18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • gergou
    jah, ez jo kerdes, ha azert kuzd, h szeressen, akkor mar minden regen rossz... ha nem erzi, de szeretne erezni, akkor az ugy nem muxik...
  • gergou
    Egyebkent en anno egy uveg Teacher`s whiskyvel, es egy uveg beherovkaval toroltem az agyambol, es azert 1 hetig nagyon szarul ereztem magam miatta, en nem mondom azt, h nem erdemes miatta szomorkodni, mert ha az ember szenved, akkor csak egy megoldas van, az ido... Mondjuk a te esetedben nagy problema, h akarva akaratlanul is fox vele talalkozni, ez neheziti a sebek begyogyulasat, de ettol fuggetlenul az ido majd megoldja a problemadat, meg esetleg egy masik csaj...:) Csajt csajjal lehet igazan elfelejteni...:) Bar ez meg a az `uj` partnerrel szemben szemettseg...
  • Wolwerine
    Helló. Üdvözöllek a klubban! Mármint a csalódottak klubjában...

"megprobál küzdeni értem/értünk" Ha jól veszem ki, saját magával küzd. Hogy veled akarjon lenni?
  • Chaos Mad
    amúgy igazad van, nem érdemes ezért szomorkodni, nem érte meg, söt nem is éri meg. ő is ezt mondta mikor sirtam, nem éri meg, nem érdemli meg... az agyam eldobon basszeg.. ....
  • Chaos Mad
    de bazzeg, már erre hajtok 1 éve, ö is tudja, ez volt a célom bassszus.. erre meg egy ideig minden rendben, aztán fejemhez vágja hogy ö semmit nem tud tenni ez ellen, pedig nagyon szeret. áh...
    ha igazán szeretne akkor télleg nem csinálná ezt...

de majd hétvégén megoldoik minden problémám.
  • gergou
    Az a szerencse, h ez a szar erzes csak idoleges... Leszel te meg olyan boldog, amilyen meg sohasem voltal, szal csak fel a fejjel...!
  • Wolwerine
    Köszi az idézetet. Találó. Tipikusan olyan vagyok, aki mindent két-három lépéssel előre megtervez. Nagyon gyakran jól jön, hogy előre gondolkodom. Az emberi kapcsolatokban viszont ez tényleg hiba.

• Chaos Mad
    igen, de ö még be is vallotta hogy nem érdemli meg hogy szeressem, és nem éri meg sirnom miatta... :(
    bazzeg enyire szarul még nem éreztem magam ... :(((
  • gergou
    Kisertetiesen hasonlit ez a story egy volt kapcsolatomra... Az, h meg mindig azt mondja, h szeret, az nem jelent semmit, mert ha szeretne, nem akarna elvesziteni, nemhogy meg ki is dob... Sajnalom, h ezt kell mondanom, de felejtsd el, es keress egy olyan lanyt, aki tisztel, szeret, es igazan szeret... Vannak olyan tipusu csajok, akik a baratjukkal nem tudnak bulizni, ill. nem akarnak bulizni, ez a csaj nekem is azt a vakert vagta le, h ne menjek vele, mert ott ugyse foglalkozna velem, meg hasonlok... Na, ha valaki ennyire nem akar velem egyutt lenni, az mar nagyon gaz... 2 hetig csak vedeltem, annyira szarul ereztem magam, aztan kidobott, de hala az egnek, mert most mar el nem tudnam vele kepzelni az eletem, azota talaltam valakit, aki igazan megerdemli, h szeressem... Szal sztem nehezen, de lehet normalis lanyt talalni...:)
  • Chaos Mad
    hétvégén pia azt kész... omlásig...
  • Chaos Mad
    most nem azért mondom de a suliba eléggé ismernek engem és nem ugy tünik mintha mindenki szégyelné hogy barátkozik velem....
  • Chaos Mad
    egész suli elött akkor miért nem szégyell? arról nem tehetek hogy ilyen... sajnos ... pedig nagyon szeretjük egymást, ma is bementem reggel korán, bevittem neki az ajándékját valentin napra, meg ö is odaadta nekem... reggel még adott 3-4 puszit annak ellenére hogy a már tegnap szakitottunk. és ott ölelgetett. akkor még senki sem volt a suliba. aztán elválltunk egy puszival.. hogy akkor csak barátok leszünk és beszélünk ugyan ugy. angol dogán mindenki egyedül ült. ö adta be elöször a dogát. majd én. azt a tanár odaültetett mellé (fiatal tanár tök jó spanom szinte, meg tudja hogy járunk/tunk) és akkor is mondta hogy szeret engem!
  • Arch
    17 évesen a legtöbb mostani fiatal lány szeszélyes és csak magával törődik. Szerintem nem is igazán fogja/ta fel mit jelent szeretni valakit és mit jelent egy társ... És egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, mindkét fél részéről. Aki erre nem hajlandó, az felejtős. Persze megvan a határ ebben is.
    Ne haragudj meg érte, de nekem a leírásodból úgy tűnik, mintha szégyellne téged, hogy nem megy veled sehova, nem hív sehova stb.
  • Arch
    "mert szüzességet fogok fogadni..."
    Mert még tudsz olyat fogadni, mi?
  • Arch
    Azt hiszem beírtam már ezt ide, de rég volt...

