18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#11227 miért neked is hiányzik?:D -
#11226 látom folyik lacika tuningja -
#11225 Na jó,de csak a te kedvedért...te ártatlan "bika"-jé mennyi minden eszébe jut az embernek... -
Lacika 79 #11224 Én még elbírnám! -
#11223 Köszönöm,köszönöm virágot az öltözőmbe!Ja és ma nem dedikálok... Na,mára megártott mindenkinek ez az önsztárolás. -
Lacika 79 #11222 -
#11221 Nincs mit.:) -
#11220 Nem tudod mit vesztesz...:DDDDDD Kell még 1ilyen jó nő?:DDHuhh,teljesen megvagyok elégedve magammal... -
Lacika 79 #11219 Köszi! Tényleg! -
Lacika 79 #11218 Igen, jó lenne. :P -
#11217 Azt nem tudom nem nézehetem a nézésem napközben.
Cak erre mondják. -
#11216 sajátod?(mármint magadról,esetleg életben is tudod pródukálni?Fiúk,én mind kettőtöket megbecsülöm!!!!!!!!Szuper vagyok? -
#11215 van ilyen képem P -
#11214 megbecsüljelek lacika? P -
Lacika 79 #11213 PONTOSAN ERRE! :DDD
Nem érzem, hogy annyira nagy macho lennék, de valami miatt (állítólag) mégis van valami fura bennem. :)
A kisfiús nézés az tuti. :)
Persze csak adott helyzetekben jön elő, kérésre nem hiszem, hogy tudok úgy nézni.
Az első három jellemzőről nem beszélek. Akinek tudnia kell, az tudja. :P -
#11212 Olyan úm. lepedő gyűrögető,szív dobogtató,bugyi húzogató vegyülve a kisfiús,huncut nézéssel?-ilyenre gondolsz?:D -
Lacika 79 #11211 lehet azt kéne. De tudod, nekem is jól esne egy kis megbecsülés. Régen kaptam már ilyesmit. Na mindegy, majd megoldom valahogy. :) -
#11210 "Ok, elmeletileg az is lehet, hogy tudod kezelni es te kefelsz felre. Szoval 4. :p"
:)))))
Soha ne mondd, hogy soha, szóval lehet, de kétlem. :)
Köszönöm. -
#11209 CSácsumi ! -
#11208 Nem. Masodik megcsalas az mar mindenkeppen permaban lett volna. :p Szoval 3 eset lehet, ha folytatjatok:
1. Nem tudod kezelni. Vege.
2. Tudod kezelni, felrekefel. Vege.
3. Tudod kezelni, huseges. Happy End.
Ok, elmeletileg az is lehet, hogy tudod kezelni es te kefelsz felre. Szoval 4. :p -
#11207 Dehát ezzel az erővel a végtelenségig lehetne ezt csinálni, hogy az egyik megcsalja a másikat, de az szereti és mindig megbocsájt, mert hátha ezek után jobb lesz...
Hol az ésszerű határ? -
#11206 Nem mondom, hogy nelkule nincs elet, nem tudom milyen hosszu a kapcsolat, lehet, hogy tulteszed magad aranylag gyorsan. De lehet, hogy nem. Es ha meg tul is teszed magad rajta, akkor is eszedbe fog jutni, hogy nem kellett-e volna... Tudod, lotton is nehez nyerni, ha nem veszel szelvenyt. -
#11205 Hm. És azt mondod, ezt amíg meg nem próbáljuk ujra együtt, addig nem is fog kiderülni? Így, hogy külön vagyunk... -
#11204 Ehhh, minek. 1xűen csak becsüld meg sorod nők terén... -
#11203 Igazabol nem jutott eszembe, de ha osszevesztunk, mindig felmerult, pedig allandoan megfogadtam, hogy nem fog. Emiatt egyre jobban elmergesedett a viszony. Ha tudom kezelni, akkor valoszinuleg nem lett volna gond. -
#11202 Szoval nem a klasszikus egyutt vagyunk egy ideig, majd jon egy harmadik eset volt. :p -
#11201 Mit jelent pontosan az, hogy nem tudtad kezelni?
Ennyi, hogy mindig a fejéhez vágtad és ettől még rosszabb lett a vita? Vagy állandóan az eszedbe jutott amúgy is, nem csak vitáknál? Vagy... ? -
#11200 ui.: Megcsalas ugy ment, hogy a legelejen a kapcsolatnak parhuzamosan futott az ex es en. Majd ez kesobb derult ki. De ez mar regi tortenet. :p -
#11199 Engem. Szerettem, megprobaltam, nem tudtam kezelni, vege. De sokkal jobb igy, nem gyotrom magam, hogy mi lett volna ha. Most mar tudom. Es azt is, hogy ha megegyszer ilyen tortenne, nem bocsatok meg, mert ugyse tudom kezelni. :D -
#11198 "Es meg mindig fent tartom, hogy folytassatok."
Öm... Nálatok Te csaltad meg a párod, vagy Ő téged?
És miért folytassuk? -
#11197 Nem akarod, de ha valami gond lesz, akkor a fejehez fogod vagni. Csak. Minden ok nelkul. :p Es meg mindig fent tartom, hogy folytassatok. -
Lacika 79 #11196 Nah, löncstájm! Maj' gyövök! :D -
#11195 :DDD -
#11194 Nem. Én nem akarom Őt (meg)bántani semmivel. Ezzel sem. Minek? Attól sem lesz jobb. :( -
#11193 Tovabbi utanajaras utan helyesbitek: pasid. -
#11192 ui.: fogalmam nincs az elozmenyekrol, de en ugy ertelmeztem, hogy a pasid/nod megcsalt. :p -
#11191 Köszi. :P És nem. :P
Egyébként meg :) -
#11190 Nem, csak ez tapasztalat. :p Ha o kibirja, hogy az elejen ez lesz es tul tudtok ezen lepni, akkor elmulik beloled is a kenyszer, hogy ezzel bantsd meg (mikozben magadat is bantod vele). Ha meg nem, akkor legalabb tudod, hogy nem megy. Szoval en a helyedben megprobalnam, utana nem fogsz tiprodni azon, mi lehetett volna. -
Lacika 79 #11189 Én épp ellenkezőleg. Látom, hogy csak küzdesz magaddal. Holott érzed, mit szeretnél, de jobb kínozni magad. :) -
#11188 Ti most mind lebeszéltek? :)