A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Honnan tudod Te ezt, hogy ennyire kategórikusan ki tudod jelenteni. Szerintem mind-mind befolyással van a további életünkre...
Valamelyest szerintem biztos tanul az ember, de nem nehéz dolog beleesni ua. a csapdába, sajnos.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
ez már az 5. alkalom, hogy emészted magad? hmmm, akkor te nem tudtad a magadévá tenni a lentebb említett gondolatot, amit leírtál...
KranaZoli
Megint elment úgy a napom, hogy semmi idõm nem volt Veszprém megyei lotyót keresni 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
1. Tévedés: az idõ bizony mindent megold...
2. Ez mind szép és jó...de vajon tényleg tanultok a hibáitokból...s csak tényleg egyszer volt Budán kutyavásár? (ezért kérdeztem a #9551-et)
Jó filozófia annak, aki így fel tudja fogni.
KranaZoli
Én olyan 4x, 5x-re.
Miért?

Tuvok
😄

KranaZoli
Ez csak duma! Vannak dolgok, amiket az idõ sem old meg. Persze ez nem feltétlen hiba. No egyszer olvastam egy nagy igazságot és szerintem van is benne valami. Már nem tom, hogyan szólt pontosan de v.mi ilyesmi volt:

"Nincs vesztes csata. Minden csatából nyertesként kerülsz ki, ha a következõ viadalban felhasználod azt amit az elõzõbõl tanultál. A lényeg pedig ez, hogy tanuljunk belõle."

Szerintem nem hüleség.

Ez egyértelmû, csak az embernek nem mindíg van kedve az ilyesmihez. Persze ha már 100 éve szingli, akkor más a dolog. 😊
<#banplz><#idiota>
hykao
Egy gyors kérdés: ki, hányadszorra éli meg ezeket a kínokat?
KranaZoli
Ez az egyik legszarabb dolog az életben! Ez egy kúúúúúúúúrvára úúúúúúúútálatos egy érzés.

Engem még az is szokott zaravi, mit szokott zavar 😊 ha a csajjal veszekedéssel váltunk el és csak rágondolok, hogy mással kefél. Ez egy kibaszott szemét egy érzés. Fõleg ha nekem meg nincs senkim. Én hüle ilyenkor mindig azt gondolom, hogy én görcsölök Õ meg élvez, mert éppen kúrják.

Hát ez tényleg nagyon szar ügy. Nem tudom mi rá az orvosság 😞 Hiába megyek el kupiba az sem segít 😞 Ezt teljes mértékben meg tudom érteni és együtt tudok Veled érezni! Fõleg, hogy nálam elsõ helyen a szex szerepel egy kapcsolatban, minden más csak utána jön 😊 Dehát, én ilen vagyok...

hykao
Nem baj, majd kihevered, mint az emberek nagyrésze a náthát...van aki 3 nap alatt, de idõvel mindenki... :😊)
hykao
No már! Képletesen írtam, amit írtam banyek! Persze, hogy nem csak a dugás a fontos...csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy szemellenzõ le, hülyeség el, és irány új kalandok felé! <#vigyor2><#hehe>

(...de most nehogy jöjjön valami duma a kalandokról... 😛PP)
Tuvok
Mért, nem 'csak' nõies dolog folyton a dugásra gondolni ,)

Picit "nõies" lettem mostanában. Mér mindíg csak a dugásra gondoltok, vazze? Vagy csak én vagyok túl maradi? <#nemtudom>
Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem figyelsz eNber? 😊
SZERELMES lettem,mint az "állat",most nem CSAK **** akarok 😊
(ez ritka 😄)
Kell ez a nõ :S
Kérdés meddig kell majd rá várni...Jó lenne L se menne 😞
(persze,jól meg kéne rakni,akkor nem menne sehova 😛)

hykao
Áhh, má' Hová megy? Saztán? Sokmillió nedves punci van még a világon, amelyik mind csak arra vár, hogy beleharapj!!!! <#vigyor2>
Glpetyus
<#mf2>
haggyá'...szomorú vok :S
Meg fogom szeretni a csajt,erre jövõ hónapban Lmegy :C

hykao
Na mi va eNbör? Mégiscsak jobb, nem pinából pinába dõlni? <#mf2><#wow3><#vigyor2><#buck><#beka2>
Tuvok
De nem tud dönteni, azaz mindkettõ ugyanannyira esélyes, és ha a lány is benne van, akkor sztem egyértelmû ...

az nekem is hiányzik nagyon 😊 bár fõleg azért mert tudom hogy az akit annyira szeretek egy másik sráccal kefél..és kiba féltékeny vagyok <#boxer>

