A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudod mennyi idõs volt?A nevére még emlékszel?Nagyott nõttél a szememben!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Én sem hittem...
B@sszon egyedül!Én még azért is lecseszem a nejem ha lemerült a telefonja!
irigyellek..mennyit is voltatok együtt? így visszagondolva ott hibáztam énis hogy ennyire beleszerettem..
22... 23? Valahogy így.
Majd elmúlik ez is.
Ez a hirtelen leforrázottság utáni elsõ sokkból fakadó szentimentális ragaszkodás.
(Én is kértem a csajszit még telfonon, hogy adjon egy esélyt nekünk. -A szakítást megelõzõ este, amikor kimondva még nem lett, de már éreztem a végét-. Aztán másnapra aludtam egyet és rájöttem, hogy kell a francnak egy ilyen önzõ kis elkényeztetett liba.)
Ez a hirtelen leforrázottság utáni elsõ sokkból fakadó szentimentális ragaszkodás.
(Én is kértem a csajszit még telfonon, hogy adjon egy esélyt nekünk. -A szakítást megelõzõ este, amikor kimondva még nem lett, de már éreztem a végét-. Aztán másnapra aludtam egyet és rájöttem, hogy kell a francnak egy ilyen önzõ kis elkényeztetett liba.)
Rákérdeztem kit ismerek egy buliban ahol múlthét pénteken volt. Szakkolis buli. Erre írt egy levelet, hogy sejti (fogalmam nincs mire gondol) hogy miért kérdezem, és megírta...
Annó pénteken furcsa volt. Ezért kérdeztem rá. Eddig nem akartam, mert meggyõztem magam, hogy biztos hülyeség, de aztán tegnap volt a vitánk ugye, és most így kicsit mérgesen, megkérdeztem. Azt hittem csak azt titkolja, hogy egy másik csajt vitt el a buliba. Tévedtem.
Annó pénteken furcsa volt. Ezért kérdeztem rá. Eddig nem akartam, mert meggyõztem magam, hogy biztos hülyeség, de aztán tegnap volt a vitánk ugye, és most így kicsit mérgesen, megkérdeztem. Azt hittem csak azt titkolja, hogy egy másik csajt vitt el a buliba. Tévedtem.
"egy kis hódítási élmény voltam a számára"
fõleg a fiatalabb lányoknál van ez így..megkérdezhetem mennyi idõs a csaj?
fõleg a fiatalabb lányoknál van ez így..megkérdezhetem mennyi idõs a csaj?
Én semmit.
Következõ volt a szitu. Elutazott a lányzó a szülihez. Messzi innét, Nyíregyháza környékére. Ott töltötte a karácsonyt, meg a két ünnep közti a napokat. Minden rendben is volt, hívogattuk egymást, dumcsiztunk minden nap. Stb.
Egyik nap, amikor úgy volt, hogy õ utazik vissza Miskolcra (ott dolgozik) egész nap nem volt elérhetõ. Mobil kikapcsolva. Még este is. Mondanom sem kell, tûkön ültem, hiszen aggódtam, nem érte-e valami baj. Másnap délelõtt még mindig kikapcsolva... Sík ideg voltam, hiszen nem mondott nekem semmit.
Felhívtam a szüleit, hogy tudnak-e valamit... Még ott volt. Mint kiderült, egy nappal késõbb utazik csak vissza.
Én persze lebasztam, hogy ennyire ne vegye már semmibe az érzéseim. Nincs azzal semmi baj, ha nem beszélünk minden áldott nap, vagy hogy kikapcsolja a mobilját, de legalább szóljon elõre és akkor nem aggódom érte. (Ez olyan elvárható minimum, nem? Rosszul gondolom? Én agyok túl lelkizõs?)
Na akkor veszekedtünk egy yot. Így váltunk el. Utána jött a szilveszter, pár napig nem beszéltünk, aztán a múlt hét hétfõn ki lett mondva a vége.
