18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Wolwerine #11908 Hogy miért nem vagytok együtt. Tudni kellene, hogy hogyan mondta. -
#11907 Nah, kis szünet után én is visszajöttem. Qrvára hiányoztam, mi?
Nah látom zajlik itt az élet, mindenki el van havazva a női lelkek boncolgatásában. :) Pici kitartás és itt a tavasz, hátha belobban a szerelem szikrája, a tavasz első virágaival eggyütt és majd lesz la múr :)
Női fronton nekem most szép időm van (hála az égnek). Párommal 5.én voltunk egy évesek. -
Lacika 79 #11906 Mit ki hozott szóba? -
Wolwerine #11905 Előbb-utóbb belejövök. -
Wolwerine #11904 Ki hozta szóba? Mert a nőket ismerve ez vagy felkérés táncra, vagy megerősítést vár, hogy szakíthasson. -
akos #11903 Szmájlikat a Mehet! gomb alatti [szmájlik] linkre klikkelve érhetsz el. Ott van fejvakarós is: -
Wolwerine #11902 Nagyon jó kérdés. Amíg akarok tőle valamit, addig barátok se leszünk. Az ilyesmi vagy kialakul, vagy nem.
Magamtól? (beszerzek egy fejvakarós smileyt) Egyenlőre nemigen tudom, hogy mit akarok. Ja igen. Némi változást. Még egyszer nem akarok ilyen érzelmi csapdába beleesni. Persze nem ez az első... -
Lacika 79 #11901 nem én hívtam tegnap sem. néha mikor összefutunk, odajön beszélgetni. ennyi -
akos #11900 És mire vársz...?
Mit akarhatsz tőle...?? Magadtól mit akarsz! -
Wolwerine #11899 Szóval egyenlőre várok. Nem keresem, a munkán kívül nem is találkozom vele (ez menni fog, mert megígérte) Egyébként is kezdett terhes lenni a dolog. Alig tudtam átmenni a féléves vizsgákon (idén államvizsgázom), és a munkahelyemen is kezdtek furcsán nézni. Volt aki biztatott, volt aki kinevetett? Ilyen árat nem akarok fizetni. Főleg mert tényleg elszúrtam, ha lehetett is volna valami. Elkövettem a nagykönyvben leírt összes hibát. Akkor mit akarhatok tőle? A barátságra kíváncsi leszek, mert ??. ismerem.
?Lacika? Kicsit hasonló a helyzetünk. Te is csak őt akarod. Ő mit akar? Ne csak azt nézd, hogy mit mond. Keresi-e a társaságod? Felhív? Vagy csak te hívod és örülsz, ha felveszi? Ez a része ismerős lenne. -
akos #11898 Szivesen! :)) -
Wolwerine #11897 Kösz. -
akos #11896 Aham....
(Használd az üzenet fejlécében található válasz gombot, ha válaszolsz valaki hozzászólására - így követhetőbb marad a diskurzus.) -
Lacika 79 #11895 Az a gáz, hogy tudom, hogy így van. Mindenkinek meg akar felelni, csak utána magának. Olyan, mint Én. -
Wolwerine #11894 Arra rájöttem, hogy tényleg nem akart semmit. Illetve amit akart, már megkapta. Kellett valaki, aki meghallgatja (nemigen fogadták el a stílusa miatt), akihez rohanhat, aki segít ha bajban van.
Őszintén elmondtam róla a véleményem (sajnos itt megint beleestem abba a csapdába, hogy magamról is?). Úgyhogy megegyeztünk némi próbaidőben. Mindkettőnknek. Ha barátként viselkedik, (persze én is) akkor azok leszünk. -
akos #11893 És te mindezek után...?
A lányok zöme sokkal szenzuálisabb, mint a hapsik - könnyebben pengetik a lelki húrokat, nyilván könnyebben is tájékozódnak, kevésbé egyértelmű jelekből is képesek levonni a tényeket. -
Wolwerine #11892 Amúgy én is beszéltem a leányzóval. Elmondta, hogy soha nem akart semmit. Sőt, bocsánatot is kért, ha olyat tett volna, amit esetleg félreérthettem. Ez elég korrekt volt.
