18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#11788 Nem tudod,milyen az életem...Ne a múltat nézd,hanem a jövőt,hiszen annak élünk!A múltból csak tapasztalatot szereztél és arra gondolj,ami jó és szép volt!Sok idömbe telt,amíg rájöttem az önsajnálattól nem lesz semmi sem könnyebb ezért is váltottam.:-) -
akos #11787 Ha szeretne, itthon maradna: mégcsak kérdés sem lenne, hogy maradjon-e. -
#11786 Az,hogy külföldre megy melózni nem jelenti,hogy nem szeret és ,hogy meg kell szakadni közöttetek mindennek.(tudom,könnyen beszélek...)Lehet,hogy ekkor fog bebizonyosodni,hoy ti ilyen nehézségek ellenére is együtt maradtok és,amikor találkoztok mindig izgalmat frisseséget tudtok vinni a kapcsolatba és mégodaadóbbak lesztek egymáshoz,még jobban fogjátok tisztelni egymást és becsülni az egymással eltöltött perceket.Ne gondolj egyből a legrosszabbra!:-) -
#11785 Nem,ezt most rosszúl mondod...én vok rá a példa :C -
akos #11784 De csak akkor, ha viszonzatlan... -
#11783 Pontosan :-( -
#11782 A SZERELEM:-ŐL ,-BUTÍT ,-NYOMORBA DÖNT... (Ez nem csak veled van így,hanem másokkal is...:-( ) -
#11781 ÁÁ...túlóráznom kell amig nem ér be a kollégám :C
Vigasztaljatok meg :-( -
#11780 Hmm? -
#11779 Komolyan? -
#11778 :D
:C -
akos #11777 Jaja...
Persze én is csak poén szinten... de sikerült olyan csajokat kifognom az utóbbi időkben, hogy... -
#11776 MIÉRT van az,hogy ha VÉGRE megtalálom a szerelmet(!),akkor az vagy :
a:) meghal(!)
b:) csak simán kidob
c:) elmegy külföldre melózni 1 évre (ez történt most!!)
És miért van az,hogy a számomra ÉRDEKTELEN nőket meg nem birom magamról levakarni???
Ha ezt megfejti valaki,azzal kezet rázok... -
#11775 Hmm...egész vidám vagyok ahoz képest,hogy MOST örték össze a szivem ^^
(vagy legalábbis most fogják,ha nem csal a megérzésem :S) -
#11774 Mi?
Hogy átmész b.ziba?? -
akos #11773 Ha tudnád, az utóbbi időben hányszor megfordult már az én fejemben is...!! :-(( -
#11772 Majd hétfőn Lmesélem...
(vége a munkaidőnek :D)
Mégegyszer sry a kulturálatlan kommentért,de már nagyon kezdem unni a nőket... :-(
(tudom,probálkozzak a fiúknál akkor :D) -
#11771 Miért,mi történt?Mesélj...! -
akos #11770 Akkor tán kerülni kéne a fórumozást mindaddig, amíg majd bírni fogsz magaddal. :-P -
#11769 Bocsánot,nem birok magammal most.. :(
Sajnálom -
akos #11768 És a nem kibaszottakkal?
Mellesleg finomabban pls... tudod: a stílus, maga az ember. -
#11767 Elnézést.
A jelenlévők persze kivételek ^^ -
Na MOST lett tele a f@szom az összes kibaszott nővel! -
#11765 Veled vagyunk és szeretünk :-) -
#11764 Mennyire igazad van. -
#11763 Ez izgis már...:-))) -
Lacika 79 #11762 Szeretlek Arch! :P -
#11761 Pontosan ! -
#11760 Ez van. Így kell szeretni :) -
#11759 Ugye, hogy milyen máma ! Meg úgy mostanság... -
Lacika 79 #11758 Pici vidámságot mutass már lécciiiii! Csak a kedvemért, hátha én is jobban leszek :)
Küldj nekem mélbe valami mosolygós képet, mer' az jó. :) -
#11757 Értem. Köszi -
Lacika 79 #11756 restellem is mester, de íly kevés emberi agykapacitással áldott meg a sors, miáltal nem tudom nyomon követni ténykedésed minden apró mozzanatát, mert az már meghaladná tudásomat :DDD -
#11755 S tegyük hozzá még itteni ténykedéseimről is csupán szűkös információkkal rendelkezel ! :DDD -
Lacika 79 #11754 Én is úgy gondolom!
Arch: ha nem csinálná Jedi barátunk azt amit, akkor valszeg elveszne a kommersz, hétköznapi emberkék között. De így mindíg van egy kis fordulat, ami miatt - úgymond- középpontban tartózkodik. Elég jól csinálja, majdnem, mint Én. :)
Mondjuk ez a kibernetikus EGO számomra érthetetlen. :D -
#11753 Naggyon helyes. -
#11752 Lacika maj elmagyarázza, ő érti. Ugye ! -
Lacika 79 #11751 nekem van egy meleg haverom, szal úgy ahogy tisztában vagyok a dörgéssel. megérteni nem tudom, de elfogadom. de a kíváncsiságom szerencsére nem terjed ki nekem sem erre a témára. valahogy nem vonz a dolog :D -
Lacika 79 #11750 szintén zenész -
Lacika 79 #11749