18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • PResident Evil
    ehh... engem ne üdvözölj... régi róka vagyok itt
  • ZsirosKenyer
    üdv a megszállott szerelmesek klubjában!
  • PResident Evil
    én csak ámulok a hozzászólásokon :)
  • ZsirosKenyer
    én épp így akarom eldönteni hogy ő az-e akire annyira várok..
    vissza akarom szerezni, és majd az együtt eltöltött évek eldöntik hogy érdemes-e együttmaradnunk..de így nélküle csak bebeszélem magamnak hogy ő az igazi, és ez nem is fog változni amíg vissza nem szerzem..úgyhogy egy pár hónap múlva az enyém lesz, és ebben nem akadályozhat meg senki
  • Faki
    Na ha már az én sarkításaimba belekötsz, akkor énis mondok neked valamit :) Egy lány nem tud néha fiú aggyal gondolkodni és ilyenkor kikérheti egy pasi véleményét. Fiúkba van pár dolog amit a lányok nem értenek, azaz nem tiszta nekik hogy párjuk mit miért csinál, és ilyenkor, magadból kiindulva (mert elvileg te is srác vagy) tudsz tanácsot adni. Persze, ha valami baromság a kérdés, akkor megértem a menekülésaforrócsokiért megoldásodat.
  • akos
    Persze, hogy pasi és pasi is nagyon különbözőek. Engem mindig elkap a harctéri ideg, amikor a lánybarátaim azzal jönnek hozzám, hogy "már megint olyan hülye volt a barátom, ezt-meg-ezt csinálta, szerinted miért tette ezt... te is pasi vagy!" Na ilyenkor szokott ellilulni a fejem és inkább egy szó nélkül kimegyek a konyhába csinálni egy forró csokit.

Az egy dolog, hogy Zsíros szerelmes ebbe a csajba. De hát legalább mérlegelje, hogy miféle nő is ez! Ha már egyszer lapátra tette, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán visszakönyörögnie magát. Sokkal kellemetlenebb, ha menet közben döbben rá, hogy a csaj közel sem olyan ideális, mint amit elképzelt, megálomodott róla. (Direkt emeltem ki a szavakat!) És ha már most bűzlik a dolog - hiszen alább Zsíros maga írta, hogy nem gömbölyű a csaj, akkor szerintem nagyon is ajánlott lenne inkább takarodót fújni és lenyelni a békát, hogy ezt bizony bebukta.

