18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Ja és beszélgettünk a barátommal... sokat. Most egy kicsit jobb. Jó volt végigrágni a dolgokat. Bár még nagyon nem vagyunk a végén.
  • Arch
    Szia! :) De jó, hogy így örülsz nekem :)
    Hétvége... sz*rul viszont büszkén sem. Nagyjából. Próbáltam lefoglalni magam. Voltam társasággal itt-ott, az jó volt. De olyan, hogy olvasok, és azzal elfoglalom magam az nem megy. 6oldalból az utolsó 5 és félen nemtom mi van meg ilyenek. Nagyon nem tudok figyelni semmire és nagyon nem is érdekel semmi. :/

Látom itt is zajlottak az események...
  • Arch
    Elég ennyi, köszi :)
  • krisztike
    Elég annyi,hogy 25-30 között vagy pontos kor érdekel?
  • akos
    Sziaaaa!
    Reméltem, hogy felbukkansz végre... egész nap sasoltalak, hogy itt vagy-e. Mi van veled? Hogy bírtad a hétvégét? Mesélj...
  • akos
    Ááááá dehogy...! :o)))
  • krisztike
    Mertem remélni.(láttalak...)
  • Arch
    "Aki csak egy párkapcsolatban tud boldog lenni, egymagában viszont nem, az sokkal inkább kiszolgáltatottá teszi őt a párjával szemben, mint amennyire ez egészséges lenne. Egy ilyen kapcsolat sokkal inkább függőségi viszony, semmint egyenlő rangú felek kapcsolata."
  • Arch
    Megkérdezhetem hány éves vagy? Vagy inkább priviben? :)
  • krisztike
    Hízott a májad most?
  • akos
    Tudom-tudom :o)) Csak hülyéskedtem ;o)
  • krisztike
    Nem.Csak hirtelen ez jutott eszembe.Jót akartam csak.
  • akos
    Akkor én még az ellenségeidnél is rosszab kategóriába tartozom?? :D
  • akos
    Ehhhe!
  • krisztike
    Gyűűűűűűűlölöm én is a matekot,de azért néha feküdj neki...-huuuu ilyent még az ellenségeimnek se szoktam mondani.
  • krisztike
    "kedves"?Szivi annyira nem vagyok lemaradva-egyfolytában téged figyellek...
  • Sir Quno Jedi
    Bárcsak ne lenne igazam, de sajnos DE VAN !
  • akos
    Pfff :o))
  • Sir Quno Jedi
    Mer előbb-utóbb kikotyogsz valamit, ami végzetesnek bizonyul ! :DDD
  • akos
    Má' mé'?
  • akos
    Háááát... készültem. De aztán mégse. Gyűűűlölöm a matekot. Humán alkat vagyok. De valahogy csak le kéne tenni azt a nyamvad vizsgát :(
  • Sir Quno Jedi
    Mer pletyós vagy ! De meglessz ennek a böjtje ! :DDD
  • krisztike
    Te nem matekozni készültél?(én matekból nem vagyok a toppon)-de másból igen pl.magyar,zene,műv.történelem...stb
  • akos
    Mi okom lenne a haragra?
    Az elmúlt napokban már egy csomó mindent elárultam a magánéletemről. Le vagy maradva kedves :o))
  • krisztike
    Csak arra,amit a magánéletedről elárultál-na azért nem kell megharagudni.
  • akos
    Mire írtad, hogy nocsak-nocsak? (10475)
  • krisztike
    Most mi van?De a 10468-ban részben igazat adok,de 2nek kell eldönteni,hogy lezárják-e vagy sem.
  • Sir Quno Jedi
    Hacsak nem úgy megy oda hozzá, hogy gyere vígasztajjá megő ! :DDD
  • akos
    Hm...?
  • Lacika 79
    Eléggé ellentmondásos, az biztos.
    Ha nekem kell valaki harcolok érte, ha látom értelmét. Harc lehet az is, ha nem keresed, csak várod a (talán) megfelelő alkalmat.
  • Lacika 79
    Na ez itt a jó kérdés, kéremszépen! Én is így gondolom a dogot. Amíg nem érzi azt a két fél, hogy utálják egymást, és semmi értelem újra megpróbálni, mert mi van ha.... addig szerintem meg kell tenni mindent, hogy jó legyen.
  • krisztike
    Én már nem értelek...
  • krisztike
    Nocsak,nocsak...
  • ZsirosKenyer
    itt egyesek túl pesszimisták...
  • akos
    Azért, mert nem lenne olyan a kapcsolatotok, mint "előtte" volt, biztos, hogy nem érné meg újra összejönni vele?
  • ZsirosKenyer
    Ezt én is tudom. De vele nem úgy "nem működtek a dolgok" ahogy mással. Szóval amíg vérig nem sértettem gyönyörűen megvoltunk, és most a végtelen makacssága és haragja miatt lett vége. Szóval ez ne mcsak ilyen "meguntuk egymást" dolog. Ez a kapcsolat igenis működőképes.
    Amúgy kösz mindenkinek a tippeket de végülis én már lezártam vmennyire vele. Szóval mindent meg fogok tenni hogy találjak vkit akibe újra szerelemes lehetek, de addig csak ő kell.. Már megnyugodtam és ne úgyk épzeljétek el a dolgot hogy én most mindennap irok neki 200 sms-t.. Sőt én nem keresem soha, ő az aki szól hozzám mindig msn-en is, én csak hagyom hogy a sors irányítsa a dolgokat. ÉS talán már sosem tudnék benne úgy bízni mint régen. Énis jól tudom hogy nincs jövőnk, de azért titokban reménykedem. Ha mégegyszer úgy hozná a sors hogy összejönnénk, már nem várnék semmit.. Csak egy átlagos kapcsolatnak kezelném a dolgot.. És ki tudja.. Talán egy életre fog szólni, persze nagyobb az esély rá hogy ismét vége lesz hamar..
    A lényeg hogy nem vagyok annyira elszánt mint amilyennek tűnök, én csak leírom a gondolataimat..
  • WiLDoR
    itt a pont
    de Ákosnak is igaza van. ha csak azért fexel le valakivel, hogy enyhitse a te lelki bánatod, akkor saját magadat is becsapod, meg őt is. zárd le a régit, s lapozz tovább.
    s azzal meg ne akarj kitolni, aki a legintimebb érzéseit akarja veled megosztani (gyk. az új partnerrel, akivel úgymond vigasztalódnál)
    szerintem.
  • ZsirosKenyer
    ezt én is próbáltam már de nekem egyszerűen nem megy..lehet hogy különbözőek vagyunk, és a környezetemben is élnek olyanok akik teljesen jól megvannak nő nélkül, de vhogy ez nekem sosem jött össze.. Szóval annak ellenére hogy igazat adok neked mégis ellenkeznem kell, mert nekem így nem megy..
  • WiLDoR
    de voltunk már. én legalábbis voltam már. s nagyon szar volt szétmenni vele, mert nagyon szerettem. s még a mai napig is nagyon be tudok zsongani, ha meglátom akkor is, mert tudom, hogy a mai napig sem közömbös a számomra.
    de ugyanakkor ő már más utakon jár, mást szeret úgy, de valahol mégis én vagyok az, akinek el tudja még most is mondani a bánatát, mert meghallgatom.
    s mindezek ellenére, nagyon jó barátok maradtunk. az ex-emmel, az első igazi NŐvel az életemben.