Elég sok mindenről beszélgettünk. Elég őszintén. Azt mondta, ezt a "barátságot" tényleg komolyan gondolta, de észrevette, hogy még mindig másként nézek rá. És ha fordítva lenne, ő is barátként közeledne, de közben remélne mást is. Hogy pontosan mi tűnt fel neki, nem tudom, ugyanis mint említettem a gondjain kívül nemigen találkoztunk... -
Wolwerine #11891 Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Ha a lány nem áll kötélnek, akkor még ott az anyós. -
akos #11890 Én nem venném ezt a szülei-unrulZ dolgot. Csak ismételni tudom tegnapi önmagam: ha szeretne, tűzönvízen át. Ellenkező esetben viszont - pusztán önigazolsát keres/ad arra, hogy miért NEM! -
Wolwerine #11889 Gyóntatópap. Amit az tudhat a nőkről... Csak hát semmit a kéznek. -
Lacika 79 #11888 jah, ha a szülei azt mondanák minden oké, talán már jövő héten velem lenne. Ezt így nem mondta ki, de ez jött le. Részletezte, hogy holnap ugye Valentin nap, és Ő egyedül lesz, meg megy színházba az anyukájával, stb.
"Azt tudom, hogy nagyon tudsz szeretni" Ezt mondta. Ha kellek neki, akkor mi a rákért kell elengednem, meg szarakodni össze-vissza??????!!!
Mer' az anyja nyűgös, és olyan, mint egy sértődős hülye picsa?! A tököm kivan!
De Én amúgy szeretem exanyósomat, nem kell félreérteni a leírtakat. -
Lacika 79 #11887 Fejlemények: ma hajnalban beszélgettünk az exemmel. Az jött le a beszélgetésben, hogy az igazi ok, ami miatt nem vagyunk együtt, hogy a szülei haraxanak rám, ugyanis volt egy jelenet, amikor kiakadtam, és ez nekik mennyire rosszul esett. Most azt kérte, hogy egy hónapra engedjem el úgy, hogy nem tudunk egymásról semmit, majd márc 13-án beszélünk talán. Hogy ennk mi értelme van, Én azt nem tudom. Továbbá tisztában van vele, hogy bármikor lehetne barátnőm, de nem kell egyik sem. Az utóbbi 3 hét azzal telt, hogy kerestem. 11-ből 1 sem jött be. Ez pedig elég rossz arány. Pedig mindegyik szép volt, meg aranyos, csak valahogy hiányzott belőlük valami. Vagy inkább belőlem. Na mindegy. Ezek után nemtom, hogy hímringyó legyek-e, vagy inkább szerzetes? :P -
Wolwerine #11886 Na jó reggelt! -
Lacika 79 #11885 Na jó reggelt! :) -
Wolwerine #11884 Nem bántottál meg. Tényleg jót nevettem. És segített. Főleg mert női szemmel nézed az egészet. Az őszinteség sose fáj. -
#11883 Ne haragudj nem akartalak megbántani,csak a véleményem mondtam el.Lehet,hogy segített lehet ,hogy nem.Sajnálom,hogy nem jött össze az egész,de 1 ilyen nő nem érdemli meg,hogy 1 percet is elb*** az életedből olyanra,aki csak bohócnak néz és kihasználja jóindulatúságodat...:-) Jó éjt! -
Wolwerine #11882 "krisztike" Kösz az őszinte véleményt. Nagyon tetszett...
Sőt amit én írtam, kívülről nézve az is annyira szórakoztató.
Közben lementem egy kicsit a térképről. Megjött a válasz a kérdésemre. Soha nem is akart semmit tőlem... És szereti a barátját. Viszont felvezettem neki a kérdést, hogy akkor mit akar? Szépen, tételesen (a csettintesz, én ugrom szó szerint szerepelt benne).Ja és hogy ez nem lesz mindig így... Vagy változol, vagy megoldod a gondjaidat magad. Sok minden belefér 1800 betűbe... Kíváncsi vagyok a válaszra.
A végén pedig megkértem, hogy mutassa meg, amit írtam, a barátjának. Nem fogja. Túlságosan igaz és túlságosan személyes.
Viszont szert tettem egy barátra. Nem rá célzok, hanem az egyik kollégára, aki elsőnek szólt, hogy nem lesz ez így jó. Hogy még nézni is rossz. -
#11881 Hát öszintén,nem ill. nem igen láttam még ekkora f***t,mint TE.Én is nő vagyok,de nem szabd ennyire megalázkodni 1 ember előtt még akkor sem,ha bele vagy zúgva... Ne csinálj bohócot magadból!!! -
#11880 jaja..;-)
-
#11879 Azért hogy 1szerre többen is tudják olvasni... -
Wolwerine #11878 Dunántúli vagyok. Egyébként így belegondolva a barátját is dróton rángatja.