Mások problémáját pedig mindig könnyebb megoldani. :o) Tanácsot adni nem nagy felelőség: megfogadni az!
  • Faki
    Hát ja elszaladt a lovam, de itt szitura értettem ezt a nyelvezetet. 2 barátom is nagyon megjárta, mert iszonyatosan labilis tud lenni egy 16-7 éves ember (érzelmileg). Nem igazán tudják hogyan kellene viselkedni egy kapcsolatban, és nagyon nagy butaságokat szoktak csinálni. Nah, akinek sok türelme van és bírja a sűrű ostorcsapdosásokat a hátán, annak nagy harcok árán, talán meglesz a happy end.
    Akinek még nem esett le ez általánosítás, mellékhatások elkerülése érdekében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg háziorvosát gyógyszerészét.
  • Lacika 79
    "Nő és nő, annyira különbözőek"
    Ez ránk is igaz teljesen. Ha neki ez a lány kell, akkor mondhatsz bármit. Ezzel mindenki így van sztem. Őt szereti, és talán tanult a hibából. Ha ez nem jön össze, legközelebb majd kamatoztatja.
    Ehh. Beszélek itt sok sületlenséget, a saját problémámat mégsem tudom megoldani.
  • akos
    Nem, nem adtam fel... ha visszatekersz pár lapot, péntek környékén megtalálhatod az írásom. Szép hosszú monológ, abból tájékozódhatsz, ha érdekel.
  • Lacika 79
    Adj neki egy kis időt. De ezt tudasd vele is. Ha kellesz neki, valszeg szól, vagy mittomén.
  • akos
    Na én ettől a "te nő vagy..." kezdetű mondattól Kriszti helyében rögtön gutaütést kaptam volna. Ne hidd, hogy ő könnyebben bele tudja magát képzelni bárki más helyébe. Nő és nő, annyira különbözőek. Szóval ennyire azért ne általánosíts, mert ez sértő. Szerintem.
    Instant dolog pedig nem létezik. Neked kell elintézned magadban. Az idő pedig segíthet, sőt segíteni is fog, de nem old meg helyetted semmit. Te basztad el, neked fáj. És ez így is van rendjén. De most már csak Te nehezíted a saját dolgod. Szemmel láthatóan tök fölöslegesen, ha egyszer ennyire önző a csaj. Egy ilyen spiné kell neked? Egy önző kis liba...?
  • ZsirosKenyer
    akkor hadd gratuláljak neked is
    de ugye te sem adtad még fel teljesen?
  • ZsirosKenyer
    ez így van..és képtelen megbocsátani. Ma is végig arról beszélt hogy mennyire bánja hogy összejött velem blabla.. (pfff :))
    és hogy nem sezret..de aztán mindig kiderül a végén h még érez vmit..minden 2. sora ellentmondás, egyszerűen összevissza beszél..nekem vmiért nagyon egyértelmű hogy még mindig bosszút akar állni..
    te nő vagy, szerinted meddig fogja ezt folytatni? vagy hogy békíthetném ki? én azt látom jónak hogy majd az idő elintézi..de ha esetleg tudsz vmi instant dolgot akkor leirhatnad :)
  • Lacika 79
  • Lacika 79
    Az egyik rádióban itt felénk szokott lenni ilyenkor egy "spiritiszta" műsor. Júslás, meg ilyesmi. Na szal írtam egy SMS-t, hogy mi a helyzet velünk, (szül. dátum, stb.) Asszonta a hölgy, hogy kb. 2 hónapon belül lát esélyt a békülésre. Valahogy én is érzem, hogy nincs lezárva az ügy. Nemtom, lehet-e bízni az ilyen dolgokban, de remélem igaza lesz.
  • akos
    Azért egy kicsit finomabb is lehetnél. Az egy dolog, hogy általánosítás - ilyen témában ez bocsánatos bűn, sőt olykor megkerülhetetlen. De azért nem kéne megfeledkezni a kultúrált hangnemről és arról, hogy mindig vannak kivételek. Történetesen az én nagy Ő-m, akiről pár napja meséltem itt, 16 éves volt, mikor megismerkedtünk; 3 évet voltunk együtt, és nagyobbrészt az én ballépésem miatt mentünk szét... Zsal...!
  • Lacika 79
    Bizony. Néha nehéz kiismerni benneteket. :)
  • krisztike
    Ez már valami,a sértődést nem mindig lehet lenyelni.Igaza van Ákosnak nincs lehetetlen,csak tehetetlen ember.De neked sikerülni fog.
  • krisztike
    Ejha!Ember a te szókincsed kimagasló.Egy nő,ha ő is a hibás a sértést szíven szúrásként,árulásként fogja fel.
  • akos
    Menni fog ez. Belejössz, mint kiskutya az ugatásba. Szépen lassan elmúlik.
  • ZsirosKenyer
    azt kéne..bár ő olyan sokat jelent nekem hogy akár azt is meegvárnám szívesen amíg felnőne :)
    egyelőre megpróbálom visszaszerezni akárki akármit mond, aztán max ha megvan minden erőmmel arra fogok koncentárlni hogy megtaláljam benne a rosszat, kiszeressek belőle és örökre elfelejtsem.. Úgyis 1-2 év múlva költözök el valszeg úgyhogy ott már lesznek j bigék..ez a város már kimerült :))

amúgyis haladtam: ma már úgy tudtam vele beszélni hogy nem fájt különösebben belül semmi..
  • Faki
    16 éves, sejtettem. 16-7 éves bigéket kerüld mint a rakás szart, mert ha belelépsz, büdös leszel és sokáig tart lekaparni. Várd meg míg leszárad, oszt keress valami hozzádillőt!
  • ZsirosKenyer
    ja amúgy nem ismered az előzményeket.. nem csaltam meg..sőt ő csalt meg engem..én csak megbántottam..
  • ZsirosKenyer
    épp ezaz..képtelen vagyok elfelejteni... Azóta már majdnem összejöttem vagy 7 csajjal de semelyikkel sem ereztem olyan jol magamat mint amikor csak fel orara talalkoztam az exemmel..
  • Sztrovacsek
    Nem értelek, ZsírosKenyér!

Azt mondod, hogy egy hülye kis liba. Másrészt "rosszat okoztál neki", gondolom, megcsaltad, vagyis nem volt elég jó neked, mert más is kellett.