Állítása szerint õ most nem tud így tekintettel lenni senkire, mert még "az önzõ korszakát éli" és most csak magának akar élni egy ideig. Stb stb stb rizsa...
Én meg nem mondtam, hogy ne... Aki ennyire nem tud empátiával élni a másik iránt, az menjen a fenébe. (Amúgy szerintem inkább az volt a gond, hogy unalmassá váltam, amint megkapott engem - egy kis hódítási élmény voltam a számára. És ezzel kész.)
Hát ennyi.
Következõ volt a szitu. Elutazott a lányzó a szülihez. Messzi innét, Nyíregyháza környékére. Ott töltötte a karácsonyt, meg a két ünnep közti a napokat. Minden rendben is volt, hívogattuk egymást, dumcsiztunk minden nap. Stb.
Egyik nap, amikor úgy volt, hogy õ utazik vissza Miskolcra (ott dolgozik) egész nap nem volt elérhetõ. Mobil kikapcsolva. Még este is. Mondanom sem kell, tûkön ültem, hiszen aggódtam, nem érte-e valami baj. Másnap délelõtt még mindig kikapcsolva... Sík ideg voltam, hiszen nem mondott nekem semmit.
Felhívtam a szüleit, hogy tudnak-e valamit... Még ott volt. Mint kiderült, egy nappal késõbb utazik csak vissza.
Én persze lebasztam, hogy ennyire ne vegye már semmibe az érzéseim. Nincs azzal semmi baj, ha nem beszélünk minden áldott nap, vagy hogy kikapcsolja a mobilját, de legalább szóljon elõre és akkor nem aggódom érte. (Ez olyan elvárható minimum, nem? Rosszul gondolom? Én agyok túl lelkizõs?)
Na akkor veszekedtünk egy yot. Így váltunk el. Utána jött a szilveszter, pár napig nem beszéltünk, aztán a múlt hét hétfõn ki lett mondva a vége.
Állítása szerint õ most nem tud így tekintettel lenni senkire, mert még "az önzõ korszakát éli" és most csak magának akar élni egy ideig. Stb stb stb rizsa...
Én meg nem mondtam, hogy ne... Aki ennyire nem tud empátiával élni a másik iránt, az menjen a fenébe. (Amúgy szerintem inkább az volt a gond, hogy unalmassá váltam, amint megkapott engem - egy kis hódítási élmény voltam a számára. És ezzel kész.)
Hát ennyi.
Ne kímélj...
Én sem akarom elveszíteni. Nehéz most erre gondolni, de barátként (ha még egy darabig nem is akarom majd látni) szeretném megtartani. Miért? Mert jó ember. Miért tudom ezt mondani most? ...nem tudom...
Én sem akarom elveszíteni. Nehéz most erre gondolni, de barátként (ha még egy darabig nem is akarom majd látni) szeretném megtartani. Miért? Mert jó ember. Miért tudom ezt mondani most? ...nem tudom...
De sztem is az a valószínübb hogy csak be volt b*szva vagy ilyesmi..de ettõl még te vagy a szíve csücske..egyébként hogy bukott le?ha akarod meséld el, érdekel minket!
olyan is van h nem szeret de elvesziteni sem akar.. jo vagy biztos pontnak esetleg ha a masikkal nem jon ossze..vagy ami megrosszabb..ki tudod elegeteni bizonyos.... á ebbe nem megyek bele..bocs ha fájó dolgokat írtam, de ez elég gyakori dolog..
Egy futó kaland csak 1 numera,tevagy a biztos pontja...
Na mesélj,milyen rossz fát tettél a tûzre kis kópé
<#eljen>#eljen>
Ha nem szeret miért kamuza? Akkor nem egyszerûbb az: "igen, ez van, szia, menj" ?
Ha nem szeret miért kamuza? Akkor nem egyszerûbb az: "igen, ez van, szia, menj" ?
Megértelek. Számomra is mindig az az elsõdleges, hogy tiszta legyen a kép. Akármilyen fájó is.
