18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10467 Nem biztos, h van ertelme... Sztem ha egyszer valaminek vege lesz, abbol mar normalis dolog nem sulhet ki, bar vannak kivetelek, de lehet inkabb mas utan kellene telleg nezned:) Sztem egyebkent csajt csajjal lehet elfelejteni, szal szepen beleszeretsz valaki masba, aztan eszre se veszed, h a masik csaj meg letezik...:) -
ZsirosKenyer #10466 mert szeretem és minden 2. percben rágondolok...te még sosem voltál szerelmes? -
#10465 Valami hajszolása nem biztos hogy jó dolog.
Miért kell feltétlenül ezt csinálnod? -
ZsirosKenyer #10464 na nézzük címszavakban:
szerelem+hiány=depresszió >> nem kaphatom meg akit imádok >> mit csinálok? >> keresek vki mást aki enyhíti a bánatomat >> persze eközben még mindig a régit szeretem..
mert uyge midnenki tudja hogy egyeüdl nagyon rossz
krisztike: egy webstudional vagyok webdesigner..ha ez mond vmit(értsd:weblapokat tervezek, készítek) -
#10463 Sokat olvasom a topikot, de nem írok, mert 5 hónapja együtt vagyok egy 17 éves () lánnyal, és nincs okom panaszra.
Halkan jegyzem meg hogy vannak időszakok (azok a nehéz napok) amikor a nők megőrülnek, így van ezzel Ő is :D -
#10462 Már sokadszor olvasom hogy megkörnyékeztél valakit, ugyanakkor vissza akarod hódítani az exet?!
Te nem igazában vagy tisztában az érzéseiddel!? -
#10461 Oh te szegény...Mit melózol?Egyébként érzéssel,mindent bele az újba. kéz és láb törést! -
ZsirosKenyer #10460 :DDDDD
ya ez lesz..már meg is környékeztem vkit..
csak hát tudod ilyenkor szar egyedül melóban.
nektek legalább tudok rinyálni -
#10459 Te tiszta hülye vagy-már elnézést.Addig is míg unatkozol talán "csendben" vigasztalódj-esetleg alkalmilag mással. -
ZsirosKenyer #10458 kezdem unni magam -
ZsirosKenyer #10457 nem lesz nyerges dolog, ha megint belemszeret vagy ilyesmi akkor vonakodni fogok egy ideig..nem fogadom egybol vissza -
#10456 -
Lacika 79 #10455 Na igen. A 22-es csapdája. Mindíg ez kavarja be az embert. :) -
#10454 nem aazt beszélted be, hogy visszaszerzed
a nyerges dolgot érdemes megfontolni -
ZsirosKenyer #10453 igen, azelőtt meg azért lettem rosszabbul mert bebeszéltem magamnak hogy Ő létezik csak a világon.
Így mégiscsak jobb nem?:) -
#10452 Azért lettél jobban mert ezt bebeszélted magadnak -
ZsirosKenyer #10451 igazából ő erőltette ezt a barátság dolgot..azóta is mondja hogy maradjunk barátok mert nem akar elveszíteni..csak én vagyok a hülye hogy ezt nem használom ki :) Jó persze eddign agyon fájt minden de msot kicsit jobban lettem, és kibirom nélküle is.. Ha igy foyltatom szépen lassan vissza tudom hódítani sztem.. -
#10450 Titok,így nem fogod megtudni.Nem szabad nyálaskodni a csajjal.Csak annyit mondj neki,hogy hirtelen dühből vagdalkoztál mindennel-meggon- dolatlanu.Ha nem jön be kérd,hogy maradjatok barátok és ha biz.érzelem van még összejöhettek ismét.De ez 50%-50%.Az idő nagy úr... -
#10449 Ez is igaz a forrócsoki én is szeretem csokival.Zsíros beleesett úm.a 22-es csapdájába.Ezen a legnehezebb túltennie magát az embernek. -
#10448 még szerencse -
#10447 Köszi Áki,minden nő más és más. -
#10446 A békát tilos lenyelni -
#10445 Ja és mindig a rendes becsületes mukiktól kérdik.
És mikor megkérdi emberünk legyen pl Gusztáv:
Ha ilyen miért van vele?
Ezt általában nem tudják.
Ha veri őket mégjobban ragaszkodnak hozzá
megalázza nő az érték
megcsalja?
Megveri a másik nőt, de a pasi marad. P -
#10444 ok :)
amugy ajánlom figyelmetekbe az oldalamon lévő képet... hétvégén melóztam :) -
Lacika 79 #10443 :D
majd hétvégn találkozok a haverral, akkor elkérem az oldal címét. -
#10442 áhá! hol van a felsőm ? :D -
#10441 :D -
Lacika 79 #10440 Hát igen, aki megteheti. :P -
akos #10439
- Ti mind egyéniségek vagytok!
- Igeeeeen! Mi mind egyéniségek vagyunk...
(Örök poén.) :D -
#10438 huá ! egyéniségek vagyunk ! :) -
akos #10437 Hát jah...
[Vállat von, mintha nem érdekelné, de azért figyel tovább, hogy mi fog majd ebből kisülni.]
:o) -
#10436 A szerelem vak, ismét bebizonyosodott! -
akos #10435 Ákosok így egymás között :o) Hej! :D -
akos #10434 Igen. Valami ilyesmit pedzegettem én is. De ha ennyire fűti őt a dolog, úgysincs az az ész érv, ami miatt lemondana róla. Tán jobb is így. Lehet, szerencséje lesz. Vagy ha nem, hát tanulópénznek megteszi. -
#10433 asszem mi rokon lelkek vagyunk ;) -
#10432 Persze, ezt az esélyt úgyis meg kell adnod magadnak, mert kísérteni fog ha elmész mellette. Nincs az az ember, aki lebeszélne erről
Csak nekem azért szúrt ez szemet, mert akkora idiótaság miatt ment tönkre ez a kapcsolatod. Na ha össze is jössz majd vele, szvsz nagy és kényelmes nyeregbe fogja majd érezni magát a kisasszony. -
akos #10431 Momentán az utolsó ilyen megkeresés, ami eszembe jut, valahogy így szólt: "Nem tudok, mit vegyek a bátyámnak karácsonyra. Mit javasolsz? Te is pasi vagy..."
(Anyád!) :o)
De alapvetően attól mászok falra, amikor beesnek hozzám a lelki nyomorukkal, és rajtam kérik számon, hogy MI PASIK, miért vagyunk ilyenek-meg-olyanok. "Miért nem tudjuk megbecsülni, miért nem tudunk hűségesek lenni... stb stb." Mintha mind, kollektíven hűtlen disznók, érzéketlen fatuskók lennénk. Na ettől megy fel nálam a pumpa. És nem attól, hogy empátiás alapon a segítségem kéri. Mert azzal nincs semmi gond. -
#10430 csak nézegetem mások problémáit... amugy október óta csak read-only módban látogatom a topicot :) -
akos #10429 Akkó' meg mit ámuldozol itten, akkó, Áky?! :o)) -
akos #10428 Na akkor hajrá! Sok sikert hozzá ;o)