A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem megoldás az biztos. viszont sokszor az sem megoldás, ha tisztességesen eléállsz és megmondod neki, hogy: bocs, de úgy érzem nem mûködik ez tovább, fejezzük be.
sajna saját esetbõl mondom. a 2. ex-em nálam utána jött a hisztivel, elrohant, majd sértett nõi büszkesége miatt revansot is akart venni.
ami majdnem össze is jött neki, ha nem kezeltem volna lazán az ügyet, igy az átba**ásának az lett a vége, hogy röhögtem egy jót, s továbblapoztam immáron mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül <#hawaii>#hawaii>
ilyet már én is csináltam, de valamiért mindig félreértik <#confused>#confused> legutóbb is, billiárdozni hivtam egy csajszit - aki mellesleg kolléganõm is -, mert nyavajgott, hogy most jött pestrõl szinte senkit sem ismer, erre az ajánlatomra meg úgy nézett rám, mint egy nemnormálisra, s megjegyezte, hogy mit képzelek én, mert õ nem olyan.
na ezek után én voltam az, aki kissé hülyén nézett õrá, hogy mivaaaan??? <#guluszem1>#guluszem1>
aztán elbeszélgetve egy másik kolléganõmmel felvilágosított, hogy sajnos a nõk 99%-a egy ilyen ajánlatot reflexbõl visszautasít több okra hivatkozva. (nem akar másoknak pletykatémát adni, nem ismer téged, nem akar veled lenni, más programja van, félénk, stb.)
szóval nemeccerûezkéremszépen <#vigyor>#vigyor><#zavart2>#zavart2><#vigyor>#vigyor>
1.) Balatonalmádis 2 gyermekes menyecske a múlté
2.) NET-en összeismerkedtem egy 3 gyermekes anyával :)
De erre hamar nem-et mondtam :)))
3.) Van egy Pápai csajszi akivel SMS-ben tartom a kapcsolatot, tavaly télen úgy küldtem el, mint még nõt soha (volt minden kúrva, stb...) Aztán Karácsonykor SMS-ben megkeresett és most úgy néz ki újra találkozunk majd. Majdnem úgy volt, hogy a Szilveszter-t is együtt töltjük. Neki is van gyermeke egy 13 éves :)
4.) Közben NET-en kb. kettõ csajjal tartom ímmel-ámmal a kapcsolatot
Röviden ennyi :)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mennyi ideje tart ez a kapcsolat?! Ez az elsõ ilyen "komolyabb" hatásszünet?
:)
GPetyus: egy lépés választ el a lánytól. Valakinek meg kellene tenni. Nem veszíthetsz rajta semmit, ha nem, vagy nyerõ, az úgyis kiderül, legaláb megkönnyebbülsz. Ha bejössz neki, akkor sínen vagy (mint József Attila... - bocs), és visz a gõzös a csúcs felé.
Hmmm...nos még mindig semmi változás :S
( #8942)
Te jó isten majdnem eltelt egy hónap :S
Ez kész...addig nem tudok L jutni,hogy randira hívjam....<#falbav>#falbav>
A régi b.nõmtõl mexabadúltam,azóta sokkal jobb :)
De ezzel a lánnyal meg csak izé-mizé,nagy semmi :S
Mindketten melózunk,L kerüljük egymást (önkéntelenûl),aztán tessék :S
Szilveszterkor volt SMS,azt ezzel ki is fújt,...
ÁÁÁÁÁ bazz,olyan vagyok mint 14 éves koromban....,egy beszari f.sz,bár ez az elsõ nõ aki igy "hipnotizál"...Ott állok mellette,és egy értelmes gondolat nem jut eszembe :S
ehhhh....a kurva életbe <#szomoru1>#szomoru1>
Nem igaz,hogy 23 évesen hülyülök meg.... <#falbav>#falbav>
Na jóccakát mindenkinek!
Mondjuk tegnap meglepett, mert felhívott meló után, hogy most volt az utolsó napja ott, és alig tudta letenni a telefont.
Szerintem ez nem is akkora katasztrófa, legalább megbízhatóak vagyunk, senkinek nem kell attól tartania, hogy a háta mögött kibeszéljük.
Mert sajnos(?) ami a szívemen, az a számon. Persze nem mindíg van igazam, és ezt egybõl nem ismerem be. <#lama>#lama>
Szal ez a mostani összeveszés is a sok kis hülyeségbõl indult. :(
A makacsság olyan fokú, hogy akkor sem látod be és adsz igazat a másiknak, ha legbelül érzed, hogy mégiscsak neki van igaza?!
Ill. Õ is ilen?
Bízom benne, hogy megjön az esze, és ha látja rajtam a vátozást, akkor Õ is lépni fog. Jövõ héttõl megint elkezdek picit "gyúrni". Energia levezetés+ hasznos idõtöltés. Valamit kezdenem kell a rengeteg szabadidõmmel.
Ha ezen felkapja a fejét, akkor mond meg neki, hogy Õ sincs felnõve az összeköltözéshez!!!
Most többre nincs idõm sajna :( Szal ha hirtelen reagálja le a dolgot, akár csak a szándékot is, akkor hidd el nem csak Neked, hanem Neki is fel kell még nõnie az összeköltözéshez.
