18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • krisztike
    Másnap pedig enyhén kómás állapotban leszel...Szia Ákos rég hallottalak...:-)
  • krisztike
    De az mégsem ugyanaz... Arra nem is gondoltál,hogy 1 nő szereti,ha néha az erőt érzi 1 ffban nem csak a simogatást,gyengédséget,hanem a határozottságot.Ha igazán szeret 1 sírás---nem fog dobni...vmi más is lehet ott...Vedd kezedbe a dolgokat és kérdezd meg mi az,amin változtatni szeretne (nagyobb szabadság,romantika stb?).Bocsi,hogy ezt mondom de légy ff!(tréfás megjegyzés)
  • Chaos Mad
    az is valami ...
  • akos
    Jah... és a piálástól nem lesz jobb semmi. Attól nem fog kevésbé fájni... max arra az 1-2 órára.
  • Chaos Mad
    tudod.. lehet hogy igazad van, akkor te miért nem csinálod ezt?

most hadjam a picsába szarjam le?
  • Chaos Mad

röviden ennyi amit reagálok erre...
    nem ilyennek ismertem meg, 3 éve sem, most sem. azért tudok róla pár dolgot, még 1 emberrel nem szakitott....
  • Wolwerine
    Javíthatatlan vagy. De hát rajtam is rózsaszínű szemüveg van...
  • akos
    Mad: szerintem a csajszi egyszerűen csak önző. Ha szeret téged, nem enged el. Nem még hogy szakít veled... (Ezt asszem már írta alant valaki.) Ez a körítés, hogy mondogatja, hogy szeret, meg hogy nem érdemel meg téged, meg hogy ne sírj érte, mert nem ér annyit... mindez csak amolyan "kirakat-mártíromság", elterelő színjáték, látszat-fájdalmak, hogy ne legyen annyira éles számodra a helyzet: tudniillik, hogy meg akar szabadulni tőled és nem jelentesz számára semmit! :-o
    Ne légy naív!
  • krisztike
    Itt kezdődik a baj.Bizalmatlanságra nem lehet 1 kapcsolatot sem építeni...Szar,de jobb 1 jó barát,mint 1 rossz szerető...és mondjuk bizonyos téren az nálatok fennáll még akkor is,ha bizni egyszerűen nem mersz már benne semmilyen téren mert félsz a fájdalomtól és a csalódástól.Én azt mondom nem éri meg,ne kockáztass!-és ezek után jön még az,amit TE gondolsz és jelenleg érzel...:-)
  • Chaos Mad
    de ez szinte semmit nem játszott közre a kapcsolatunkban, alig volt párszor róla szó...
  • Chaos Mad
    igen valószinű hogy ki kell neki vágni, de én mondtam neki hogy ugyan ugy fogom szeretni mint eddig! és most hogy nem vagyunk együtt ki lesz az aki vigyáz rá? ki babusgatja meg? ki ölelgeti? ez nem csak nekem rossz ha igazán szeret neki is! amugy nekem meg fogszabályzóm lesz nemsokára... szall.... :(
  • krisztike
    A félelem nagy úr!!!Nem tudja mitől fél,hogy esetleg rosszabb lett vagy a fájdalomtól esetleg attól,ha műtétre kerül sor -megmarad a nyoma?-ott maradsz-e még mellette...
  • Chaos Mad
    ez az, nyugi, örülj neki, itt te vagy jobb helyzetben. jobbban mint én eddig voltam, vigasztald meg, és szeresd. ez csak jó lesz neki.
  • Chaos Mad
    akkor had mondjam el én is, akiröl eddig szó volt, neki is van egy daganat a nyakában, és mindig mondtam neki menjen el vele a dokihoz, mert néhanagyon elkezd neki fájni. de nem hallgatott rám, majd elmegy azt mondta..

amugy én probálok tovább küzdeni érte, mert hiszem hogy ezen lehet változtatni, ha szeret akkor megért engem. csütörtökön 17 szál rózsa reggel - szülinapja van. most irtam neki sms-t szép szerelmest.
    remélem lesz vmi hatása...
  • ALCATELGOD
    De ő már gyerekkora óta beteg... És állandóan ezt szajkózza és nekem meg kell írni a sok vigasztaló SMS-t vagy jártathatom a szám... Már multok meg akartam mondani neki, de nem akarom megbántani...
  • Faki
    Mivel sajnáltatja magát? Azzal hogy sorolja, hogy van ez a daganata? Szerintem eléggé be volt parázva a dolog miatt, hiszen kezdetben nem lehet tudni a daganat fajtáját. Türelem, és nyugalom. Egyszer ő is lenyugszik.
  • ALCATELGOD
    Most van egy csajom, csak az a gondom, hogy sajnáltatja magát.... Tehát van neki egy betegsége (jóindulati daganat...) és ez a téme engem már rohadtul zavar... de hiába mondom neki:

"Nem kell a szépség, nem kell jó, falrahányt borsó, mit ér a szó...."
  • Wolwerine
    Ha tényleg szeretne, akkor megpróbálhatott volna. Te tényleg megtettél mindent.

