18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • SNAKE01
    hát igen!
    ha ezért valaki haragszik,hát annál baj van :|
  • Random work
    Van olyan nő akinek a változatosság tetszik van akinek az állandóság és a nyugalom. A másodikat kell keresnem. :) Na meg majd megpróbálok kevésbé unalmas lenni majd zsonglőrködök meg hányok cigánykereket és tányért pörgetek.
  • Random work
    Én is.

Az embernek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. Én is dolgoztam és játam suliba mellette, de azért azokra akik igazán fontosak még mindig kell időt szakítani.

Pl. nekem a nagyon jól esett mikor egy kedves barát éjjel kettőkor ébresztett fel csak azért mert beszélgetni akart és eszébe jutottam. Nem tudtam neki ezért haragudni. Ha az ember kedvese tenné ezt szerintem ugyanúgy jól esne a hívottnak és nem azon zsörtölődne, hogy miért csörgetted föl éjjel kettőkor.

Ha mégis akkor ott baj van.
  • BEAST #17752
    Nem szabad csak ugy utalni :o , mi lesz igy a karmaddal?
  • minigirl
    Hinni a templomban kell, ott is az első sorban. Ráadásul buddhista vok, és utálom a keresztényeket. :D
    De komolyan azt hiszel, amit akarsz.
    És myvipen már ma reggel írtam neki suliból, csak azért bejöttem korábban, hogy megnyugtassam az érzékeny és hitetlen lelkivilágod. ;)
  • minigirl
    A nők hülyék, nőként mondom. Ez nem kivédhető, sajnos. Egyszer csak ránkjön a hülyeség, és jajj annak, aki a közelben van. Sajnálom, nem tudok értelmesebb magyarázatot adni. :S
  • SNAKE01
    ebben most egyet értek veled,ilyen nincsen.
  • Cmdr
    "egyszerűen két percem nincs"

Ezt én képtelen vagyok elhinni, bocsi!
  • Random work
    Nagyon szeretném elhinni, hogy igazad van mert amit leírtál az szó szerint mind ráhúzható az esetemre! Ez a vélemény a legjobban helyénvaló amit eddig hallottam.

Most utólag könnyen vagyok bölcs, de lehet, hogy az intő jelekre figyelnem kellett volna. Azt nem tudom az ilyen hogy védhető ki. Tudom még fiatal vagyok, és van időm árnyékra vetődni, de nem erre vágyok. Újabb tapasztalattal vagyok gazdagabb mindenesetre.
  • minigirl
    Ismerős, amit írtál. Volt nekem is nem egy ilyen kapcsolatom. Olyan voltam, mint a te exkedvesed. Megmondom én neked, mi volt a baj: megunt, nem tudta mi baja van veled, de a falra mászott a puszta jelenlétedtől. Ne kérdezd, mi ez a nőknék, nő létemre nem tudom. Jön egy érzés, talán valamikor valamit rosszul csinál a srác, ami csak később esik le nekünk, és onnantól kezdve igazi sárkánnyá válunk. Én személy szerint utáltam ilyen lenni, és magam sem tudom, mért nem szóltam a srácnak időben, hogy baj van. Csak el akartam érni, hogy szakítson velem. És azt sem tudtam, hogy mért nem volt pofám nekem kimondani a végszót.
    Most, így ebben a helyzetben már mondhattok akármit a nőre, igazatok van. Megérdemeljük amit kapunk, ha egyszer ilyen csúnyán elbántunk veletek.
  • Random work
    Még korábban írtam egy pár hosszabb értekezést a kapcsolatomról.
    Nem tudom még máig se biztosan, hogy ki az elsődleges hibás. Az exem egy erős határozott egyéniség nem nagyon lehet megtörni ha valamit kitalál még ha hülyeség is. Én egy megalkuvó vagyok aki ha nem lát esélyt a meggyőzésre akkor ráhagyom. Valószínű annyira más a két jelelem ami nem jó. Neki biztos egy határozott ember kell bár akkor nem tudna kibontakozni szóval nem értem mégse. A problémákkal úgy volt, hogy ő már eleget veszekedett és inkább ráhagyta ha szerinte valamiben hibáztam. Aztán egyszer csak úgy érezte ő "dolgozik" csak kettőnk kapcsolatán és leállt ami nekem úgy jött át, hogy állandóan beszólt és belémkötött meg úgy általában nem lehetett vele 2 normális szót váltani.

