A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
de %-ra értettem a fordítvát, na mind1 3 órát aludtam most nem magyarázok semmit ,mert megint valami f@szságot írok

PResident Evil
így már nem vicces... <#wow3>

Faki
ja az lányok akart lenni :DDDDDDDDDDDDDDD

Faki
Hát most fórumon is kockulsz :) Kb ennyi idõ kell a chathez is (eténként egy-két óra).
Tök mind1, téged nem érdekel én nem foglak rávenni, nem is akarlak.

PResident Evil
"fiúknál az elsõ kettõ fordítva van :)"

ezen még most is röhögök :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vazze, hogy ti milyen hülyeségeken bírtok témázni. :P
Tuvok
1 %-ért nem kockulok, sry

Tuvok
Pf, erre most mibõl jutottál ? Azért mert nem ismerkedem neten, meg nem adom meg arctalan embernek a telszámom ??

Breki33
hát én az elsõ és utolsót felcserélném

amúgy gratula errõl beszéltem
Faki
Én is elõször magyaráztam hogy, hogy lehet egy olyan emberben megbízni akit csak egy képrõl és egy kupac betûrõl ismernek.
Aztán felmentem és láttam hogy mennyi hülye van, de nem adtam fel, mivel 1x élünk, ezt is kipróbálom :)
Na eltelt 2év, és rendesen megtanultam hogyan lehet szûrni embereket, ki az, aki nem adja önmagát (bár ehez kell legalább egy tali).
Na és tudod mit találtam? Egy szép, aranyos csajszit, akivel 1 éve vagyok együtt. Életében 4x volt chaten, akkor is mert unatkozott, aztán rávettem egy talira és ez lett belõle.
Amúgy ez a chat:
60% lelkibeteg
30% nimfomán
9%-nak van párja
1%-kal lehet foglalkozni

fiúknál az elsõ kettõ fordítva van :)

Breki33
persze joga van de nekem nem kell ilyen nõ

nekem meg ehhez van jogom

Amúgy van egy matáv-os csaj akit sosem láttam személyesen
úgy ismertem meg hogy simán ügyfélként kapcsoltak.

És bár sosem láttam olyan viszonyba kerültünk, hogy segít nekem a dolgaimat elintézni pl õ választott nekem telefonszámot elintézte, hogy legyen netem az ünnepek alatt stb.

És tudom, hogy bármikor számíthatok rá ha tud segít és énis viszont.
Breki33
megmondtam, elõítélet

a net nem az ismerkedés konkrét helyszine csak ott kezdõdik pl

aztán jön telefon, személyes találkozás stb
attól, hogy látsz vkit elsõre ugyanúgy átverhet.

Te nagyon elõítéletes vagy szvsz.
Tuvok
Kinek a chat, kinek a sör, nem lehetünk egyformák .

De sztem a nõknek is ugyanúgy joguk van a cigihez meg a sörhöz, attól függetlenül, hogy én is utálom (mármint a cigit)
Igaz ha már 1 nõ iszik, legalább normálisat igyon ...

Tuvok
Én se csak párkeresésrõl beszélek, hanem ismerkedésrõl úgy általában .
Chaten fogalmam sincs kivel ismerkedem, nem látom, hogy ki az, csak idegen karakterek, aminek sokszor elhinni is nehéz . Ilyen alapokra sztem nem lehet alapozni akármilyen ismerettséget (tisztelet a kivételnek természetesen) . Én szeretem tudni kivel beszélek, tökmind1 hogy barátság, futó beszélgetés, vagy akármi, de legalább látom, hogy igazat mond-e magáról . Ismerek jópár embert netrõl, pl . innen a fórumról (egy részét még sose láttam, másikat meg igen), meg IRC-rõl is ismerek párat, találkozó is volt, szereztem pár barátot, tehát nem a netes ismerkedéssel van szar tapasztalatom, hanem a chattel, talán ismerem annyira a nõket, hogy egy 22 évesnek arra a kérdésre, hogy milyen melltartót hord nem az lesz a válasza, hogy "Nem mondooom meeeg !" . Kamu ahogy van .

