A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit kikészítettem: csak néztem rá, csak úgy, persze ez õt "idegesítette", meg hogy nem kellett volna ajándékot venni neki, és ez "idegesítette". én meg néztem a csomagot :D szal lelki terror :D
nah megjöttem... :)
gecc... most lehet nektek kudarc lesz a tegnapi miatt, de megvan mindennek a helye és ideje... lényeg: semmi nemvolt... nem, nem én voltam a balfasz. Délután elmentem venni ajándékot: öntött vas gyertyatartó + zöld geogyertya? + rózsás tasi = 2k. Nemlényeg. lecammogtam hozzá... hát meglepetés az volt, jó szokásához képen kinézett az ablakon kiaz, én meg a beton oszlop mögött bújtam el :D kifele jövet, majd leesett az álla, csak lesett hogy mivan... örült! beengedett, bementem, lecuccoltam, és õ kiment innivalóértt... addig elõkapartam az ajándékot... visszajött, egybõl vágta hogy mivan, és elkezdett ellenkezni (olyan édesen :P) vigyorgott ezerrel, és én odaadtam az ajándékot. virág nem volt. ezútán kiültünk bogarettázni, dumálgattunk, mi van velem, suli, meg miegymás, kérdezgettem én is... aztán bementünk, nem volt semmi, vigyorogtam rá, kicsit kikészítettem, boldog voltam... néztük a Tv-t közben ment a duma, aztán nosztalgiából kinyomkodta az arcom
persze tûrtem férfiasan... utánna befeküdt mellém, azátn menni kellett (ez törttént 2 óra altt
) és utánna a kapuban is dumáltunk, de azt vettem észre hogy gecizik velem :D szal nem kérdeztem rá a dologra mert ez taktikai fontossággal bír... (amugy 3 puszi volt az elköszönés
) UGYANIS !!! mi úgy beszéltük meg amikor elváltunk, hogy 2 heted ad nekem, hogy találjak másik lányt... ha nem sikerül, akkor ott lesz nekem... NOS... ez a 2 hét ezen a hétvégén jár le... TEHÁT !!! ehétvégén megint vizit lesz, megérdeklõdtem hogy szombaton otthon lesz, és így arra a napra hagyom a RÓZSÁT és a szerelmi monológot... és ezt mind egymagam ötlöttem ki
... nos hát ennyi volt, rövden, tömören... de szombaton nem lesz izé, vigyorgás meg szekálás... tény !!! csak nemtom hogy szombaton rá érek-e
szerintetek is hülyeség telefonon megdumálni ? 
gecc... most lehet nektek kudarc lesz a tegnapi miatt, de megvan mindennek a helye és ideje... lényeg: semmi nemvolt... nem, nem én voltam a balfasz. Délután elmentem venni ajándékot: öntött vas gyertyatartó + zöld geogyertya? + rózsás tasi = 2k. Nemlényeg. lecammogtam hozzá... hát meglepetés az volt, jó szokásához képen kinézett az ablakon kiaz, én meg a beton oszlop mögött bújtam el :D kifele jövet, majd leesett az álla, csak lesett hogy mivan... örült! beengedett, bementem, lecuccoltam, és õ kiment innivalóértt... addig elõkapartam az ajándékot... visszajött, egybõl vágta hogy mivan, és elkezdett ellenkezni (olyan édesen :P) vigyorgott ezerrel, és én odaadtam az ajándékot. virág nem volt.
persze tûrtem férfiasan... utánna befeküdt mellém, azátn menni kellett (ez törttént 2 óra altt
) és utánna a kapuban is dumáltunk, de azt vettem észre hogy gecizik velem :D szal nem kérdeztem rá a dologra mert ez taktikai fontossággal bír... (amugy 3 puszi volt az elköszönés
) UGYANIS !!! mi úgy beszéltük meg amikor elváltunk, hogy 2 heted ad nekem, hogy találjak másik lányt... ha nem sikerül, akkor ott lesz nekem... NOS... ez a 2 hét ezen a hétvégén jár le... TEHÁT !!! ehétvégén megint vizit lesz, megérdeklõdtem hogy szombaton otthon lesz, és így arra a napra hagyom a RÓZSÁT és a szerelmi monológot... és ezt mind egymagam ötlöttem ki
... nos hát ennyi volt, rövden, tömören... de szombaton nem lesz izé, vigyorgás meg szekálás... tény !!! csak nemtom hogy szombaton rá érek-e
szerintetek is hülyeség telefonon megdumálni ? 
tesvéreim.. nem csak egedül agyalok hát.. megnyugtató.