"Furcsa egy állatfaj az ember. A legnagyobb hiba kalkulálni, rafináltan, stratégiaként játszani próbálni. Taktikázni, kombinálni, próbálni belelátni mások fejébe - és szívébe. Egyszerűen csak be kell vállalni azt, ami van. Ennek rosszabb kimenetele nem lesz - nem lehet -, mint a taktikázásnak."

Én ezzel tökéletesen egyetértek. Az, hogy túl sokat adsz magadból... szerintem nem lehet hiba. Ha akar vmit, akkor lesz vmi, akármennyit adsz magadból, ha pedig nem akar, akkor nem lesz semmi, akárhogy is csinálod.
  • Arch
    Elolvastam végig :)
    Csak amit én is elmondanék, azt elmondták már, azért nem szóltam hozzá azokhoz.
    Szerintem haver a nő max. Mármint ami lesz belőle. De ez is szerintem inkább csak olyan haverság lesz, ahol Téged kihasznál...
  • Chaos Mad
    hát.. ez a mai nap életem legszarabb napja...
    fáj a szivem..
    a lényeg, hogy ugye 2 hónapja jöttünk össze, és addig nagyon jo barátok voltunk. 3 éve az osztálytársam. most 11.-esek vagyunk, de már 10.-töl kezdve akartunk egymással járni, de nem mondtuk meg egymásnak. aztán most hogy összejöttünk ugy látszott minden szép és jó, csak minden hülyeségen összevesztünk, szinte minden kis apróságon, meg ugye a baráti kör sem ugyan az az osztályba meg a suliba, ö a discot szereti amit én rühellek, én meg a rockot. és ő szivesen eljárna discoba, én mondtam neki hogy akármikor elmegyek vele, mert télleg annyira szeretem hogy még az életemmet is odaadnám érte. de ö szerinte ez nem jó ütelt mert nem érezném jol magam, és ö csak bulizna és nem foglalkozna vele, ezt igy megmondta a szemembe. nekem még az is gáz volt hogy nem hivott sehova, nem törödött velem. de válltig állitja hogy nagyon szeret! még sose szeretett ennyire senkit, még nem is volt szerelmes. és én voltam neki az első "abban" a dologban is. már pénteken szakitani akart mert ö ezt nem birja idegileg tovább. pénteken ugyanis szalag avatós bál volt, ahol a szüleink is összebarátkoztak. na mi eltüntünk 2 órára, megebszélni ezeket, ennyit még soha nem sirtam mint pénteken meg tegnap egy lány miatt. és ö is egész végig sirt. pénteken megbeszéltük hogy minden oké lesz, megprobál küzdeni értem/értünk hogy kicsit is foglalkozzon velem, mert olyan szeretne lenni mint aki félre dobja a barátait, még a zenekari probára se mentem el mert itt volt velem. a barátnői is azt mondogatták hagy ott ezt a marhát, utálom ha ilyen hülyeségekkel tömik vkinek a fejét. meghogy az volt a bajuk hogy elhanyagolja a öket (a barátait) és csak velem van , nem jár velük sehova. érdekes az én barátaim megértették hogy vele járok és ö nekem a legfontosabb, még a péntek után sem mondták rá hogy ez egy hülye ribanc hagyd ott a picsába! ebben külömböznek a barátaink. anyukája nagyon kedvel engem és még ö is azt mondta hogy "lányom te ekkora köcsög nem lehetsz, igy sose fog igazán szeretni senki" ... és még most is azt mondja nagyon szeret engem. .. aztán ö feladta a küzdelmet értünk, elhatározta magáa hogy ő ilyen tipus és még értem sem képes ezen egy kicsit változtatni.. mindenki azt mondta mekkora egy barom hülye, és hogy csinálhatott ilyet... nekem is kurva szarul esett.. ráadásul csütörtökön szülinapja van.. 17 szál rózsát azért odaadom neki. .. de hát ha nem tudott egy kicsit is alkalmazkodni hozzám és ennyit jelentek neki akkor nem is szeret igazán.. pedig még most is azt mondja.. ...