Breki33
Én meg nem szeretem az alkoholt

és sört ivó vagy cigizõ csajt egybõl dobnék...
Asszem errõl ennyit.
Breki33
te most tényleg nem érted?

nem párt szerezni megy fel az ember (tisztelet a kivételnek)

megismerkedik emberekkel köztük lányokkal, akiket amúgy sosem ismerne meg és megismeri a másik lelkét anélkül, hogy a külsõt nézné

Élõben odamész a bombázóhoz közben lehet mellette ott van az igazi, csak pont nem volt Headandsoulderse P

Sokkal jobb ha kilõg a kapanyél szted?
És élõben lehet sohase találkozol azzal a csajjal mert pl nem jár szórakozni...

A chaten nem egyvalakihez jársz ezt próbálom megmagyarázni.
Nem kapcsolat felépítése a cél, csak van rá lehetõség.
Én ismerkedtem meg lánnyal akivel elmentem barátként nyaralni pl.

Szerencse?
Sztem sokkal több jó csaj van a neten mint hinnéd.
Én legalábbis így tapasztaltam.
De akár csak nézd meg az itteni galeria-t

Ha csak becsöppensz egy helyre és komolyan szeretnél beszélgetni nem biztos egybõl sikerülni fog.
Viszont ha megvan a kialakult társaság barátaid lesznek, akik pl megcsinálják az exceles táblát neked pesten szállást adnak, elkisérnek stb.

NEm tudom már másként elmagyarázni amíg felületesen ismered és az alkalmi sulinetesekkel egyéjszakát keresõkkel találkozol megmaradnak az elõítéleteid.
Tuvok
Két sör mellett jobb szeretek barátokat szerezni :P

Tuvok
Persze, hogy nem a kinézet az elsõ, de azért vannak valamilyen elvárásai az embernek (legalább szimpi legyen külsõre), de ez chaten nem érvényesül(het) . Élõben ha valaki ismerkedni akar, odamegy egy szimpi csajhoz, jó esetben ismerkednek, akármi lehet, de mindeképp túl vagy az elsõ fontos lépésen: találj egy külsõre szimpatikus jelöltet . Chaten meg hetekig (hónapokig ?) is visszajárhat az ember valakihez, és (szinte) csak az utolsó pillanatban derül ki (rossz esetben), hogy közel sem tetszik a leányzó . Ahhoz, hogy jó csajt fogjon ki az ember (nemtom neked hogyan sikerült) nem kis szerencse kell gondolom, élõben legalább ez adott !

Hát amennyit (és amikor) én chateltem, annak semmi köze bnõmhöz, mint inkább unalmas órákhoz melóhelyen ;) (Õszintén megvallva chatelve sem unatkoztam kevésbé ...)

Breki33
ez viszont demagóg
kapásból fel tudnék sorolni öt embert akit nagyon sajnálnék ha nem ismertem volna meg

Mondom külön kell választani az esti sexpartnert keresek és a jó fej embereket akik nem ezért járnak elsõsorban oda.

Nagyon látszik, hogy nem vagy benne és nagyon sok az elõítéleted.
Breki33
1. Nem feltétlen

Sok csaj utazik
Van aki 6 órát...

2. Élõben a külsejét néznéd elõszõr a lábát a fenekét a szemét.
És azért nem mutogatom mert nem a kinézetem miatt akarom, hogy valaki írjon.
És pont azt mondtam, hogy azt hittem a neten ronda nõk írnak, aztán pont az ellenkezõje igaz.
Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Értsd meg azok akik vmilyennek mutatni akarják magukat ismerkedni mennek oda.
Énis kaptam már telefonszámot hogy esti sex miegymás.
De aki erre megy...

Én annó csináltam egy szobát szobatalival op-okkal találkozókkal stb.
Persze ehhez jó társaság kell.

5. Rég voltam igazán a treforton, de nem az arena-ban kell ismerkedni....

6. De neked mi szükséged erre?
Láttam a barátnõdet :-)
Tuvok
Ja de:
3 . Aki chaten ismerkedik, az meg is érdemli :P

Tuvok
Ezt aláírom .

1 . Mert gondolom a chatre járók nagy része bp-i, sztem az én kisvárosomban ha 1 ember chatel, akkor már sokat mondtam . És 2 km-t se utaznék 1 chates nõ miatt, nemhogy 200-at .
2 . Miért nem ? Élõben tuti nem a r@nd@ nõhöz mennék oda elõször, akkor chaten miért ? Már csak a logika alapján is többen vannak azok, akik szebbnek mutatják magukat képen, mint amilyenek élõben, a chat meg ezek melegágya .
5 . Trefort jobb ? Én ott voltam, de tele volt idióta hülyegyerekekkel, meg kamu kislányokkal ...

