18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #10547 Hehe... pont erről a jelenségről írtam én is a múlt héten. Egy másik topicban, asszem... :o) -
#10546 áruld már el miért rakja ki mostanában mindenki a ban-t?
számomra nem egyértelmű -
Lacika 79 #10545 Hm. Nemtom, mi van velem mostanában, de egyre érzékenyebb, vagy romantikusabb leszek, vagy...... nem tudom. Most néztem egy filmet, aminek a címe "Én és a hercegem" Julia Stiles a főszereplő, akit amúgy is nagyon kedvelek. Egy könnyed romantikus vígjáték, de veszett mód teccett. Majdnem elbőgtem magam a végén. Valahogy teljesen átjöttek az érzések, meg minden. Ehh! De minek ebbe a topicba írom ezt? Vagy egyáltalán minek írom? Picit bizonytalan vagyok, vagy mégsem? -
Lacika 79 #10544 Hát igen, de hál'istennek valami pici új így is van a könyvekben. Nekem megfelel. Wilbur Smith-től a kedvencem a hetedik tekercs, és a folyó istene. Ez a picit misztikus, de ugyanakkor mesélő stílusú könyvek jönnek be nekem. Evelyn Marsh pedig az én pici Dágám nagy kedvence. Bevallom férfiasan, még egy könyvét sem olvastam. -
Lacika 79 #10543 Jah, asszittem valami egyéb, kifejtős dologra gondolsz. Az alaptörvények tiszták. :)
De muszály volt Jedi barátunknak írni valamit. Nem hagyhattam ki, sorry. :P -
#10542 ami ugye egyes országokban kötelező
mondjuk nem a WD féle -
#10541 Mici mackót olvasni -
#10540 Lényegében...De mit is szabad valójában? -
#10539 Te kérdezted hogy szabad-e... -
#10538 Köszi,hogy megengeded. -
#10537 Persze, csinálsz amit akarsz. -
#10536 Úristen!!!esti mesét is kell mondanom?de a müsor változásának joga fenn áll? -
#10535 bocsi de nem szeretném
most jóizű bonbonmeggyes szaloncukrot ettem
nem akarom elrontani :-)
amúgy olvasd el figyelmesebben........ -
#10534 Ezt tulajdonképpen tigrisnek kellett volna csinálnia, de azt igértem mindenki ad mézet. -
#10533 Breki finoman de kinyalhatod...-ne vedd sértésnek!"herripotit"öngyilkos jelölteknek ajánlom.Robin Cook hányadékáról megfeledkeztél...mr.agy. -
jóooooooooooÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓh választás -
#10531 Mici mackót ajánlom! -
#10530 jajjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ugye herripotit nem ajánlja senki? -
#10529 Lawrence jó író csak az új könyvei 1 kaptafára készültek.De jó a Wilbur Smith,Evelyn Marsh stb.-nem hiszem,hogy annyira műveletlen lennél. -
#10528 Ha az RBR-re gondolsz az kicsit kiakasztott.
Amúgy kurjantok nagyokat....... -
#10527 Hm és mindig megkaom a legjobb nőt akiről kiderül, hogy ő a gyilkos, de aztán kiderül, hogy van mégjobb nő aki nem gyilkos vagy csak kicsit, de jók a mellei P
Azért a RObotika 3 alaptörvényét tanulmányozd át ! -
#10526 Hasonlítassz egyikori gimis oszt. társamra, nem Szilvinek hívnak? :) -
Lacika 79 #10525 De amúgy miért vagy ilyen kötelekedős kedvedben mostanában?
[lehet, hogy csak bebeszéli magának] -
Lacika 79 #10524 Én Leslie L. Lawrence könyveken nőttem fel. Picit biztos műveletlen vagyok, de ez van. Ami nem érdekelt, azzal nem foglalkoztam. -
#10523 Látszik nem olvastál Asimovot -
Lacika 79 #10522 A robotok mindíg logikusan gondolkoznak. :P -
#10521 Egyébként miért kérdezted? -
#10520 Úgy látszik az agyadra ment a rituális szó-és az,hogy holnap 24órázol. -
#10519 Holnap dolgoznom kell menni... -
#10518 Nem azt mondtam, hogy ne gyere. Csak az okra lennék kíváncsi. Ez két külön dolog :) -
#10517 Ha akarod ha nem alapon... -
#10516 Gyere. De mér akarsz jönni? -
#10515 Mehetek én is? -
#10514 Az messze van. Mármint a hétvége. Én lehet, hogy előbb túlleszek rajta... -
#10513 Nálunk hétvégén rituális öngyilkosság lesz...jössz? -
#10512 Na igen. Csak hát ők sem érnek rá mindig :(
De azért igyekszem :) Mondtam is nekik, hogy ahova mennek megyek. Ha akarják, ha nem. Erre megkérdezték mibajom, de kimagyaráztam -
#10511 Igen ez itt egy szép nagy család! -
akos #10510 Hát igen, ez sajnos jellemző... Agyal ilyenkor az ember. Egy percre meg nem tud állni, mindig csak az események körül forog, minden percben. Ilyenkor tényleg az a legjobb, ha a barátokkal, haverokkal lógsz, nagyot dumálgattok stb. Kiállítás, mozi, és hasonlók! Próbáld minél inkább társasági programokkal lekötni a szabadidőd. -
#10509 :)))
Szia! (-sztok :)) -
#10508 A nejem 28 éves lesz márciusban!!!Egyébként szia!