A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
"A neten hogy lehet unatkozni?

De érdekes módon mindig a nõk csinálják."
Talán mert a nõk általában beszédesebbek. És ha élõben nem megy, ott a chat. Nem azt mondtam, hogy csak chat-elni lehet a neten...

KranaZoli
Lacika!

Viszont ha Vele belátható idõn belül nem lehet, akkor én megbeszélném Vele, hogy mennyi ez a belátható idõ?!

Mert:

1.) férfi vagy,
2.) szereted, de nem akarsz örökké várni rá
3.) nem szeretnéd, ha ez a nem is tudom most mi van tönkremenne egy mozi miatt pl.
4.) ha komolyan gondolja, hogy vége, akkor menj moziba, de errõl gyõzödj meg és akkor túl kell lépni rajta
5.) én elmondanám neki, hogy mentem volna moziba mással, de miatta nem tettem!

Az a lényeg, hogy erre mit fog reagálni, nem az, hogy Te beszélgethess egyet!!!

Hidd el: Nem akarok senkinek sem rosszat, csak magamnak jót :)

A Te döntésed :)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Azért megyek másik csajjal, mert belátható idõn belül akit szeretek, nem lehet semmi. Na most: utálok egyedül lenni, egy kis beszélgetés nem a világvége, meg amúgyis akartam moziba menni.
Fogalmam sincs, hogy visszahallja-e. De ez egy kis város, szal bármi megeshet.
Breki33
õszintén?
miért mész másik csajjal?

van rá esély hogy visszahallja?
Mit nem adok be?
Prezi: Lehet, hogy nem is megyünk sehová, fel sem hívom.
PResident Evil
lehet mozi közben is, csak azt szinkronizálásnak hívják ! :D

Breki33
ne má P
ezt nem adod be :-)

amúgy ez a megváltozás?
Már beszéltünk néha, de semmi több. Szal szerintem neki sincsenek elvárásai.
Breki: Ne ma moziban akarunk beszélgetni, hanem elõtte, utána, vacsi közben, stb. é"ted? :P
Breki33
nem gáz
de moziban beszélgetni?
Faki
Milyen kapcsolatban vagytok? Ha most ismerted meg, akkor asszem tudnia kell, hogy miért viszed vacsizni/moziba. :)

Hangianix
Nem, miert ne lehetnenek az embernek baratai az ellenkezo nembol is. (Bar baratnom szerint ez nem lehetseges :p )

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Szerintetek gáz, ha elhívok egy csajt moziba meg esetleg vacsizni, de nem akarok tõle semmit? Csak beszélgetni szeretnék valakivel, és kész.
Tuvok
Chaten keresztül hogy kínálom meg a barátaim a vodkámból ? :P

Faki
Ennyi erõvel chatelhetnél is, egy üveg vodkával <#vigyor>

Tuvok
És erre most írjak több mondatos okfejtést ?

Faki
Magyaráztad több mondaton keresztül, így gondoltam lerövídítem <#eplus2>

Tuvok
Logikus következtetés <#vigyor3>

Faki
Akkor neked máshol kezdõdik a beb@szás fogalma.

Breki33
sorivással nincsenek problémáim :-)
Tuvok
he ?

Tuvok
Nembiztos ...
De lehet ...
Ezért nem szabad általánosítani .
Annyi értelme van összehasonlítani, hogy amíg az egyik ezt csinálja szivesebben, a másik azt . Kinek a pap ...

Hangianix
Igen, de az eloiteleteidbol szarmazott a dolog, ugyanis a sorivasbol a vegen alkohol fogyasztas lett. :)

Breki33
kitömette?
Faki
Ugyanez a helyzet az ivással is, de mégis meghallgattam a nem ivók véleményét is, akkor más is mutathat minimális tiszteletet a chatekról szóló véleményem iránt, köszi .
Szerinted mennyi értelme van ezt a két dolgot összehasonlítani? Nem néztem meg ki mennyi idõs, de szerintem már nagyjából mindenki kipróbálta a piát és elment a határokig, vagy azon túlra is, így van tapasztalatuk és van teljes értékû véleményük.

