A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ácsi
1. nem mondtam, hogy sose ittam semmit szval tudom mi a jó
a sõr speciel egyáltalán nem
Azonkívül az ország egyik leghíresebb borvidékén lakom és õseim és vmilyen szinten a szakmám alapján is közöm van a finom borokhoz úgyhogy meg tudom állapítani mi a jó
2. Ugyan mond meg mi az amit egy rövidnek kell feloldania benned?
Anélkül nem tudsz? :-)
3. Mint mondtam kb fél éve nem chateltem itt nemis errõl volt szó
A társaságban iszogatásról mint szórakozási formáról megvan a véleményem. Ha lány lennék biztos nem iszogató cimborák közül választanék.
Az, hogy általában nem iszom alkoholt nem jelenti azt, hogy társaságban pl nem ülünk be valahova.
Aztán nem jelenti a chatelés sem azt hoghy nem mozdulunk ki.
Lásd utazások topic...
Szval megint az elõítéletek P
1. nem mondtam, hogy sose ittam semmit szval tudom mi a jó
a sõr speciel egyáltalán nem
Azonkívül az ország egyik leghíresebb borvidékén lakom és õseim és vmilyen szinten a szakmám alapján is közöm van a finom borokhoz úgyhogy meg tudom állapítani mi a jó
2. Ugyan mond meg mi az amit egy rövidnek kell feloldania benned?
Anélkül nem tudsz? :-)
3. Mint mondtam kb fél éve nem chateltem itt nemis errõl volt szó
A társaságban iszogatásról mint szórakozási formáról megvan a véleményem. Ha lány lennék biztos nem iszogató cimborák közül választanék.
Az, hogy általában nem iszom alkoholt nem jelenti azt, hogy társaságban pl nem ülünk be valahova.
Aztán nem jelenti a chatelés sem azt hoghy nem mozdulunk ki.
Lásd utazások topic...
Szval megint az elõítéletek P
lasd amit Tuvok irt. 1 pohar sor/bor, sokkal egeszsegesebb, mint a szensavas uditok, sot a szurt gyumolcslevek tobbsegenel is. Persze, ha csak tejet, 100%-os narancslevet es asvanyvizet iszol, akkor nincs egy szavam se. :)
Ugyanugy jol esik neha az alkohol, mint a csoki (vagy barmilyen edesseg), vagy akarmi mas.
Ugyanugy jol esik neha az alkohol, mint a csoki (vagy barmilyen edesseg), vagy akarmi mas.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Kis mennyiségben egyáltalán nem káros , sõt, ha már pont a forralt bort mondtad, 1-2 pohár sok betegségre különb sok gyógyszernél .
1-2 rövid meg feloldja az embert, aki képtelen mértékkel inni, az vessen magára, aki meg egyáltalán nem iszik nem tudja mi a jó . De mindenki másban látja a szórakozását, van aki chatel a gép elõtt, van aki meg társaságban iszogat ...
1-2 rövid meg feloldja az embert, aki képtelen mértékkel inni, az vessen magára, aki meg egyáltalán nem iszik nem tudja mi a jó . De mindenki másban látja a szórakozását, van aki chatel a gép elõtt, van aki meg társaságban iszogat ...
kinek?
nekem aztán nem
(talán egy kis forraltbor hidegben)
egyáltalán semmi szükség rá sõt káros
nekem aztán nem
(talán egy kis forraltbor hidegben)
egyáltalán semmi szükség rá sõt káros
na akkor megint
1. Utcán leszólítani nõket illetlenség.
Mármint ismeretlenül
Meg bizonyos szinten bunkóság illetve primitívség.
2. Meglátsz egy külsõre jó csajt, attól még lehet ha megszólal kilóg a kapanyél.
3. Attól, hogy találkozol valakivel nem kell mindjárt randinak lennie.
Pl elmentek egyet hamburgerezni, aztán vagy lesz egy barátod vagy egy barátnõd (leegyszerûsítve persze)
Énmár ismertem meg azonos nemû egyedeket is a neten akikkel közös a hobbink és szoktunk találkozni pl.
4. Nálam úgy mûködik, hogy már a telefonban érzem, hogy na ezzel a lánnyal érdemes vagy sem.
Vhogy megérzem.
És ilyen, hogy ne tetszett volna nem nagyon volt sõt.
De ez látható az albumban ugye.
Szval talán jobb nõkkel találkoztam a neten mint az életben.
DE legalábbis aranyosabbakkal, értelmesebbekkel.
Persze tudni kell hol keresd.
Ehhez is kell bizonyos tehetség.
Ugyanúgy elszúrhatod, de attól még nem a rendszer a hibás.
5. Ez ugyanolyan ismerkedési terület mint más csak itt ugye a másik lelkét ismered meg elõször nem a külsejét.
Ez legalább annyira jó mintha az utcán a külsõ alapján ítélsz.
