18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#11147 És ha mégis jó lesz a hülye, mert a szerelem néha sajna tényleg csodákra képes, akkor meg otthagyja a francba a nő, mert keres egy újabb javítíni való rosszfiút ! Láttunk má ilyet ! -
akos #11146 Ez most így nagyon zanzásítva volt... Ha korrektül kifejteném a dolgot, abból minimum egy esszé kerekedne - de bízom benne, hogy nem vagytok gyökerek. Értsétek yol! :o))
No és akkor már egyúttal el is búcsúzom egy időre e díszes társaságtól. Egy pár napra elutazom, egy cimborához. Majd vasárnap-hétfő-kedd magasságában leszek valamikor újra. Addig is minden yot nektek!
Ja, és ne legyen agymenésetek, ne kelljen majd 500 új hozzászólást átolvasnom, ha hazajöttem! Szóval fogjátok vissza magatokat! :D
[Nem akar lemaradni semmiről]. -
#11145 Verd ki a fejedből ??? Alkohol, drog, acélköpenyes 7.62-es... -
akos #11144 Mert egy rosszfiút kihívás megszelídíteni. A jófiú az olyan kellemes, langyos, unalmas. Nem túlzottan izgalmas. Egy rosszfiúval kalandos a dolog. De az meg rendszerint nem jön össze. Ilyenkor jön a szenvedés. Ez egyfajta női freudi mazochizmus. Szenved a csaj, és még rá is tesz egy lapáttal, direktbe szenved, hogy lássa a pasi, hogy ő szenved miatta. És titkon azt reméli a nő, hogy a hapsi majd egyszercsak méltányolni fogja, hogy ő mennyit szenvedett érte és akkor yo lesz. Pedig nem... -
#11143 Nekem jó pasi kéne... és azt hittem azom is van. Tévedtem. De már szeretem. Ilyenkor mi van? Szívás? :) -
#11142 Ja ezt énis tapasztaltam, mikor szemét voltam kukásautóval jöttek utánnam -
#11141 És mégis belement?
Hát nem lehet szűk -
Lacika 79 #11140 Amit elfelejtettem: Mint azt már soxor megtapasztaltam, a rendes pasik általában nem kellenek a nőknek. Többnyire a "rosszfiúk" jönnek be. Nem igazán értem miért, ezek biztos az ősi ösztönökön alapulnak. :)
NA tegnap rosszfiú voltam, a szó átvitt értelmében. -
Lacika 79 #11139 Jah, amúgy tudja a leányzó, hogy mi az ábra. -
Lacika 79 #11138 Nem bosszúból csajoztam be! Azt mondta, most engedjem el. Így talán felnyitom a szemét. Ha tényleg kellek, akkor lépni fog. Ha meg nem, akkor megette a fene az egészet. Muszáj kozkáztatni, máskülönben talán soha nem tudom meg, mit veszíthetek, vagy nyerhetek. Tudja, hogy Ő kell nekem. A többi már csak rajta áll. -
#11137 Az a jobbik, legalább nem unatkozott. Dolgok nagy részét egy egyéjszakás is meg tudja neki adni, a többihez meg úgyis évek szoros kapcsolata kellene, hogy megkaphassa valakitől, az meg most íppeg nem játszik... -
#11136 Ez a szokásos "le vagy szarva, de nyugodtan vágyakozhatsz utánam kisköcsög" duma remélhetőleg egy idő után nem fog már bejönni nálad sem ! :DDD "Talán majd egyszer !" ?!!! Áááááááááááááááááá ! -
#11135 Lehet, hogy csak egyéjszakás volt...
Bár az meg... na mindegy. -
#11134 Hát mert hogy akkor odaadhatnád neki a pénzét vsz... :) -
#11133 Ez jutott eszembe nekem is :D -
Vlala #11132 Mikor lesz a következő epizód? (bocs)
nem is tudom, bosszúból jól becsajozni kettős kibacás, egyszer a régivel, az még valahogy bele is férne. De az újjal is kitolsz, szerintem nem azzal kezded nála, hogy "Most szakítottam. Akarsz hiánypótló lenni?"
