18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #10907 Miért lenne két kalap? Ez egy teljesen belépő szintű árkategória. Egy olyan gép esetében, ami azért minőségi fényképeket is ad - ha ért hozzá a tulajdonosa. -
#10906 tudod valakinek számít a minőség :) -
#10905 Hobbicélra minek vágsz ki rá két kalap pénzt? -
akos #10904 Nem az szabja meg az árat, hogy hány megapixel... -
#10903 pedig azt írtad :) -
#10902 Nem a csajokon te :-)
Van még mit tanulnod... -
#10901 nem használok Opera-t
Szigorúan Smart Explorert
És ha közvetlenül utánna szólok nemis kell.
Amúgyis a néphez szólok P -
#10900 attól függ melyik ruhaneműn ! :D -
#10899 50 e-ért sok nem?3.2 mp-s gépért... -
akos #10898 Cipzár? Tépőzár?? -
#10897 nem patent van a csajokon ! -
akos #10896 Mi van Breki, még mindig nem működik Opera alatt a válasz gomb? :o) -
#10895 amit nem tudsz a csajon kikapcsolni? -
#10894 jah - olyan egyszerű mint a patent ! -
#10893 + -
#10892 Szia(sztok)!"Nagyon patent"?-vagyis jó? -
#10891 hát a megvétel napján kiadott hangokhoz képest hangos :D
de semmi baj nincs vele, nagyon patent ! -
akos #10890 Ahha! Hát remélem, az enyém nem lesz hangos Bár az is relatív, mi számít hangosnak. -
#10889 hmm... semmi orbitális hibát nem fedeztem föl benne, talán az akksik terén vegyed a legizmosabbat, mert azt nagyon rágja. nekem munkaeszköz, így a sok kapcsolgatástól elég hangos lett a szerkezet ki-be kapcsolásnál és zoomolásnál, fókusznál :) -
akos #10888 Van valami kritikai észrevételed vele? Hátrányok, zavaró tulajdonságok, szériahiba...? Ilyesmik... -
#10887 A75 ;) -
akos #10886 Yoéjt -
#10885 Hát nehéz...Lefekszem aludni most már,pihenj te is.Majd holnap itt leszek.Jó éjszakát! -
akos #10884 Államilag finanszírozottra járok. Igen, nappali.
De egyébként húzós. Mivel sok anyagra van szükség. Rajzeszközök, tollak, papírok, kartonok, millió egyéb... Tankönyvek darabja olyan 3-15000 ft... Szóval nem óccsó! :o) -
akos #10883 Melyik? A75? Vagy az EOS 300D? -
#10882 Azaz 2és fél év?Mennyibe kerül a suli?Nappalira jársz? -
#10881 ugyanilyen gépem van nekem is ::) -
akos #10880 Hát ő...
Ez most egy kis amatőr, kompakt gép lenne. Canon PS A75. Maga a gép 50e, plusz néhány apró kiegészítő hozzá még egy yo 10-15e.
Elsősorban anyuméknak hobbigépnek, meg nekem, hogy kisérletezgessek, megtanuljam az alapokat vele. Aztán később tervezem egy komolyabb DSLR gép vételét (Canon EOS 300D). De az még odébb van.
Sulit hogy értve? Mikor diplomázom? Ha minden yol megy: még 5 félév van hátra azzal együtt, ami most indul majd februárban. -
#10879 Az jó.A petyka is azon töri a buksiját.Árban,mennyit szánná rá?Kinézted már?A sulivsl mikor végzel? -
akos #10878 Hát amit az induláshoz tudni kell, azt asszem tudom. És még mindig akarok vásárolni. Nem csak akartam :)) -
#10877 Köszönöm.Mertem remélni...:)Rám férne már egy kis változás és szerencse is.Sikerült végül is kiokosodnod?Gépet akartál vásárolni? -
akos #10876 Drukkolok neked. -
#10875 Ja v.mi olyasmi.Csak mondta a főnők,hogy 1hétig kint lesz Letto.-ban így nem tudok vele beszélni.Attól máshol is érdeklődőm az állás felől a biztonság kedvéért.Köszi a jó tanácsot.Most már jó lenne v.mi. -
akos #10874 Csak egy javaslat: szerintem a jövő hét közepe, vége felé (szerda-csütörtök) telefonálj rájuk, ha addig nem jelentkeznek, hogy érezzék, komolyan érdekel téged ez a meló.
Amúgy ez egy Lush bolt lenne? -
#10873 Egy olyan üzlete,ahol term.anyagokból készült szappanok,fürdősók,illóolajok,krémek,gyógyolajok,gyertyák stb. vannak.Beszéltem is a főnökkel(még jó,hogy az orosz jól megy)és korrektek és jók a feltételek elvárások is megfelelnek,ja és bejelentett.Én voltam az 1.,akivel beszéltek.Csak 3alkalmazottat keresnek és a hírdetést ma adták fel a neten."Majd telefonon értesítünk."-mondták.Egyébként febr.5-től kezdődne a meló.(reménykedem):) -
akos #10872 Yol vagyok... bár kicsit már ketté állnak füleim. Egész nap digitális fotó témában okosítottam magam. Gépvásárlás ürügyén.
Milyen munkát néztél ki magadnak? -
#10871 Nem kereste agyon magát,csak viszonylag jól(-mit nevezünk jónak?).Nagyon sokat melózott(24-48,24-24óra).-talán most 1kicsit pihenni tud.Febr.-től szünik meg ahelye.-de beszéljünk másról.Hogy vagy?Néztem munkát remélem bejön... -
akos #10870 Olyan sok a juttatása, vagy olyan keveset keresett? -
#10869 Csak te hiszed...,majdnem annyit kap így is majd amennyit keresett.Csak az undorító,hogy így kiba**nak az emberrel és nem is az alkalmazott a hibás. -
akos #10868 Az nem túl pazar... :(
De legalább lesz sok szabadidőd... meg sokat lehetsz a kedveseddel :)
Mindennek van yo oldala.