18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #11828 és próbáljátok megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. :P
amúgy jó reggelt mindenkinek! épp most keltem, még az ágyból írok :) -
#11827 De a szerelem utáni ?szeretet? és a baráti szeretet az nagyon más... -
akos #11826 Nem. Amíg szerelmesek egymásba, addig turbék van, és lenyelik a dolgokat, amik a másikban nem tetszenek stb.
Aztán amikor elmúlik a szerelem, na akkor kezdődik az öldöklés... de akkor meg már nem a szerelem dönti őket nyomorba... stb. -
akos #11825 Nem tudom... bisztosss. Nem lényeg... -
#11824 Attól függ kinek mesélsz.Sztem 1 nőnek is ilyen akkor,ha te ezt így gondolod...nem?:-) -
#11823 Szia!Van benne vmi... -
#11822 Mert. :)
Mert van olyan, hogy nagyon szereti egymást két ember, de nem illenek össze. A természetük nagyon más, az elvárásaik, akármi. És csak ölik egymást. Barátokként tök jó lenne nekik, de így, hogy szerelmesek... -
akos #11821 Miért...? -
#11820 Ehh... a vitatkoznék a 11784re ment.
A vele menés meg Petyusnak... -
#11819 Nem tudsz/akarsz vele menni? -
#11818 Ezzel vitatkoznék... -
akos #11817 Igen-igen... erre utaltam én is. És azt hiszem, valami ilyesmi miatt buktam én is nagyokat az utóbbi időkben... -
akos #11816 Jó légy, Petyus! -
akos #11815 Ha majd úgy adódik, mesélek. De nem nagyon szeretek magamról beszélni... az olyan... hivalkodó, feltünő. Nem kenyerem az ilyesmi. -
#11814 Na,..jóéjt lányok,fiúk.
(megjött a kollégám :P)
Remélem hétfőn már jobban leszek :C -
#11813 Leht,hogy igazad van...Most bűnhődök :-( -
#11812 De elmondod?:-) -
#11811 Talán az előző 5-6 csajjal,akit csak arra használtál...,szóval,ha hiszel istenben akkor most azért a cselekedetedért kapod ez.Menjek a picsába ,tudom...Én is sok f***t hülyítettem meg utána pedig szoptam,mint a torkos borz...És mit csináltam?Kikezdtem egyszerre többel is...de sex nem volt csak húztam az agyukat és 1be belezúgtam és van 1 gyönyörű,okos,aranyos lányom. (És 28 leszek) -
akos #11810 A Sors iróniája... ezt én is tapasztaltam már az utóbbi időkben! -
akos #11809 És még mennyi mindenről...!
"A mértéktelenség útja a bölcsesség palotájába vezet..." -
#11808 Tudom,nem ez az első eset :C
Jópár éve megfogattam : nőt csak "arra" (tudom,csúnya dolog)
Ezt be is tartottam,...az elmúlt 5-6 csaj qrvára nem érdekelt
Erre melyik cseszik ki velem?
Ő
Brávó -
#11807 ajjajj :(
Mindenesetre én holnap úgy benyomok+szivok a haverral,hogy ihajjj' :D -
#11806 Leányzó miatt?(nem is fiú...:-)))) -
#11805 Áki!Erről nem is tudtam... -
#11804 Ez nem olyan egyszerű,mint a szomjúság...,hogy szomjas vagy,iszol és elmúlik.Sajna ezt neked is be kell látnod,ha te tényleg így érzel ez a lány iránt nem fog 1 levegő vétele után elmúlni.Sajna,időbe fog telni. -
akos #11803 Nem fog. De egy kicsit rásegíthetsz... de persze csak ésszel.
Én pl. arra eszméltem pár hete, hogy dec. közepe óta nem volt olyan éjjel, hogy ne többé-kevésbé piásan kerültem volna ágyba. Na akkor gyorsan vissza is vettem magamból... -
#11802 Igaz,igaz...!Én is a pénzes pali helyett a Petykához mentem,pedig a seggem is kilett volna nyalva,SŐT... -
#11801 Nem sajnos...MOST múljon el!!
-
#11800 Majd adagolom a részleteket :) -
#11799 MÉG nem,..ez így van... -
akos #11798 Majd elmúlik ez az érzés is. Rövidesen...
Sajnos....? -
#11797 Az a legrosszabb,hogy ez a lány vmi eszméletlenűl "megörjit"
Szerelem első látásra...( ezt persze nem tudja)
Egyszerüen TUDOM,hogy Ő az akit nekem "teremtettek"....ezt megérzi az ember :-(
Erre tessék.... :-(
:-( -
#11796 Bocs,azt hittem már régebb óta együtt voltatok...:-(Akkor pedig 1 az 1ben neked adok igazat és azt sem tudtam,hogy nem jön haza...Fiatal ff vagy cölibátust te sem fogadhatsz,ha pedig mégis akkor azt mondom hülye vagy.Most pont az ellenkezőjét mondom az elején megemlített véleményemnek,de akkor még nem ismertem a részletekből semmit.:-) -
akos #11795 Tulajdonképpen ezt mondom én is.. Épp ezt.
Nem mondom, hogy nem 'kedvel' vagy nem vagy neki szimpatikus. De hogy nem szerelmes beléd, az is k...aélet! -
akos #11794 Krisz: maradjunk annyiban, hogy a Szerelem elsöpri a családi kötelék, anyagiak, tanulási lehetőség és minden egyéb "kényelmi" szempont iránti igényét.
Ha valaki szerelmes, az a szerelmével marad... és a többi igényét igazítja ahhoz... keres más megoldást.
Kérdezd már meg Nórát, elmenne tanulni, yo pénzért külföldre egy évre... hogy közben bld-t itt kell hagynia! -
#11793 De,természetesen a pénzért megy ki...
-
#11792 Merthogy erre a f@szságára készül,tanul már 1 éve,nem akarja Ldobni a lehetőséget magától...
Hát akkor &@@&@#{#&@{@#&&{#@&@#&@#&@#&{#@!!!!!444... -
#11791 Arra nem gondoltál,hogy anyagi vonzata is van a dolognak?(pl.nyelvet is úgy lehet a legjobban elsajátítani,ha benne élsz és bizonyos egzisztenciával rendelkezhessen? ) -
#11790 Még az anyukája sem birja maradásra késztetni,az pedig elég durva már szerintem...
Hát mért maradna egy olyan srácért,akit 1 hónapja ismer?
-
#11789 :)
Ha ilyen egyszerü lenne :)
De:
Nem jön haza 1 év alatt.
Lehet hogy vissza se jön (!)
Már 2 hét után Lfelejt. (ahogy én is csak pár hétig szomorkodnék sztem)
Meg amúgy is...nehogy már 1 évet várjak rá...
Menni akarsz..menjél baz+...
Csak akkor nem értem minek "kinozzuk" egymást randikkal,még az utolsó napokon is??