Eléggé fiúsítva van. Nálunk a stílus nagyon durva a csajokkal szemben. Van aki tudja kezelni, van aki nem. Legalábbis ha beszólnak valami igazán vulgárisat egy csajnak, az ne ugorjon a pasas ölébe. Vagy ha beszélnek vele a barátságról (ez ma volt), akkor a srác ne ölelje át és tartsa közben a kezét a fenekén... Ha ilyenekre hívom fel a figyelmét, az a válasz, hogy "ez csak téged zavar"
Apropó. Egyik se én voltam, valahogy bunkó dolognak tartom. -
Wolwerine #11877 Bocs. Ez összejött. Valaki kimoderálhatná a nagy részét. Egyébként úgy kezdődött a dolog, hogy az elején tett kijelentéseket. "Egyéjszakás kalandra senkivel se jövök össze" "Ha úgy fordulna, te elvennél?" "Ha nem lenne barátom, akkor te lennél az" "Csak azért nem jönnék össze veled, mert egy helyen dolgozunk" "Neked nem ilyen barátnőre van szükséged" Plusz
Ma ott tartottunk, hogy elmondta, a barátjának feltűnt valami, és hazafelé a két srác olyan dolgokat mondott, amik rosszul estek neki. És hogy beszélni akar velem. Mondtam, beszéljünk. Most nem jó, de tudja hogy mit fog mondani. Ez megint munka után volt, amikor ugye nem volt ideje rám. Azért sörözni eljött a haverokkal...
Úgyhogy kapott egy ultimátumot (még nem reagált rá), hogy hétfőig gondolkozzon, ő hogy kívánja folytatni. Na most a reakcióra várok.
Egy kérdés: láttatok már ekkora ........ mint én? -
akos #11876 Mellesleg: szegedi vagy, vagy szeged-környéki? -
akos #11875 LOL!
Azzal védekezik, hogy a barátja félreértené a veled való találkákat - de az már smafu a barátocskájának, hogy hullarészegre issza magát két kollegájával. Nonszensz!
Amúgy szerintem ezt a menetet már ott elbuktad, hogy ennyire odaadod magad neki. Dróton rángathat téged, és ő ezt meg is teszi. Sőt, visszaél vele. Ő csettint, te ugrasz.
Én az ilyen nőt kerülném, mint a leprást. Sry!
Nem hogy társnak, még barátnak, sőt... havernak sem. -
#11874 ????
miért küldted el 8szor?
-
Wolwerine #11873 Kösz. Eredetileg a név helyére akartam rakni...
Nem vagyok az a típus, aki ajtóstól ront a házba. Nem zaklatom. Nem vagyok bunkó. Azért bocsátom ezt előre, mert ugye az SMS-ekre nem válaszol (csak ritkán), viszont nem mondja hogy ne írjak. Ha ki kell nyitni a száját, akkor megteszi, úgyhogy szólna. Azt a találkozást végül is sikerült összehozni, de érdekesen sült el. Szóval három hét után eszébe jutottam. (kicsit pedzegettem, hogy azért most szerdán 18.00-kor kíváncsi lehetne rám, ha már annyiszor rohantam miatta.)
Elfelejtettem mondani, hogy azért közben sikerült még egy ügyben kirántanom a sz*r-ból, bár ez jóval enyhébb volt.
Szóval csörög a telefonom, este 18.05.-kor. Már más dolgom volt, mert ugye nem szólt előre hogy mit döntött. A leányzó a szokásos bajban vagyok hangján közli, hogy részeg (nagyon súlyos volt), és nincs ereje hazamenni. Azért hozzáteszem, hogy ritkán iszik. Kérdés: mi baj van? Azt mondta, "ha te azt tudnád" A programom átszerveztem, és megindultam elé. Egyébként másodállásban is dolgozik, ott sikerült a melósokkal iszogatnia.
Kiemeltem a két srác közül (első reakcióm az volt, hogy ők itatják, úgyhogy mélyen a szemébe néztem mindkettőnek, erre elhúztak...). Kis segítséggel sikerült felöltöznie.
A balhé után amúgy már megegyeztünk, hogy csak barátság lesz köztünk, én azt mondtam neki hogy szeretnék néha magamról is mesélni, elmondani ha valami bánt (tudjátok, ilyen egy barát, amúgy meg magáról mesél, róla többet tudok, mint az igazi barátja), szeretnék néha találkozni vele. Na ez a találkozás húzódott három hétig.
Végre beszélgettünk. A kocsiban mondja, hogy dél körül beszélgetett az anyjával, mesélt rólam és arról, hogy azért nem szertne találkozni velem, mert esetleg a Gábor (a barátja) félreérti. Az édesanyja azt mondta neki (bölcs asszony), hogy a srácnak nem kell mindenről tudnia. Idáig jutottunk, amikor a barátja megcsörögte azzal, hogy bejön érte (amúgy egy faluban lakik). Jó, összefutottunk vele. Persze csodálkozott, hogy a barátnője a kocsimból szállt ki. Na mindegy, felvetettem, hogy igyunk meg egy sört. Erre a leányzó összeszedte az előbbi két emberkét, és velük együtt elmentünk sörözni.
