A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm. Szal akkor qrva messze lax tõlem. 😄
A válasz: Tiszalök. Te meg gondolom a "nagy falu" környékén valamerre. Bocsi, ha tévednék. Ezért mondtam, hogy picit messze van. 😊
Tiszalökön lakom. Szabolcs megye. Kéretik a hülye poénokat mellõzni.
Benne lennék, de picit messze van sztem. 😊
Én ilyesmi helyen dolgozom, ha gondolod beszélek a fõnökkel 😊
8-4, mindig van mit csinálni ...
8-4, mindig van mit csinálni ...
Na igen, de tudod egy elfoglaltságra vágyok igazán, de az nem lehet az enyém.
Bármikor találhatsz magadnak elfoglaltságot melón kívül is... Imho.
Ehh. Most jó lenne pedig valami olyan meló, ami teljesen leköti a figyelmemet. Szívesen elmennék egy szám.tech. boltba gépeket összeszerelni, vagy hálózatot építeni. Azt imádom csinálni, de sajna pangás van mostanában.
Ugyan már! Olvass privát üzit. Jah, veled vagyunk. Remélem beszélhetek a többiek nevében is.
Én "tanárbácsiskodtam" 14.15-ig. Most itthon uncsizok. De mindjárt fürdés, és irány a nagyvilááááág!!! 😊
Nah! Elmentél, meghalt a topic. 😞
Az a baj, hogy a barátaim megkérdeznék mi a bajom... hazudni nem akarok, de elmondani sem, hogy mi van.
Színlelni nemtok... és nehéz is lenne. Vagy legalább közönyös arcot vágni. Úgyhogy... sztem könyvbemenekülés lesz.
Színlelni nemtok... és nehéz is lenne. Vagy legalább közönyös arcot vágni. Úgyhogy... sztem könyvbemenekülés lesz.
Jutalékos rendszerbe fizetnek?Mostanában az a divat...
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Légy yo. Próbáld elfoglalni magad valamivel... Séta. Mozi. Színház... Fotózás... akármi.
Nincs munkaidõ. Amikor munka van, akkor munka van, amikor nincs, akkor nincs.
Már rég nincs. Csak maileztünk, megbeszéltük a dolgokat.
Már rég nincs. Csak maileztünk, megbeszéltük a dolgokat.
JaJ de mézes-mázas lett itt valaki 😄 Mr. Mufurc-Kufirc az elõbb még a veszett jó csajok között szúrta be ezt a szmájlit 😄😄
Ja... hát esélye mindig mindennek van. Akármilyen kicsi is.
Talán csak annak nem, hogy hirtelen fiúvá válok... <#idiota>#idiota>
Talán csak annak nem, hogy hirtelen fiúvá válok... <#idiota>#idiota>
Na, ez egy nagyon jó kérdés. Szerinem ez az, amin el kell gondolkozni Arch-nak, ha nem tévedek. Valahogy úgy érzem, nem tévedek.
Rajta vagyok az ügyön. 😊