18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
ZsirosKenyer #11107 hehe..megfenyegetett az exem :DDDDDD
Ott kezdődött a dolog hogy tegnapelőtt közöltem vele hogy már nem szeretem, és hogy inkább felejtsük el egymást, ha ő tényleg a másik srác mellett döntött. Erre mondta hogy de ő a barátom szeretne maradni, végülis azonban beleegyezett a dologba. Aztán rákövetkező nap(tegnap) nem priviztem rá msn-ben, ezért ő kattintott rám: "mivan nem is szólsz hozzám?" Mondtam hogy éppen TV-t néztem(ez igaz). Erre megsértődött és letiltott.
aztán elérkezett a ma este:
///háttérsztori:Lógok neki egy 10essel még akkorról mikor velem volt.///
Finoman köszönt msn-ben..hogy szia stb. megkérdezte miujsag, aztán felhozta hogy még tartozom neki. Mondtam oké, másfél hónap múlva visszaadom neki, mert most meg vagyok szorítva rendesen, és bocsásson meg hogy elfeledkeztem róla. Erre: Ő neki 1 hónapon belül kell. Kérdeztem: mire?.. - nem mondja meg. Akárhogy mondogattam neki nem fogta fel hogy most nem megy(ez tényleg így van). Őneki most kell stb. Végülis egy negyed óra veszekedés után lefaszozott :))))))énmeg dühömből lepicsáztam. (ehhh :))
közölte hogy vkinek nagyon nem tetszik hogy így beszélek vele, úgyhogy pár napon belül kapni fogok egy hívást.
LOOOOL!!!! ezen majdnem beszartam! :DDDDDDD
jelzem, hogy nem segitsegre van szuksegem:)) meg tudom vedeni magamat. Ha a baratja akar felhivni őt egyből arcbaröhögöm :D
1 kézzel meg tudnám semmisíteni :)
Ha szülei akkor meg úgyis beszélek majd velük. (persze ha mondjuk faterja meg a haverjai akarnak megverni az neccesebb, de olyan kapcsolataim vannak hogy nem is hinnétek ;))
[nem menőzni akar] :)
szóval engem inkább az zavar hogy:hogy lehet ekkora köcsög most mégis? hogy lefaszozik meg ilyenek?? -
#11106 ez nem ér... -
akos #11105 "Tudod, hadd ne magyarázzam" :-P -
#11104 Mi símán,mi alap?:) -
akos #11103 Simán, höh! Alap ;o) -
#11102 Nem lehet tőlem olyan könnyen szabadulni...:D De jó,hogy szurkolsz.:D -
akos #11101 Hajrá! Ne add fel...! -
#11100 Azóta is kerestem,de"sajnos tárgytalan",az üzletből pedig nincs még visszajelzés-dehát nincsenek még itthon,azért folyamatosan keresek. -
akos #11099 Munka? Valami visszajelzés? Ilyesmik...?
Velem minden ok. Ahogy írtam, nem igazán volt netem. Meg keveset voltam itthon is. Ma valamit bütyköltek a kábeltévések. Valamivel jobb lett, de még mindig nem az igazi a dolog.
Holnap meg utazom el, egy debreceni haverhoz. Lazulunk egyet a hétvégén. :o) -
#11098 Zajlik az élet,csak bizonyos téren túl csendben...Pihiztél,megnyugodtál,mi van veled?:) -
#11097 Ezt megoldanám:akcióba lépnék én a filmet pedig fel lehet venni videóra...(de jó,hogy van az is):D -
akos #11096 A virág... -
#11095 De mi?
A hajad? -
#11094 De ha az elit osztag alatt zavarna P -
akos #11093 Szia Krisz :o)
Mizujs veled? -
#11092 igen,milyen színű legyen...?????????????????? -
#11091 És miért van,hogy világít a szádban a negro???Nem gondoltál arra,hogy nen minden nő hülye?Vegyél példát Brekiről ő nem tesz ilyen meggondolatlan kijelentéseket...:D -
#11090 Miért van az, hogy minden nő akkor akar veszekedni mikor a kedvenc sorozatodat néznéd?? és mikor persze vége a sorozatnak rádhagyja hogy jólvan nézzed.. És utána ő lép le... MIÉrt miért miért hülye az összes nő???? -
#11089 színnel????????? -
#11088 kemény...:DHát éppen a színnel van gond... -
#11087 hát a nőcik P -
#11086 Húúú,kik? -
#11085 márcsak a színét kell kitaláni -
#11084 Lacika próbálj meg pozitívan gondolkozni.A kiscsaj rájött már,hogy lépnie kell azért,hogy te ismét neki vidd a vörös rózsát stb.:)(rózsát pedig minden nő imádja...:D) -
#11083 A felső az amelyik felül van
P -
#11082 azt mondják nem -
Lacika 79 #11081 akkor kerítünk egy másik bőrt. Vagyis inkább másik lélek kéne most. Egy vidámabb, boldogabb. -
#11080 én is vmennyire hiú vagyok.De ki nem az?A lényeg,hogy a bőrödben jól érezd magad!:) -
#11079 csalódnék?:D -
Lacika 79 #11078 Mármint az eljegyzéses képemhez képest? Az nem csoda, akkor nagyon el voltam hízva. Azóta lejött 16 kiló. 3 hónap alatt. :)
Most visszament 5, szerencsére nem hájban. A felső kép melyik? -
#11077 pontosan
Amúgy a képeden jobban nézel ki mint ahogy emlékeztem rájad..
Mondjuk inkább a fölsőn -
Lacika 79 #11076 Én nem más miatt akarok jól kinézni, hanem magam miatt. Hiúság rulez. :) -
#11075 ja mert az olyan uncsi -
#11074 inkább ne P -
#11073 Senki nem lehet tökéletes... -
#11072 megnézném. -
#11071 fenét vagyok tökéletes
inkább tökéletlen,
de nem töketlen -
#11070 Szóval akkor szinte már-már tökéletes vagy...Különben igaza van a #11068-nak.1mosolygós szem,ápolt külső,szinte lovagias úr,aki természetesen magát adja nagyon sokat ki tud hozni 1vacsiból...(+tovább) -
#11069 azis megvolt már
"érzékenyebbek, mint ha látnak valami izmosat"
khhhhh,,,,,,,,,mmmmmmmm -
Vlala #11068 szvsz atest csak egy dolog, az igazi lényeg a lélekben van. A lányok egy kedves gesztusra, egy szóra, mosolyra, pillantásra érzékenyebbek, mint ha látnak valami izmosat. (bár még nem voltam lány, igazából ez csak vélemény)
Tehát, uraim, tessék agyra és illemre is gyúrni! :-)