18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Nohát aki sikítozva sír, azt üvöltve, hogy csak engem szeret és senki más nem kell neki, miközben éppen kirúg, az:

a. elmebeteg (öt pont)
    b. véd valamitől, amit nem árulhat el (0 pont)
    c. gecizve hazudik, esetleg hazudva gecizik !!!!!!!!!!4 (1000pont)
  • Lacika 79
    Cia!

Teccika a kép, amit beszúrtál. A két büntit hol szetted össze? :D
  • krisztike
    #12065-re:végre észhez tértél,habár mi itt csat ecsetelgettük neked a véleményünket.Jó légy!
  • Wolwerine
    Most már biztos. Csakhogy van valami. Így utólag az zavar igazán (a későbbi barátságról szólva), hogy hosszú ideje hiába én oldom meg a problémáit, hiába nyíltam meg neki, hiába mondtam el mindent, alázkodtam meg előtte, inkább a homokba dugta a fejét és mindent elfelejtett. És kihasznált. Ez tény.

Ilyen eszközökhöz kellett nyúlnom, hogy ő is igazán megnyíljon előttem (annyira személyes dolgairól van szó, hogy még ide se írom le, ez győzött meg arról hogy sohasem volt szerelmes belém/sem másba, a barátján kívül). Az ominózus beszélgetés elején egyáltalán nem az érdekelte, hogy még a barátságomat is elveszítheti, hanem az, hogy hogyan éltem vissza azzal amit tudok róla. Ezt feltételezte rólam. Nagyon durva dolgokat mondtam neki arról, hogy mi a véleményem róla (komolyan gondoltam)."Kettőnk közül te vagy az, aki ezt a helyzetet nem tudja feldolgozni" "Téged csak addig érdekel valaki, amíg el nem éred, amit akarsz" "Ennyit nem érsz meg nekem" Etc.

Rájöttem sok mindenre. Szóval... Mindig ott voltam neki, amikor kellettem, ezért nem is érzi hogy szüksége lenne rám. Siralmas. Esélyt azt kap. Egyszer, talán barátok lehetünk. De nem bízom meg benne (ezt is megmondtam neki)

Ahogy ő mondta "a barátsághoz hosszú idő kell"
  • krisztike
    #12061-re:találd ki először mi az ,amit elbírnál viselni,utána jöhet a többi...:-) Jó éjt mindenkinek!:-)
  • krisztike
    #12051-re:sztem túl fogod élni és tovább is kell lépned...:-)
  • Faki
    Ühüm
  • Chaos Mad
    ugye ezt most arra értetted hgy nem tudom mit csinájjak :)
  • Faki
    Ez az állapot még nagy friss benned. Hagyd ülepedni és majd ha elkezd tisztulni a levegő előtted, megtalálod a kiutat.
  • Chaos Mad
    be is irom az aláirásomba :)
  • Chaos Mad
    jo akkor itt a vége fuss el véle...
    :)

tényleg nem tudom eldönteni mit csináljak...
    ebböl a szempontból gyenge jellem vagyok.. már rájöhettetek.
    fel kell állnom, egész végig tartottam benne a lelket, mindenkiben, az összes barátomban, komolyan, én vagyok az aki mindenkin segitett eddig ahol csak tudott, gondolom ideje lenne egy kicsit magammal is foglalkoznom, ugyanis mindenkinek (ha szar helyzetben volt) elmondtam az igaz mondásomat, ami mindenkin segitett: SOSE ADD FEL!
    eddig egyedül én adtam föl mindig, midnent, az igazi énemet, mindenért, mindenkiért. csak hogy nekik jó legyen. és ezért sok barátom van, és érzem hogy meg is becsülnek, ha nem látszik akkor is!
  • akos
    Egy ideális világban, ideális emberek és ideális helyzetek közt nyilván felmerül a mérlegelés kérdése.
    Nyilván örülnék neki, ha érezném azt, hogy van olyan helyzet, amikor megéri a büszkeségem háttérbeszorítani... de sajnos nincs ilyen. Mert ez manapság nem talál semmilyen formában viszonzásra. Nincs értéke, ha ilyet teszel valakiért/valamiért. Abban a másodpercben, ahogy megtetted, már el is van felejtve... ezért szerintem: nem éri meg.