Egy darabig megoldás, de hosszabb távon tarthatatlan. -
#11131 miis :-) -
Lacika 79 #11130 Nah, a tegnap esti telefonbeszélgetés után az exemmel úgy döntöttem, hogy a tettek mezejére lépek. Ezért ma este becsajoztam. Lesz, ami lesz. Vállalom a következményeket. Mivel azt mondta tegnap, hogy nem akar velem lenni, talán majd egyszer. Akkor vagy meggyorsítjuk az időt, vagy megpróbálok boldog lenni. Veszítenivelóm nem nagyon van. Tudja, hogy kell nekem, ezt letisztáztam tegnap is, de mondta, hogy ne várjak rá, meg ilyesmi. Úgyhogy léptem, és várom a fejleményeket. -
#11129 Pontosan,ezt nagyon tudom.Sőt,van amikor nem tudom mit is érzek valójában...szar dolog.:)Jó éjszakát!:) -
akos #11128 Ez nem háború. Ez két egoista személyiség személyiség egymásnak feszülése a semmiért. Ez ostobaság.
De hát szerelem és gyűlölet alig különböznek egymástól... -
ZsirosKenyer #11127 hát elég rendesen gátol :)))
Azokután hogy megcsalt már nem viselek el tőle semmi ilyesmit. Nembaj nem szólok hozzá. Ezzel, illetve annak a ténynek a tudatában hogy képtelen elpusztítani, épp eleget szenved.
Háború! -
#11126 igaz:) -
#11125 Akkor nem is szoltam... -
akos #11124 Nem lenne egyszerűbb dolgod, ha megadnád neki a látszatot, hogy legyőzött téged?
Vagy ebben is a férfiúi büszkeség gátol? -
ZsirosKenyer #11123 végülis megijedt a barátja attól hogy lehet találkozik velem a csaj úgyhogy inkább visszamondta a haverokat és vele lesz.
Amúgysem találkoznék vele. Annyira elegem van belőle hogy el sem hiszed..Nem tudom miért akar minden áron legyőzni engem.. Felejetse már el a múltat, azt hogy megbántottam, fájdalmat okoztam neki.
Képtelen lenyugodni. Törlöm msn-ből is ha így folytatja. R.I.P. -
#11122 ilyen esetben az a legjobb,ha beszéltek:"bocsi,w.c.-re kell mennem,ha lenyugodtál beszélünk"-vagy vmi hasonló.De hülyítsd meg!Szmbat este érj rá és ezzel is talán tudod húzni az időt,hogy a pénzt megadd!Kérj bocsánatot!-legyél te is 1kicsit aljas!:D -
#11121 jaja ő csak szerelmes
persze mi csak szubjektíven hallottuk -
akos #11120 Hát... mások vagyunk. Én akkor sem jövök ki a béketűrésemből, ha ezerszer mondják.
"Nem az a lényeg, mit mondanak, hanem az, ki mondja."
De az, hogy nekem ez a véleményem, téged nem feltétlenül minősít ám. Ne vedd magadra. -
#11119 hát ez a csaj még az
illetve inkább kislány -
#11118 van benne valami... -
#11117 pufff neki!!!!!! -
ZsirosKenyer #11116 az én agyam is csak akkor borult el amikor már ötödszörre mondta..addig csititgattam illetve mondtam hogy hagyjon békén a gyerekes dolgaival.. -
akos #11115 Akad. De nem az az ismérve, hogy fennakadok, ha egy hülye picsa lefaszoz engem... -
ZsirosKenyer #11114 férfi büszkeség.
van neked olyan? -
ZsirosKenyer #11113 én is erre gyanakszom..mielőtt így kiakadt volna még meg is kérdezte mit csinálok szombat este..mert hogy a barátja pont nem ér rá..
PFFFFFF!! -
akos #11112 Rád is értettem ám. Partner voltál ebben a nevetséges kis cirkuszban. Ő á-t mondott, te b-t. Szóval no comment... -
ZsirosKenyer #11111 azám!
hihetetlen mikre képes ez a csaj..lassan bánom hogy ismerem.. -
#11110 igen. -
#11109 Savanyú volt a szőlő és tudod ilyenkorált. ott próbálnak egyes emberek a másikb rúgni,ahol tudnak. -
akos #11108 Ovi?