A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(rossz tapasztalat)
én leálltam a dologról abszolút, jobban ajánlanám az utcát :D
ha nem vagy gyökér és tudsz beszélgetni a lányokkal ott a legjobb.. Szórakozóhely túl zajos, füstös..nem figyelhettek egymásra rendesen..ráadásul ott az alkohol.. Az utcán pedig már ha találkozik a tekintetetek le tudod mérni hogy ott vagy- nála! ha igen akkor meg hajrá! kísérd haza stb....
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én akkor is azt mondom ez az alap. Ennek kell jónak lennie, mert ha v.melyik fél nem azt kapja amire vágyik könnyen megy másik útra, aztán arra meg a kapcsolat. Szal ebben a legtürelmetlenebb az ember. A többi alkalmazkodás, stb. mindent meg lehet beszélni és idõvel alakítani. Mondjuk a szexet is :)
No, itt az újév lehet újabb punci után nézni.
Sok az agyalás Lacika Nálad is! Ha tudod mi a francon kell változtatni, akkor változtass rajta! Ne pöcsölj!!! Nehéz, nehéz?! Ki mondta, hogy könnyû az élet.
Egyébként nem baj, ha nem tudsz felnõni. Én sem tudok és nem is akarok!!! Lehetséges, hogy egész életemben keresgélni fogok csak, de ilyen csajokkal találkoztam eddig:
1.) hülye és okoskodni akar
2.) okos, de nem akar hülyéskedni
Nekem a köztes halmaz kellene :) Mert én 32 lennék, de agyilag sehol nem vagyok hozzá. Nem nõttem fel, talán soha nem is fogok. Asszem nem akarok... Ez olyan pszihés szarság, mert a felnövés együttjár a felelõsséggel, meg egy rakás olyan dologról le kellene mondania az embernek amit szeret. Szal én szeretek hüléskedni és nem komolyan venni a dolgokat és az életet. Ez azonban társkeresésnél nem nyerõ, mert ki a francnak kell egy önmagát is nagynehezen eltartó 30-as?!
Úgy szar ez az egész, ahogyan van. (na, ez most nagy okosság volt :)
Ezzel egyet értek. De ha nem AKAROK változtatni, akkor magától nem fog változni semmi. Szal megpróbálom, és hidd el, nem kerül nagy erõfeszítesembe, csak legyen eredménye a dolognak.
Én is mondtam már Kicsimnek, hogy soha többé nem szólok hozzá. Kitalálod? 15 percig bírtam.
Mondjuk, ez jó, hogy felismerted magadban a hibát, és megpróbálsz figyelni rá.
Egy sakk-gondolat: "Mielõtt lépnél, mindig nézz szét, vedd észre a veszélyhelyzetet, próbáld meg kitalálni, miért ezt lépte az ellenfél, majd gondolatban lépj, és gondolkodj az ellenfél következõ lépésén. Csak aztán lépj."
"Nincs visszaút"?!? Mindig van. Lehet, hogy kerülõ, vagy meredek, az is lehet, hogy sáros. De van.
Én kb.- 20 éves koromig egyáltalán nem is akartam felnõni. Aztán akartam, de nem ment, jött helyette egy jó kis depi. (túl meredeken akartam emelkedni, légörvénybe kerültem, és zuhanni kezdtem. Azóta vigyázok az "avionikával"...)
Nem lehet, hogy csak kiakadtál kicsit? Fõleg így ünnepek táján nem szabad. az "ötcsillagos dugás" nem biztos, hogy mindent megold, (ne vedd provokációnak), nem lehet a szexre alapozni egy kapcsolatot. Pontosan fordítva mûködik, a szerelemre kell alapozni a szexet, ha tényleg öt csillagot szeretnétek - mindketten.
Lehet, hogy azt hitted, ez az éjszaka már az utolsó lépcsõfok, de csak lábközig jutottál, de a kanyar után újabb még egy újabb, hosszú lépcsõ vezet a szívhez. Tovább kell menni.
Természetesen az is lehet, hogy teljesen prózai okai vannak, elígérkezett szilveszterre a barátnõjéhez, vigyáznia kell a porontyokra, vagy a szüleivel "kell" töltenie az ünnepet, akikrõl tudja, hogy úgyis kiakasztanának Téged egy másodperc alatt (megtörtént eset)
Na jóccakát, holnap menni kell a dógozóba. De nincs kedvem órát tartani, vazze.
"Fáj? - Csak ha nevetek."
Ha együtt vagyunk minden oly szép és jó, minden klappol, és mégsincs velem. Pedig 4 évet már lehúztunk egymás mellett, most meg elég régóta ilyen se veled se nélküled állapot. Hogy szar az élet.<#conf>#conf>
Ezt úgy érzem, be lehet tudni újévi fogadalomnak.
És természetesen Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Legyetek jók, vagy jobbak, mint idén voltatok! :)
Akkor elnyugszik mindkét fél :)
Nekem eddig bevált, ártani még nem ártott, ...
BUÉK!
egy rossz viszont elronthat valamit.
Legalábbis ezt hallottam P
Én megkérdezném Tõle, ha ebbõl pl. vita kerekedik, hogy Neked jól esne ha én is ue. csinálnám?!
Ha nagyon porcelán a csaj és törékeny akkor nehéz dolog lesz, mert saját magunkon a legnehezebb változtatni :(
Sok kapcsolat bukik el azon, hogy egyik megpróbálja a másikat alakítani, formálni. Szerintem ez nem jó! Mindent meg kell beszélni, mindent! Mik a problémák és mit tudtok érte és ellene, mert mindkettõtöknek kell cselekednie! De az ne az legyen, hogy alakítani a másikat, hanem miben kell nekem változtatnom, hogy jobb legyen a kapcsolat, Õ olyannak lásson amilyennek "alakítani" szeretne.
Ez szerintem nem feltétlen hiba, mert nincs tökéletes ember. Ha v.mi nem tetszik a társamban akkor nem nekem kell alakítanom rajta, hanem neki kell ezt észrevennie, vagy megbeszélni és formálnia magát.
Ezt viszont meg kell érteni, hogy nehéz! De ha igenis hajlandó rá a másik, azt becsülni kell! Változz meg! Ne csak akarj megváltozni, hanem ha tudod mi a gáz, akkor azon változtass és minden változni fog!
ma tuti érezni fogom :D
A többi ennek a szövõdménye sajna.