Úgyhogy a nagy beszélgetés vége az lett, hogy ültem a barátjával szemben, beszélgettünk, plussz a munkatársaival, akiket ugye az előbb még majdnem megvertem (mielőtt elítélnétek nem vagyok kötekedő típus, nagyon régen verekedtem utoljára, csak ugye a szerelem). Pár szót azért tudtam vele váltani, közötte volt a jótanács, amit kaptam: "d*gj meg minden nőt, akit tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra". Utána pályára állt és eltűnt valahova, én meg maradtam a három pasassal. -
Wolwerine #11872 Kösz. Eredetileg a név helyére akartam rakni...
Nem vagyok az a típus, aki ajtóstól ront a házba. Nem zaklatom. Nem vagyok bunkó. Azért bocsátom ezt előre, mert ugye az SMS-ekre nem válaszol (csak ritkán), viszont nem mondja hogy ne írjak. Ha ki kell nyitni a száját, akkor megteszi, úgyhogy szólna. Azt a találkozást végül is sikerült összehozni, de érdekesen sült el. Szóval három hét után eszébe jutottam. (kicsit pedzegettem, hogy azért most szerdán 18.00-kor kíváncsi lehetne rám, ha már annyiszor rohantam miatta.)
Elfelejtettem mondani, hogy azért közben sikerült még egy ügyben kirántanom a sz*r-ból, bár ez jóval enyhébb volt.
Szóval csörög a telefonom, este 18.05.-kor. Már más dolgom volt, mert ugye nem szólt előre hogy mit döntött. A leányzó a szokásos bajban vagyok hangján közli, hogy részeg (nagyon súlyos volt), és nincs ereje hazamenni. Azért hozzáteszem, hogy ritkán iszik. Kérdés: mi baj van? Azt mondta, "ha te azt tudnád" A programom átszerveztem, és megindultam elé. Egyébként másodállásban is dolgozik, ott sikerült a melósokkal iszogatnia.
Kiemeltem a két srác közül (első reakcióm az volt, hogy ők itatják, úgyhogy mélyen a szemébe néztem mindkettőnek, erre elhúztak...). Kis segítséggel sikerült felöltöznie.
A balhé után amúgy már megegyeztünk, hogy csak barátság lesz köztünk, én azt mondtam neki hogy szeretnék néha magamról is mesélni, elmondani ha valami bánt (tudjátok, ilyen egy barát, amúgy meg magáról mesél, róla többet tudok, mint az igazi barátja), szeretnék néha találkozni vele. Na ez a találkozás húzódott három hétig.
Végre beszélgettünk. A kocsiban mondja, hogy dél körül beszélgetett az anyjával, mesélt rólam és arról, hogy azért nem szertne találkozni velem, mert esetleg a Gábor (a barátja) félreérti. Az édesanyja azt mondta neki (bölcs asszony), hogy a srácnak nem kell mindenről tudnia. Idáig jutottunk, amikor a barátja megcsörögte azzal, hogy bejön érte (amúgy egy faluban lakik). Jó, összefutottunk vele. Persze csodálkozott, hogy a barátnője a kocsimból szállt ki. Na mindegy, felvetettem, hogy igyunk meg egy sört. Erre a leányzó összeszedte az előbbi két emberkét, és velük együtt elmentünk sörözni.
Úgyhogy a nagy beszélgetés vége az lett, hogy ültem a barátjával szemben, beszélgettünk, plussz a munkatársaival, akiket ugye az előbb még majdnem megvertem (mielőtt elítélnétek nem vagyok kötekedő típus, nagyon régen verekedtem utoljára, csak ugye a szerelem). Pár szót azért tudtam vele váltani, közötte volt a jótanács, amit kaptam: "d*gj meg minden nőt, akit tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra". Utána pályára állt és eltűnt valahova, én meg maradtam a három pasassal. -
Wolwerine #11871 Kösz. Eredetileg a név helyére akartam rakni...
Wolwerine #11870 Kösz. Eredetileg a név helyére akartam rakni...
Wolwerine #11869 Kösz. Eredetileg a név helyére akartam rakni...
Úgyhogy a nagy beszélgetés vége az lett, hogy ültem a barátjával szemben, beszélgettünk, plussz a munkatársaival, akiket ugye az előbb még majdnem megvertem (mielőtt elítélnétek nem vagyok kötekedő típus, nagyon régen verekedtem utoljára, csak ugye a szerelem). Pár szót azért tudtam vele váltani, közötte volt a jótanács, amit kaptam: "d*gj meg minden nőt, akit tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra". Utána pályára állt és eltűnt valahova, én meg maradtam a három pasassal.