1. Utcán leszólítani nõket illetlenség.
Mármint ismeretlenül
Meg bizonyos szinten bunkóság illetve primitívség.
2. Meglátsz egy külsõre jó csajt, attól még lehet ha megszólal kilóg a kapanyél.
3. Attól, hogy találkozol valakivel nem kell mindjárt randinak lennie.
Pl elmentek egyet hamburgerezni, aztán vagy lesz egy barátod vagy egy barátnõd (leegyszerûsítve persze)
Énmár ismertem meg azonos nemû egyedeket is a neten akikkel közös a hobbink és szoktunk találkozni pl.
4. Nálam úgy mûködik, hogy már a telefonban érzem, hogy na ezzel a lánnyal érdemes vagy sem.
Vhogy megérzem.
És ilyen, hogy ne tetszett volna nem nagyon volt sõt.
De ez látható az albumban ugye.
Szval talán jobb nõkkel találkoztam a neten mint az életben.
DE legalábbis aranyosabbakkal, értelmesebbekkel.
Persze tudni kell hol keresd.
Ehhez is kell bizonyos tehetség.
Ugyanúgy elszúrhatod, de attól még nem a rendszer a hibás.
5. Ez ugyanolyan ismerkedési terület mint más csak itt ugye a másik lelkét ismered meg elõször nem a külsejét.
Ez legalább annyira jó mintha az utcán a külsõ alapján ítélsz.
Dehogynem .
Nem kell berúgni, sõt, közel se kell, és én se azt mondtam, hogy CSAK az alkoholtól kell, de néha jól esik .
Nem kell berúgni, sõt, közel se kell, és én se azt mondtam, hogy CSAK az alkoholtól kell, de néha jól esik .
Most nem a sexre gondoltam, hanem egy kis összebújásra. Tudod, mint a koszos malacok! :D
Néha egy kis romantika nem árt az ember lelkének sztem.
Néha egy kis romantika nem árt az ember lelkének sztem.
nem utánoztam értelmetlenül az argo-t de abban igazad van h tul tomoren fogalmaztam, azert nem volt ertheto!
tehat: inkabb az utcan ismerkedek hiszen ott legalabb latom a csajt es nem derul ki rola h csuf mint mondjuk egy csetes tali utan. Mert sokszor a kép is csalóka és a valóságban ilyen feje van > <#idiota>#idiota>
nem beszélve arró lhogy velem már elõfordulto hogy cseten tök jókat lehetett vele beszélgetni, aztán mikor taliztunk annyira idegisitett! szoval szo szerint irritált ahogy beszél, ahogy formálja a szavakat, meg minden! sõt arra is volt példa hogy már majdnem megkérdeztem: biztos te vagy a *****? csak mert cseten nem tuntel ilyen butának..
szóval én letettem a csetes ismerkedésrõl örökre! egyetlen olyan bnõm volt akit végülis ott ismertem meg.. de mondjuk vele már beszéltem pár szót elõtte és láttam is hogy néz ki szóval úgy nem volt para. Nomeg a csetes beszelgetesunk is kb csak annyibol alt h elhivtam vhova <#kacsint>#kacsint>
tehat: inkabb az utcan ismerkedek hiszen ott legalabb latom a csajt es nem derul ki rola h csuf mint mondjuk egy csetes tali utan. Mert sokszor a kép is csalóka és a valóságban ilyen feje van > <#idiota>#idiota>
nem beszélve arró lhogy velem már elõfordulto hogy cseten tök jókat lehetett vele beszélgetni, aztán mikor taliztunk annyira idegisitett! szoval szo szerint irritált ahogy beszél, ahogy formálja a szavakat, meg minden! sõt arra is volt példa hogy már majdnem megkérdeztem: biztos te vagy a *****? csak mert cseten nem tuntel ilyen butának..
szóval én letettem a csetes ismerkedésrõl örökre! egyetlen olyan bnõm volt akit végülis ott ismertem meg.. de mondjuk vele már beszéltem pár szót elõtte és láttam is hogy néz ki szóval úgy nem volt para. Nomeg a csetes beszelgetesunk is kb csak annyibol alt h elhivtam vhova <#kacsint>#kacsint>
???????
Ezt lehetne úgy, hogy miis értsük?
Nemértem miért lett itt divat mostanában az értelmetlenül argo-t utánozó irásmód
Ezt lehetne úgy, hogy miis értsük?