s ismétlem, nagyon szar érzés volt, mikor szétment a kapcsolatunk. de megtanultam kezelni ezt, s túlnézni ezen, s nem akarom már görcsösen visszakapni, mert tudom, az a kapcsolat már nem lenne olyan, mint amilyen elötte volt.
    akkor meg mi értelme olyan dolgok után futni, amik már nem működnek?
    s te is tudod, hogy nem működne már az ex-eddel. ne erőltesd, mert felesleges, csak kiidegeled bele saját magad és őt is. erre szoktam én azt mondani, hogy ha "becsukódik mögötted egy ajtó, akkor azon már ne akarj visszamenni, felesleges".
  • akos
    Szerintem amíg a régit szereted, ne nagyon keress mást. Ez elég szemét dolog azzal szemben, akit "helyette" keresel. Pótléknak. Előbb zárd le a régit.

Egyedül lenni...? Szerintem yo az. Ha le tudod kötni magad. Találj ki értelmes elfoglaltságokat. Általános hibának vélem azt a jelenséget, hogy az emberek zöme úgy gondolja, egyedül nem lehet teljes életet élni. Csonkának érzik magukat, csonkának a mindennapjaikat, ha nincs mellettük valaki. Pedig ez nem így van. Sőt! Aki csak egy párkapcsolatban tud boldog lenni, egymagában viszont nem, az sokkal inkább kiszolgáltatottá teszi őt a párjával szemben, mint amennyire ez egészséges lenne. Egy ilyen kapcsolat sokkal inkább függőségi viszony, semmint egyenlő rangú felek kapcsolata.

Nem akarlak riogatni Zsíros, de én kisebb nagyobb megszakításokkal közel egy éve vagyok már egyedül. (Igaz, előtte 7 éven keresztül szinte mindig volt mellettem valaki...) És leszámítva a menet közben ért apró pofáraeséseket, baromi yol érzem így magam. Sok olyan dolgot megengedhetek így magamnak, amit egy állandó partner mellett nem tehetnék meg. Ezeket a lehetőségeket használom most ki.