18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #11347 Na hali... elolvastam azt a 130 hsz-t, ami péntek óta keltezett... Uff! -
Lacika 79 #11346 Szia Leány! :)
Háááát.... Asszem véget vetek ennek az új "kapcsolatnak". Szép a leányzó, meg jó meg minden. De picit üres vagyok, nem érzem azt, hogy jó lenne ez nekem. Olyan, mintha lelkiismeret furdalásom lenne. Ne kérdezd, hogy miért, mert nem tudom. Rosszul vagyok összerakva szerintem. :(
De ezt leszámítva elvagyok, köszönhetően a hóesésnek, mivel minden este tudok menni rallyzgatni. :)
Tegnap este is 2 óráig autókáztam, a benzinkutasok legnagyobb örömére. Ehh, mérnem vízzel megy ez a szar? :) -
#11345 bratyizol -
#11344 Szia legény!Hogy áll a lelkivilágod,lelki állapotid? -
#11343 Jól van már...(képzelj oda egy váll veregetést v. inkább veregesd meg magadnak helyettem,jó?!:))De odaírtam,hogy tisztelet a kivételnek...:) -
Lacika 79 #11342 Jah, és persze háj evribádi, MIZU? -
Lacika 79 #11341 De a nagyrésze egy normális "családcentrikus" emberre igaz. Legalábbis én annak érzem/érezném magam. a 4. ponttal néha gondok vannak, de ez belefér sztem. :) -
#11340 Általánosságban igazad van/lehet, de én má hadd verjek magamon azt amit csak akarok ! :DDD Csak jobban tudom mien vagyok, de lehet az is, hogy nem... Tudod én a nők szerint tipikus "balek" vagyok (hétvégén is megkaptam). Aki jó, rendes, becsületes, tisztességes, ragaszkodó és őszinte, az az is a mai világban, igazuk van, DE számomra ez már inkább dícséret és én büszke vagyok "balekságomra" !
Nehogymár a rosszemberek magyarázzák be nekem, hogy én vagyok a rossz ! Piha... -
#11339 tudom... :DDD -
#11338 talán -
#11337 Azért ez nem pont így van. -
#11336 Ezek közül nálunk csak a "hozzájuk jársz haza"és néha a "tigrisként véded őket másoktól" van,na jó vmennyire talán a neveled a gyerekét is...Ne verjétek annyira a melleteket mert még beszakad...!:) (tisztelet a kivételnek.:)) -
#11335 Lehet nekik még visszavan :-) -
#11334 Itt nem a merés/nem merésről van szó. Egy férfi nem mélységes nyáladzással fejezi ki az érzelmeit (már amelyik). A nők soxor a fejedhez vágják, hogy nem érzik, hogy szereted őket, de:
1. Hozzájuk jársz haza minden este
2. Tigrisként véded őket másoktól
3. Minden pénzed, vagyonod rájuk költöd
4. Megalázkodsz, hogy nekik jobb legyen
5. Ázol az esőben, hogy ő el ne ázzon
6. Meghalsz érte ha kell
7. Felneveled a gyerekeit
8. Elvisleed a családját
9. Fát vághat a hátadon
10. Más nőre rá sem nézel
11. Megdícséred olyasmiért, amiért a saját anyádat is szájon vágnád
DE ezek után közli veled, hogy neked ő nem számít és nem is szereted ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !
-
#11333 ez az evolúció -
#11332 Szia!Miért nem meritek vállalni az érzelmeiteket esetleg úgy gyengébbnek érzitek magatokat,ha nem így fejezitek ki magatokat?:) Esetleg ez nem elég férfias?:DD -
#11331 De, de náluk másképp alakul ki, más alapokon nyugszik és más a lecsengése is... -
#11330 igen,kevés fokhagyma is bele...:) -
#11329 tejfölösen? -
#11328 Ja,én is szeretem.:o) Az ubit. -
#11327 Az ubit.
Pedig sokan szeretik :-) -
#11326 Túl olcsó lenne...és mindenki dugdosva,pironkodva vásárolná. -
#11325 nemis szabad senkiért
mi a vibrátor?
ja nem uborka -
#11324 Még a lányom is ezt mondja pedig csak 10 éves.:) -
#11323 Én nem lennék.Szia(sztok)!Lassan elfelejtem milyen is csak a pillanatnak élni...:(De sebaj,van valaki aki minden hapsin túltesz.:) -
#11322 1. Nyeregbe raktad az urfit.
2. EGyszer már azt hitted és mégis
3. A férfiak nem így gondolkoznak
4. Nyugodtan élj a pillanatnak sőt a pillanatnak élj.
5. Remélem érted, ha nem Zorán.
6. Természetesen hiszek a szerelemben és optimista vagyok, de már akart miattam lány öngyilkos lenni és elég szürnyű -
#11321 én voltam itt előbb !!! -
ZsirosKenyer #11320 járunk?
-
#11319 Miért lenne az...?
Jó, persze, tudom, h. ki tudja mit hoz a jövő, de érzem, hogy ez nem egy röpke kapcsolat...
De mivel a szerelemtől nem látok ki a fejemből, így nem is jut eszembe se, hogy valaha mást fogok szeretni..
Életemben először érzem azt, hogy akár az egész életemet le tudnám élni vele...
Tisztában vagyok azzal, hogy az élet nem kiszámítható, s hogy jövőben lehet, hogy ez másképp lesz, de egyenlőre ez nem izgat,a pillanatnak élek!(Carpe diem!) -
#11318 duck?
mennyi szülinapos -
Chaos Mad #11317 nem is gáz, talán a fiuk nem szoktak szerelmesek lenni.? -
Chaos Mad #11316 nem lehetek fülig szerelmes? -
Lacika 79 #11315 what's up duck? -
#11314 Jó, attól még gondolkodhat úgy mint egy lány !
.
.
.
Gáz, de jogában áll ! :DDD -
#11313 De te fiú vagy
asszem P -
#11312 Sohanemondazthogysoha,trallallallalllalaaa ! -
Chaos Mad #11311 ez velem is igy van. -
#11310 dehogy nem fogsz.... -
#11309 Ez+hülyeség
-
#11308 Nah most ültetted a nyeregbe.