A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt értem, de ha már egyszer azt mondta, hogy nem kellesz neki, akkor miért akarod mindenáron visszanyalni magad?
Nem érzed szarnak az egészet???
Hogyaszondja: más madár kellett már neki, de mivel az nem jött össze, így hát (addig amíg nincs jobb) esetleg megteszed mégis te is (mivel per pillanat nincs jobb)...
Na most ha lenne egy kis tartásod, hagynád a picsába...
Vagy úgy érzed: már nem lesz soha többé más nõ az életben? Vagy mi van?
Nem érzed szarnak az egészet???
Hogyaszondja: más madár kellett már neki, de mivel az nem jött össze, így hát (addig amíg nincs jobb) esetleg megteszed mégis te is (mivel per pillanat nincs jobb)...
Na most ha lenne egy kis tartásod, hagynád a picsába...
Vagy úgy érzed: már nem lesz soha többé más nõ az életben? Vagy mi van?
nos a témára visszatérve, a tervem: pénteken személyes látogatás lesz, és megkérdezem konkrétan, lényegre törõen, egy virág kiséretében, hogy akkor megpróbáljuk-e újra...
nemtom nálad mi a komoly... amugy nem sok...
nemtom nálad mi a komoly... amugy nem sok...
M'ér'?! Nem is! 😛
Áááááááááááá! 😊 Honnan szedted elõ ezt a hozzászólást? 😄
Egyébként azt hittem, hogy csk csúnya vagyok... 😊
Egyébként azt hittem, hogy csk csúnya vagyok... 😊
[/spam]™
Nem erõszak a disznótor, akaratos nõkkel fejfájások sorozatának elkerülése érdekében nem tárgyalok 😛
1. Úgy látom kérdésekkel nálad nem lehet menni semmire 😊
2. Nem csak kérdésre lehet válaszolni, hanem hozzászólásra is 😛
2. Nem csak kérdésre lehet válaszolni, hanem hozzászólásra is 😛
Nekem van olyanom bibibííí! 

azt kérdezted, h megkérdezheted-e
írja: 18 és 25 között
#8335 - netovább!!! Tibia legyen az elsõ! 😊
írja: 18 és 25 között
#8335 - netovább!!! Tibia legyen az elsõ! 😊
[/spam]™
Legnépszerûbb témák: 5. A barátnõ nevû élõlény
tovább, tovább😊
tovább, tovább😊
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
te akartad:
- aki egyszer másfelé tekint, azt másodszor is megteszi, ahogy meglát valaki mást
- biztos nem volt véletlen
- lehet, hogy már nem tudsz neki megadni mindent...
- szóval azzal a mukival nem lesz semmi, de majd jön másik (lehet, h 1 hónap múlva, lehet, hogy 12 hónap múlva)
- aki egyszer másfelé tekint, azt másodszor is megteszi, ahogy meglát valaki mást
- biztos nem volt véletlen
- lehet, hogy már nem tudsz neki megadni mindent...
- szóval azzal a mukival nem lesz semmi, de majd jön másik (lehet, h 1 hónap múlva, lehet, hogy 12 hónap múlva)
[/spam]™
ne ércs férre! semmi rosszaindulatút nem akartam írni, csak a gondolataimat, amit jobb, ha nem osztok meg most veled. remélem értesz!
[/spam]™
vazzegh Miskolc 😄
de most mi a gond ? kajakra nem értem
ha az a gondod, hogy nem találtam csajt, akkor tévedsz 😉 de visszahútz bazzeh... ez van...
de most mi a gond ? kajakra nem értem
ha az a gondod, hogy nem találtam csajt, akkor tévedsz 😉 de visszahútz bazzeh... ez van...
Hát apám, minden várakozásomat alulmúlod! Viccen kívül!
Hol laksz te? Valami kihalt, lakatlan szigten, ahol összesen 3 csaj van??? (veled együtt... 😛PP)
Hol laksz te? Valami kihalt, lakatlan szigten, ahol összesen 3 csaj van??? (veled együtt... 😛PP)
Jól értem, hogy egy madár miatt lett vége, de mivel a madár nem mutatott hajlandóságot, ezért ha te nem találsz egy csajt magadnak, akkor esetleg lehet minden úgy, mint régen???