A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jah... Megtörtént. Nem tudok már mit csinálni vele. Az is tanulságos egy történet volt számomra. Na mindegy.

Dága=Drága
ez olyan mint a naon=nagyon
Mi kialakítottunk egy új nyelvet magunknak. 😊
Azért elhúzhatnád elõtte a mézesmadzagot. Kíváncsi vagyok, mit lépne rá. Ha lép rá valamit, abból kiindulva tudod, hogy érdemes-e hajtanod, vagy békén kell hagyni. Mér csaltad meg amúgy?
petyka2
Mi az a"Dága"?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
" Mivel hogy anno megcsaltam õt"-ezért

Dehogyis. Picit gondolkoznom kell, mielõtt mexólalok, meg persze mivel Nõbõl van a Dága érzékenyebb, ezért ugye jobban kell tolerálnom néha a dolgait.
Most mié...?

petyka2
Te kis malac!

Egy kicsit árnyaltabb a kép. Nem ilyen egyszerû a dolog. Yoban vagyunk mostanság... és tudom, hogy kölcsönös a vonzalom. De neki most van valakije, akit én nem akarok kiütni a nyeregbõl. Miért? Mert azt akarom, hogy Nóra magától jusson el oda, hogy véget vet annak a dolognak. Mert akkor biztos lehetek benne, hogy tényleg kellek neki... és újra bízik bennem. Fõleg ez utóbbit jelentené a választása. Mivel hogy anno megcsaltam õt (sry) - és egy évig együtt voltunk még utána, megpróbáltuk újra... de a bizalom többé már nem állt helyre.

petyka2

petyka2
Min akarsz változtatni?Megnémulsz,nem kérdezel csak hallgatsz?

Akkor? Mire vársz? Én nem jönnék össze egyetlen exemmel sem, a mostani kivételével. Õ az a Nõ, akivel le tudnám élni az életemet. Mostmár így látom, eddig picit megilyedtem a feladattól, hogy költözés, meg ilyesmi. Lehet, hogy lassan kezdek felnõni?
Igyexem, tényleg! Sok-sok apróságon változtatok mostanában, de úgy érzem, ezek a legfontosabbak, mert ezekre figyel legkevésbé az ember, míg mások ezt veszik észre leghamarabb.
Igazándiból nekem is lenne egy exem, akivel szívesen összejönnék újra... 3 éve, hogy megszakadt a kapcsolatunk. 3 évig voltunk együtt. Na õt el tudom képzelni, mint életem párját. Persze azóta sok víz lefolyt már a Dunán. De ki tudja, mit hoz a holnap...?

Helyes hozzáállás... Csak így tovább.

Érdekes? Szerintem gusztustulan...

Én nem ölök meg senkit. Inkább bizakodom, hogy lehet még valami a kapcsolatunkból. Végülis azt mondta, hogy nem tudja mi lesz. És ha igaz, azt beszélte a barátnõivel, hogy 1-2 hónap múlva megnézi, hogy javultam-e, és meglátjuk. Úgyhogy most javulok erõsen. 😊
Ha Õt nem kaphatom vissza, akkor legalább magam miatt.
petyka2
Mit dolgozol?

petyka2

Arch
Csak én. Kenyér a nõt ölné meg...

Zsiroskenyér, meg Arch emlegette ez imént...

petyka2
ugyan miért?

No... hovatûnt mindenki?
Ebédszünet?
Ugye nem lettetek kollektíven öngyilkosok...??

Mellesleg miért is irigyelsz engem?
Szerintem nem sok irigylésre méltó van a történetben... 😊

petyka2

Na meddig szerkesztgeted még ezt a hozzászólást? Eddig ez a harmadik verzió... 😄😄

Semmi. Elbeszéltünk egymás mellett -ezek szerint. Úgyhogy nincs jelentõsége. :o))

petyka2

Azt hittem úgy értetted a #10229-et...

petyka2
Ez is egy eljárás...

petyka2
Te nem vagy buzi ugyi?Hogy jön ide a melegfront?

Arch
Arch+ gyilkolás...

<#vigyor1>

<#miaz>

petyka2
Nézd a + oldalát:nem nyaggat a síelés miatt!

Namost egyrészt a "melegfront" engem hidegen hagy :o)
Másrészt nem is ilyen értelemben veendõ a "feminimizálódás".

Arch
Én nem tudok ilyet. Próbáltam, de nem jött be... nem tudok pl. valakinek kevésbé örülni, mint amennyire tényleg... és ez mindennel így van.<#shakehead>

El kell mennem színészképzõbe!

petyka2
Megoldom a problémát:Arch+akos...<#law>

petyka2
Ne nagyon forgolodjál...

Arch
Sztem nem nem, hanem emberfüggõ.

#10226 sziv.

Ez végül is jogos. De én csak az elejérõl beszéltem. Az elsõ pár hétrõl... És nem is azt írtam, hogy teljesen rezignáltnak kell lenni a másikkal szemben. Csak ne tegyük teljesen nyilvánvalóvá, hogy oda meg vissza vagyunk érte...

Htx Arch 😊

Nem is tudom. Régebben, kölyökként még annyival egyszerûbbek voltak a dolgok. Túl érzékennyé váltam volna mostanság? Öregszem...

Amúgy furcsa, mert újabban azt veszem észre magam körül, hogy lelkileg a pasik egy része sokkal érzékenyebbé vált. Feminimizálódott. Míg mostanság a csajok tudnak kurvára szívtelenül és kegyetlenül viselkedni.
Lehet, hogy csak a nem megfelelõ körökben forgolódok?
Na de majd mindenhol ezzel találkozom...

petyka2
Kikérem magamnak!

Arch
"Csak taktikusabb mindezt az elején egy kicsit rejtve kezelni, elbújtatni, hogy ne érezze magát nagyon nyeregben."
Ez nõtõl függ.
És attól, hogy a másik mennyire gondolta komolyan. Titkolhatod Te, hogy mennyire szereted, ha elhagy, akkor is ugyanúgy sz*rul fogod érezni magad... és lehet, hogy akkor meg azon töprengsz majd, hogy ha kimutattad volna az érzéseidet úgy ahogy vannak, akkor talán még együtt lennétek...

petyka2
Rossz a taktika az enyém a következõ:AZT KELL MONDANI NEM VAGY BELE SZERELMES!

sztem ebben a topikban mindenki ilyen.. 😊

😄😄
Az igazat megvallva sosem kérdeztem tõle 😊)

Áh, friss volt még a dolog... Alig egy hónap...
Sajnos jellemzõ emberi gyarlóság, hogy az ember azt tudja igazán megbecsülni, amit hosszas küzdelem után ér csak el.
Nem baj az, ha valaki beleszeret, vagy nagyon beleszeret a párjába. Csak taktikusabb mindezt az elején egy kicsit rejtve kezelni, elbújtatni, hogy ne érezze magát nagyon nyeregben.
Most én is megtanultam a leckét. Kérdés, hogy mennyit tudok majd hasznosítani belõle, ugyanis eléggé lobbanékony, szerelmes, érzelmes, lelkizõs hapsi vagyok...

petyka2
Na most gyorsan buli,bufelejtõ csávot kell találni...szerencsédre péntek van!!!