Amikor már elkezdtünk problémamegoldásba és kértem, hogy mondja el egyszerű szavakkal, hogy megértsem mi a baj mert szeretnék tenni ellene nem tudott semmit mondani. Szerinte túl kevés bennünk a közös és ki kellett volna nyitnom a szemem.

Eddig azt gondoltam meg tudom mondani ki milyen és jó emberismerő vagyok, de ezután a kapcsolat után már nem igazán tudok mit kezdeni.

Beszéltem egy kolleganővel aki 4 éves kapcsolat után szakított és ő azt mondta ilyet nem akar mégegyszer, hogy annyira épít a közös jövőre, hogy minden háttere elveszik. Most megteremti magának a hátteret főleg egy saját lakás formájában. Én is ezen a véleményen vagyok minden vágyam, hogy valakivel leélhessem az életem nagy részét gyerek stb, ez egésze két hónappal ezelöttig annyira aktuális volt, hogy nyárra terveztük a saját gyereket és építeni akartunk. Most meg ott tartok, hogy eladtam a saját lakásom elköltöztem 200km-re itt alig van barátom és egy albérletben fogok lakni van egy autóm ami vadi új mert az előzőt párom felborította és totálkáros lett és ezzel együtt van 2 milliós tartozásom. Szóval most egy ideig szeretnék egy biztonságos szintre eljutni újra.
    Ja és egy csomó barátot kellene szerezni itt a nagy faluban mert egyedül szopó.

ehh szar az egész kár volt leírnom
  • minigirl
    "szar az új suli"
    És ezt tudom, mert szegényke Miskolc legrosszabb iskolájába jár. Van egy pár ismerősöm abban a suliban, mind ki vannak készülve idegileg. De hogy megértsd: képzelj el a gettó közepén egy sulit tele kötekedős kancigánnyal, szemét tanárokkal, ráadásul te egy szőke kékszemű herceg vagy, aki védtelennek látszik, ezért mindenki beléd köt. Hát, én is idegbeteg lennék, és bunkó, még a szerelmemmel is. Csakhát, a másik félnek, mint tudjuk, sz*rul esik az ilyesmi.
    De az egész heti idegességet valahol le kell vezetni. Legtöbbször szerencsére nem bunkósággal vezeti le, hanem megyünk sétálni, túrázni, sziklátmászni, bringázni, ami épp akad, de sajna előfordul, hogy annyira húzós hete van, hogy már nem tud normálisan viselkedni.
    A szakításod meg sajnálatos. Mi volt a baj? (nem kell válaszolni, ha úgy érzed nem rám tartozik, és teljesen igazad lesz:))
  • minigirl
    Nem hiszem, hogy például TE ölrülnél annak, hogy a tőled messze élő barátnőd hajnal 3kor felhív... Amikor te még édesen csicsikálnál. A nem túl gyakran pedig heti egyet jelent, mert pont szerdánként érek rá telefonálgatni, ésegyéb napokon előfordul, hogy fel sem veszem a telcsit, amikor hív, mert egyszerűen két percem nincs. De amikor van időm (az a bizonyos szerda), akkor egy óránál kevesebbet nem beszélünk.
  • Cmdr
    "Én vagyok az, aki nem keresi őt túl gyakran."

