A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
te az utcán szólitasz le csajokat?

és a net necces neked?P
lol
a net necces <#zavart2>
(rossz tapasztalat)
én leálltam a dologról abszolút, jobban ajánlanám az utcát :D
ha nem vagy gyökér és tudsz beszélgetni a lányokkal ott a legjobb.. Szórakozóhely túl zajos, füstös..nem figyelhettek egymásra rendesen..ráadásul ott az alkohol.. Az utcán pedig már ha találkozik a tekintetetek le tudod mérni hogy ott vagy- nála! ha igen akkor meg hajrá! kísérd haza stb....

KranaZoli
Ti hol kerestek társat? Én a NET-en. Jó az?! Mondjuk munkám miatt praktikus és kényelmes :) /számítástechnika/

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Látod, már nem is akarsz változni :o Ilyen hamar. Elõbb írtad, hogy változtatnod kell ezen-azon. Ez így nem fog menni <#ejnye1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Az a kapcsolat már a múlté. A boltos leányzó lenézése törpénet döbbentett rá, hogy nekem nem kell ilyen társ. Még akkor sem, ha a sex tökkéletes.

Én akkor is azt mondom ez az alap. Ennek kell jónak lennie, mert ha v.melyik fél nem azt kapja amire vágyik könnyen megy másik útra, aztán arra meg a kapcsolat. Szal ebben a legtürelmetlenebb az ember. A többi alkalmazkodás, stb. mindent meg lehet beszélni és idõvel alakítani. Mondjuk a szexet is :)

No, itt az újév lehet újabb punci után nézni.

Sok az agyalás Lacika Nálad is! Ha tudod mi a francon kell változtatni, akkor változtass rajta! Ne pöcsölj!!! Nehéz, nehéz?! Ki mondta, hogy könnyû az élet.

Egyébként nem baj, ha nem tudsz felnõni. Én sem tudok és nem is akarok!!! Lehetséges, hogy egész életemben keresgélni fogok csak, de ilyen csajokkal találkoztam eddig:

1.) hülye és okoskodni akar
2.) okos, de nem akar hülyéskedni

Nekem a köztes halmaz kellene :) Mert én 32 lennék, de agyilag sehol nem vagyok hozzá. Nem nõttem fel, talán soha nem is fogok. Asszem nem akarok... Ez olyan pszihés szarság, mert a felnövés együttjár a felelõsséggel, meg egy rakás olyan dologról le kellene mondania az embernek amit szeret. Szal én szeretek hüléskedni és nem komolyan venni a dolgokat és az életet. Ez azonban társkeresésnél nem nyerõ, mert ki a francnak kell egy önmagát is nagynehezen eltartó 30-as?!

Úgy szar ez az egész, ahogyan van. (na, ez most nagy okosság volt :)

Van benne valami. De nem csak nekem kéne változni. Vagyis változni nekem sem kell, csak alkalmazkodni jobban.
Breki33
dejavu
Úgy legyen ;-)

"csak vigyázz a hirtelen kijelentésekkel, és a fogadalmakkal, mert néha elég gáz betartani"
Ezzel egyet értek. De ha nem AKAROK változtatni, akkor magától nem fog változni semmi. Szal megpróbálom, és hidd el, nem kerül nagy erõfeszítesembe, csak legyen eredménye a dolognak.
Lacika79: csak vigyázz a hirtelen kijelentésekkel, és a fogadalmakkal, mert néha elég gáz betartani.
Én is mondtam már Kicsimnek, hogy soha többé nem szólok hozzá. Kitalálod? 15 percig bírtam.
Mondjuk, ez jó, hogy felismerted magadban a hibát, és megpróbálsz figyelni rá.
Egy sakk-gondolat: "Mielõtt lépnél, mindig nézz szét, vedd észre a veszélyhelyzetet, próbáld meg kitalálni, miért ezt lépte az ellenfél, majd gondolatban lépj, és gondolkodj az ellenfél következõ lépésén. Csak aztán lépj."

