A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Nem biztos, h van ertelme... Sztem ha egyszer valaminek vege lesz, abbol mar normalis dolog nem sulhet ki, bar vannak kivetelek, de lehet inkabb mas utan kellene telleg nezned😊 Sztem egyebkent csajt csajjal lehet elfelejteni, szal szepen beleszeretsz valaki masba, aztan eszre se veszed, h a masik csaj meg letezik...😊

`Take a look to the sky just before you die`

mert szeretem és minden 2. percben rágondolok...te még sosem voltál szerelmes?

VinylToy
Valami hajszolása nem biztos hogy jó dolog.

Miért kell feltétlenül ezt csinálnod?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

na nézzük címszavakban:

szerelem+hiány=depresszió >> nem kaphatom meg akit imádok >> mit csinálok? >> keresek vki mást aki enyhíti a bánatomat >> persze eközben még mindig a régit szeretem..
mert uyge midnenki tudja hogy egyeüdl nagyon rossz<#szomoru1>

krisztike: egy webstudional vagyok webdesigner..ha ez mond vmit(értsd:weblapokat tervezek, készítek)

VinylToy
Sokat olvasom a topikot, de nem írok, mert 5 hónapja együtt vagyok egy 17 éves (<#beka3>) lánnyal, és nincs okom panaszra.

Halkan jegyzem meg hogy vannak idõszakok (azok a nehéz napok) amikor a nõk megõrülnek, így van ezzel Õ is 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Már sokadszor olvasom hogy megkörnyékeztél valakit, ugyanakkor vissza akarod hódítani az exet?!

Te nem igazában vagy tisztában az érzéseiddel!?

krisztike
Oh te szegény...Mit melózol?Egyébként érzéssel,mindent bele az újba. kéz és láb törést!<#eljen>

😄DDDD
ya ez lesz..már meg is környékeztem vkit..
csak hát tudod ilyenkor szar egyedül melóban.
nektek legalább tudok rinyálni<#nyes>

krisztike
Te tiszta hülye vagy-már elnézést.Addig is míg unatkozol talán "csendben" vigasztalódj-esetleg alkalmilag mással. <#gonosz1><#gun><#szeret><#szeret>

kezdem unni magam <#buck>

nem lesz nyerges dolog, ha megint belemszeret vagy ilyesmi akkor vonakodni fogok egy ideig..nem fogadom egybol vissza

Breki33
Na igen. A 22-es csapdája. Mindíg ez kavarja be az embert. 😊
Breki33
nem aazt beszélted be, hogy visszaszerzed

a nyerges dolgot érdemes megfontolni
igen, azelõtt meg azért lettem rosszabbul mert bebeszéltem magamnak hogy Õ létezik csak a világon.
Így mégiscsak jobb nem?😊

Breki33
Azért lettél jobban mert ezt bebeszélted magadnak
igazából õ erõltette ezt a barátság dolgot..azóta is mondja hogy maradjunk barátok mert nem akar elveszíteni..csak én vagyok a hülye hogy ezt nem használom ki 😊 Jó persze eddign agyon fájt minden de msot kicsit jobban lettem, és kibirom nélküle is.. Ha igy foyltatom szépen lassan vissza tudom hódítani sztem..

krisztike
Titok,így nem fogod megtudni.Nem szabad nyálaskodni a csajjal.Csak annyit mondj neki,hogy hirtelen dühbõl vagdalkoztál mindennel-meggon- dolatlanu.Ha nem jön be kérd,hogy maradjatok barátok és ha biz.érzelem van még összejöhettek ismét.De ez 50%-50%.Az idõ nagy úr...

krisztike
Ez is igaz a forrócsoki én is szeretem csokival.Zsíros beleesett úm.a 22-es csapdájába.Ezen a legnehezebb túltennie magát az embernek.

Breki33
még szerencse
krisztike
Köszi Áki,minden nõ más és más.

Breki33
A békát tilos lenyelni
Breki33
Ja és mindig a rendes becsületes mukiktól kérdik.

És mikor megkérdi emberünk legyen pl Gusztáv:

Ha ilyen miért van vele?
Ezt általában nem tudják.

Ha veri õket mégjobban ragaszkodnak hozzá
megalázza nõ az érték
megcsalja?

Megveri a másik nõt, de a pasi marad. P
PResident Evil
ok 😊

amugy ajánlom figyelmetekbe az oldalamon lévõ képet... hétvégén melóztam 😊

😄
majd hétvégn találkozok a haverral, akkor elkérem az oldal címét.
PResident Evil
áhá! hol van a felsõm ? 😄

PResident Evil
😄

Hát igen, aki megteheti. 😛
<#nyes>

- Ti mind egyéniségek vagytok!
- Igeeeeen! Mi mind egyéniségek vagyunk...

(Örök poén.) 😄

PResident Evil
huá ! egyéniségek vagyunk ! 😊

Hát jah...

:o)

Faki
A szerelem vak, ismét bebizonyosodott! <#eplus2>

Ákosok így egymás között :o) Hej! 😄

Igen. Valami ilyesmit pedzegettem én is. De ha ennyire fûti õt a dolog, úgysincs az az ész érv, ami miatt lemondana róla. Tán jobb is így. Lehet, szerencséje lesz. Vagy ha nem, hát tanulópénznek megteszi.

