18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#11187 Biztos a fejehez fogod vagni. Onkentelenul is. -
Lacika 79 #11186 Nehéz rajtam kiigazodni, ezt tudom jól. Valamit nagyon elcsesztek gyártás közben. :D -
#11185 Nem forgatom ki. Azt megteszi SQJ :)
Csak ez az előre bocsánatkérés... furcsa. De lehet, hogy nem rossz módszer. :) -
Lacika 79 #11184 Kifejtenéd picit bővebben? Érdekelne! -
#11183 Merjólesik ??? :DDD
Á nem, csak kissé fura a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz, nekem mondjuk bejön ! :DDD Tutkó fenejó dolgod van bizonyos téren, így sosenem fogod megbecsülni a sorod... -
Lacika 79 #11182 Mindíg kiforgatjátok az ember szavát! -
Lacika 79 #11181 Oszt mér' baszogatod a dógozót egyfolytába', HE?! :D -
#11180 "egy csoki, hogy ne haraguggyámeg, ha most jól pofánváglak merkell !"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11179 Őőőő, és még nattyon finoman fogalmaztál... -
#11178 LING !!!
[nemtudérdemlegesethozzászólni] -
#11177 Háezjóhülyemódszer ! Ne, egy csoki, hogy ne haraguggyámeg, ha most jól pofánváglak merkell ! Gratula ! :DDD -
Lacika 79 #11176 Az internetes bótban valahol! :)
Szpem! :D -
#11175 hol a felsőm ? -
Lacika 79 #11174 Hát na!Nem vagyok egy hétköznapi eset, de ez szerintem lejött már itt mindenkinek. :) -
#11173 :DDDDDDDDD
Khm. -
#11172 Az, hogy nem felejtem el soha, meg az, hogy a fejéhez vágom, két külön dolog Kiselefántom :)))
Ha már felhoztad őket
És _én_ vagyok a kivétel!! :) -
Lacika 79 #11171 Segítek: Eleinte tuti, hogy a fejéhez fogod vágni. De ezt meg kell beszélni, hogy ne legyen belőle gond. Nekem is volt olyan, hogy tudtam, rossz napom lesz, ezért vettem előre egy rózsát a Kicsimnek, és mondtam, hogy valszeg ingerült leszek, de tudja, hogy szeretem, meg ilyesmi, és ne haragudjon, ha hülyeséget beszélek. :) -
#11170 GECC :DDDDDDDDDDD -
Lacika 79 #11169 neeeem! Abszolút nem ilyesmire gondoltam. Az már bunkó, tróger, tapló téma. Hogy fogalmazzam meg, hogy lejöjjön? Hm. Valaki segíccsen! :)
Talán huncutabb a kelleténél, nézéssel bugyinedvesítős és ezt kihasználós, picit rámenős de nem erőszakoskodós, nőnek a fejét elcsavarós de közben ártatlanul nézős. :D
Na valami ilyesmi talán. De amúgy tényleg nemtom normálisan megfogalmazni. Lányok, segítsetek! :D -
#11168 Pedig fogod majd, a nőknek olyan a memóriájuk mint az elefántoké, képesek 20-30 éves sérelmekkel előhozakodoni elhanyagolható seek-time mellett ! :DDD -
#11167 *hogy nem fogom -
#11166 Szerintem Ő nem csak erre gondolt, hanem mondjuk a hűségre... -
#11165 Az a baj, hogy összevissza van szpem, meg nem szpem. És így nehéz. -
Vlala #11164 error in search engine: bad place
Rossz helyeken keresed a nőket. Tényleg vannak, akiknek a mitugaccleverlek jön be, az ilyeneket nagy ívben kerülöm... tudod, alárendeltség, bőrruci, korbács... :-)
Hidd le, vannak rendes lányok is, akiknek tetszik, ha Embernek nézed őket. -
#11163 De úgy nem akarok _arra_ felé lépni, hogy nem vagyok biztos benne, hogy fogom egy-egy vitánál a fejéhez vágni. Mert úgy nincs értelme újra belevágni... -
#11162 nahjó
[visszaolvas] -
Lacika 79 #11161 Sztem itt a vége nem igazán szpem. Persze nézőpont kérdése! :P -
#11160 nekem így könnyebb :D -
Lacika 79 #11159 De ha szereted, akkor mit kell agyalni? Ezt nem értem én. Ugyanez a helyzet nálunk is, csak picit durvábban. Ha kell, meg szereted, akkor ne görcsölj! Lépj! :) -
#11158 Ha lusta vagy, fogd a szpemmerekre ! Na szépen vagyunk... -
#11157 aza baj hogy túl sokat szpemmeltek, vagy nemtom, mert én hozzászólnék, csak 1xx üzenetet nincs kedvem végig olvasni :D -
#11156 Nade merre is akarom sodorni?? Ez a kérdés... :) amit viszont nemtok. :/ -
Lacika 79 #11155 Úgy érzem, bennem több élet is van, mint kéne. :)
De valszeg ebből fakad a "rosszfiú" viselkedésem jelen pillanatban. -
Lacika 79 #11154 Akkor "csak" rajtad áll a dolog, nem? Abból, amit írtál priviben, nekem az jön le, hogy neked kell lépned picit. Nem sodródhacc az árral mindíg, próbáld meg te sodorni. -
Lacika 79 #11153 Na, én benne vagyok a szelidítésben. Picit meredek játékot jáccok éppen, de ki tudja, mit hoz a sors. Két szék közé nem fogok ülni szerintem, mert akkor megyek tovább. Nincs mit veszítenem. Vagy ezt már mondtam? :)
Na mindegy, jáccunk és remélünk. -
#11152 Látom jól kineveltek a Spanyol Inkvizíciónál ! Nem is rossz egy kezdőtől ! -
#11151 Na ugye?:D -
#11150 [mindent bevall] -
#11149 Vald be,nem mndegy hol jó és mennyire... -
#11148 Az "állati" ösztön,a vadság...Nem kimondottan kell rossznak lenni,csak élet legyen benned-minden téren és ez nem jelenti azt,hogy vki már nem szűk.:D