18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10587 Én már gyógyulok, adtam egy kis cukrot az agyamnak és most már kezdek éledezni -
#10586 Szar az idő ez tény!
Szar a hangulat?Ez is!
De mindkettő változó!
Föl a fejjel embrek! -
#10585 ja és -
#10584 szar idő, szar hangulat :) -
#10583 Sziasztok!
Mi a stájsz?;-) -
akos #10582 Höm. Hova valósi vagy? Petykával felkötöztök majd ide...? Vagy hogy? Ha nem pesti vagy... -
#10581 Eladó-ruházati,ehez nagyon értek vagy recepciós,de akarítani is elmennék csak bejelentett meló legyen.1 rohadt érettségivel nem sokra megyek,de a továbbképzés is lóvé és közben albérlet,kaja stb.Én sem tudom már pontosan csak meló legyen. -
akos #10580 Hát sajnos ez gyakori jelenség. :o(
Sokan hiszik azt, ha alkalmaznak egy nőt, akkor annak munkaköri kötelessége, hogy ágyas is legyen.
Azért kitartás! Milyen jellegű melót keresel? -
#10579 28leszek márc.-ban,168cm,kék szem,hosszú haj.A többi méretemről a Petyka tudna bővebb infót adni. -
#10578 Melót voltam nézni.A főnök dicsérte a szemeim stb.és közölte,hogy ha szükségesnek érzi-ha alkalmaz-vacsorázzak vele ,legyek kifutólány,titkárnő,recepciós egyben és ezt 85000/hó.Én elküldtem az annyába.7 helyre beadta a tel.számomat...a tököm ki van.(kifogások:nem vagyok fiatal,(műköröm hiány),nem vagyok elég hülye,ja és volt ahol azt mondtam a főnök miatt,hogy csak a nők jönnek be).Term. mindenhonnan visszahívnak.A kutyámmal beszélgetek-nem pesti vagyok-nem igazán ism.itt senkit.ennyi -
#10577 Nekem néha migrénszerű fejfájást okoz a *rossz időben elszívott cigi..
*: nekem is vannak napok, amik eleve megártanak -
#10576 Amúgy az időjárás szokott így kikészíteni, egy napig zombizok, aztán túlteszem magam rajta :)
Cigi csak rátesz egy lapáttal, mondjuk ha most rágyujtanék, tuti beszédülnék a sarokba -
#10575 Én egyszer leszoktam, és nem produkáltam az általad említett tünetegyüttest.
Persze te reagálhatsz másként. :) -
akos #10574 Bizony-bizony... csak te vagy tudatlan :-P -
#10573 Lehet hogy elvonási tüneteim vannak.
(leszokóban a cigiről) -
#10572 Leesett a vérnyomásom, kúszok a szobában, fáj a fejem és könnyezik a szemem. Ilyen hülye napot... -
ZsirosKenyer #10571 miért mi történt?
tényleg, írjál magadról vmit (kor, családi állapot, centiben mérhető adatok :PP)
Vagy csak én vagyok ilyen fogalmatlan veled kapcsolatban? -
Lacika 79 #10570 Nem. Teccik az érzés. Lehet, hogy ilyen vagyok, csak eddig elfolytottam magamban.
Krisztike: Mi a baj? -
ZsirosKenyer #10569 na mi az hirtelen mindenki kifakadt? kitartás srácok! -
akos #10568 Csak nincs valami baj? -
#10567 Szia(sztok)!Nahát,ez a "levegő"...Most értem haza és elég érzékenyen érintett a mai nap... -
#10566 -
#10565 -
ZsirosKenyer #10564 lávizindieeer -
#10563 En is kezdek egyre erzekenyebbe valni...:) nem tom miert, de egyre inkabb... sztem van valami a levegoben...:)) -
akos #10562 Különben meg neszójjábe! -
akos #10561 Eszemben sincs :-P
Én csak vígasztalni szerettem volna egy picit... ;o) -
ZsirosKenyer #10560 nana, nem nőzünk közszolgálati topikban -
akos #10559 Azért remélem, nem vágott földhöz a bánat, hogy elérzékenyültél egy filmen... :o) -
Lacika 79 #10558 Amúgy örülnék, ha csak azért írnék ide, hogy másnak adjak tanácsokat. De ez most így sikerült. :P -
akos #10557 Hát akkor mégis csak tudod: azért írod ide, mert yol esik.
Ez ilyen lelki-bazmeg topic. Ezé van... :o) -
Lacika 79 #10556 Cia!
Mi esne most jól neked? :) -
Lacika 79 #10555 Mert magam sem tudom, hogy miért írom ide a bajomat. Persze jól esik meg minden, de nem akarok mást untatni vele. Szal ezért mindenki döntse el, hogy Ban, vagy elolvassa, és esetleg reagál. :P -
akos #10554 Hát akkor nem azonnal ;o) Hanem egy kicsit később... -
#10553 :)))))
Azonnal senki nem tud itt lenni... -
akos #10552 Kitől...?
Csak egy kérésedbe kerül ;o) -
#10551 :)
Szia!
de jól esne most egy olyan... :( -
akos #10550 Szióóó :o) -
#10549 Nem. Kata -
#10548 Ebben volt.