KranaZoli
Átfutottam az üziket, jólvan, látom zajlik az élet 😊
Majd írok bõvebben is. Én is feledni akarok. Erre kitaláltam, hogy ami most nekem kell az csak a sex, semmi többi. De ebben a fránya eszprém megyében nem találok egy kúrvát akihez szobára lehetne menni és igényes, benne van mindenben. Szal havonta megjátszatnék egy ilyet aztán kész 😊 Állítom mellettem is kell, hogy legyen BFüreden, de nem találok :o Tegnap túl korán mentem volna NightClub-okba érdeklõdni, még nem voltak nyitva 😞

Glpetyus
Ehhh...úgy néz ki hétvégén randi ^.^

Ebben egyet értünk, bár az adott helyzetben ki tudja, mit szóltunk volna . 😛
Szerintem inkább a vacsi, mint valami poénos dolog. Persze embere válogatja, de gondolom egy kis romantika jobban bejönne neki, mint valami ökörség. Sajnos(?) nemtok nõi fejjel gondolkozni, szal rizikózni kell.
Breki33
MOst nem mennék bele

de ennek a funkciónak van egy bizonyos alárendeltségi szerepe.

És sok nõt ez nagyon érzékenyen érint.
Már nem úgy
a bizonyítást úgy gondoltam hogy mondjuk elhívom egy vacsorára utánahozzám, minden tiszta rózsaszirom stb <#hawaii>
tudjátok..romantisch!

vagy esetleg vmi vicces ajándék bocsánatkéréssel kombinálva mely kapcsolódik a konkrét esethez

milyen esélyre gondolsz? nem bízik bennem, van most barátja(az elõttem lévõ faszija) akit állítólag szeret de én kétlem. inkább csak ragaszkodik hozzá mert õ meghallgatta megértette..szóval akárhányszor összevesztünk õ hozzá ment sírni-ríni <#boxer>
a lényeg h még biztos érez irántam is vmit, tuti, hisz szerelmes volt belém mikor azt a bizonyos mondatot kimondtam.. és hogy mi volt az?
hát izé ez elég tabu téma 😊
> szóval "oboázott" és én szóltam neki hogy ne szívja olyan erõsen, erre modnta hogy oké és minden jó volt..de kiderült hogy azóta minden este ezen sír, mert állítólag lenézõ arccal mondtam neki, megalázóan...pfff igazából csak élveztem..és azér volt oylan fejem <#buck>
de persze õ ezt máshogy látta..és itt kezdõdött minden..kiábrándult belõlem, vérig volt sértve meg minden..de legalább megtudtam hogy végül is hol buktam el..pff..egy mondat..és egy világ dõlt össze!

kemény az élet bezony...

Breki33
mond már ki miaza mondat amit nem szabad mondani :-)
Breki33
szerintem itt pont fordítva

a másiknál már szakítottak egyszer a lánytól függetlenül

ha jól értem
Ha nem ad esélyt, hogy bebizonyítsd, akkor hogy akarja megtudni, hogy tényleg szereted-e? Hm?
áááááááááá
ezt nem hiszem el...3 hónapja halogatja hogy miért is lett vége a kapcsolatunknak.. és ma végre elmondta! egy ostoba mondtaom miatt szex közben ami miatt úgy érezte hogy lenézem és nem szeretem!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
értitek?? egyetlen mondat? ez baszta el az életemet!
az is kiderült még hogy nem hiszi el hogy még most is szeretem
szerinte kamuzom ...grrr.. mondjatok jó trükköket (estleg filmekbõl lopva 😄) amivel be lehet bizonyitani h szeretem!!!

Ott a szó! 😄
Tuvok
Járt utat járatlanért ...

Ehh! Ha a régivel jó, akkor miért váltanál?
az a baj hogy nem tudok választani kettejük közül...tök egálban vannak... de komoly. Sztem ilyen még mással sem volt... hihetetlen. Lehet nem érdemlem, meg egyiküket sem emiatt.

War. War never changes.

Hm. Melyiket szereted jobban?Melyikkel érzed magad jobban? A réginek úgy érzed van jövõje? Ha igen, és minden oké, akkor szerintem ne válts. Ha pedig necces, akkor válts. Persze vigyázz, nehogy két szék közzé ülj. Nekem ez a véleményem.
Én is imádom az exemet. Ezért nem is akarok mást. Meg persze nem is kéne más. Ha esetleg van még esélyem, úgyis kiderül. Ha meg nincs, most minek bántsak meg mást azzal, hogy vele vagyok, de mást szeretek?
Hú milyen szarban vagyok most... pár hete szakítottam a bnõmmel. Ezalatt megismertem egy másik lányt. Viszont nemrég kibékültem a bnõmmel, de nem tudom elfelejteni a másik lányt... Ráadásul megyek Bp-re tanulni majd. Az újabb lány ott lakik, a bnõm viszont nem... HELP. Nem tudom mit tegyek. Mind a kettõt ne mválaszthatom 😞 lehet nem érdemlem meg egyiküket sem. 😞