• Lacika 79
    :(
    Mesélj!
  • Chaos Mad
    kész vége, most szakitottunk, totál magam alatt vagyok.
  • Wolwerine
    Jó éjt! És kösz!
  • krisztike
    Na látod itt kezdődik a baj...Gondolkozz rajta 1 kicsit és áruld el,hátha úgy könnyebben tudunk segíteni...:-)))Jó éjt!
  • Wolwerine
    Mit akarok tőle? Esküszöm hogy nem tudom!
  • krisztike
    A-haa...Akkor most nem is tudom pontosan mit is mondjak.Fáradt is vagyok és gondolkozok az egészen.Holnap angol szöveget kell lefordítanom a melómhoz-term. géppel csinálom majd,de estére kitalálok vmit.Tudod,elvesztettem most a fonalat...eddig Te vagy a leggubancosabb "bánatos kliens(?)"...:-)Csak azt nem értem,hogy akkor mit is akarsz valójában?Megváltoztatni úgysem fogod...
  • Wolwerine
    Ha az utolsó hozzászólásomat megnézed, tegnap este már ledobtam egyszer a szíjat. Ez az új húzás már tényleg sok volt. Jól ismerem a csajt, de ezzel még soha nem éltem vissza. Volt egy kis érzelmi nyomásgyakorlás. Nem is kicsi. Nem kiabáltam, az nem az én stílusom. Van néhány dolog, amitől fél. Például attól, hogy elfogadják-e. Gondolom kitalálod hogy ki volt az, aki tanácsokkal látta el, kinek mi a véleménye róla, kivel, hogyan tudná megkedveltetni magát. Ha beszélgetünk róla, mi hangzik el. Igen, hülye vagyok?

Szóval az ilyesmik miatt is hozzám rohant, csak mostanra elfelejtette. Szabályosan rosszul lett. Úgyhogy szépen felhívattam vele a srácot (aki segíteni próbált), elmondta hogy helyettem szeretne bocsánatot kérni, mert visszaéltem a bizalmával, azzal hogy segíteni akart. Hozzátenném, hogy a sráccal előtte megbeszéltem, ne lepődjön meg, ha valami hasonló lesz?
  • krisztike
    Jó éjt!
  • krisztike
    Tényleg m*rha vagy már bocsika,de fergetegesen hülye vagy...:-)De a csaj a 8 órát mire használta fel?Ne mondd,hogy ismét csak ugráltatott mert szüzességet fogok fogadni...
  • Wolwerine
    Már említettem, az egyik kollégám szólt, hogy rossz nézni, amit művelek. Fel is ajánlotta a segítségét, hogy kapacitálja a csajt. Mit csinál ilyenkor egy szerelmes m*rha, aki tudja hogy a nő tényleg nem akar tőle semmit? Hát én elmondtam neki, hogy miért fog a kollégám ilyesmiről beszélni.

A haverom (lassan már barát) reggel szólt, hogy a leányzótól megkapta a lecseszést. Jellemző, hogy még csak nem is tett szemrehányást...
  • krisztike
    Fejlemények?
  • Wolwerine
    Viszont ma eltöltöttem vele nyolc teljes órát. Négyszemközt. Érdekes volt.
  • krisztike
    Igen ,épp ezt szúrtad el...és ezek után teljes mértékben kihasznált-de ezt már mondottam néked,-Te pedig nem tudtál "NEMet" mondani és ráhagytál mindent,mert azt hitted így megváltozik majd minden és esetlegesen közelebb kerülhetsz hozzá.Csak itt épp ellenkező helyzet fórdult elő...Sajnálom...:-( Attól függetlenül fél év hosszú idő ám,sokáig kibírtad...Én sem érzem benned,hogy annyira megért volna ez az egész,hogy biztosan állítsd azt,hogy itt a vége és eleged lett mindenből.
  • Wolwerine
    Szia. Átcsúszott a második oldalra, de ott megtalálod az előzményeket. Ami most zajlik, az csak a végkifejlet. Talán fél évről lehet szó (hosszabb ideje ismerem). Az utóbbi hetekben majdnem megőrültem miatta.

"Ha akár egy kicsit is akarna tőled vmit, akkor lehetne." Ebben viszont igazad van. Soha nem akart tőlem semmit. Csak egy havernak tekintett, akihez rohanhat ha baj van. Viszont csakis akkor jött...

"Mit szúrtam el?" Túl sokat adtam ki magamból. Ismerem...
  • krisztike
    Ne lógasd már az orrodat!(Tudom ezt könnyen mondom...,de egyikőtöknek sem kívánom,hogy boldogtalan legyen.)Én ma arra ébredtem:"Szívem,tudod milyen nap van?-közben láb csiklandozása-Tudod,vásárolni kéne menni...:-)))(pufff)Semmi sem olyan rózsás,mint ahogy kinéz.Bizz magadban!!!-talán segít vmennyire és ne lássa,hogy el vagy kenődve pont ő miatta.:-)
  • krisztike
  • krisztike
    Neked is ...és azért fel a fejjel...!:-)
  • Lacika 79
    Cia! :)
  • Lacika 79
    Nem így kell felfogni. :)
  • krisztike
    Sziasztok!
  • Arch
    Azt mondta, amíg nem kérdeztem rá, eszébe sem jutott, hogy valentin nap van. Szóval nem azért kapom majd, amit kapok... hmh.
    De Bálintot (barátja) felhívja... :)
    Ma is jó voltam vmire :DD
  • Lacika 79
    Nem tom, Én nem értek az ilyesmihez. :P
    Valszeg kitalált valami programot, vagy ilyesmi. Ha nem is valentin nap, de mégis valami kis figyelmesség. Persze lehet, hogy hülyeség, de más nem jut eszembe hirtelen. :)
  • Arch
    Hmm-hmmmm... egyre gyanusabb...