Bár én az elsõ nagy vizsgámon elbuktam. Viszont az nem én voltam.. Messze nem én.:)
Bár én az elsõ nagy vizsgámon elbuktam. Viszont az nem én voltam.. Messze nem én.:)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Való igaz, hogy minél többet agyal az ember, annál rosszabb (én ráadásul agyonagyaló vagyok vaze, leszokóban). Oda kell menni azt spontaneitás. HA valaki nem tud jól rögtönözni, akkor úgyis beszívja, mert az élet forgatókönyvbe nincsen betekintésünk. ÉS végülis akkor vagy önmagad igazán, ha beledobnak a mélyvízbe és nem tudsz felkészülni elõre semmire, akkor magadat adod, de még mennyire...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bár én kezdem magam leszoktatni az ilyen szintû agyalásról. :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ss jj :D kedvenc idézet a blöffbõl Tonytól: "most akkor megöljem vagy ne?" Mit lehet ennyit szarozni. Úgysem fogja kinyitni. :-))) Magamban is ezt útálom, és tényleg nagyon rossz tulajdonság mindent ennyire elõre tervezni...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nahjovan gyerekek, köcci mindent, elmegyek, szívok egy cigit aztán durmolok... holnap meglátjuk mi lesz... majd este 5-6fele érek haza aztán írok egy bazi nagy beszámolót... thx a segítséget, remélem összejön :)
bye...
bye...
NE legyél már naív! A szülinapján méssz meglátogatni egy dugig rakott táskával, amire úgy vigyázol, mint a hímestojásra, az jobb?!? Elég meglepi leszel így is, ahogy vagy. :)
de akkor nem lesz meglepi... látja hogy a kezemben a cucc... nagy levegõt vesz, hogy valhogy kibírja átveszi és bemegy ?
Ez nekem magas. Minek elpakolni mindent.
2 verzió van:
1. Fogod a cuccokat, és odaadod mindegy milyen sorrendben a szülinapjára. Aztán beszélgetések sokasága közben befûzöd.
2. Átadod az ajándékot szülinapra, a virágot meg utána más miatt. HA akarod elõször hívasd be magad, hogy nem lehetne-e esetleg bemmenni és úgí, meg izé, és akkor...
2 verzió van:
1. Fogod a cuccokat, és odaadod mindegy milyen sorrendben a szülinapjára. Aztán beszélgetések sokasága közben befûzöd.
2. Átadod az ajándékot szülinapra, a virágot meg utána más miatt. HA akarod elõször hívasd be magad, hogy nem lehetne-e esetleg bemmenni és úgí, meg izé, és akkor...
MEGVAN ! hmm... elteszek mindent... rózsát is meg ajádnékot is... megnézem mit cselekszik, beenged-e vagy sem, hiszen csak nem állhatok ott a kapuban... megmondom hogy beteg látogatás
... persze táska nem háton, hanem kézben tetejébe a kis cuccok... aztán ha bemegyünk... akkor sztem mindegy a sorrend... akár az udvaron is odaadom... !
Nem uccán, hanem bent. Úgy se úgy lesz, hogy kinyitja az ajtót, és: "Na mit hoztál Prezi? Add ide oszt mondjad!"...
szvsz fölösleges cselezni. Minek? Úgy is észreveszi, és nem is fog elõtted bemenni a lakásba, hanem bezárja mögötted az ajtót.
útcán nem monológozunk, mert akkor azt figyelné, hogy "ki látja ezt a térdelõ szerencsétlent elõttem ?!"
Ezen még mindíg fetrengek a röhögéstõl :DDDD
"gecc a rózsa gallyra fogg menni a táskában..."
"gecc a rózsa gallyra fogg menni a táskában..."
NE tedd be azt a kurva rózsát a táskába!!! Egyik kézbe az ajándék (jobb), másik kézbe a rózsa. Ajándék oda, Puszi-puszi, aztán rózsa, majd monológ.
Rózsát tedd le az ajtó mellé, hogy ne lássa, amikor elindul befelé, menj mögötte, kapd fel a csokrot magad mögé, úgy oda tod adni benn is .
hmm... most teljesen felborúlt a terv a fejemben... akkor elõbb az ajándékot ??? gecc a rózsa gallyra fogg menni a táskában...
Ha rózsánál maradsz, akkor a cuccost add oda elõbb, és mondd, hogy "szülinapod alkalmából", aztán a virágot "ezt pedig khmmm alkalmmából" :)))
A tuti befutó: BEcsöngetsz, ajtótnyit: szülinapra átadod az ajándékot, a virág mellé meg kinyögöd, hogy mit is akarsz valójában az ajándék után.
szóval légyszives, egy jó okot mondj amiért a vörös rózsát adom neki... legrosszabb az ha magamtól kitalálok vmi faszságot...
ezt tényleg nem nagyon értettem... :/
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ott az érettségizõ diákoknak szófosásuk van, persze akkora amorf mondanivalóval, hogy jó, hogy vasárnaponkánt volt, mert kómában feküdtem általában...
mé? ott voltak ilyenek? nem nézek TV-t... csak Buffy-t 

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
tuti az lesz amugy... csak hát amikor meglátom, és elõhúzom, akkor mit mondjak neki ? mert nem a szülinapjára lesz, mert arr ott van az ajándák !