Többi passz <#nemtudom>

Breki33
hu te nagyon nem értesz ehhez P

1. Miért lennének a nagyfalusiak elõnyben?
2. Pont nem a külsõ a lényeg elõszõr
Énse mutogatom itt a fényképeim.
3. Aki azért találkozik egy nõvel mert a képen jól néz ki megis érdemli.
4. Én akikkel találkoztam mind szebbek voltak mint a képen, vagy legalábbis aranyosabbak.
5. Nem ilyen chat.hu-kra kell járni (sorry aki oda)
6. Ja amúgy fél éve nem chateltem illetve egy hete másfél órát, de akkor kerestem vkit. P
Tuvok
Chatelsz vele órákat, telefonáltok, minden szép és jó, szimpatikus, aztán egyszer összefuttok (bp-iek elõnyben ugye), és akkor derül ki, hogy egy 100 kilós kapafogú rusnya tehén ... netán még képet is mutatott magáról, amin egy modell csaj volt ...
Ha az életben nem bízhat az ember a legjobb barátjában sem, akkor neten hogy lehetne egy ismeretlen arcnak ..?

Breki33
A neten hogy lehet unatkozni?

Ezt sose értettem
De érdekes módon mindig a nõk csinálják.

Pedig ugye naponta annyi oldal nyilik amit egész életedben nem tudsz végignézni.
Breki33
Unalmas?

Ez rajtad áll?
Meg hogy hová mentél.

Persze rohadtul unalmas lehet ha belecsöppentél egy már jól összeszokott társaságba esetleg olyan helyre mentél (példát nem mondanék)

Honnan lehet tudni, hogy hazudik-e?
Pl akik nem nagyon vannak benne illetve csak azt hiszik értenek hozzá
azt mondják, honnan tudod, hogy nem férfi aki nõnek adja ki magát.

Hát akinek ezt be lehet adni....
Meg aztán a telefonban azis kiderül.
Én régen mindig azt hittem, hogy csak a ronda lányok járnak chatelni.

Hát eléggé tévedtem elég csak megnézni a régi szobám lapján a hölgyeket.
Sztem 6-8 bármelyik szépségversenyen indulhatna.
És 6-8 még jó fej is.

A korát meg nem huzom ki egybõl, hisz nem ismerkedni járok illetve jártam. Csak megismerkedsz emberekkel és egyesekkel közelebbi kapcsolatba kerülsz.

Persze ehhez is tehetség kell :-)
De semmivel sem roszabb mint más ismerkedési módszer csak itt olyanokkal is megismerkedhetsz akikkel amúgy soha az életben nem.
És van egypár akit nagyon sajnálnék.
Breki33
miis P
az nem jó :(

pénteken itt alszik juhéé.. húde várom már!

Tuvok
Én meg pont emiatt nem látom estig ...

végre minden nap láthatom a bnömet! ez az 1 dolog jó a suliba! komolyan mondom!

SinClaiR
Valamiféle csetes élményeim nekem is vannak..rászoktam, aztán történt valami ami sajna úgy indult mint egy álom, de hamar jött a hidegzuhany és leszoktam..... hmm..
És azóta visszagondolva, de jól is jött:)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Tuvok
Nekem sose jött be, párszor semmitevõn munkanapon kipróbáltam, de unalmas volt . Meg honnan lehet tudni, hogy valaki hazudik vagy nem ? Sose fog kiderülni ... na persze ha nem olyat hazudik, hogy még neten át is a hasam fogom rajta . Meg huzavonás is sztem, mire kihúzod valaki korát, élõben már mosolyogva iszogattok, stb ...

Arch
Mondjuk az is igaz, hogy se a barátom, se én, se a barátaim alapvetõen nem ismerkedni mentek oda, hanem unatkoztunk. Én pl órán rohadtul... :)

Arch
A barátom igazat mondott. Én is. És van onnan két barátom. Akik szintén. Tekintve hogy hány embert ismertem ott meg, és hány normális közülük, kb. kijön az 1%...
Az a baj(?) a chattel, hogy kapcsolattartásra is jó. Ha vannak vidéki ismerõseid. És idõvel rá lehet szokni. Meg le is lehet ha egy bizonyos idõt eltöltöttél ott.