"Nem a te hibád. Nem is az övé. Egyszerűen így alakult." Filozófikus hangulatban vagyok... felróhatjuk-e hibának, hogy nem szeret?

A kapcsolatotok végéért egyértelműen ő a felelős.
  • Chaos Mad
    tudom, mások vagyunk, de egy kicsit azért megprobálhatott volna alkalmazkodni, és az én nézőpontomat is figyelembe vehette volna ,ez nem egy emberen áll. én ugyanis minden tölem telhetőt megtettem...
  • Wolwerine
    Nem a te hibád. Nem is az övé. Egyszerűen így alakult.
  • Chaos Mad
    én sem biztam benne, mert mig nem jártunk eléggé zavaros múltja volt, 2 hetente mással járt (nem ribanc, mert nem engedte magát megdugatni senkivel), mindig csak ezt hallottam. barátnak kurva jó de társnak már kevésbé és ezt elismerem!
  • Wolwerine
    Szeretetet adni, szeretetet kapni. Mindkettőt szeretném tőle. Ha barátnőként nem megy (mégpedig nem fog), akkor barátként. Viszont nem bízom benne.
  • Wolwerine
    Szeretetet adni, szeretetet kapni. Mindkettőt szeretném tőle. Ha barátnőként nem megy (mégpedig nem fog), akkor barátként. Viszont nem bízom benne.
  • Chaos Mad
    azért sirt annyit, meg mondta még szakitás után is hogy szeret, meg ott kiabálta nekem hogy neki nem kell más csak én!

amugy meg mindenki tévedhet, és a tévedéseket ki lehet javitani, az más hogy nem sikerült neki, mert ezt nem én basztam el.
  • Wolwerine
    Az előző hozzászólást MAD-nek címeztem.
  • Wolwerine
    Nem szeretitek egymást. Te szereted őt. Nagy különbség.

"Allegória" Egyébként szerintem krisztike arra próbál rávezetni, hogy tévedtél. Nem ő az igazi. Na meg arra, hogy ez a helyzet nem csak neked, hanem neki se jó. Ő is jobban jár, ha talál valakit, akit tényleg szeret.
  • krisztike
    Szióka!Tudod már végül is mit is akarsz?Szenvedni,tűrni,bizonyos téren a férfiasságodat megvédeni,szeretetet adni,szeretetet kapni,(esetleg mind a kettőt)??? Mert tegnap kérdeztem,de te magad sem tudtál rá válaszolni...:-( Ha ő nem képes alkalmazkodni,akkor komám te hiába is próbálod eljátszani a megváltót,ami ha azt nézzük az is vagy -lényegében...:-)
  • Chaos Mad
    ez baromság... és ha szeretjük egymást ?
  • Wolwerine
    Szia! Esetleg valami a számomra?
  • krisztike
    Sziasztok!Tudod,néha a kijelölt cél mégsem a megfelelő ill. mégsem az igazi.Sokszor nem mered még magadnak sem bevallani,hogy tévedtél és nem ez a megfelelő számodra sem számára...
  • Chaos Mad
    KÖSSZ MINDENKINEK A SEGITSÉGET! RENDESEK VAGYTOK.
  • Chaos Mad
  • Chaos Mad
    az, a felejtés napja lesz hétvégén...
  • Chaos Mad
    az új nő nem akar tölem semmit, én akarok csak..
    szal lehet összejön amiket hallottam, és meg tudnám szeretni... tudom.
  • Wolwerine
    Nagyon lassú a netem...

Így valóban nem megy. Ha a így érez a csaj, csak küszködnél vele. Nézz körül. Ilyenkor tudnak segíteni a barátok. Nekem is jól esett, hogy együttéreztek/éreznek velem. Még azok is, akiket (alaptalanul) megbántottam. Ja. A pia mellett tényleg ne felejtsd ki az új nőt. Nem az italtól jössz rendbe...
  • Faki
    Öh sajnálatos hír, de fel a fejjel ahogy itt mindenki is mondja (tudom közhely, ami nem ad vígaszt).
    Ez meg hogy új csaj hétvégén... szerintem ebből eldobhatós PZS lesz, ami szarul fog esni az "új" csajnak. Érzelmekkel nem tanácsos játszani, főleg nem önző ember módjára.
    Inkább egy kis pihi, átgondolás, majd egy normális, értékes ember mellett kikötni, nem hadonászni.
  • gergou
    Nah, akkor felejtes in process... :)
  • Chaos Mad
    már van uj csaj, hétvégén lehet össze is jön.
    a piával együtt.
  • Chaos Mad
    de érzi szerintem, mert mindig azt hajtogatja, és én is érzem rajta
  • Chaos Mad
    köszi
    igen, pontosan!
    de elhatározta magában hogy nem tudja ezt legyözni amilyen, nem tud megváltozni, még értem se, és ezért jobb ha vége, mert igy mindig veszekxünk és nem birjuk, megutáljuk egymást.
    és ez föleg a barátai miatt van, mert ök húzzák ...