Én biztos vagyok benne, hogy TE nem szereted őt... ezek a kifogások (Nekem ott a fősuli, dolgozom, nem érek rá hívni őt...) nevetségesek! Nagyon szép kapcsolat lehet ez!
  • Random work
    De ha megkérdezed akkor mit mond? Olyan furcsa az egész. Nem akarok igazán semmi hülyeséget mondani, de ha már csak hétvégén találkoztok igazán viselkedhetne normálisan. A hét többi napján lehet bunkó úgyis kockázat nélkül. Én örültem mikor hétvégén találkoztam párommal és elfelejthettem az egész heti hülyeségeket.
    Kicsit szar mert én most szakítottam párommal így nem hiszem, hogy bármi okosat mondhatnék másnak mikor a saját dolgaim se mentek símán. :(
  • minigirl
    Mint már említettem, lehet, hogy nem olvastad, 8 éves kora óta ismerem, három éve vagyunk együtt, és csak szeptember óta hétvégi a kapcsolatunk.
    Éltünk együtt, kibírtuk, jó volt. Sajna a tanulás miatt egy időre ez a helyzet. Meg tudom, neki mi a baja, és semmi köze hozzám, csak szimplán rajtam vezeti le. Nagyon megértő srác, jobb nincs is a világon, ez az egy baja van... Na meg az, hogy amit megígér, nem tartja be, de ehhez már hozzászoktam, és elnézem neki. Mindig ilyen volt. De azt, hogy bunkózik, nem. Régen sem tudtam, most pedig, hogy csak 2 napot látjuk egymást egy héten, még rosszabbul esik.
  • Random work
    Bocs, hogy hozzászólok, de szertintem elnézhető neki ha előjön a pasiösztön. Főleg miután csak ő hívogat ezért joggal lehet időnként morcos. Na meg senki se jókedvű állandóan más gondok miatt is lehet valaki mérges csak nem azon vezeti le a mérgét aki okolható miatta.
    Amúgy a hétvégi kapcsoltat tényleg nem kapcsolat akármilyen nehezen is lehet elfogadni.
    Ha van rá lehetőség össze kell költözni persze nem mindent felégetve magunk mögött.
    Hétvégi kapcsoltattal el lehet lenni évekig aztán kiderül, hogy napi szinten már elviselhetetlen a másik.
  • minigirl
    Én vagyok az, aki nem keresi őt túl gyakran. Nekem ott a fősuli, dolgozom, nem érek rá hívni őt... Írni pedig mégúgysem tudok. De ő mindennap felhív, vagy legalább dob egy SMSt. Csak néha rájön az a pasiösztön, hogy bunkózik.
    Szerintem szeret... Te mit gondolsz?
  • Nem3sis
    értem, és egyet is értek veled. annak sose lesz jó vége ha nem beszélik meg az emberek a dolgaikat, hanem nekiállnak kitalálni a másik gondolatait,ennek a vége mindig nagyon rossz.