PResident Evil
asszem mi rokon lelkek vagyunk 😉

Faki
Persze, ezt az esélyt úgyis meg kell adnod magadnak, mert kísérteni fog ha elmész mellette. Nincs az az ember, aki lebeszélne errõl <#vigyor>
Csak nekem azért szúrt ez szemet, mert akkora idiótaság miatt ment tönkre ez a kapcsolatod. Na ha össze is jössz majd vele, szvsz nagy és kényelmes nyeregbe fogja majd érezni magát a kisasszony.

Momentán az utolsó ilyen megkeresés, ami eszembe jut, valahogy így szólt: "Nem tudok, mit vegyek a bátyámnak karácsonyra. Mit javasolsz? Te is pasi vagy..."
(Anyád!) :o)
De alapvetõen attól mászok falra, amikor beesnek hozzám a lelki nyomorukkal, és rajtam kérik számon, hogy MI PASIK, miért vagyunk ilyenek-meg-olyanok. "Miért nem tudjuk megbecsülni, miért nem tudunk hûségesek lenni... stb stb." Mintha mind, kollektíven hûtlen disznók, érzéketlen fatuskók lennénk. Na ettõl megy fel nálam a pumpa. És nem attól, hogy empátiás alapon a segítségem kéri. Mert azzal nincs semmi gond.

PResident Evil
csak nézegetem mások problémáit... amugy október óta csak read-only módban látogatom a topicot 😊

Akkó' meg mit ámuldozol itten, akkó, Áky?! :o))

Na akkor hajrá! Sok sikert hozzá ;o)

PResident Evil
ehh... engem ne üdvözölj... régi róka vagyok itt <#vigyor5>

üdv a megszállott szerelmesek klubjában!

PResident Evil
én csak ámulok a hozzászólásokon 😊

én épp így akarom eldönteni hogy õ az-e akire annyira várok..
vissza akarom szerezni, és majd az együtt eltöltött évek eldöntik hogy érdemes-e együttmaradnunk..de így nélküle csak bebeszélem magamnak hogy õ az igazi, és ez nem is fog változni amíg vissza nem szerzem..úgyhogy egy pár hónap múlva az enyém lesz, és ebben nem akadályozhat meg senki <#ravasz1>

Faki
Na ha már az én sarkításaimba belekötsz, akkor énis mondok neked valamit 😊 Egy lány nem tud néha fiú aggyal gondolkodni és ilyenkor kikérheti egy pasi véleményét. Fiúkba van pár dolog amit a lányok nem értenek, azaz nem tiszta nekik hogy párjuk mit miért csinál, és ilyenkor, magadból kiindulva (mert elvileg te is srác vagy) tudsz tanácsot adni. Persze, ha valami baromság a kérdés, akkor megértem a menekülésaforrócsokiért megoldásodat.

Persze, hogy pasi és pasi is nagyon különbözõek. Engem mindig elkap a harctéri ideg, amikor a lánybarátaim azzal jönnek hozzám, hogy "már megint olyan hülye volt a barátom, ezt-meg-ezt csinálta, szerinted miért tette ezt... te is pasi vagy!" Na ilyenkor szokott ellilulni a fejem és inkább egy szó nélkül kimegyek a konyhába csinálni egy forró csokit.

Az egy dolog, hogy Zsíros szerelmes ebbe a csajba. De hát legalább mérlegelje, hogy miféle nõ is ez! Ha már egyszer lapátra tette, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán visszakönyörögnie magát. Sokkal kellemetlenebb, ha menet közben döbben rá, hogy a csaj közel sem olyan ideális, mint amit elképzelt, megálomodott róla. (Direkt emeltem ki a szavakat!) És ha már most bûzlik a dolog - hiszen alább Zsíros maga írta, hogy nem gömbölyû a csaj, akkor szerintem nagyon is ajánlott lenne inkább takarodót fújni és lenyelni a békát, hogy ezt bizony bebukta.

Mások problémáját pedig mindig könnyebb megoldani. :o) Tanácsot adni nem nagy felelõség: megfogadni az!

Faki
Hát ja elszaladt a lovam, de itt szitura értettem ezt a nyelvezetet. 2 barátom is nagyon megjárta, mert iszonyatosan labilis tud lenni egy 16-7 éves ember (érzelmileg). Nem igazán tudják hogyan kellene viselkedni egy kapcsolatban, és nagyon nagy butaságokat szoktak csinálni. Nah, akinek sok türelme van és bírja a sûrû ostorcsapdosásokat a hátán, annak nagy harcok árán, talán meglesz a happy end.
Akinek még nem esett le ez általánosítás, mellékhatások elkerülése érdekében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg háziorvosát gyógyszerészét.

"Nõ és nõ, annyira különbözõek"
Ez ránk is igaz teljesen. Ha neki ez a lány kell, akkor mondhatsz bármit. Ezzel mindenki így van sztem. Õt szereti, és talán tanult a hibából. Ha ez nem jön össze, legközelebb majd kamatoztatja.
Ehh. Beszélek itt sok sületlenséget, a saját problémámat mégsem tudom megoldani. <#banplz><#lama><#idiota>
Nem, nem adtam fel... ha visszatekersz pár lapot, péntek környékén megtalálhatod az írásom. Szép hosszú monológ, abból tájékozódhatsz, ha érdekel.

Adj neki egy kis idõt. De ezt tudasd vele is. Ha kellesz neki, valszeg szól, vagy mittomén.