Ui. ha v.ki összeköltözik v.kivel, akkor már megbízik benne. A bizalom pedig nagyon fontos! Ha hirtelen indulatok döntenek, akkor hiányzik a kölcsönös bizalom és a kölcsönös én is érzem, hogy jó ez, csak át kell gondolni és másképp kell csinálni, de nem csak Neked, hanem Neki is!!!
Tehát: a csaj másfél év után újra Veled akar lenni, de nem akar Veled lenni, mert mást (is?) szeret. (nem kellett volna az a pálinka ebéd után)
szvsz a csaj egy picit (egyáltalán :-) ) nem tudja, hogy mit akar. Vagy nagyon is jól tudja...
Lehet, hogy a másik gyerekkel is problémái vannak, és Veled akarja féltékennyé tenni (õsi nõi praktika) vagy csak nem biztos a dolgában, és több vasat tart a tûzben, hátha az egyik kihûl. Ebbõl szokott a "két szék között a földre ülés" bekövetkezni...
Szerintem kérdezd meg, hogy mi a helyzet, hallgasd végig a mesét, aztán döntsd el, hogy hihetõ-e... vigyázz, néhány hölgyben La Fontaine veszett el!
Vlala: már elvesztettem...nem akar visszajönni hozzám jelenleg talált magának mást..én majdnem belehaltam és aztmondtam neki hogy akkor inkább ne is találkozzunk mert csak fáj nekem ez az egész.. erre azt modnta h nem akar elveszíteni és hogy másfél év múlva megint velem szeretne lenni + szeretne velem élni nagyonsokáig... DE midnezek ellenére most nem akarja hogy megint összejöjjünk mert msot mást is szeret... mégpedig a volt barátjához ment vissza. kiderült hogy mikor mi veszekedtünk õ elindult sírva a városban és hozzá ment vígasztalódni! a kis buzi gyökér gyerek! jól elvette tõlem.. de msot mit akar a csaj? fene se érti a nõket!!
Egy kapcsolat végét szépen is le lehet varrni, nem fontos széttépni a szálakat. Ez a két hónap elég súlyos lehetett, lehet, hogy végzetes hiba?
Ehh...
már nem is bízom benne..még egy esélyt adnék neki, de ha újra összejönnénk már úgysem képzelném magamat bele az egészbe ahogy ezelõtt..úgy venném mint eddig mindenki mást:a barátnõm. semmi több. pedig nála tényleg úgy éreztem hogy ez egy életre szól, de hát mégsem.. a másik meg hogy õ még "picike kislány", úgyhogy benõhet a feje lágya.. a 3. indokom pedig az hogy én hagytam menni..én akartam h vége legyen, bunkó, paraszt, köcsög voltam vele. Ha nem lcsináltam volna ezt 2 hónapig folyamatosan talán nem hagyott volna el..
Én ezt sosem értettem. Egyszer fordult elõ velem, hogy nem tudtam elengedni valakit, nem voltam rá képes, de mikor elfogadtam, azt is megtudtam miért nem sikerült. És legközelebb már biztos képes lennék rá (bár remélem nem lesz már legközelebb) :)
Írom ezt azért, mert ha lelép egyszer, lelép még egyszer. Ritka a kivétel.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
1. vagy berág az exem hogy "látod ennyire szerettél, máris új nõd van"
vagy 2. féltékenyl esz és csak rád gondol stb stb..ezután már nyert ügy ;)
A problem a belátható idõn belül az, hogy inkább elenged, de a makacssága miatt nem mondaná azt, hogy gyere vazze, próbáljuk meg, mert Te vagy, aki kell nekem. Ezt tapasztalatból tudom. És azt is tudom, hogy kellek neki, csak picit fel kell nõnöm a szituhoz. Jelen esetben ahhoz, hogy összeköltözzünk.Ez akkor bukott ki, mikor karácsony elõtt elmentem meglepni magam pár DVD-vel, és hirtelen 40e pénzt kigórtam az ablakon. Erre volt szánva, de habelegondolok, igazán vehettem volna valamit a kéróba. Vettem is, de akkor is. Felelõtlen voltam, nem gondoltam át a dolgot, kidobtam egy csomó pénzt szórakozásra. Szal ilyen, és ehhez hasonló gyerekes megmozdulások, beszólásoka, miket ki kell nõnöm. Nemtom ki írta, de tényleg olyan, mint a sakk. Elõbb gondolkozz, utána lépj. Sakkozni már tudok, most az életemet kell úgymond lejátszanom egy nehéz partiban. De érzem, hogy nem veszíthetek. Biztos vagyok magamban, hogy meg tudom csinálni.
Ma pl. kérdik, hogy miért nem cserélem le a 106-os Pioneer írómat egy 108-asra, mer' az ugye újabb-jobb, stb. De átgondoltam, és rájöttem, hogy felesleges, mert ez még mûködik, van rajta 2 év gari (sulinet) ha majd gázos, akkor cserélek. Persze ez nem nagy cucc, de egy kezdõ lépésnek megteszi. :)
Na úgy látom, sok hülyeséget összehordtam, de még így sem bírtam kibeszélni magamból mindent. Ha rendezõdtek az infók a fejemben, írok. :)
Mindegy. Rossz napom van, ma nem ért meg senki semmit amit mondok :DDD
Köszi! :P :DDD
<#eljen>#eljen> :))