gondolat olvasás -> elméletgyártás+kombinálás -> valami kapitális baromság -> kapufa
  • DecenS
    nem fertőző. allergiás bőrbetegség. amúgy nyugodtan nézz utána orvosi honlapokon... elég sűrűn foglalkoznak vele.
  • Faki
    Nem neked akartam címezni, azaz voltaképpen senkinek, csak amit írtál arról jutott eszembe, hogy egyesek mennyire szeretnek mások helyett gondolkodni.
  • Skill
    hali! ekcémáról tud valaki valamit? van egy csaj aki bejönne meg minden de félek az ismeretlentöl.
  • Nem3sis
    lehet hogy veszekedtek, de mégis melletük maradtok. egyébként nem tudom, de ha rájövök akkor leírom neked.
  • Nem3sis
    lehet hogy korán van még kicsit,de valahogy nem igazán sikerül értelmeznem hogyan kapcsolodik a mondanivalod az enyémhez. ha felkeltem elolvasom mégegyszer mit is írtál, hátha kipihenten jobban tudom értelmezni.
  • Ackro
    és biztos vagy te abban, hogy ő is szeret, hogy ő is azt akarja amit te?
    teszteld le, hogy nem hívod, nem kezdeményezel. ha önmagától nem keres/kezdeményez akkor szakíts vele ti. akkor már nem szeret.
    mellesleg heti két nap együttlét -és ezt most nem bántásképp mondom- nem kapcsolat.
    20 évesen nekem legalábbis eszem ágában nem volt komoly, hosszútávú kapcsolatot létesíteni/fenntartani. ne lepődj meg ha más is ilyen cipőben jár ilyen fiatalon.
  • Cmdr
    Kérünk képeket is majd az esküvötökről!
  • franc0
    na, végre egy post amivel 100%-ig egyetértek
  • minigirl
    Regényeket tényleg lehetne arról írni, mért bunkók a pasik.
    De abból hogyan jöhet le nektek az, hogy mi szeretjük ha bunkókat, ha pont emiatt veszexünk veletek állandóan? (Legalábbis szerény személyem, mert nincs semmi egyéb gond a kapcsolatommal.)
    'Sir Quno Jedi'nek meg annyit, hogy bőven van ideje a barátomnak élni. Kemény 5 nap egy hétből... 2t mért nem tud rám szánni??? Erre tudsz válaszolni?
  • Faki
    Hát ezekeket az úgy gondolom hogy úgy gondolja dolgokat de utálom. Amikor a másik fél levezeti, hogy a párja ezt hogy gondolja. Elkezdődik a kombinálás és úgy belelovagolja magát, hogy amikor kiderül hogy tévedett már késő. El kéne kezdeni kommunikálni még akkor is ha ciki, vagy sérti a büszkeséget meg faxomtudja mit. Én is fiúból vagyok és tudom milyen a büszkeséget félretéve megbeszélni a dolgokat és jobb.. de télleg :)
  • Nem3sis
    azzal akit szeretek igyekszem nem bunkón viselkedni, ha mégis az vagyok nem szándékosan vagyok az.nekem nem esik jol az ami neki rosszul esik

van arról is egy elméletem hogy miért bunkók a pasik. (regényeket lehetne írni erről is,de most épp nem érek rá)

pl.:
    ha folyton bunkó a pasi és csak nagyritkán kedves, akkor azt akarjátok elérni hogy megváltozzon,mert mikor kedves az nagyon jól esik nektek csakhogy ez ritka esemény, ezért ráadásként még megtesztek neki mindent amivel úgy gondoljátok hogy elérhetitek azt hogy megváltozzon. ebből meg az jön le neki hogy ti a bunkóként szeretitek ezért nem kell megváltozni.ti meg kisérleteztek egy darabig..

én így gondolom
  • Random work
    Mármint az agymosásra? :)

Na jó csak a szánk nagy biztos csak az igyigység beszél belőlünk. Bár nekem is fura. Persze ez nem az én és a mi dolgunk.
  • BEAST #17724
    "neveles" milyen furcsa szo a programozasra
  • Sir Quno Jedi
    Meg engem ne neveljen nő, arra ott az anyám. :D
  • Sir Quno Jedi
    Meg egy 20 éves "srác", az csak egy húszéves srác és nem tekinthető még férfinak. Neki még mennie kell, oszt élni az életet. Majd 25-35 között már kezdhet hosszútávon gondolkodni (talán).
  • minigirl
    Hogy milyen szűkszavú lettél... Nem baj, ha neked így jó. De megpróbálok logikusan következtetni: az nem tetszik, hogy régóta ismerem, ráadásul fiatalabb is nálam, arról nem is beszélve, hogy saját "nevelésű" a srác. Értem én, öreg vagy már te ehhez...
  • Sir Quno Jedi
    semmi
  • minigirl
    Komolyan nem értelek... Mi a baj ezzel?
  • Sir Quno Jedi
    semmi
  • minigirl
    Igen, és most 20 éves. Mert? Mi ezzel a baj???
  • Sir Quno Jedi
    Márminthogy 8 éves kora óta ismered?!!