Tuvok
Nálunk meg a chates gyerek kinyírta az apját, mert az kiköttette a netet ...

Breki33
itt nálunk egy jókedvûen száguldozó ifjú halálra gázolt egy a zebrán zöld jelzésen a fiával áthaladó apát

miért az apát?
szegény odaugrott ellökve a fiát ezzel megmentve az életét cserébe adván az övét

Tuvok
"Bebaszol úgy hogy azt se tudod hol vagy és a hányásodba fetrengessz?"

NEM !
Egyáltalán nem kell az embernek összeokádnia magát ... aki megteszi annak tényleg egészségére, nem mindenkinek errõl szól ...
Sokféleképp lehet bebaszni, a lényeg a másnapi jól megérdemelt fejfájás, szédülés, nálam itt kezdõdik, nem a rókázásnál meg fetrengésnél .

Breki33
egyetértek

kivéve az utolsó mondat P

részemrõl lezártam
Faki
Bebaszol úgy hogy azt se tudod hol vagy és a hányásodba fetrengessz? Egészségedre...
Tisztázom még azt, hogy nekem ott kezdõdik a bebaszás, ahol az embernek szakadozik a filmje, összes többi elõtte lévõ álapot csak jókedv.

Tuvok
Ez mind fordítva is igaz !

"aki hülye -> bebaszik"

Ezt meg kikérem magamnak, nem csak hülye ember baszhat be, szal ezt általánosan nem mondd ki így !
Pont annyira igaz, mintha ha azt mondanám, hogy "aki hülye -> chatel" . Egyáltalán nem .

"Neked nemtetszik, nem csetelsz, másoknak igen, õk csetelnek. Véleményed meg azért nem számít sokat ezügyben, mert nem érdekel téged a téma"

Ugyanez a helyzet az ivással is, de mégis meghallgattam a nem ivók véleményét is, akkor más is mutathat minimális tiszteletet a chatekról szóló véleményem iránt, köszi .

KranaZoli
Hoppá!
Máris elment a kedvem az egésztõl :)))

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tuvok
"Az utcán ha megy ergy hölgy általában nem az a célja, hogy ismeretlen fiatalemberekkel beszélgessen"

Ezt sosem tudhatod !

"Amúgy nemtom milyen kamuzásról beszélsz, ps-el meg én személy szerint tényleg javítok fényképeket, de nem azért, mert akkor szebbek lesznek a melleim P"

Szted hány nõ nem tudja a saját melltartótípusát ?? Amelyiknek anyuci veszi, de sztem (remélem) nem sok ilyen van ... és hány feleli a mérettel kapcsolatos krédésre, hogy "Nem mondom meeeg" ??? Pláne ha 22 ! (-nek adja ki magát, azok már azért relatíve normálisak szoktak lenni chaten is, nem ?)
Látod, Te nem azért javítod a képeket, más meg igen, errõl beszéltem !

KranaZoli
Mondjuk én a NET alatt nem chat-et értettem, hanem randivonal, talalkahely, ... website-okat.

KranaZoli
Francba!
Nem találok ezen a b*aszott NET-en egy Balatonfüredi, vagy Veszprémi k*rvát :(

Most nem csajt keresek, vagyis nem társat, hanem csak szexpartnert :) De még nem leltem, pedig fizetõset keresek :) Mondjuk pénzem nincs :))) Olyan ez mint amikor elmegy az ember a boltba megnézni, hogy miket nem fog megvenni :)

Hoppá!
Majdnem rekordot döntöttem. Most meg olyan csajjal akadtam össze akinek 3 kölke van :o
Kifutok a világból....