Nemértem miért lett itt divat mostanában az értelmetlenül argo-t utánozó irásmód
nem azt mondtam, hogy nem ihat
és mint mondtam nem iszok alkoholt
illetve ritkán iszok
És számomra egy sörszagú nõ taszító
Mondjuk férfi is P
és mint mondtam nem iszok alkoholt
illetve ritkán iszok
És számomra egy sörszagú nõ taszító
Mondjuk férfi is P
hát inkább az utca csezz!
ott legaláb max arra jövök rá hogy buta (ésl egalább már pár éjszaka után;).. De inkább minthogy iszonyú csúúúf legyen..broáf .. <#szomoru1>#szomoru1>
ott legaláb max arra jövök rá hogy buta (ésl egalább már pár éjszaka után;).. De inkább minthogy iszonyú csúúúf legyen..broáf .. <#szomoru1>#szomoru1>
Mar miert ne ihatna valamennyi alkoholt? Ugyanez forditva is igaz. Neked se attol kell jol erezned magad, hanem a notol. Lehet alkoholt modjaval is fogyasztani, nem kell mindjart komolyabb (6 unikum+sor ill. bor liter szamra) mennyisegre gondolni.
jó számomra kiábrándító egy sört ivó csaj
egyáltalán nem kell, hogy alkoholt igyon
ne attól érezze jól magát hanem tõlem
egyáltalán nem kell, hogy alkoholt igyon
ne attól érezze jól magát hanem tõlem
Miert kellene masnaposnak lennie? :o Ha en iszom, akkor o is fog, akkor meg nem kelljen mar a sort kevernem :p Mondom, nem ipari mennyisegre kell gondolni.
hát akkor tied minden másnapos sörszagú csaj
ha neked ez kell P
Én speciel nõ száján mást szeretnék érezni
ha neked ez kell P
Én speciel nõ száján mást szeretnék érezni
ja de akkor ideiglenesen
én egyszer egy Kinából iró csajjal beszélgettem
Aztán kiderült, hogy egy városban lakunk P
én egyszer egy Kinából iró csajjal beszélgettem
Aztán kiderült, hogy egy városban lakunk P
Egy kicsit talan, de nem zavaroan.
Engem egyaltalan nem zavar, mar miert ne lehetne noies? Most nem 6 korso lekuldeserol van szo. :D Legalabb, ha alkoholt erzel a szajan, az olyan, amit te is szeretsz. :D Csak koktelt, meg likoroket ihatnak a nok? :p
Egy kicsit talan, de nem zavaroan.
Engem egyaltalan nem zavar, mar miert ne lehetne noies? Most nem 6 korso lekuldeserol van szo. :D Legalabb, ha alkoholt erzel a szajan, az olyan, amit te is szeretsz. :D Csak koktelt, meg likoroket ihatnak a nok? :p
ÉN Szeged Õ pedig USA Fõiskola...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kicsit visszaolvastam a threadet:D Chat?? hmm érdekes tapasztalataim vannak:) Mikor exbarátnõmmel együtt éltem anno (huhh már 4 éve volt) egy chates pasas miatt lépett le (3 heti ismeretség után) Aztán én is elkezdtem csetelni és egy tõlem 10 000km-re lévõ magyar lánnyal jöttem össze cseten.. fél év utáén találkoztunk és immáron (csettel egyben) 2,5 éve vagyunk együtt a legnagyobb boldogságban... ÉS körülöttem rengeteg példa volt (2-3 csetes esküvõ az ismerõseim közt meg eljegyzés és tartós kapcsolat).. Úgyhogy Cseten összejönni valakivel nem hülyeség és úgysem úgy mész oda, hogy na most ezt a bigét felszedem hanem ismerkedsz és valami csak kialakul:)
Mondjuk csetes vakrandin szívtam már én is (de ez inkább a 18 alatti korosztályra jellemzõ.. a 20-22 körüliek már rájöttek, hogy azzal , hogy hatudnak magukról csak a saját hülyeségüket bizonyítják, pláne, hogy elõbb utóbb úgyis kiderül....
Mondjuk csetes vakrandin szívtam már én is (de ez inkább a 18 alatti korosztályra jellemzõ.. a 20-22 körüliek már rájöttek, hogy azzal , hogy hatudnak magukról csak a saját hülyeségüket bizonyítják, pláne, hogy elõbb utóbb úgyis kiderül....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nah, mentem pihizni, holnapi napom hosszú lesz. 9 órám lesz, ebbõl 2 kisebbségi osztály.
Hm. nem teccik a mosolya. <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Úgy látom nincs jó kedved. De ha akarod, akkor azt mondom, függõ vagyok.
asszem inkább megyek aludni...
(már volt vitám másik topicban a függõségrõl... )
Jóéjt!
Bocsánat! Kimaradt egy szmájli!!! :)
(
Jóéjt!
Bocsánat! Kimaradt egy szmájli!!! :)
[/spam]™
de én csak kocadohányos vagyok, nem függõ.
Ne mán. Legalább Te maradj nekem vazze. :DDPP
:D
:D
Nézõpont kérdése.
Jah, meg nem szeressem a világmegváltó ötletekkel elõálló "húdeokosvagyokvazze" típusú néniket sem. Legyen vicces, aranyos, nõies. És néha picit elesett, hogy tudjam megvigasztalni. :)
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
A sörivó nekem sem jönne be. A cigi az elmegy, ugyanis én is rágyujtok néha. De egy sörözõ nõ, az valahogy nem....nõies?!