Akkor minek futsz utánna? Hadd menjen.
  • ZsirosKenyer
    yaya...
    azt kéne..csak tudod szerelem meg minden..én sem hittem volna hogy egy tizenévesbe így beletudok szeretni
  • petyka2
    Csá csumi!
  • akos
    Hááá! :o) Szevasz öreg harcos!
  • akos
    Szerintem felejtő. Keress másik csajt.

Yo a bringád!
  • petyka2
    16???
  • ZsirosKenyer
    én is ezt terveztem..
    hány éves?amúgy ez a legnagyobb bajom..hogy hülye kis liba..16 éves (pfff)..utálom.. remélem egyszer benő a feje lágya..

új pasi? igen végülis ő volt az exe előttem.. Tudod már meséltem hogy hozzá járt sírni mindig ha velem gond volt.. szóval most valóban így van hogy nála nyalogatja a sebeit.. egyelőre el kell felejtenem..
  • Faki
    Öööööö hény éves is a kisasszony? Már neharagudj, de ilyen dumával elémállna a barinőm én torkonröhögném :) Azért mert szoltál neki, probáltad finomítani az oboázását, ezért fajult el az egész? Gondolom kultúráltan és óvatosan adtál neki tanácsot, akkor nemtom miért szórakozik.
    Biztos hogy csak ez a baja?! Ha igen, akkor hagyd a picsbe.

log out
  • akos
    Hja, hogy neki van új pasija is...?
    Hát akkor szerintem felejtsd el egy időre a lányzót. Talán jobb lesz neki, ha egy kicsit most más mellett heveri ki a sebeket. Meg lehet, neked is körül kéne nézned más fronton.
  • ZsirosKenyer
    már bocsánatot kértem de ő továbbra is paraszt volt velem..az úja barátját emlegeti mindig hogy miylen jó..modntam neki h ne tegye mert szar erzes ez nekem nagyon, erre mindig belémköt hogy nehogy azt higgyem hogy körülöttem forog a világ, meg hogy legalább ez az új srác meg tudja tartani és nem veszíti el úgy mint én.. NAKÖSZ..

mikor már kezdek jobbanlenni mindig belémköt és visszaesek..ezt nem hagyhatom..
  • akos
    Úgy, hogy bocsánatot kérsz, yofiú leszel, és yová teszed...
    Magától nem fog csak úgy megjavulni a dolog. Jah, és elfelejteni biztos nem fogja.
  • ZsirosKenyer
    akkor mondd, hogy erjem el h elfelejtse a rosszat amit okoztam neki?
  • Faki
    100%-ig igazat adok neked :)
  • WiLDoR
    "a letiltom és nem beszélek vele" szindróma mire megoldás? imho semmire. hosszútávon csak magaddal fox kicseszni.
    a csaj egy darabig próbál majd elérni, majd egy idő után beleun, s lemond mindenféle kapcsolatfelvételről veled kapcsolatban. ezt okozhatja a csalódás is, amit az gerjeszt benne, hogy nem tud elérni.
    ha megkeres, beszélj vele. vagy csak azt hiszi, hogy utálod, hogy megharagudtál, hogy nem akarsz/mersz vele beszélni, s ezért mond le rólad.
    szerintem már az is egyfajta "fegyvertény", hogy ő keres meg téged, s nem te "kopogtatsz" nála állandóan.
    abban meg ne légy annyira biztos, hogy olyan nagyon utál ő téged, mint amennyire te azt hiszed. beszéltél már vele erről? megkérdezted a véleményét/érzéseit/gondolatait ezzel kapcsolatban? lehet, hogy csak te nagyobbitod fel magadban a dolgokat a valós problémánál nagyobbra...

engem is 2 év után keresett meg az első ex-barátnőm, aki szeretné felvenni velem újra a kapcsolatot. naná, hogy nem mondtam rá nemet, sőt kifejezetten örültem neki. nem vagyok hülye, hogy kihagyjak akármit is az életemből, ami akárcsak 1 pici örömet is okozhat. a problémákon meg felesleges rágódni, a dolgok mindig megoldják önmagukat idővel. legalábbis szerintem. (eddigi tapasztalat ez volt.)

(bár ez mind privát véleményem volt)
  • Faki
    És ha ő másképpen gondolkodik? Félreért valamit és akkor baszhatod az egészet. Na mind1, te dolgod :)
  • ZsirosKenyer
    mert msot nem szabad beszelnunk egy darabig..h elfeljtse az utálatot amit érzett/érez irántam..tudod..a NAGY próbatétel.. Ha elfelejt b*ssza meg..ha jelentek neki vmit egy idő után úgyis megkeres.. pszicholoooogia