A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is össze-vissza történnek a dolgok. Már a franc sem érti ezt az egész témát. Azt sem tudom én akarom-e egyáltalán. A sex az más tészta, azt bármikor :)
Most újra felvettük a kapcsolatot, de mé nem tom :(
Ma du-n mivel nála vannak a gyerekek így írtam neki egy SMS-t, hogy menjünk el egyet vhova, vagy vegyünk ki v.mi rajzfilmet aztán nézzük meg. Tegnap már megint nem tudta mit is akar... Már kezdem unni.
Aztán ma írja az SMS-re, hogy tök jó ötlet. Vagy OBI-ba megyünk mert ott van olyan kisautós bevásárlókocsi, vagy videjó. Még nem tom. Az a helyzet, hogy ezt a kibaszott szilvesztert nem szeretném egyedül tölteni. Ezek az egyedüli karácsonyok meg szilveszterek nagyon gázosak, ... Szerencsére szilveszterkor ügyeletet kell adnom (nem kórház) így bejövök a melóhelyemre, mert lesz szilveszteri mûsor. Hívtam, de még gondolkodik... Elegem van abból, hogy filozófiával próbálják legyõzni a biológiát!
Az nem fér bele a fejembe, hogy miért nem lehet úgy, hogy OK lehetséges nem fog mûködni, de basszus ha megkívánjuk egymást, meg a szex-et akkor dugunk egyet aztán jólvan. Mit kell ezen mindig agyalni, ...
De ha a du-m abból fog állni, hogy OBI-ban vagyok vagy videjót nézek és semmi action akkor beledõlök a kardomba :)
Nem tudom mi a francnak erõltetem annyira én ezt a dolgot, meg Õ is mit szarozik.
Most újra felvettük a kapcsolatot, de mé nem tom :(
Ma du-n mivel nála vannak a gyerekek így írtam neki egy SMS-t, hogy menjünk el egyet vhova, vagy vegyünk ki v.mi rajzfilmet aztán nézzük meg. Tegnap már megint nem tudta mit is akar... Már kezdem unni.
Aztán ma írja az SMS-re, hogy tök jó ötlet. Vagy OBI-ba megyünk mert ott van olyan kisautós bevásárlókocsi, vagy videjó. Még nem tom. Az a helyzet, hogy ezt a kibaszott szilvesztert nem szeretném egyedül tölteni. Ezek az egyedüli karácsonyok meg szilveszterek nagyon gázosak, ... Szerencsére szilveszterkor ügyeletet kell adnom (nem kórház) így bejövök a melóhelyemre, mert lesz szilveszteri mûsor. Hívtam, de még gondolkodik... Elegem van abból, hogy filozófiával próbálják legyõzni a biológiát!
Az nem fér bele a fejembe, hogy miért nem lehet úgy, hogy OK lehetséges nem fog mûködni, de basszus ha megkívánjuk egymást, meg a szex-et akkor dugunk egyet aztán jólvan. Mit kell ezen mindig agyalni, ...
De ha a du-m abból fog állni, hogy OBI-ban vagyok vagy videjót nézek és semmi action akkor beledõlök a kardomba :)
Nem tudom mi a francnak erõltetem annyira én ezt a dolgot, meg Õ is mit szarozik.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Mi lenne ebben a gáz? Most ért oda a vonat.
Elõzõ barátnõmmel kapcsolatunk elõtt két évig csak azt néztük, hogy tehetnénk keresztbe egymásnak, kölcsönös utálkozás volt mindkét oldalról. Aztán egyszer kettesben maradtunk, és kiderült, nem is olyan gonosz a másik, csak felvette a kesztyût... azt sem tudtuk, melyikünk kezdte. Aztán egy kisebb szerelem lett belõle. Azóta is barátok vagyunk...
Elõzõ barátnõmmel kapcsolatunk elõtt két évig csak azt néztük, hogy tehetnénk keresztbe egymásnak, kölcsönös utálkozás volt mindkét oldalról. Aztán egyszer kettesben maradtunk, és kiderült, nem is olyan gonosz a másik, csak felvette a kesztyût... azt sem tudtuk, melyikünk kezdte. Aztán egy kisebb szerelem lett belõle. Azóta is barátok vagyunk...
Archi:)
Mozi? Minek van vége? Emilben derült ki? vagy mi van most, hogy csak így vége van... ?
Mozi? Minek van vége? Emilben derült ki? vagy mi van most, hogy csak így vége van... ?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
loál :DDD
És nem is meséltél semmit... szép kis klántag.. :)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
3 év alatt sokat változik az ember, fõleg sulis korában. Az hogy eddig nem jött be most meg igen, szerintem nem furcsa. Ha ez megnyugtat. ;-) Ilyen ez a pop szakma! :)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
huh.. tegnap volt itt a bnöm, és hát már nagyon hiányzott. lehet szerelmes lettem :)
1,5 hete jöttünk össze, és vah, 3 éve az osztálytársam. szerintetek ez nem gáz? de eddig nem mintha sokat foglalkoztunk volna egymással a 3 év alatt :D . meg elég messze is lakik (közlekedés szempontjából gázos oda eljutni).