Ha zavaros, bizonytalan az egész, az sokkal jobban emészt, mintha tisztában vagyok a körülményekkel, a biztos rosszal.
Ha zavaros, bizonytalan az egész, az sokkal jobban emészt, mintha tisztában vagyok a körülményekkel, a biztos rosszal.
Kamu hegyeket fogsz hallani,mennyire szeret téged stb...Én már csak tudom...<#eplus2>#eplus2>
jó persze én rögtön megkerestem és beszélni akartam vele..szóval nem is tudom mit beszélek itt össze-vissza.. Itt nem nagyon lehet tanácsokat adni az az igazság.. majd minden jön magától, bár az kétségtelen hogy nem látod értelmét az életnek és egy pár napig nem is fogod..<#sir>#sir>
Azért ez komoly. Két hét telt el ebbõl az évbõl, és eddig te vagy a negyedik az ismeretségi körömbõl, akinek mint derült égbõl a villámcsapás ért véget a kapcsolata. Beleértve engem is. Múlt héten tettek lapátra szépen...
Mondjuk most belegondolva a tied Arch még nem lefutott ügy, ebbõl még akármi lehet.
Hja és még két másik igen közeli barátom kapcsolata is erõsen halódik. Az utolsó napokat, heteket rúgják már...
Én nem értem, mi van...
Mondjuk most belegondolva a tied Arch még nem lefutott ügy, ebbõl még akármi lehet.
Hja és még két másik igen közeli barátom kapcsolata is erõsen halódik. Az utolsó napokat, heteket rúgják már...
Én nem értem, mi van...
egy kicsit valóban szünetelteni kéne a dolgot..had érezze kicsit hogy elbaszta, mert így el fog veszíteni..Meg neked se jó a dolog..csak mégjobban kiakadsz..
Ha rám hallgatsz ne érdeklõdjél nála,annál sz@rabb lesz...
ne mondj ilyet..õ a hibás..neki kell lakolnia<#gunyos1>#gunyos1>
"néha én is úgyérzem hogy inkább lenne halott.. "
Én nem így érzem. Hanem hogy inkább én lennék...
...mindenkinek jobb lenne...
Én nem így érzem. Hanem hogy inkább én lennék...
...mindenkinek jobb lenne...
hát ya..most vagyok a legrosszabb állapotban..gyûlölöm és imádom egyszerre!
lehet hogy pszichopatának fogtok hinni, de most remekül átérzem a mondást hogy a szerelem jobban megtûri a halált mint a hûtlenséget!
néha én is úgyérzem hogy inkább lenne halott..
holy shit!!! kezdek veszélyes lenni<#violent>#violent>
lehet hogy pszichopatának fogtok hinni, de most remekül átérzem a mondást hogy a szerelem jobban megtûri a halált mint a hûtlenséget!
néha én is úgyérzem hogy inkább lenne halott..
holy shit!!! kezdek veszélyes lenni<#violent>#violent>
Egen! De majd kijön elõbb vagy utóbb.
Több szálon logók...Nem vagyok romantikus fajta,talán csak addig amig elkábítok vkit...
Hááát..ha a nejem a"barátjához"járna,lenne családon belüli erõszak...Idézet:Ha savanyú a tej,nem vagyok buzi hogy beszopjam!!!<#eplus2>#eplus2>
yaya! ez igy van..már nem érdekel a múlt..az idõ majd elárulja hogy mennyire is szeretett.. ha meg nem jelentkezik akkor becsapott rendesen!
Amig nem higgadsz le ne kommunikálj vele!<#felkialtas>#felkialtas>
aha..szóval értsd: hozzá járt vígasztalódni, mivel annyira közeli barátnõi nincsenek.. a srác ekkor elkezdett szidni engem hogy mekkora paraszt vagyok stb.. gondolom értitek hogy egy idõ után mit érzett az én exem 😞( egy büdös kecseg a srác és egyszer megverem bár nem szeretem az agressziót..