18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • krisztike
    Jó éjt!
  • krisztike
    horrorban?a 10kg plusszt vagyazt,hogy a hapsi nem számított?
  • Breki33
    egyszer láttam egy hororfilmben ilyet P
  • krisztike
    Ne ess kétségbe tőle,de vigyázz rá,hogy ne csak a tükörben lásd!
  • krisztike
    Az tetszik...:)
  • SinClaiR
    vipregem lejárt, úgyhogy, khm.. inkább 15 kiló:D
  • SinClaiR
    Én full izom vagyok, csak van mindenhol összesen vagy 10 kiló felesleg, de nem zavar. Eddig is elvoltam vele, csajoknakmeg bejött...ha nem jött volna be, valszeg nem lettek volna velem, vagy nem számított.. :)
  • Breki33
    Amúgy az úszás nagyon jó
  • Breki33
    nekem van rá jobb módszerem

De attól, hogy izmos leszek nem lesz izomagyam :-)

Én mindig vékonyan izmos voltam P
  • krisztike
    Fiúk,ha eljártok úszni az gyorsan leszedi az úszógumit.Egyébként útálom az izomagyú hapsikat.(Izmos legyen vmennyire,ne a zsírhoz kelljen bújnom,a feneke pedig kézre álljon...:D)
  • Breki33
    Ja teljesen más a tartás ha látszik az izom
  • Lacika 79
    Engem zavar így, ezért szeretném ha picit lemenne a zsír. Picit csökkenteni kell az úszógumimat. :)
  • Breki33
    önáltatás

most nem azért mondom mert hasazom P
  • SinClaiR
    nekem azt mondtáka csajok, UToljára a mennyaszonykám, hogy egy kicsi kell, különben a pasi nem kell.. Hát mit mondjak, lehet benne valami:)
  • Lacika 79
    Viccelsz? Utálom a sört. Én csak whisky és Jagermaister iszogató vagyok néhanapján. egy kis felesleg persze van a "pocin", de dolgozunk az ügyön erősen. :)
  • Breki33
    sörhas?
  • Lacika 79
    Abszolút nem vagyok egy állat, ha erre célzol. De ez szerintem a fórumos fényképekből ki is derül. Csak szépen, szolidan gyúrogatunk, nem akarok én impotens bivaly lenni. :)
    De amúgy ezzel mire akarsz célozni?
  • Breki33
    Te mondcsak Lacika te izmos vagy?

ööööööööö
  • Lacika 79
    :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Szerinted ?!!!
  • Sir Quno Jedi
    TE ! Vágtak már pofon ?!!! Mert kaphatsz egyet, hogy felébreggyé' ! :DDD
  • Breki33
    ezt kérdem :-)
  • Lacika 79
    "kocsi pénz csillogás" csak egyik sem boldogít, vazze. :)
    Nincs kedvem pénzt költeni, mert nincs semmi, ami izgatná a fantáziámat. Vagyis van, de ahhoz az kéne, hogy velem legyen Ő.
    Jah, a kocsit kell tankolni, mondjuk az sokat kivesz a kasszából. :)
    Siker: amíg megvolt Aliz, csak mosolyogtam a próbálkozásokon, de mostmár idegesít. Nem vagyok én annyira jó pasi, mér nem hagynak békén. :)
  • Breki33
    nah ilyen sikeres vagy a nőknél? P

kocsi pénz csillogás :-)
  • Lacika 79
    Óvatosan "csinálom". de nem is nagyon kell, hogy bármit is csináljak, mert minden hétvégn van 1-2 leányzó, aki meg akar khm... "mászni". Persze engem hidegen hagynak a próbálkozások, mert egy Nő ne akarjon már csak úgy megszerezni. Jobb szeretek én harcolni. :) A barátnői meg úgyis visszamondják neki, hogy mi a helyzet.
  • Lacika 79
    Ő szakított, de a mai napig nem érzem azt, hogy ez végleges lenne. Nemtom miért, de ezt érzem. Jah, tegnap este is beszéltünk telón fél órát. csak azért hívtam fel, hogy mehetek-e nyiratkozni, meg hogy érzi magát, aztán szinte csak Ő beszélt végig. Ez lehet, hogy semmit sem jelent, nem tudom.
  • Membrah
    U.ezt mondtam én is...
    Birtoklási vágy...
    A "csak kicsit zavar" pedig régi fortély, még mamám is mesélt ilyen cselről..
  • krisztike
    Miért gondolod ezt?
  • krisztike
    Talán kezd rájönni a birtoklási vágy...-kicsit"rosszul esik nekem" duma,utána kicsi hiszti féltékenységi rohammal és ez erősödik.Szabad megkezdened ezt a játékot óvatosan...:)Én is nőből vagyok,ha csak kicsit is érdekelne szakítás után a hapsi én is ezt mondanám...:)
  • Membrah
    Zavarja sztem...
    Úgy látom még nem felejtett el téged teljesen..
    Látatlanban csak nnyit tudok mondani, hogy ez csupán birtoklási vágy.."ha az enyém nem lehett, akkor másé se..."
    Vagy nem így lenne?
    Egyébként ki szakított kivel?
  • Lacika 79
    Hm. Tegnap beültem kávézni az exem egyik barátnőjével. Ma mentem exemhez fodrászkodni, és mondta, hogy rosszul esik neki, hogy én velük vagyok. De azt mondta nem féltékeny, csak rosszul esik. na most ez mit jelent? Féltékeny? :)
  • Sir Quno Jedi
    Bármi, de jó nem sülhet ki belőle !
  • krisztike
    Csak abból már kinőtem.Vagy valami más történt?:D Miért,mi történhet?
  • Chaos Mad
    Veszprém jó hely :)
  • Sir Quno Jedi
    Például ??? Ha rövid pórázra fogod, annak is meglehet a következménye.
  • Breki33
    Hát általában Balcsira járnak éjszakai életet élni.

Mármint nyáron
  • krisztike
    Ez álttalában így szokott lenni.A helyiek megszokták semmi újat,szépet nem találnak ott,ahol laknak élnek.-minden ember a változatosságokat szereti,mert az kitudja mozdítani a mindennapi megszokott életből,kerékvágásból...:)
  • Breki33
    Érdekes módon a Veszprémiek többsége pedig nem
  • Breki33
    Nem dehogy csak imádok ott lenni
  • krisztike
    Te veszprémi vagy?