"Nincs visszaút"?!? Mindig van. Lehet, hogy kerülõ, vagy meredek, az is lehet, hogy sáros. De van.
Én kb.- 20 éves koromig egyáltalán nem is akartam felnõni. Aztán akartam, de nem ment, jött helyette egy jó kis depi. (túl meredeken akartam emelkedni, légörvénybe kerültem, és zuhanni kezdtem. Azóta vigyázok az "avionikával"...)

Nyugodj meg.
Nem lehet, hogy csak kiakadtál kicsit? Fõleg így ünnepek táján nem szabad. az "ötcsillagos dugás" nem biztos, hogy mindent megold, (ne vedd provokációnak), nem lehet a szexre alapozni egy kapcsolatot. Pontosan fordítva mûködik, a szerelemre kell alapozni a szexet, ha tényleg öt csillagot szeretnétek - mindketten.
Lehet, hogy azt hitted, ez az éjszaka már az utolsó lépcsõfok, de csak lábközig jutottál, de a kanyar után újabb még egy újabb, hosszú lépcsõ vezet a szívhez. Tovább kell menni.

Természetesen az is lehet, hogy teljesen prózai okai vannak, elígérkezett szilveszterre a barátnõjéhez, vigyáznia kell a porontyokra, vagy a szüleivel "kell" töltenie az ünnepet, akikrõl tudja, hogy úgyis kiakasztanának Téged egy másodperc alatt (megtörtént eset)

Breki33
Breki33
pedig a sok csini iskoláslány

hmmmmmmmmmm
Mostanában mindíg ezt hallom: "Mindenhez két ember kell."

Na jóccakát, holnap menni kell a dógozóba. De nincs kedvem órát tartani, vazze.
pfff. Valszeg akkor a "fiatalságom" miatt nemtok egyedül lenni, és vagyok ilyen balfék, hogy aki szeret, elüldözöm magam mellõl? Szal lehet velem vigyázni, nehogy valaki megkedveljen, mert még baja lehet belõle. Ehh. :)
"Fáj? - Csak ha nevetek."
mozesapo
Akkor még fiatal vagy, van még idõd bõven. Mit mondjak én a 33-ra? Inkább csak annyit, hogy miért nem tud õnagysága felnõni 30 éves korára?!

Úgy látom, nem csak én vagyok "balfék". Már elnézést, de hirtelen ez jutott eszembe. A gáz az, hogy ez egy picit sem vigasztal. De új év, és talán jobb lesz, mint az elõzõ. Ehh. majd 26 évesen mi a picsáér' nem tudok felnõni?!
mozesapo
Szar az élet. De fel a fejjel.

Ha együtt vagyunk minden oly szép és jó, minden klappol, és mégsincs velem. Pedig 4 évet már lehúztunk egymás mellett, most meg elég régóta ilyen se veled se nélküled állapot. Hogy szar az élet.<#conf>

PResident Evil
detto... kolléga...

Hogyan tudsz visszatérni a régi kerékvágásba ha tudod, hogy az elmúlt évek olyan nyomot hagytak benned, ahonnan már nincs visszaút. Ehh! Unalmas hétköznapok! Utálok egyedül lenni. De mi a szart sír a szám? Én tehetek róla, nem más! EHHH! :(
Magic Boy
BUÉK

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tuvok
<#wave>
Neked is !

Cia! Neked is!
Arch
B.U.É.K.

gondoltam, de akkor is.
Breki33
roszfiún nem egy nõt fejbe rúgó indiánt értek P
mikor egyedül vagy, akkor lehetsz is, de ha társat szeretnél, akkor nem biztos, hogy kifizetõdõ. Sztem. :(
Breki33
én szeretek rosszfiú lenni
Tuvok
Hát még jó :)))

De azért gondolom, megpróbálod.
Breki33
Ez fordítva is igaz P
Breki33
ezt nem igérhetem :-)
Na, akkor kijelentem ország s világ színe elõtt, hogy mindent megteszek azért, hogy a kicsinyes "hirtelenségi rohamaimon" felül kerekedjek. Úgy érzem, ez a legfõbb problémám, hogy türelmetlen és hirtelen vagyok. Hm. Az ember mindíg azt bántja, akit szeret.
Ezt úgy érzem, be lehet tudni újévi fogadalomnak.
És természetesen Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Legyetek jók, vagy jobbak, mint idén voltatok! :)
Tuvok
Csak többségük nem kamatyol egy darabig, miután veszekedett .. :|

KranaZoli
Hát szerintem egy veszekedés után, vagy vita után dugni kell egyet, levezetni a fölösleges feszültséget :)

Akkor elnyugszik mindkét fél :)

Nekem eddig bevált, ártani még nem ártott, ...