Faki
Maf@szt lehet ezen ennyit vitázni?! Neked nemtetszik, nem csetelsz, másoknak igen, õk csetelnek. Véleményed meg azért nem számít sokat ezügyben, mert nem érdekel téged a téma, ígyhát ez olyan, mintha én a menstruációs tapasztalataimat adnám elõ, ami ugye 0.
Ezt a pia vitát sem értem... akinek rossz élményei vannak -> nem iszik, aki tud mértékkel inni -> élvezi, aki hülye -> bebaszik, aki nem ivott és véleményt mond az meg okoskodó droidember.

Breki33
hát amíg még van agysejted miattam.....
Breki33
nah tényleg utoljára

Az utcán ha megy ergy hölgy általában nem az a célja, hogy ismeretlen fiatalemberekkel beszélgessen

A chaten azért többnyire ez a cél.
Hameg már ismert és megvan akivel beszélgetni akar ott van az autoprivi.

Ha továbbra sem érted inkább rádhagyom P

Alkalmatlanság lehet hamarabb kiderül alkalmassák kevésbé, és sokkal kisebb a repertoár.

Nekem a tehetségem neked az iróniád P

Szted amit itt mûveltek az nem egyfajta chat?
Csak ezt mindenki láthatja és nemcsak a logban marad nyoma.

Amúgy nemtom milyen kamuzásról beszélsz, ps-el meg én személy szerint tényleg javítok fényképeket, de nem azért, mert akkor szebbek lesznek a melleim P
Tuvok
Rosszul ..

Nem elõítélet, hanem tapasztalat, ígyjártam, rossz helyre mentem, ennyi . Biztos vannak "jó chatesek" is, én nem ezt láttam . Ha jó, ha rossz, nem érdekel .

Tuvok
A chat egészségesebb ? Inkább rugjak be és b*sszam be a fejem vhová, mint a szememet rontsam a gép elõtt .
És az a mennyisg, ami jól esik (2-3 pohár) nem ártalmasab, mint 10 perc a monitor elõtt, sõt

egyetértek

Tuvok
Ha chaten nem, akkor utcán miért igen ? Ugyanaz, tök ismeretlen, lehet közel se akar veled beszélni, akkor meg már olymind1 hol szólítod le ..

"2. A kapanyél nem kerül elõ két perc alatt.
CSak a külsõt látod meg amit el akar adni.
"

Tökmind1, akkor is sokkal hamarabb kiderül, mint neten => chat = idõpazarlás
Chaten meg még azt se

"SZval a példánál maradva én a chaten még egy ótvar igénytelen nõ -vewl se találkoztam. Érdekes nem?"

De, az, nagyon, de biztos a tehetséged .

Én akkor sem pazarlom erre az idõmet, még ha unatkozom melóban, akkor is inkább fórumozok vagy olvasok egy szaklapot, minthogy hallgassam a kamuzást, vagy bámuljam mások ps-sel retusált vagy innen-onnan összeszedett képét

Breki33
na van egy haver

az szinte Wiskeyimporter mindid több üveggel hoz és próbálja itatni.

Hát örülök ha egy kis pohárral meg tudok inni.
Mondjuk nemis szabad gyorsan mert akkor utánnatölt.

De nem mond nekem, hogy a Wiskey nem ártalmas az egészségre P
Breki33
ugye arról volt szó milyen barátnõ

énmeg azt mondtam sörívó csaj nem kell

ennyi
Breki33
nem hiszem

Tudom :-)

Logikus.
A borkostolók is itt ugye úgy kostolnak, hogy lese nyelik :-)

Amúgy mikor rendezvényünk van illendõségbõl meg szoktam kostolni.
De nem hiányzik.

Hát én egykét rövid után nem a gátlásaimat vesztem el :-)
Breki33
1. Chaten nem
Utcáról volt szó nem szórakozóhelyról

2. A kapanyél nem kerül elõ két perc alatt.
CSak a külsõt látod meg amit el akar adni.

Jártam már úgy, hogy a Discoban megismert csajt másnap meglátva a fejemet fogtam. P

Ha én eljutok odáig egy csajjal, hogy találkozzak akkor már elég sokat beszélgettünk telefonon és mint mondtam ez alapján már elég sok minden kiszûrhetõ.
SZval a példánál maradva én a chaten még egy ótvar igénytelen nõ -vewl se találkoztam. Érdekes nem?