Egyébként pedig ne úgy gondold, hogy én ilyen 101% egoista vagyok. Voltak helyzetek (és nyilván lesznek is még...) amikor többet adtam magamból a kelleténél. Persze... utólag visszagondolva.
    De hát az ember gyarló...
  • Faki
    "Nincs az a nő, nincs az a munka, nincs az a vagyon, amiért érdemes lenne a büszkeséget, a tartást feladni"
    "De soha, semmilyen körülmények között, senkiért ne veszítsd el a méltóságod"
    Nem vagy egy kicsit ego, hogy egyem a szíved

Van benne valami, de ez nagyon radikális, vannak szituk amikor a büszkeséged a legnagyobb akadályod is. Nincs alapigazság, mindig dönteni kell, hogy mi a helyes út. Én ezt az írányt képviselem :P
  • akos
    Bezony... én is erre utaltam, csak nem részleteztem.
  • Chaos Mad
    uh.. ebben is igazad van. mondta hogy mivel nem volt még szerelmes, igy nem tudta mien az hogy kötödni valakihez, de ez nem azt jelenti hogy nem szeret. és tényleg mondta hogy a szerelem nem fért eddig bele az életébe, ott sirt emiatt hogy ö miért nem tud más lenni, éreztem hogy meg akarta magát változtatni. és télleg szeret pörgösen élni, sajnálom hogy én nem fértem bele neki....
  • Chaos Mad
    ehj basszameg...
    ehhez kell idő mire értelmezem..

régen nem ilyen voltam míg összejöttünk, elötte mindig nevettem és viccelődtem, most tényleg nagyon meg akartam felelni, de a barátaim mégsem mondták nekem hogy megváltoztam...
  • Faki
    Egyszer itt megfogalmaztam a tini csajokról a véleményem, le is lettem hurrogva :)
    De ha ilyen nagy kavarós volt a csajszi, akkor vlaszleg szereti az életet pörögve élni. Azaz változatosan éldegél, hisz fiatal (nagyon is). Namost lehet hogy tovább akarja pörgetni magát, és már te nem férsz bele a jelenlegi életébe.
    Egyes emberek nem merik érzelmeiket őszintén a szemedbe mondani (félnek hogy megbántanak vele, nem akarnak fájdalmat okozni) és elkezdenek hazudozni: szeretlek,hiányzol, te vagy a legfontosabb stb stb... Főleg csajok tudják ezt mesterien játszani :)
  • Wolwerine
    Elegem lett belőle, hogy az egyik pillanatban hozzám rohan, a következőben már rám se bagózik. Neki is elmondtam, hogy nem az volt a legrosszabb hogy nem jön össze velem, hanem az, hogy úgy éreztem, teljesen elveszítem. Legalább barátok legyünk. Tegnap nagyon megkínoztam (az első félórában). Rettegett. Attól, hogy mit fogok vele tenni. Mit mondtam róla. Hogyan álltam rajta bosszút. ÉN!!! Utána szépen, lassan rávezettem. Nem áztattam el senki előtt. Nem jártattam a szám a problémáiról. Nem csináltam semmit.

Kivételesen ő mondott el olyan dolgokat, amiket még senkinek sem. Miért szereti annyira a barátját (nem hiszem, hogy ő tudja). Mire épül az egész kapcsolatuk. Nagyon sok mindent. Összejönni vele nincs esélyem. Tényleg szereti a srácot.

A végén egyébként kibökte, nem azért került el (kivéve mikor bajban volt) mert úgy érezte, nem vagyok túl rajta. Amikor a munkahelyünkre jött, a stílusa miatt mindenki utálta. Egy-egy komolyabb beszólástól, poéntól sírva fakadt. Mostanra kialakult az a szokása, hogy ölelgeti az embereket, a nyakába, vagy az ölébe ugrik annak, aki durvábban beszól neki (velem sose csinálta, mert ugye tőlem nem ezt szokta meg). Ő nem ilyen, csak szeretne beilleszkedni. Úgy gondolta hogy ettől elfogadják. Csakhogy én elmondtam neki, ez miért nincs így (tanácsokkal láttam el, amiket megfogadott és tényleg javult a kapcsolata a többiekkel). Egyszerűbb volt azt gondolnia, hogy csak féltékeny vagyok (azért mondok ilyeneket), mint szembenézni az igazsággal.

Én jól ismerem, de ezt hallva szépen, csendben elkezdtem kitépni a hajam (csak hasonlat). Szerintem értitek, hogy miért.