1,5 hete jöttünk össze, és vah, 3 éve az osztálytársam. szerintetek ez nem gáz? de eddig nem mintha sokat foglalkoztunk volna egymással a 3 év alatt :D . meg elég messze is lakik (közlekedés szempontjából gázos oda eljutni).
<#szomoru1>#szomoru1>
Egyszer el fogok jutni oda, hogy vmi pasinak bemásolom miket "beszélgetünk" mert néha már télleg nem tudom én vagyok-e a hülye... ill. biztos én vagyok. Vagy mert tényleg, vagy mert még mindig... mindegy.
Történnek néha érdekes dolgok az emberrel. Én úúúútáloom az érdekes dolgokat. :)
Egész reggel egy csajjal mailezgetett, meg icq meg akármi, gondoltam törödjön már velem is kicsit. És ezt megírtam neki mailben. :) Erre kiakadt.
<#eljen>#eljen>
(megjegyz.: én épp mailben beszélgetek a barátommal... aki a másik szobában, kb. 4,5m-re ül tõlem. :DDD ...bár lehet, hogy <#sir>#sir> lesz a vége.)
(megjegyz.: én épp mailben beszélgetek a barátommal... aki a másik szobában, kb. 4,5m-re ül tõlem. :DDD ...bár lehet, hogy <#sir>#sir> lesz a vége.)
Nem akarok én agglegény életet. Azt utálom. Nekem az túl unalmas.
Persze hogy nehéz, nekem is az volt. Elõször rázódj vissza az agglegényéletbe és ha az sikerült, akkor jöhet a következõ "áldozat". :-)
Egyet értek, csak most nehéz picit megbarátkozni a helyzettel. :)
Egyébként ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy ne izgulj, van élet a Földön! Saját tapasztalat. Tudod, hogy én is mennyire kivoltam áprilisban. Most meg már minden ok, sõt sokkal jobb mint volt valaha is. Szóval ha el kell engedni, akkor el kell engedni. Jön másik. ;)
Cija! :)
Ja, gyakorlat. Azzal csak rosszabb, ha kiborulok. Próbálok keveset gondolni a dologra, de még picit nehéz, meg sajna nem találom a helyemet. Barátaim nem nagyon vannak, mivel akit annak tartottam, összejött a nõmmel, .... na mindegy. De legalább Ti itt vagytok. :)
Mindenesetre mintha most nem lennél ki annyira, mint tavasszal. Vagy ez már a gyakorlat? :)
Igen, ez az "ígyjárás" tipikus esete. Ehh.Nem nagyon tok mit mondani.
Na bazz Lacika. Most mégse megy? Pedig szurkoltam nektek. De sajnos ez a baj a felmelegített káposztával. :-(
Igen, tovább kéne lépni, és igen, bábu vagyok/voltam. Na mindegy, nem akarom sajnáltatni magam. :)
Csak így picit uncsi lesz a szilveszter.
Csak így picit uncsi lesz a szilveszter.
Banyek már akkor pát kellett volna inteni, amikor visszajött azzal a dumával, hogy mégis inkább te!!!
Te voltál (és VAGY még mindig...) a(z egyik) kis marionett bábú az életében... :(
Te voltál (és VAGY még mindig...) a(z egyik) kis marionett bábú az életében... :(
Így jártam. Saját hibájából tanul az ember.
Ami azt illeti beszél, egy egytemre járnak, sõt, csoporttársa .
Eleinte szar volt, meg olyan féltékeny voltam, mint atom, de aztán belenyugodtam, hogy annak a balféknek már bármit csinál esélye se lenne bnõmnél, szerintem a kacsolatod érdekében azért ennyit engedhettél volna . :/
Igaz nem ismerem a pasast, csak sztem még mindig jobb elviselni az exét úgy, hogy a bnõd melletted van, minthogy két szék közé ess ...
Eleinte szar volt, meg olyan féltékeny voltam, mint atom, de aztán belenyugodtam, hogy annak a balféknek már bármit csinál esélye se lenne bnõmnél, szerintem a kacsolatod érdekében azért ennyit engedhettél volna . :/
Igaz nem ismerem a pasast, csak sztem még mindig jobb elviselni az exét úgy, hogy a bnõd melletted van, minthogy két szék közé ess ...
Zavart a puszta jelenléte a pasinak. De szerintem Te sem örülnél, ha az elõzmények után beszélne az exével a barátnõd.
Jaaaa, így már értem, senki se akart engedni :(
De miért zavart az téged, hogy beszélt vele ? Ha már rájött, hogy nem kell neki, akkor nem lett volna félnivalód sztem, akkor meg kit érdekel ?!
De miért zavart az téged, hogy beszélt vele ? Ha már rájött, hogy nem kell neki, akkor nem lett volna félnivalód sztem, akkor meg kit érdekel ?!
De igen. De amíg azt látom, hogy olyan személlyel beszélget, akivel nem kéne, addig ne várja azt, hogy toleránsabb leszek.