Ha így állsz hozzá, hogy pofára esek pofára is fogsz.
Sok lány nem jár szórakozni félénk az ismerkedéshez, de pl itt könyebben nyilik meg.

Amúgy észre se veszed mert nem miniszoknya mûcici dekoltázs, de talán sõt biztos többet ér.
És kiderül, hogy szebb jobb aranyosabb.

Sztem nem értelmetlenebb dolog mint pl a mostani disco-ba járni vagy sörözõben ücsörögve iszogatni. És elárulom az emberek többsége akkor chatel amikor a mindenki által ismert körülményekbõl adodóan ugyis gép elõtt kell ülnie.

Aki meg függõ és állandóan ottlóg, na az tényleg kóros.
Tuvok
Ja és vannak nagyon jó sörök is, de nem az Ászokos meg Szalonos rekeszben kell keresni . Én is talán 2-3 fajtát iszok meg, de ritkán, mert drágák, akkor inkább whiskey :P

Hangianix
Te nem fogadod el, hogy lehet akinek meg jol esik. Es igen, a sor is. :p

Tuvok
Sztem neked van elõítéleted, mert rólam hiszed, hogy nekem van . A sok chat hatása biztos, bizalmatlan ember vagyok élõben is, neten pláne, de 2 óra chat alatt a netbe vetett hitem fele elszállt .

"Azonkívül az ország egyik leghíresebb borvidékén lakom és õseim és vmilyen szinten a szakmám alapján is közöm van a finom borokhoz úgyhogy meg tudom állapítani mi a jó"

Mégse teszed ... logikus ez ?

"2. Ugyan mond meg mi az amit egy rövidnek kell feloldania benned?
Anélkül nem tudsz? :-)
"

A feszültséget, vagy akármit . Nem vagyok társasági nagy dumás ember, sõt a bulikat is utálom, de kérdezd meg akármelyik mértékkel ivót, nem fogja neked leírni, hogy miért jobb 1-2 rövid után, de jobb, ez tény, mind ezt fogja mondani . Ehhez is biztos tehetség kell ...

Tuvok
"1. Utcán leszólítani nõket illetlenség.
Mármint ismeretlenül
Meg bizonyos szinten bunkóság illetve primitívség.
"

Chaten nem ? Lehet, hogy utcán az, de chatre ismerkedni jár az ember, meg szórakozóhelyre is . Ugyanaz .

"2. Meglátsz egy külsõre jó csajt, attól még lehet ha megszólal kilóg a kapanyél."

De legalább 2 perc alatt kiderül ! Chaten beszélgetsz egy szimpi csajjal, jól elvagytok, hetekig beszélgettek, telefonban is tetszik amit hallasz, majd az elsõ talin kiderül, hogy egy ótvar igénytelen nõ ... pofára esel, õt is megbántod (mert többnyire az állat külsõ is embert takar), és heteket pazaroltál 1 csajra, egy este buliban meg többet is megismerhetsz . Ha nem tetszik otthagyod, 5 perc alatt kiderül, ami neten hetek alatt .
Nem születik mindenki 'chates tehetséggel', sõt, sztem a többség nem, így pazarlás annyi idõt a gép elõtt ülni, hogy pofára essen az ember .

Persze ez csak a rossz oldal, akinek tehtsége van, szerencséje, meg jó helyre jár, rá is ér, az még jól is járhat, de IRL erre sokkal több esély van .

Breki33
a bor lehet

dehogy a sör
ezt tesem gondolod komolyan P

Amúgy mostanában facsaróval készített narancslevet szoktam inni :-)

Alkohol meg nektek lehet jólesik, de el kéne fogadni, hogy van akiknek nem.