A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamelyest szerintem biztos tanul az ember, de nem nehéz dolog beleesni ua. a csapdába, sajnos.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2. Ez mind szép és jó...de vajon tényleg tanultok a hibáitokból...s csak tényleg egyszer volt Budán kutyavásár? (ezért kérdeztem a #9551-et)
Miért?
"Nincs vesztes csata. Minden csatából nyertesként kerülsz ki, ha a következõ viadalban felhasználod azt amit az elõzõbõl tanultál. A lényeg pedig ez, hogy tanuljunk belõle."
Szerintem nem hüleség.
Engem még az is szokott zaravi, mit szokott zavar 😊 ha a csajjal veszekedéssel váltunk el és csak rágondolok, hogy mással kefél. Ez egy kibaszott szemét egy érzés. Fõleg ha nekem meg nincs senkim. Én hüle ilyenkor mindig azt gondolom, hogy én görcsölök Õ meg élvez, mert éppen kúrják.
Hát ez tényleg nagyon szar ügy. Nem tudom mi rá az orvosság 😞 Hiába megyek el kupiba az sem segít 😞 Ezt teljes mértékben meg tudom érteni és együtt tudok Veled érezni! Fõleg, hogy nálam elsõ helyen a szex szerepel egy kapcsolatban, minden más csak utána jön 😊 Dehát, én ilen vagyok...
(...de most nehogy jöjjön valami duma a kalandokról... 😛PP)
Nem figyelsz eNber? 😊
SZERELMES lettem,mint az "állat",most nem CSAK **** akarok 😊
(ez ritka 😄)
Kell ez a nõ :S
Kérdés meddig kell majd rá várni...Jó lenne L se menne 😞
(persze,jól meg kéne rakni,akkor nem menne sehova 😛)
Majd írok bõvebben is. Én is feledni akarok. Erre kitaláltam, hogy ami most nekem kell az csak a sex, semmi többi. De ebben a fránya eszprém megyében nem találok egy kúrvát akihez szobára lehetne menni és igényes, benne van mindenben. Szal havonta megjátszatnék egy ilyet aztán kész 😊 Állítom mellettem is kell, hogy legyen BFüreden, de nem találok :o Tegnap túl korán mentem volna NightClub-okba érdeklõdni, még nem voltak nyitva 😞
de ennek a funkciónak van egy bizonyos alárendeltségi szerepe.
És sok nõt ez nagyon érzékenyen érint.
Már nem úgy
tudjátok..romantisch!
vagy esetleg vmi vicces ajándék bocsánatkéréssel kombinálva mely kapcsolódik a konkrét esethez
a lényeg h még biztos érez irántam is vmit, tuti, hisz szerelmes volt belém mikor azt a bizonyos mondatot kimondtam.. és hogy mi volt az?
hát izé ez elég tabu téma 😊
> szóval "oboázott" és én szóltam neki hogy ne szívja olyan erõsen, erre modnta hogy oké és minden jó volt..de kiderült hogy azóta minden este ezen sír, mert állítólag lenézõ arccal mondtam neki, megalázóan...pfff igazából csak élveztem..és azér volt oylan fejem <#buck>#buck>
de persze õ ezt máshogy látta..és itt kezdõdött minden..kiábrándult belõlem, vérig volt sértve meg minden..de legalább megtudtam hogy végül is hol buktam el..pff..egy mondat..és egy világ dõlt össze!
kemény az élet bezony...
a másiknál már szakítottak egyszer a lánytól függetlenül
ha jól értem
ezt nem hiszem el...3 hónapja halogatja hogy miért is lett vége a kapcsolatunknak.. és ma végre elmondta! egy ostoba mondtaom miatt szex közben ami miatt úgy érezte hogy lenézem és nem szeretem!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
értitek?? egyetlen mondat? ez baszta el az életemet!
az is kiderült még hogy nem hiszi el hogy még most is szeretem
szerinte kamuzom ...grrr.. mondjatok jó trükköket (estleg filmekbõl lopva 😄) amivel be lehet bizonyitani h szeretem!!!
War. War never changes.
War. War never changes.
most vagyok a legkritikusabb helyzetben, révén hogy kisvárosban lakom egész egyszerûen elfogytak a nõk..
tehát szó szerint ismerek mindenkit! áááááá
ááááááá f*sz kivan!
tényleg tippetek a felejtés gyorsításához van? a legjobb megoldásnak egy új csajt látok de ez egyelõre nem akar összejönni..vagyis olyannal nem akivel én szeretném..mekkora kecseg msot velem a sors!
ok, de nem állt fenn ez a szitu. mikor anno a meghivást átadtam, akkor már tudtam, hogy a csajnak nincs senkije sem, csak sima para volt a részérõl, semmi más 😊
mondjuk azóta is tök jóba vagyok vele, igaz már nem dolgozik a cégnél, de ettõl függetlenül dumálni még lehet
"Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja 😊 , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!"
valamilyen szinten én is, de mondjuk ha elém odaállna a nemlétezõ nõm, hogy elmenne egy haverjával vacsizni egyet nem mondanám, hogy ne tegye.
mert megbiznék benne. úgyis kiderülne, ha megcsalna, akkor meg páros lábbal rúgnám ki az ajtómon azonnal és kérdés nélkül.
a bizalom kényes dolog. könnyû megszerezni, de visszaélni - legalábbis nálam - csak egyszer lehet vele. ha eljátszod, akkor vége, nincs tovább.
szóval én alapjáraton maximálisan megbizok a partneremben. aztán, hogy õ ezzel hogy él, vagy hogy él vissza, az már másik történet.
Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja 😊 , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!
De mondom még lenne, ha pár barátnõm nem csalt volna meg és én viszont Õt 😞
Cja, ez a fránya felnövés dolga az egésznek. Nem biztos, hogy Ti mindketten érettek vagytok egy võlegény-menyasszony kapcsolatra és egy összeköltözésre?!
Ebben még nincs semmi baj, mert ezen lehet változtatni, tenni valamit a helyzetért de egy ilyen kapcsolatot mindenképpen komolyabban kell kezelni és egy 3 éves kapcsolatot azé jól át kell gondolni, ... Bassz, nem igaz, hogy Te nem hiányzol, vagy nem vagy õszinte?! Me nem hiszem el, hogy ha szeret és nem jelentkezel, mert ezt akarja, akkor Õ nem fog?! Elõbb-utóbb hiányozni fog neki az ölesés, stb 😊