A végén sírig tartó barátságot fogadtunk. Ezekkel a szavakkal. Meddig tart ki? Ugyanis ilyen fellángolásai gyakran vannak.
  • krisztike
    Veszett jó csajban-nézd meg!
  • krisztike
    Bocsi,ezt nem ide akartam...
  • Chaos Mad
    húú. bazdmeg.. ezt kikopizom ..
    ezt el kell mentenem.. itt az igazság... de fáj..
  • krisztike
  • akos
    Nézd fiú, az a legnagyobb gond veled -azt hiszem- hogy te még önmagaddal sem vagy tisztában. Nem tudod, ki vagy. Nem tudod, milyen vagy. Csak keresgéled: milyennek kéne lenned. Megpróbálsz megfelelni. Egyszer van benned egy kényszeres megfelelési vágy a lányzó irányába... pedig aligha tudnál neki elég "yo" lenni - de ez csak az én privát véleményem. (És nem azért nem tudnál neki megfelelni, mert gyenge eresztés vagy, hanem mert egyszerűen nem kellesz már neki...). Másrészt meg most azt érzem, hogy mifelénk is meg szeretnél felelni. Tanácsokat, tippeket és útmutatást vársz, hogy mit kéne tenned... Hát ne tedd. Keresd meg önmagad!
    Tégy úgy, ahogy neked a legjobb. De...! De soha, semmilyen körülmények között, senkiért ne veszítsd el a méltóságod. Szerintem ez a helyes út.
    Nincs az a nő, nincs az a munka, nincs az a vagyon, amiért érdemes lenne a büszkeséget, a tartást feladni.
    Ne feledd azt sem, hogy tanácsot adni valakinek nem nagy felelőség - megfogadni az!
    Úgyhogy szedd össze magad. Nem attól leszel tökös, ha így meg úgy viselkedsz. Ha keménykedsz, vagy ha ellágyulsz... ha szigorú, közömbös, vagy ha gyöngéd vagy. Akkor leszel értékes, és akkor leszel vagány, ha megtalálod önmagad és fel is vállalod.

Yoéjt... :o)
  • Faki
    Te meg hol kaptál dorgálást? (két büntit)
  • Chaos Mad
    én tudom. elismerem

szóval egész végig csak hazudott nekem?

amikor elkezdtünk járni, smárolás volt, és utána kérdeztem meg mi legyen. azt mondta próbáljuk meg, nem én mondtam!
  • Chaos Mad
    persze.. köszi.. azért jól esik ... kezdek megkönnyebbülni, már olyan mintha nem is érdekelne. ez most jó? :)
  • krisztike
    Duma ,amit mond...és igen ,hülye vagy...bocsi
  • Chaos Mad
    most ezt nem vágom...
    legyek kemény a csajjal vagy mi?
  • akos
    Nem haragszom. Engem nem kell meggyőznöd, hogy ilyen a csaj, vagy olyan. Nekem mindegy... én csak a meglátásaim, a véleményem írom: neked.
  • Chaos Mad
    ááá... kinyirom magam .... :)
  • Chaos Mad
    Wolweine megbizik benne? nem.
    figy... ő attól még próbálhatná elnyerni a bizalmam, de ne haragudj te nem láttad amilyen viselkedést produkált...
    és nem a "ma" miatt nem bizok benne, hanem mert régen minden hülyeségben benne volt... és a barátai ezt visszahozzák...
  • akos
    Na... látom kezd ez alakulni. Még egy pár nekifutás... persze mindegyik másik és másik csajjal, aztán pár év és belejössz ebbe, mint kiskutya az ugatásba :o))
    Addig meg ríjjá csak! :D
  • Faki
    Ott a pont.
    Chaos: hű vagy a nickedhez :)
  • Chaos Mad
    eh.. akkor egy cipőbe járunk.
  • Chaos Mad
    ezt nem vágom, hogy lehetnék erősebb férfiasabb? lehet nem kéne ennyit nyáladzanom neki hogy ennyire szeretem meg ilyenek :DDDDD

de azt mondta érte még soha senki sem sirt és ez nagyon meghatotta (ő is sirt miattam mint mondtam, sőt amig együtt voltunk ő többször is!)

bazzeg hülyét csinálok magamból ...
  • akos
    Szia Krisz, én is rég láttalak... és szerintem soká is foglak. A kábelnetem teljesen megdöglött. Most is dialup-ról vagyok... de hát ez siralmas...! :(((
  • Wolwerine
    Éppen ezt csinálom. De nekem volt rá jó fél évem, amíg rájöttem.
  • akos
    Nem bízol benne??! Akkor mi a túrót akarsz a lánytól...?? Örök életre aranykalitkába zárni? Akárhogy is alakítod a fogságát, a börtön attól börtön marad...
  • akos
    Szerintem már elkésett vele. Yo mondás ez: nem akarásnak nyögés a vége... És a csaj részéről igen csak nyögvenyelős ez az egész dolog.
    Legalábbis így, Mad szemszögéből elmondva. Bár... ha hozzáveszem, hogy pozitív irányban elfogult a csajjal, akkor a valós kép talán még az én elképzelésemnél is sokkal profánabb... Ki tudja?!
  • Chaos Mad
    oh.. hogy adjak neki nagyobb szabadságot? ezt már leirtam ott lejjebb is az elsö hsz-emben... engedjem el egyedül bulizni? elhiszed nem bizok benne! lehet hogy más lett de mint irtam 3 hetente váltogatott...

jo mind1, én sem tudom már mit csináljak... már kezdek magmnak ellent mondani ...

[kurvára szerelemes]