18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Köszi mindenkinek. Igen.... 1 éve hasonló cipőben jártam, aztán jött Ő, de Ő most elment...Akkor egyedül próbáltam felejteni, most nem tudom mit tegyek.

Egyébként, szerintem az 1 éjszakás abból a szempontból jobb, hogy ott őszintébb vagyok....mert megmondom, hogy mit akarok...míg egy "hosszabb" dolognál, csak felejtés miatt kell...szerintem szemétség.
  • Membrah

Kössz..
    Talpra állnék, de biztos nagggggggyon fájna...
    Sosem szerettem még senkit ennyire, és nem is fogok...
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan. Ezt csak most érzed így. Utána idővel úgyis talpraállnál, mert úgy még sohase volt, hogy sehogysenem lett volna ! Ha meg nem állnál talpra és belepusztulnál, az sem baj, azt hívják természetes szelekciónak !
  • Membrah
    hát igen...
    Valóban...
    Azért remélem, a mostani kapcsolatommal nem zuhanok a földre...
    Halálosan szerelmes vagyok, sztem be is diliznék, ha véget érne...
  • Sir Quno Jedi
    A Zélet már csak ilyen libikóka ! Magányos vagy, megismered, mennybe mész, elromlik, földre zuhansz, poklot jársz, újjászületsz, magányos vagy, megismered...
  • Membrah
    tényleg?
  • Sir Quno Jedi
    Hogy szalad az idő, nemisolyanrég még szinte hasonló helyzetben voltál idefent nem ???
  • Breki33
    Akartam rakni egy tapsihapsit.

De visszatérve a filmre tényleg senki sem ismeri?
  • Lacika 79
    Bocsesz, ez lemaradt:
  • Lacika 79
    Szal én vagyok a hapsikám? Na megállj, Te béka!
  • Breki33
    Hello rég láttalak.

Sztem a választ teis tudod.

Sztem ne egyedül és ne egyéjszakásakat. (Azokat hapsikám úgyis elvitte P)

Elvihetnéd Arch-ot kocsikázni...
    Persze plátóian

• Lacika 79
    Mi az oka, hogy szétmentetek?
  • Lacika 79
    Ha csak azon múlik, bármikor. :P
  • ZsirosKenyer
    egyedül mindenképpen nehezebb...Nálam az is bejött hogy egyszerűen a csaj haverjaimmal beszélgettem sokat..nem kell feltétlenül szúrni.. persze a vége így is az lett mindig :D de erről már az alkohol tehet
  • Csacsi
    Sziasztok. Kedvesemmel 1 het lett vége a kapcsolatnak 8 hónap után. A kérdésem az lenne, hogy egyedül felejtsek, vagy irány az éjszakába csajok után, akik könnyen kaphatók?
  • Breki33
  • Breki33
    majd ha bekerülsz egy szappanoperába áriázni

hapsikám

• Membrah
    postán küldjük?
  • Lacika 79
    Nekem is gyűjthetnének egy Mitsubishi Evo VIII-ra. :)
  • Membrah
  • Membrah
    Gyűjtöttek is a pancserok...
    Még szendvicsember is hírdette nálunk anno az utcán, hogy mentsük meg Isa-t..
    Höhö..
    Ez kábé akkora baromság volt, mint amikor Esmeraldának meg szemműtétre gyűjtöttek!
  • Breki33
    Amúgy látta valaki tegnap a végállomás Las Vegas filmet?

Nicolas Caige és egy elég helyes csaj viszonyáról szólt, de sajnos nagyon későn vcolt vége pedig érdekelt volna.
  • Breki33
    Miért az valószínű volt, hogy Isaurának elkezdenek gyűjteni a népek?
  • Membrah
    Tudtommal inkább azok a nők, akik szültek már...

• Sir Quno Jedi
    Akik beküldték AKÁR gondolhatták is komolyan, én cifrábbakat is olvastam anno arrafelé, DE ez akkor sem túl valószínű...
  • Breki33
    Mert akkoriban volt egy kis közöm a Bavohoz

És kb 5 normális kérdés mellett volt egy, itt meg ki van gyűjtve évek termése. Aki beküldte lehet kamuzott de nem az újságírók találták ki.

De a,
    nem
    de
    nem
    de

stílusú vitát elkerülve szerintem nem kamu szted kamu.
  • Breki33
    Amúgy védekezik még valaki spirállal?
  • Membrah
    ja...
  • Sir Quno Jedi
    és az miért lett volna nem kamu ?
  • Membrah

Jó majd figyelek...
    "Nem akarok terhes lenni"
  • Breki33
    Azért vigyázni este a szappannal P
  • Breki33
    Dehogy Kamu anno a Bravoban volt válaszokkal is

Hogy az volt írva a gyógyszerre, hogy a felül levőnek kell bevenni és a fiú volt felül stb....
  • Membrah
  • ZsirosKenyer
    aztne mondjátok hogy a micimackós nem kamu... Ha tényleg vmi TINIlapból van akkor az volt a kamu aki beküldte és röhögött egy jót az újságon..
  • VinylToy #11273
    Csernus Imre válaszol:

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget!

Keresd fel Chewbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

16 éves érdeklődő lány vagyok Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?

Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemi szervét?

Amelyikbe neked jólesik.

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?

„Anyu, szeretnék melltartót.”

16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?

Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet.

Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.

Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?

Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?

Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.

Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.

...13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ő rám se bagózik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábítani?

FÜRÖDJ!

...15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemi szervben valami hanggal jár?...

Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.

• Sir Quno Jedi
    kamu
  • Membrah
    Ez mind igazi...
    Jesszus...
    A legdurvábbak sztem a 2., 5., 14., 15., 23., és 24.....
    Léteznek ilyen gyerekek?
    Szörnyű...
    A jövő nemzedéke...
    Belegondolni is rémes!
  • Hangianix
    Mondjuk rossz esetben 99%-a, jo esetben mind kamu. ;p
  • krisztike
    Képzeld el,igen...Ugye milyen rémes?:( vagy :)
  • Lacika 79
    Ehh! Ez iszonyat. Ezekből ember lesz valaha?