Arch
Feltételezve persze, hogy létezik az 1%, aki normális. Sokszor már kétlem.

Tuvok
Az nem unalmas ? Meg van ott aki igazat is mond ? Stb ...

Arch
Chat. Beszélgetsz, xy-t kicsit megismered, találkozol, (ált. csalódsz) és elég hamar leszoksz errõl.
Kivéve ha szerencséd van, és kifogtál valakit az 1%ból, aki normális.

Tuvok
Neten hogy lehet ismerkedni ?

Arch
Enyém is egy netes kapcsolat. 2,5 éve tart. Hogy meddig azt mondjuk nem tudom...

én is így gondoltam a dolgot.
jól sejted
SinClaiR
Nem is ezért necces a net.. ha jól sejtem :)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Breki33
Akiknek nem sikerült nem a net miatt nem sikerült.
Breki33
13 évesen gyereke van? P
Tuvok
hmm

KranaZoli
Most szétnézek a csajok között, meg úgyis meg kell írnom pár levelet. Egyébként most egy Pápai punci van terítéken, akit múlt évben elmondtam mindennek pedig még nem is találkoztunk, most meg mégis SMS és talán lesz találka is, pedig én a francba elküldtem volna magam a helyében :)

De ez is egy törpénet :) A lényeg, hogy neki is van gyereke, de már 13 éves :D

Legyilkolom a gyerekes édesanyákat <#email>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Jó, de ne csak pillanatnyilag ösztönözzön!
Pl.: Bátyáméknál most 3-as ikrek lesznek :) én meg kereszapa. Hüle tesóm kiragasztott egy papírt a tükörre amit minden reggel lát, hogy úgy élje az életét, hogy mostantól még plussz 3 emberért vállal felelõsséget, így élje a napját és este egy kérdés: Úgy élted a napodat, hogy 3 emberkéért tartoztál felelõsséggel?!

Szerintem tök stesszes egy dolog, de szerinte célravezetõ. Namost én nem ilen papírra gondoltam, hanem minden nap tenni valami olyat amit leányzó hiányolt és tenni valami olyat, ami sok volt belõled. Ez így egy idõ után mindennapos lesz. Szal szépen fokozatosan kell csinálni és akkor észre sem fogod venni és alakulsz, alkalmazkodsz, lenyugszol, ... mert mindennap tettél valami olyat ami jó volt neki és neked is, vagyis a kapcsolatotoknak. Így nincs agyalás, nincs hirtelen változás (ami szerintem brutál nehéz) és alakulni is fognak a dolgok.

Lényeg, hogy minden nap tegyél valami keveset érte! Kezd ezzel.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sztem necces a net is, és az utca is. Mondjuk én még egyiket sem csináltam, de nem is tenném szívesen. Mondjuk olvas, hall az ember sikeres "netenösszejövõs" párokról. Hogy hány emberkének nem iskerült, arról már nem szól a fáma ugyebár. :-|
Félreértettük egymást sztem. Nem megváltozni akarok (szerintem azt nem is nagyon lehet), mert átlagban normális vagyok, azt mondja az exem is. VÁLTOZTATNI akarok dolgokon. Ez pedig csak hozzáállás és tolerancia kérdése, ahogy én látom. Tehát menni fog a dolog, érzem. Amúgy én is jobban érzem magam, mikor nem ilyen önzõ barom módjára viselkedem, mert ugye így nem azt kapja az ember, amit vár. De igazad-igazatok van, sok az agyalás, inkább cselekednem kell. Mindent egybevetve megérdemeltem a mostani helyzetet. Ez legalább ösztönöz.
KranaZoli
Ezzel egy gond van: Tihany-ban vagyok mert itt dolgozom. Ez meg egy üdülõfalu :) ahol télen rosszabb mint Mikes Kelemennek lehetett Rodostón :)

Így ticcsen utca... Vagy mindig be kellene mászkáljak Bfüredre, ... Utcán leszólítani?! Szerintem az sem sokkal jobb, mint a NET.

Nekem is vannak jó és rossz tapasztalataim is, de szerintem talán még mindig ez a legjobb, leggyorsabb, legsokoldalúbb és egy számítástechnikusnak a legkényelmesebb :)