BUÉK!

Breki33

Boldog újévet minden barátnõfürkésznek
Breki33
egy jó dugás nem tesz rendbe mindent

egy rossz viszont elronthat valamit.

Legalábbis ezt hallottam P
Breki33
szeretlek is meg nemis...

de lehetne a se veled se nélküled a duplától...
KranaZoli
Azt elhiszem, hogy zavar ha sokat foglalkozik a múltal. Fõleg, ha egy elõzõ kapcsolatával. Ezt is meg kell vele beszélni, hogy Téged ez zavar, miért zavar, ...

Én megkérdezném Tõle, ha ebbõl pl. vita kerekedik, hogy Neked jól esne ha én is ue. csinálnám?!

KranaZoli
Hát ezt mondom. A bili kiborul sok esetben. A lényeg, hogy ez mibõl fakad, kinél szakad el elõbb a húr, ... a másik folytatja-e, vagy ráhagyja. Mert ha a másik ráhagyja, akkor annyiban marad a dolog, ha viszont viszi tovább a szálat, akkor jön a vita amibõl meddõ vita lesz, ... Ilyenkor jön jól egy jó dugás és az rendbetesz mindent :) - szerintem -

Ha nagyon porcelán a csaj és törékeny akkor nehéz dolog lesz, mert saját magunkon a legnehezebb változtatni :(

Sok kapcsolat bukik el azon, hogy egyik megpróbálja a másikat alakítani, formálni. Szerintem ez nem jó! Mindent meg kell beszélni, mindent! Mik a problémák és mit tudtok érte és ellene, mert mindkettõtöknek kell cselekednie! De az ne az legyen, hogy alakítani a másikat, hanem miben kell nekem változtatnom, hogy jobb legyen a kapcsolat, Õ olyannak lásson amilyennek "alakítani" szeretne.

Ez szerintem nem feltétlen hiba, mert nincs tökéletes ember. Ha v.mi nem tetszik a társamban akkor nem nekem kell alakítanom rajta, hanem neki kell ezt észrevennie, vagy megbeszélni és formálnia magát.

Ezt viszont meg kell érteni, hogy nehéz! De ha igenis hajlandó rá a másik, azt becsülni kell! Változz meg! Ne csak akarj megváltozni, hanem ha tudod mi a gáz, akkor azon változtass és minden változni fog!

oszt melyik lenne az a Csikidam királytól? :) Vagy hogy is írják a nevét?
hm...
ma tuti érezni fogom :D

Tuvok
Érzed .

mostmér?<#idiota>

Breki33
felirnék neked egy R-GO számot........
A többi ennek a szövõdménye sajna.
Alapjában véve nem vagyok egy modortalan barom. De ha az ember nem azt kapja, amit ad, vagy amit vár, akkor ugye néha kiborul a bili. Szal a 22-es csapdája, mint azt mondtam. Ahhoz, hogy jó legyen, neki és nekem is változtatni kéne egy-két nézeten. A másik ami zavar, hogy sokat foglalkozik a múlttal, amit én már régen lezártam. Szal ha mindketten felnövünk, akkor még akármi is lehet. De ezt Õ is mondta, hogy nem lehet tudni, mi fog történni.
Breki33
elmész jósnõhõz

ilyen hülye kérdést

nehogy megkérdezd tõle !!!
hogyan tudhatom meg könnyen hogy igazán szeret?

KranaZoli
Mi a franc volt a probléma, vagy mik voltak a problémák azt áruld már el!