A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én ettõl a "te nõ vagy..." kezdetû mondattól Kriszti helyében rögtön gutaütést kaptam volna. Ne hidd, hogy õ könnyebben bele tudja magát képzelni bárki más helyébe. Nõ és nõ, annyira különbözõek. Szóval ennyire azért ne általánosíts, mert ez sértõ. Szerintem.
Instant dolog pedig nem létezik. Neked kell elintézned magadban. Az idõ pedig segíthet, sõt segíteni is fog, de nem old meg helyetted semmit. Te basztad el, neked fáj. És ez így is van rendjén. De most már csak Te nehezíted a saját dolgod. Szemmel láthatóan tök fölöslegesen, ha egyszer ennyire önzõ a csaj. Egy ilyen spiné kell neked? Egy önzõ kis liba...?

akkor hadd gratuláljak neked is <#crazya>
de ugye te sem adtad még fel teljesen?

ez így van..és képtelen megbocsátani. Ma is végig arról beszélt hogy mennyire bánja hogy összejött velem blabla.. (pfff 😊)
és hogy nem sezret..de aztán mindig kiderül a végén h még érez vmit..minden 2. sora ellentmondás, egyszerûen összevissza beszél..nekem vmiért nagyon egyértelmû hogy még mindig bosszút akar állni..
te nõ vagy, szerinted meddig fogja ezt folytatni? vagy hogy békíthetném ki? én azt látom jónak hogy majd az idõ elintézi..de ha esetleg tudsz vmi instant dolgot akkor leirhatnad 😊

<#taps>
Az egyik rádióban itt felénk szokott lenni ilyenkor egy "spiritiszta" mûsor. Júslás, meg ilyesmi. Na szal írtam egy SMS-t, hogy mi a helyzet velünk, (szül. dátum, stb.) Asszonta a hölgy, hogy kb. 2 hónapon belül lát esélyt a békülésre. Valahogy én is érzem, hogy nincs lezárva az ügy. Nemtom, lehet-e bízni az ilyen dolgokban, de remélem igaza lesz.
Azért egy kicsit finomabb is lehetnél. Az egy dolog, hogy általánosítás - ilyen témában ez bocsánatos bûn, sõt olykor megkerülhetetlen. De azért nem kéne megfeledkezni a kultúrált hangnemrõl és arról, hogy mindig vannak kivételek. Történetesen az én nagy Õ-m, akirõl pár napja meséltem itt, 16 éves volt, mikor megismerkedtünk; 3 évet voltunk együtt, és nagyobbrészt az én ballépésem miatt mentünk szét... Zsal...!

Bizony. Néha nehéz kiismerni benneteket. 😊
krisztike
Ez már valami,a sértõdést nem mindig lehet lenyelni.Igaza van Ákosnak nincs lehetetlen,csak tehetetlen ember.De neked sikerülni fog.

krisztike
Ejha!Ember a te szókincsed kimagasló.Egy nõ,ha õ is a hibás a sértést szíven szúrásként,árulásként fogja fel.

Menni fog ez. Belejössz, mint kiskutya az ugatásba. Szépen lassan elmúlik.

azt kéne..bár õ olyan sokat jelent nekem hogy akár azt is meegvárnám szívesen amíg felnõne 😊
egyelõre megpróbálom visszaszerezni akárki akármit mond, aztán max ha megvan minden erõmmel arra fogok koncentárlni hogy megtaláljam benne a rosszat, kiszeressek belõle és örökre elfelejtsem.. Úgyis 1-2 év múlva költözök el valszeg úgyhogy ott már lesznek j bigék..ez a város már kimerült 😊)

amúgyis haladtam: ma már úgy tudtam vele beszélni hogy nem fájt különösebben belül semmi..

Faki
16 éves, sejtettem. 16-7 éves bigéket kerüld mint a rakás szart, mert ha belelépsz, büdös leszel és sokáig tart lekaparni. Várd meg míg leszárad, oszt keress valami hozzádillõt!

ja amúgy nem ismered az elõzményeket.. nem csaltam meg..sõt õ csalt meg engem..én csak megbántottam..

épp ezaz..képtelen vagyok elfelejteni... Azóta már majdnem összejöttem vagy 7 csajjal de semelyikkel sem ereztem olyan jol magamat mint amikor csak fel orara talalkoztam az exemmel..

Nem értelek, ZsírosKenyér!

Azt mondod, hogy egy hülye kis liba. Másrészt "rosszat okoztál neki", gondolom, megcsaltad, vagyis nem volt elég jó neked, mert más is kellett.

Akkor minek futsz utánna? Hadd menjen.

yaya...
azt kéne..csak tudod szerelem meg minden..én sem hittem volna hogy egy tizenévesbe így beletudok szeretni<#falbav>

petyka2
Csá csumi!

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Hááá! :o) Szevasz öreg harcos!

Szerintem felejtõ. Keress másik csajt.

Yo a bringád!

petyka2
16???

én is ezt terveztem..
hány éves?amúgy ez a legnagyobb bajom..hogy hülye kis liba..16 éves (pfff)..utálom.. remélem egyszer benõ a feje lágya..

új pasi? igen végülis õ volt az exe elõttem.. Tudod már meséltem hogy hozzá járt sírni mindig ha velem gond volt.. szóval most valóban így van hogy nála nyalogatja a sebeit.. egyelõre el kell felejtenem..

