18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#11027 Hát a Veszprémi természetesen -
#11026 Szép álmokat mindenkinek! -
#11025 A lényeg,hogy romantikus...sztem tök jó.:) -
#11024 selytem! de ez meik vár?? -
#11023 Váú!!!Kezd izgi lenni.:DTovább,tovább királyfi...:D -
#11022 Sok csók elcsattant ott már :-) -
#11021 Én ott szoktam nyaralni a várban és Almádiba lejárni napközben.
A kilátó a várban van
-
#11020 Látom eszményi a téma.Legyünk olyanok,mint a gyerekek:kicsit bővebben mi is történt... -
#11019 Énis, de úgylátszik vki nem.
Bár gondolom ilyenkor nincs tömva a kilátó -
Chaos Mad #11018 ezt látod tudom :) -
Chaos Mad #11017 több mint 4000 azt megmondom :P -
#11016 Amúgy Veszprémben nagyon jó csajok vannak
ingyen -
#11015 és mennyibe kerülsz? :-) -
#11014 Nem vergődik csak gyorsan könnyít magán.:):D -
#11013 Ezt nem én mondtam.Más férfi ismerős mondta,hogy ezért irigyli az emberemet és hogy vigyázzak mert meg lehet a következménye,ha ennyire szabadon hagyom...:D -
#11012 Te még mindig ezen vergödsz??? -
Chaos Mad #11011 lol. te hol lax? én Veszprém mellett. -
#11010 Sorry, mostanában nem néztem felétek.
Rövid helyzetjelentés:
Komoly kapcsolat: zéró
Újra elkezdtem zenélni (gityó), természetesen ebben is benne van egy újabb párkapcsolat esélye :)
A lényeg: Tegnap elvoltam egyet Veszprémben és egy útmenti spinével lezavartam egy menetet. Király volt! 4000 pénz. Asszem egyenlőre ennél több nem fog kelleni. Ill. vállal popót, de azt csak otthon. Francba! Talán azt akarta, hogy visszamenjek :) Aztán mentünk egy kört a városban, dumcsiztunk, elmondtam ha legközelebb jövök min változtasson, ... Na, röviden ennyi.
Legyetek rosszak! -
#11009 Lehet csak te gondolod túl lazának, soxor láttam sok csúnya dolgot ám... :DDD -
#11008 Nő vagyok és férfi a párom,devan szabadság,van önállóság és nincs "NŐI ELNYOMÁS"sem.Túl lazán van tartva...,már gondoltam is rá... esetleg kellene póráz...-viszont én...:(Talán egyezkednem kellene?:):D -
#11007 Mármeg miért irígykedhetnék ??? Inkább csak sajnálni tudnám a párod (ha fiú) ! :DDD Semmi szabadság, semmi önállóság, semmi... CSAKIS tömény NŐI ELNYOMÁS ! RULEZ ! :DDDDDDDDDDD
[VICCZEL CSAK] -
#11006 Így jártál...:(Akkor most bizonyos téren irigykedhetsz...:)-(de titok,van ennek is hátránya...:D) -
#11005 "nálunk" meg nem. Mivel magánzó vónék ! :DDD -
#11004 Igen,igen ez nálunk is így van...:DDD -
#11003 Jó papnő holtig taníttatja az urát ! :DDD -
#11002 Én állítólag túl jóindulatú vagyok.Ezért már én is ráfáztam 1-2-szer most már bizonyos téren túlságosan is óvatos lettem,de bizonyos téren még mindig naív,sajna.(még tanulnom kell...):) -
#11001 Nehéz jó tanácsot adni, mivel én nemhogy másképpen cselekednék az adott helyzetben, hanem már eleve nem is kerülhetnék bele, mert másmilyen emberek vagyunk és másképp reagálunk, más környezetben élünk stb. Én már a saját barátaimmal is óvatos vagyok, párszor nagyon ráfáztam, vagy ők fáztak rá... -
#11000 Naná :DDD -
#10999 Van benne v.mi... -
#10998 Emberi kapcsolatokban mindég ott- és akkor dől el és mindenki másképp éli meg akár teljesen ugyanazt a helyzetet is, pedig az nem túl valószínű... -
#10997 Hát igen...ezért is kell(ene)megosztani mással,aki talán tud v.mi jót mondani és aztmeghallgatva rájöhet az ember,hogy hol van a kutya elásva.(vagy eseteg hallhatunk olyant,amibe nem akarunk mi is beleesni,vagy olyat amit kipróbálnánk... -
#10996 Bezony. Más hibáiból tanulni igen energiatakarékos módszer, magam is űzöm, de ez néha nem elég... -
#10995 Igazd van.A tapasztaltság és a műveltség hiánya ilyen téren már igen.A lányom is néha ezt mondja,de nem azért,mert látta a filmet,hanem mert hallotta és megmaradt benne.Tapasztalatra viszont a magánéletben is szükség van.(és az okos ember megpróbál a másik hibájából tanulni...) -
#10994 A kor nem mentség... -
#10993 Egyébként sziasztok mindenkinek!Igen,jól tudod,de te is idősebb vagy náluk így pontosabban tudod ezt.Ezért nézd el nekik.A címét tudtam,de a Thomas Lieven-t már nem.:) -
#10992 Thomas Lieven és a Nem kell mindíg kaviár. Törzsszöveg: Ha én ezt a klubban elmesélem...
-
#10991 Én ugyan nem. Volt idő mikor adtam, most nem olyan van. Mindenkinek magának kell felnőnie, vagy sem. -
#10990 Bárkinek lehet 1rossz napja.(talán 2-3,talán még sok...)Adjatok tanácsot esetleges (sors)társatoknak.:D -
#10989 Há erről van szó ! :DDD -
ZsirosKenyer #10988 ilyesmi fel sem merült bennem:)
asszem félreérthetően fogalmaztam. Szóval csak arra akartam utalni hogy ha ismernél tudnád hogy nem vagyok könnyű eset.