követem a divatot
  • DecenS
    LoL :D
  • BEAST #17699
    jo kerdes , fogalmamsenincsen
  • Bammy
    Mértnem szereti már senkise a forró puncit?:/
  • Cmdr
    Korlátlan mennyiségű orál, és anál sex... :)
  • gercse
    szintúgy
  • Nem3sis
    nekem pl elég ha szeretnek,foglakoznak velem.asszem ez nem kiván egyetemet.
  • minigirl
    Akkor itt valami baj van. Kérlek, segíts, mik azok az egyszerű dolgok? (Nem gúnyolódásképp kérdezem, tényleg nem tudom)
  • Sir Quno Jedi
    Nem függ össze a kettő. Én is elmebeteg vagyok, sőt barátaim egyike sem teljesen komplett, mégis 1xű dolgokra vágyunk emellett.
  • minigirl
    Nem mindegyik ám! Vannak őrültek, és én csak olyanokat ismerek...
  • minigirl
    ejj, hát nyuszis sziget... ott még cuki rejtekhelyek is vannak...
  • Sir Quno Jedi
    Pedik a férfiak általában kúva 1xűek ám. 1xű dolgokat akarnak és azt sem bonyolítják túl.
  • Cmdr
    Jáj! :) Mondjuk, bárhol?
  • spy803
    Sziasztok!
    Kedvesemmel már 3 hónapja, hogy együtt vagyunk, a szüleivel nagyon jól kijövök, csak az én szüleim valahogy nem nagyon kedvelik ezt a kapcsolatot. De ez remélem idővel megváltozik, az ok amiért írok, hogy nem tudtok jó helyeket Pest környékén ahol nem zavar senki, és teljesen egyedül, kettesben lehetünk? Mielőtt arra gondolnátok, nem akarunk lefekedni, még biztosan nem, csek egyedül akarunk lenni.
  • minigirl
    Ha ezt rólam írtad, akkor teljesen igazad van, és köcc.
  • sz4bolcs
    Lehet ő ilyen régimódi, tiszta, szerető ember, aki nem szereti, ha megalázzák, és semmibe veszik...
  • sz4bolcs
    Ezek szerint nálunk más a helyzet.
    Utálok goromba lenni a barátnőmmel, mert nagyon szomorú lesz, ha nem vagyok vele kedves.
    Persze ki tud mindig kedves lenni?
    Nekem kéne jobbnak lennem, nem hagyni, hogy eluralkodjon rajtam a düh..
  • minigirl
    Tökéletesen értem. :) És nem hagyom, h megalázzanak, bármilyen alacsony szintű is legyen az. :)
  • Cmdr
    Látom nem érted, mit akartam mondani! :) Mind1! :)
  • minigirl
    Jah, és engem nem lehet megalázni, mert visszaadom, nagyon csúnyán.
  • minigirl
    A szemüveges egyetemistát, hisz én is az vagyok...
    100 kilós pasikkal pedig egyébként sem tárgyalok. Rühellem a kigyúrt állatokat. A szép, szálkás test még ok, de ha tömör izom, akkor már rosszul vagyok... De ez nem ide tartozik, csak gondoltam, jobb, ha ezt tisztázzuk.
  • Cmdr
    "Ha nem az, hát repül... Ennyi."

Úgyan már! Minden, minden nőnek szüksége van arra, hogy meg legyen valamilyen szinten meg legyen alázva, mert nyilván te sem éreznéd jól magad egy olyan pasi mellett aki nyámnyila! Képzeljünk el, hogy összejössz egy vékonyka, szemüveges egyetemista sráccal, aki kedves veled, aranyos, jószívű, stb... aztán jön egy 100 kilós, izmos, vállalkozó pasi, aki kicsit leszar, semmibevesz, de akiben érzed az "erőt", kit választasz? Ennyi.
  • minigirl
    ééééédessss vagy!
  • BEAST #17678
    dehogynem , legalabbis a pasik 10%-a igen
  • minigirl
    Örüljek neki? A pasik azt a bizonyos 10%-ot sem értékelik...
  • cbdkroa #17676
    Akkor benne vagy a kevés 10% -ban.