Faki
Öööööö hény éves is a kisasszony? Már neharagudj, de ilyen dumával elémállna a barinõm én torkonröhögném 😊 Azért mert szoltál neki, probáltad finomítani az oboázását, ezért fajult el az egész? Gondolom kultúráltan és óvatosan adtál neki tanácsot, akkor nemtom miért szórakozik.
Biztos hogy csak ez a baja?! Ha igen, akkor hagyd a picsbe.

log out

Hja, hogy neki van új pasija is...?
Hát akkor szerintem felejtsd el egy idõre a lányzót. Talán jobb lesz neki, ha egy kicsit most más mellett heveri ki a sebeket. Meg lehet, neked is körül kéne nézned más fronton.

már bocsánatot kértem de õ továbbra is paraszt volt velem..az úja barátját emlegeti mindig hogy miylen jó..modntam neki h ne tegye mert szar erzes ez nekem nagyon, erre mindig belémköt hogy nehogy azt higgyem hogy körülöttem forog a világ, meg hogy legalább ez az új srác meg tudja tartani és nem veszíti el úgy mint én.. NAKÖSZ..

mikor már kezdek jobbanlenni mindig belémköt és visszaesek..ezt nem hagyhatom..

Úgy, hogy bocsánatot kérsz, yofiú leszel, és yová teszed...
Magától nem fog csak úgy megjavulni a dolog. Jah, és elfelejteni biztos nem fogja.

akkor mondd, hogy erjem el h elfelejtse a rosszat amit okoztam neki?

Faki
100%-ig igazat adok neked 😊

"a letiltom és nem beszélek vele" szindróma mire megoldás? imho semmire. hosszútávon csak magaddal fox kicseszni.
a csaj egy darabig próbál majd elérni, majd egy idõ után beleun, s lemond mindenféle kapcsolatfelvételrõl veled kapcsolatban. ezt okozhatja a csalódás is, amit az gerjeszt benne, hogy nem tud elérni.
ha megkeres, beszélj vele. vagy csak azt hiszi, hogy utálod, hogy megharagudtál, hogy nem akarsz/mersz vele beszélni, s ezért mond le rólad.
szerintem már az is egyfajta "fegyvertény", hogy õ keres meg téged, s nem te "kopogtatsz" nála állandóan.
abban meg ne légy annyira biztos, hogy olyan nagyon utál õ téged, mint amennyire te azt hiszed. beszéltél már vele errõl? megkérdezted a véleményét/érzéseit/gondolatait ezzel kapcsolatban? lehet, hogy csak te nagyobbitod fel magadban a dolgokat a valós problémánál nagyobbra...

engem is 2 év után keresett meg az elsõ ex-barátnõm, aki szeretné felvenni velem újra a kapcsolatot. naná, hogy nem mondtam rá nemet, sõt kifejezetten örültem neki. nem vagyok hülye, hogy kihagyjak akármit is az életembõl, ami akárcsak 1 pici örömet is okozhat. a problémákon meg felesleges rágódni, a dolgok mindig megoldják önmagukat idõvel. legalábbis szerintem. (eddigi tapasztalat ez volt.)

(bár ez mind privát véleményem volt)

Faki
És ha õ másképpen gondolkodik? Félreért valamit és akkor baszhatod az egészet. Na mind1, te dolgod 😊

mert msot nem szabad beszelnunk egy darabig..h elfeljtse az utálatot amit érzett/érez irántam..tudod..a NAGY próbatétel.. Ha elfelejt b*ssza meg..ha jelentek neki vmit egy idõ után úgyis megkeres.. pszicholoooogia

Óóóó... OMG!

Breki33
nehogy meginogjon
Miért tiltod le?

eh..na én itthonmaradtam.. annak ellenére hogy szülinapom van nincs kedvem menni party..az alkoholtol csak szarabb kedvem lenne..

üdítõ színfolt hogy az exem nem feledte hogy ma születtem, és beírta a nickje mögé msn-be de beszélni már nem hagytam. muszáj letiltva hagynom😞(pedig oly szivesen beszelgetnek vele..

Breki33
de ott csak nõ van....
Breki33
hú lesz egy nyugost lapunk P
SinClaiR
Nézd meg az enyémet, rájössz miért regelt😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Htx ;o)

petyka2
Király a fejléced!

Neked is! Yo hétvégét! ;-)

petyka2
Vasárnap írok legközelebb,addig jó hétvégét mindenkinek!

Breki33
Foglalkozás, hobby: pasik, autó pénz :-)
Tuvok
Fórumszex <#vigyor><#miaz>

egy régebbi hozzászólásra szeretnék reagálni !!!
kedves Sinc, én nem a munkahelyemen szoktam elolvasni amiket írsz, hanem otthon, mikor nem vagy a gép elõtt :-)
Én is szeretlek Cicapapa <#wave><#szeret>

Hát mozgalmas egy nap volt... Szomorú aktualitásokkal megtûzdelve. Sajnos.
Na én is eloldalgok valamerre.

Tuvok
<#wave>

Szal Tsizaparti emberkék vagyunk mindketten, az a lényeg. 😊 Na, én közben lépek. Megpróbálom picit jólérezni magam.
Bye mindenkinek!
Tuvok
Környéke stimm 😉

Csak nem Szeged és környéke?
Tuvok
Háát 😊
Beülsz egy ladikba és leevezel hozzánk 😊)