War. War never changes.

na jó de ha nem találok vki mást komolyan nem bírom ki...szóval így nehéz belegondolni kívülállónak de halálosan szeretem az excsajomat 😞((
most vagyok a legkritikusabb helyzetben, révén hogy kisvárosban lakom egész egyszerûen elfogytak a nõk..
tehát szó szerint ismerek mindenkit! áááááá

Hová siecc? Ezt szerintem nem lehet siettetni. Majd jön egy másik, ha jön. Nekem lehetne csak a koleginák közül 3, de nem kell egyik sem, mert nem rájuk vágyom. Ehh! Ilyen ez a pop szakma. 😊
miért van az hogy mielõtt összejöttem volna az exemmel (akibe azóta is szerelmes vagyok ) rohadtsok kurvajó nõ közül választhattam, most meg hogy felejteni akarok 3 mondott nemet egymás után <#schmoll2>
ááááááá f*sz kivan!

tényleg tippetek a felejtés gyorsításához van? a legjobb megoldásnak egy új csajt látok de ez egyelõre nem akar összejönni..vagyis olyannal nem akivel én szeretném..mekkora kecseg msot velem a sors!

Bizony-bizony. Még nemtom, mi fog történni, de úgy érzem, nem fogja szó nélkül hagyni a dolgokat Õ sem. Sztem még nincs lejátszva ez a meccs. Mondjuk én lexívesebben egy döntetlenben egyeznék ki. Úgy legalább mind a ketten nyerünk.
Megérne mert nem csúnya, sõt szép. De nem kívánom. Most spec. nem a szex ami leginkább hiányzik. Hanem a Nõ, akit szeretek. Csak túljáccottam a dolgokat, mint egy rossz gyerek.
"De figyu én sem örülnék neki, ha a jelenleg nem létezõ barátnõm 😊 azzal állna elém, hogy este elmenne egyet egyik haverjával?!"

ok, de nem állt fenn ez a szitu. mikor anno a meghivást átadtam, akkor már tudtam, hogy a csajnak nincs senkije sem, csak sima para volt a részérõl, semmi más 😊
mondjuk azóta is tök jóba vagyok vele, igaz már nem dolgozik a cégnél, de ettõl függetlenül dumálni még lehet

"Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja 😊 , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!"

valamilyen szinten én is, de mondjuk ha elém odaállna a nemlétezõ nõm, hogy elmenne egy haverjával vacsizni egyet nem mondanám, hogy ne tegye.
mert megbiznék benne. úgyis kiderülne, ha megcsalna, akkor meg páros lábbal rúgnám ki az ajtómon azonnal és kérdés nélkül.
a bizalom kényes dolog. könnyû megszerezni, de visszaélni - legalábbis nálam - csak egyszer lehet vele. ha eljátszod, akkor vége, nincs tovább.
szóval én alapjáraton maximálisan megbizok a partneremben. aztán, hogy õ ezzel hogy él, vagy hogy él vissza, az már másik történet.

KranaZoli
De figyu én sem örülnék neki, ha a jelenleg nem létezõ barátnõm 😊 azzal állna elém, hogy este elmenne egyet egyik haverjával?!

Én kúúúúúúúúrva féltékeny típus vagyok. Van olyan csajszi aki bírja 😊 , de van akit megrémíszt, hogy nincs bizalom?!

De mondom még lenne, ha pár barátnõm nem csalt volna meg és én viszont Õt 😞

KranaZoli
Jah, vagy legalább passzolnád át Nekem <#hehe>

KranaZoli
Hát azé ha menyasszony a menyecske, akkor azé neki is másképp kellene hozzáállni a dolgokhoz ui. egy võlegényt azé nem lehet és nem is szabad úgy kezelni, mint egy barátot. - szerintem - és Neked is egy menyasszonyt.

Cja, ez a fránya felnövés dolga az egésznek. Nem biztos, hogy Ti mindketten érettek vagytok egy võlegény-menyasszony kapcsolatra és egy összeköltözésre?!
Ebben még nincs semmi baj, mert ezen lehet változtatni, tenni valamit a helyzetért de egy ilyen kapcsolatot mindenképpen komolyabban kell kezelni és egy 3 éves kapcsolatot azé jól át kell gondolni, ... Bassz, nem igaz, hogy Te nem hiányzol, vagy nem vagy õszinte?! Me nem hiszem el, hogy ha szeret és nem jelentkezel, mert ezt akarja, akkor Õ nem fog?! Elõbb-utóbb hiányozni fog neki az ölesés, stb 😊

attól még 1-2 patront megérne, nem? <#nyes><#vigyor><#zavart1><#dumcsi><#buck><#idiota>